Sötét
Herbál Reality
Herbál Reality
Herbál Reality
Feliratkozás 89
A Herbál Reality a legismertebb szórakoztató politikai csatorna Magyarországon.
Figyelem! A videók paródia jelleggel készülnek. Bármilyen egyezés a valósággal csupán a véletlen vagy a fantázia műve.
A Herbál Reality nem politikai párt vagy politikával foglalkozó cég, hanem egyszerűen egy szarkasztikus, gúnyos humort bemutató HUrun-csatorna.
Iratkozz fel lécy!
Elérhetőség: [email protected]
ORBÁN MÉLYPONTJA.
3:25
3 évvel
PIMP MY VIKTOR
4:02
3 évvel
Megjegyzés
Nándor Guzsván
Nándor Guzsván 18 órája
Ilyenkor az a tipikus dalszöveg jut eszembe:Magyarország, ahol álmomban jártam Magyarország...", de ez sajnos NEM AZ A MAGYARORSZÁG! és ez a szomorú😞
Péter Márk Farkas
Nagyon nehéz úgy küzdeni a gyűlölet ellen, hogy közben nem gyűlöljük meg a gyűlölködőket.
Tímea Iványi
Tímea Iványi 22 órája
Reklámozzunk amit az államnak kéne csinálnia. A mélyszegénység és hajléktalan ellátás és a hajléktalanság megoldása az állam, és az önkormányzatok feladata lenne. Ahelyett inkább eme egyesület igyekszik rendbe tenni, persze önkéntes felajánlásokból (Ha utalsz, a közleménybe a nevem írd be kérlek, Iványi Tímea): @t Itt mindent megtalálsz ha szeretnéd támogatni az egyesületet, számlaszámot többek között. Itt az oldaluk is, ami ellen küzdenek: @t Személyem eljár önkénteskedni ide, így merem ajánlani így ünnepek előtt. Már legalább 70 lakásban laknak, amit ennek az egyesületnek köszönhetnek a felújítás révén nemcsak szállón élő hajléktalanokk, hanem utcán élő hajléktalanok is akiknek sikerült beilleszkedni. Szociális munkásoktól kezdve az ápolókon át a vasutasig rengeteg hajléktalan van, akik hajléktalan szállókon húzzák meg magukat. Ezek az emberek is fedél nélküliként ugyanolyan hajléktalanok, mint az utcán levő hajléktalan, akinek nincs lakása. Aki albérletben van / lakik, az is hajléktalan mivel nincs lakás a földhivatalban nevére íratva. Ugye milyen sokan vagyunk akkor hajléktalanok? Nos akkor nyomjuk meg egy kicsit így ünnepek előtt, és mindenek előtt világbéke :) Köszönöm a figyelmet.
Balázs Bálint Facklmann
Bocsánat! De elmondaná valaki hogy a minek a rövidítése az SGYP?
Olivér Csatlós
Itt kell hagyni az oszágot oszt amíg, Orbán meg nem döglik aztán talán fog változni és nem a béke segge alatt lesz az ország IQ-ja.
Balázs
Balázs Napja
Es mivel rengeteg ilyen hat ohm... Tuliskolazott el az orszagban, a szavazataik oriasit dobnak
Tejfel György
The path of the righteous man is beset on all sides by the Inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in The name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of Darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost Children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious Anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know My name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Tejfel György
What does Marsellus Wallace look like? What? Do you read the Holy Bible?
Garázs Géza
köszönhetjük a média agymosásának
radicsjani
radicsjani Napja
Magának Bollllldog karácsonyt kívánok
Nacionalista ellenállás
Mi hazánk mozgalom!
Reaper Inc
Reaper Inc Napja
És akkor most mondjam magam magyarnak ezek mellet?
Reaper Inc
Reaper Inc Napja
@Olivér Csatlós teljesen eggyet értek.
Olivér Csatlós
@Reaper Inc Hát ez így van. Fogyóban van a magyar társadalom. Hogy, ha a politika nem lenne nyakig a tehénszarban akkor talán még mindig lenne az országnak biztos jövője. Akkor is lenne kivándorlás ha nem ez lenne a helyzet, de nem ilyen nagy mértékű.
Reaper Inc
Reaper Inc Napja
@Garázs Géza látod pont ez az amiért kihal az ország a fiatalok 40-50 százaléka tervezi itthagyni ezt a szarkupacot amit jelenleg hazámnak hívok. De már nem sokáig. 10 millióból mennyi marad 10 év mulva? Ha elmegy a magyar fiatalság?
Garázs Géza
ne, van más ország is , tárt karokkal vár
Tamás Nagy
Ez az Orbán olyan egyszerű mint egy faék.
László Márk Németh
Ezt köszönhetjük a Fidesznek. Az ő politikájuk az hogy aki nem Fideszes az kommunista, Sorosista, vagy épp Náci. Jobban utálja a magyar egymást mint azt a kormányt aki kilopja a pénzt a zsebéből. Elkepesztő hogy hova jutottunk
Darth Vader
Darth Vader 2 napja
Sose voltunk másabbak :d a jelenleg futó politikai pártjaink közül egyik sem ennek az elsimítására megy :D
Tibor Gál
Tibor Gál 2 napja
Ez a bayer még orbánnál is nagyobb féreg
Zsuzsa Busa
Zsuzsa Busa 2 napja
Igen azok lettünk.A rendszerváltás után a bűnösök nem lettel elszámoltatva.A magyar emberek lelkében még mindig él az a szörnyűsék amit a kommunisták elkövettek.Remélem a lelkük a pokolra jutott.Romániában miért nincs ilyen gyűlölet, mert ők lezárták a múltat, a bűnösöket azonnal elszámoltatták.Na nálunk eh nem történt meg Sőt jó nyugdijjal, 30év ? szolgálati viszonnyal király módon hagytuk őket éldegélni
Tamás Masika
Tamás Masika 2 napja
Itt már csak a piócás ember segíthet
k0p1k4
k0p1k4 2 napja
kovezzetek meg, de en esku sajnalom (vagy szanom?) ezt az embert. szamomra nem kerdes, hogy beteg, es az sem, hogy egy olyan spiralis kenyszerpalyan van mar evek ota, ahol mar nem ő valasztja az iranyt. emellett kurva ciki is majd minden megszolalasa. erzodik, ahogy sul a pofajan a bor, de birja. tukortojast lehetne olyankor sutni az arcan. viszont akarmilyen karos, akarmilyen gatlastalan, en sajnalom, mert tudom, hogy ő is erzi es banja, hogy elkurta, de azt is tudja, hogy innen mar csak elore visz az utja a spiralozodo orveny melyere.
Ákos
Ákos 2 napja
Roppant uszító, végén szörnyen idealista videó. Szerencsére sosem lesz így, ahogy ezt a Herbál sugallja. Elfogadás=értékek feladása. Értsétek meg, ebben a szituban win - win kimenetel nincs!
Marton Sarudi
Marton Sarudi 2 napja
Lázárnak full igaza van
Frannkow TM
Frannkow TM 2 napja
Megyünk tönkre
Techno Kölök
Tyuuu de szembe kopnem az osszeset.🤣🤣
Dániel Bodnár
Én most töltöttem a 18 évemet de nemfogok senkire se szavazni egyik hülyébb mint a másik
k0p1k4
k0p1k4 3 napja
azert nehany NER arisztokrata arcanak egy-egy elkapott momentuma olykor sokatmondo tud lenni. 0:51: Rogan Toni arcan kb "mi a faszt keresek en itt? de kurvara elegem van ebbol a szarbol. eselyem sincs kilepni ebbol a spiralbol." 3:59 & 4:49: Nemeth Zsirdoszno Szilard arcan mar kiul, hogy ez meg az ő sertesfejenek is ciki.
Dr. Coomer
Dr. Coomer 3 napja
Fun fact: bogarakat jobban megéri tenyészteni mint disznót meg tehenet (kevesebb takarmányból több húst lehet előállítani és kevesebb környezet károsító anyagot termelnek)
Dr. Coomer
Dr. Coomer 3 napja
Egy jéghideg mit kérsz?
Judit Noszticzius
Valóban ez tilos Orbán hatalomért‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️😡😡😡😡😡😡
r3sp3ct108
r3sp3ct108 3 napja
Az Univerzum úgy műlödik, hogy amit adunk azt vissza kapjuk! Aki húst eszik az tegye össze a kezét hogy nem kampón lóg kibelezve..... még! Aki húst eszik, csodálatos építő köve ennek a csicska elnyomó kizsákmányoló gyilkos emberiségnek! Ez a világ azt állatok hulláit evők kollektív lelkének a tükre!
HisAnt7
HisAnt7 3 napja
A végére bevágtam volna orbánt, ahogy megjegyzést tesz Jakab Péter "személyeskedésére".
Ferenc Somorjai
Tökéletes a fogalmazás. 89 éves barátomat tavaly megkérdeztem a 2,7 százalékos nyugdíjemelésről, mire föl elkezdett üvölteni, hogy gyurcsányista, bolsevista vagyok, kommunista voltam, apám meg párttitkár, holott tudta, hogy még KISZ-tag se voltam, apám pedig pártonkívüliként vezette a Délalföldi Mezőgazdasági Kísérleti Intézetet (ma Gabonakutató) 1950-60 között. Azóta nem beszélünk.
Erik Bojan
Erik Bojan 3 napja
Ez így van rendben basszátok meg!
RunningGirl1985
A bayer tükörbe nézett, mikor kimondta "szarhalom"? A társadalom szègyene az ürge...
Molnár Robi
Molnár Robi 3 napja
Ez az egész már olyan mint egy komédia
Covid Boy
Covid Boy 3 napja
A liberálisok mivel jobbak?
Covid Boy
Covid Boy 2 napja
@B p De ,hogy nem és még nagyobb pusztitást is végeznek nyugaton!
B p
B p 2 napja
Nem fogja el őket annyira a harag mint ezt a sok veglenyt a videóban
Lothbrok Ragnar
nincs más szó rá mint hogy Ijesztő !!
Donald kukac
Donald kukac 3 napja
Hajrá fidesz . Remélem újból 4 évnyi narancs kormányzásnak nézünk elébe .
Donald kukac
Donald kukac 3 napja
@Songbird645 Gyurcsány otta jobban teljesítünk
Songbird645
Songbird645 3 napja
@Donald kukac Miben teljesít jobban? Biztos abban hogy egyes jobban teljesítések a Fidesz érdeme?
Donald kukac
Donald kukac 3 napja
@Songbird645Mert az ország jobban teljesít
Songbird645
Songbird645 3 napja
Miért?
Pál Gábor Korom
Ja, szóval nyugaton az Antifa és a BLM egész városokat verhet szét, de a magyaroknak nincs joguk kiállni magukért? Azt' Gyurcsány gondolom nem gyűlölködik, amikor a 'szeretet nyelvén' földönfutóvá tenne minden jobboldalit...
Lil Pacal
Lil Pacal 3 napja
2:17 itt vagyok!
Gergő Oláh
Gergő Oláh 3 napja
Amennyire büszke vagyok az országomra,a nemzetemre,az anyanyelvemre és a kultúrámra,olyannira undorodom és felháborodok ettől a mérhetetlen gyűlölettől és ostobaságtól ami napról napra zülleszti és alakítja az emberek mivoltját országunkban. A kérdés csak egy fiatalok,hol az elég?
Zalán
Zalán 4 napja
Azt ugye vágja a Herbál Reality hogy a kormánypártiak megvoltak békésen jól a seggükön, addig ameddig az elmúlt néhány évben liberálisnak magukat tartó szar alakok provokálni, hergelni kezdték a magyarokat, btw hasonló agymosási folyamat mint ami most volt Amerikában: A demokrata szavazók nem Joe t ünnepelték, hanem Trump ,,vereségét''. Itt is ugyan az van, mindegy, csak ne Órbán legyen, akár az ördög is jöhet kormányozni, csak ne a zórbán. Csak a magyarok, ugye tudjátok nem olyan gyíkfos emberek mint nyugaton, ahol pl nemrég egy ellenzéki képviselő nyakán térdeltek a zsaruk, mert nem volt rajta maszk,és mindenki leszarja, ha valakit egy migráns meg ász az utcán. Jah, meg gyűlölet országa bakker? :D nézzétek szét most Franciaországba, a nemrég oda szállított orvosok, és tudósok mit varázsolnak. Vagy a legjobb példát majdnem kihagytam. Homokos Gergelyt aki felekasztaná a Fidesz szavazókat, meg azt várja, hogy Órbán megdögöljön, és igen, nem látogatták meg még egyszer se a rendőrök, de még csak figyelmeztetést se kapott, hogy megsértené a ,,diktátort". Had nem mondjam, amit a legjobban tudtok, az a manipulálás.
Zalán
Zalán 3 napja
@S. A. Debre Amit írtál azon belül 1-2 dologgal nem értek egyet, de úgy összegségében ja úgy egyet tudok érteni.
S. A. Debre
S. A. Debre 3 napja
@Zalán Oké, nyilván, Trump faszkodása egyértelműen szar ügy, aminek egy demokráciában nincs helye, de a fékek és ellensúlyok tették a dolgukat és Trump a közelébe sem jutott annak, hogy elcsalja Biden elől a választást. És mindemellett fontos észben tartani, hogy Amerika a szánalmasan szar választási rendszerével és (Nyugati léptékkel) eszméletlen mértékű korrupciójával amúgy is egyfajta "Nyugati demokrácia beteg embere"-ként van számon tartva, tehát semmiképp sem a legjobb példája annak, hogy a Nyugaton jobban mennek a dolgok - még akkor is ha az utóbbi állítás igaz.
Zalán
Zalán 3 napja
@S. A. Debre Most nem akarok kisebb dolgokat mondani, pl a mostani amerikai elnökválasztás.
S. A. Debre
S. A. Debre 3 napja
@Zalán Mégis mi történik "a nyugaton", ami miatt úgy gondolod, kevésbé demokratikusak, mint Magyarország?
Zalán
Zalán 3 napja
@S. A. Debre Oké, csak annyit magyarázza el nekem, hogy te mit értesz szabad demokrácia intézményének? Mert ami nyugaton van, az távolabb ál a jogállamtól, meg a demokráciáról, mint Magyarország. Nem mindig a nyugati sznobok ugatását kell megfogadni, hogy Magyarország gonosz, diktatúra van.
Godfrey
Godfrey 4 napja
erről is a retkes libsik tehetnek, meg a hvg-s náczi kommentelők.
Netrox007
Netrox007 4 napja
Ezért kell mindenképpen legalább egy kicsit kedvesnek lennünk a másikkal, ne gyűlüljük a másikat, amiért máshonnan jött vagy mert más a véleménye. "Ha nem vagy velünk, ellenünk vagy? " Én mást mondok: "Egy vérből vagyunk, emberként tisztellek Téged!" Szeretnünk, tisztelnünk kell a másikat, az ország népét, hiszen rajtunk múlik, hogy mivé válik ez az ország.
Karib
Karib 4 napja
Ha a balliberális ellenzéknek nemcsak O1G válasza lenne a NER-re, akkor változhatnának a dolgok.
Karib
Karib 3 napja
@S. A. Debre Csak az a baj, hogy a politika világában nem így működnek a dolgok. Ilyen kijelentések után normál esetben az ember egy életre elvágja magát a nagypolitikától. Itt csak azért nem ez volt a helyzet, mert a Fidesz - nagyon okosan - a kampány végéig kivárt, így az ellenzéknek nem volt lehetősége lecserélni Bírót. Aki nem azért kért bocsánatot, mert annyira megbánta volna a dolgot, hanem megmondták, hogy ezt kell tennie. Bocsánatot kért, a pofám leszakad. A másik kommentre reagálva pedig annyit, hogy az az igazi különbség, hogy a kormánypártok nem keverednek bele ilyen helyzetbe, mert normális szakmai csapataik vannak. Az ellenzék még ellenzéki szerepben sem működik (lásd az összefogás kudarcát több helyen), nem hogy kormányozni képesek lennének.
S. A. Debre
S. A. Debre 3 napja
@Karib Pontosan.
Karib
Karib 3 napja
Bocsánatot kért:))))
Songbird645
Songbird645 3 napja
@Karib Most már tudom kiről beszélsz. Nyilvánosan bocsánatot kért. Biztos hogy el kell ítélni az embereket több éves kommentjeikért amikért nyilvásan bocsánatot kértek? "Bíró László később ezen kijelentéseiért nyilvánosan bocsánatot kért, és azt mondta, amikor azokat a mondatokat írta, apátiában volt, és ezért nem érzékelte szavai súlyát. Hozzátette, ma már ő is vállalhatatlannak tartja korábbi kijelentéseit."
S. A. Debre
S. A. Debre 3 napja
@Karib A különbség az, hogy Bíró Lászlónak bocsánatot kellett kérnie az idióta kijelentései miatt, egy fideszes politikus viszont mondhat, csinálhat akármekkora faszságot és semmilyen következménye nem lesz.
TG Stúdió
TG Stúdió 4 napja
Kikérem magamnak a magyar nemzet Mátyás király óta ilyen, imádok minden nemzet fiával, lányával egy jót beszélgetni bárhol a világban, de ha jön egy magyar egyből érzem rákkeltő hatásukat Mi fogjuk kiirtani egymást
Vas Dávid
Vas Dávid 4 napja
HMMM nagy kérés esetleg az hogy a felhasznált videók forrását belinkeld?
BowBefore P
BowBefore P 4 napja
Sírni tudnék ..
Ádám Csanell2
Egy-két ember komolyan szánalmas😒 Bazdmeg Magyar Magyar ellen!?!? Szomorú😞
Zsuzsa Busa
Zsuzsa Busa 3 napja
Igen ez már 1956-ban is így volt.Akkor kellett volna a bűnösöket elszámoltatni, börtönbe zárni.A feszűltség azóta is benne van a levegőben.De mostanra már elkéstünk, ugyanis sokan meghaltak már.Addig is munka nélkül, jó nyugdijjal " tengették" életüket.
Bálint Héja
Bálint Héja 4 napja
Mamám folyton szidja Orbán Viktort mikor meglátja. Ettől a videótól értettem meg hogy miért. 😢
Rendszerhiba
Rendszerhiba 4 napja
ez az kádár rendszerben a szeretet országa voltunk nem gyülölni másokat ez embertelen nem a szocializmus volt az! ott volt egyenlőség! az ilyen emberek miatt állítanánk vissza a halálbüntetést! ahogy Hofi mondaná ezek a reakciós mosladékok!mindegy is hiába írok akármit nem fog változni semmi sem!
Csurka Öröksége
@Rendszerhiba a nyilasok 1944 októberétől 1945 januárjáig voltak hatalmon, nem 5 évig.... 4 hónapig te idióta
Rendszerhiba
Rendszerhiba 2 napja
@Csurka Öröksége hát nem halt meg annyi csak az ilyen embereket állítottuk félre sikertelenül! náci kapitalista de sikertelenül! különben a te nyílas rendszered alatt 200 millió ember vesztette életét azalatt az 5 év alatt én erre nem lennék büszke! 1940-1945
Csurka Öröksége
Kádár rendszerben kurvára nem voltunk a szeretet országa! Vagy ha az a sok százezer ÁVH által megkínzott, meggyilkolt ártatlan lélek a szeretet jele akkor csak gratulálni tudok!
B3NY
B3NY 4 napja
Én se támogatom az illegális bevándorlást bár nincs bajom az arabokkal, de rossz nézni mennyi tájékozatlan rasszista és homofób van az országban(lmbtq se támogatom az nekem kicsit sok, de mint az araboknál itt sincs bajom azzal aki a saját neméhez vonzódik)
B Arpad
B Arpad 4 napja
oszevagott videokal uszitsz uszitod az embereket a gyuloletre okkos okkos egy marxistatol ballibera;isto; mitvarhat az ember ugyan is ha keto veszekszik a harmadik nyer ez a ce;l
B p
B p 2 napja
Tanulj meg írni papo. 70 évesen már ideje lenne 🤣🤣🤣
Aliz Bartha
Aliz Bartha 5 napja
Undorító ez az ország......
Aliz Bartha
Aliz Bartha 4 napja
@Korponai Gyula Milyen Indiában ember? 😂 Debrecenben született az egész családom😂
Korponai Gyula
Indiában jobb volt? Vissza is mehetsz akkor
Kiss Benjámin
Nem tudom hogy ez a csatorna valóban szabad kőműves vagy sem , viszont egyet értek azzal amit próbál üzenni ennek a világnak . Én kis szaros 19 éves gyerek vagyok, nem értek a politikához , de azt látom , hogy ami most történik az nem normális. A gyűlölet tényleg átveszi a hatalmat az emberek felett . Tv-t nem nézek , ezért rengeteg dolog nem is art nekem. És ez amit a sok politikus művel az nevetséges , mindegyik csak a pénzt akarja , akár fideszes , akár MSZP-s bal vagy jobb oldali . Sajnos nincs becsület ezen a világon .
B p
B p 2 napja
Az eszme esetleg szanadkomjves egyébként nem sok köze van hozzá. Szabadkőművesek= új vilagrend. Kicsit nézz utana ha érdekel. :)
Zsombor Antal
Zsombor Antal 5 napja
Könyürületet
Varga Eva
Varga Eva 5 napja
Hol marad a szemkilovetés?
Varga Eva
Varga Eva 9 órája
@Mark Nagy pont hogy azzalkell foglalkozni, mert ahogy látom most készül visszatérni hazudós Jakab.
Mark Nagy
Mark Nagy 17 órája
inkább azzal kene foglalkozni ami most történik ezzel az országgal nem azzal ami 12 éve történt Évike
Varga Eva
Varga Eva 3 napja
@Bágyonny Mikó csak addig, amíg nem feri szeme gurul az aszfalton.
Bágyonny Mikó
az legitim mert a baloldal csinálta
Varga Eva
Varga Eva 5 napja
Bezzeg az USA ban béke honol és a gázai övezet ben is. 😴😴😴😴😴😴😴
Varga Eva
Varga Eva 2 napja
@Songbird645 Nem.
Songbird645
Songbird645 2 napja
@Varga Eva Kérem, ezt az állítást jobban kifejtené?
Varga Eva
Varga Eva 2 napja
@Songbird645 sajnos a kisebbségeket könnyen tudja befolyásolni a karvaj tőke.
Songbird645
Songbird645 2 napja
@Varga Eva Amúgy nem értem hogy ezeknek a kisebbségeknek milyen közük van a gyülölethez.
Songbird645
Songbird645 2 napja
@Varga Eva A Wikipédia felsorolásában pedig vannak olyan kisebbségek akikből alig maradt az asszimiláció vagy más okok miatt. Például a szlovének, ruszinek, bolgárok, görögök vagy az örmények ilyenek szerintem. A 2011-es népszámlálás szerint egyik kisebbségből sincsenek 10 ezren.
SUPRA AIM
SUPRA AIM 5 napja
Idáig a fehér keresztény emberek irányították a világot és más alsóbbrendű fajok kiszolgálták a mi igényeinket.Ezt a jól működő rendszert egyes gazdasági erők felborítják a saját haszonszerzés reményében, irányítottan politikusokat támogatnak az ideológiájuk terjesztésére.Nekik teljesen mindegy hogy egy néger vagy egy fehér ember termeli meg nekik a profitot és fogyasztja el a termékeket.Egy a lényeg a pénz.A mi társadalmi berendezkedéssünkel nem össze egyeztethető kultúrákból próbálják feltölteni a munkaerő hiányukat.Ezzel társadalmi és kultúrális feszültséget hoznak létre amivel könnyebben tudják a választó polgárokat manipulálni.Aki ezt nem látja az vak !
S. A. Debre
S. A. Debre 3 napja
The far-right be like: *Na hehéhehó na ne már, nem vagyunk mi nácik, mi csak egyszerű, keresztyén-konzervatív nemzethy érzelmű emberek vagyunk! Ez az egész nácizgatás csak libernyák hisztéria!* Also the far-right: **_ez a kibaszott komment_**
Róbert Èvi
Róbert Èvi 5 napja
. ! .
ray54534
ray54534 5 napja
Ha valaki bármelyik másik országban “buzizna” a tv-ben azt hamarabb tüntetnék el mint a szarfoltokat a Batthyányi téri aluljáróban. Itthon:-ahhhhhh Bayer az isten. Könyörgöm azt az embert tüntessék már el!
Nyiffnyaff Puffasztott
Hova jutottunk... :(
Cat Man
Cat Man 5 napja
┻┻︵ヽ(`Д´)ノ︵┻┻
István Kiss
István Kiss 5 napja
Nagyon sajnalom a vilag ilyen fos lett! A bajos holgyet nem kellett volna foldre dobni nem erdemelte Meg .
Tavaszi Kaszás
@Zsuzsa Busa A világ mindig is ilyen volt :)
Zsuzsa Busa
Zsuzsa Busa 3 napja
Igen a világ ilyen fos lett.Csak a mégtöbb lóvé, mégtöbbet elvenni az emberektől.Most már középréteg nálunk sincs, csak szegények, mégszegényebbek meg dúsgazdagok.Elképesztően gúnyos viselkedés amikor azt mondják, hogy a magyarok idős korukra nem takarékoskodnak.Letudnám köpni azt aki ilyent mond.MIBŐL! tegyenek félre? Sokszor még normális élelmiszerre sem jut sok embernek, pedig DOLGOZNAK!!
Xenz Kym
Xenz Kym 5 napja
De ez a térség mindig jobb mint Nyugat mert nem volt gyarmattartó!Németország,Anglia stb sehol nem lenne szegény Afrika kizsákmányolása nélkül
hoaaiww
hoaaiww 5 napja
Outo zene? :D
Darklysm
Darklysm 5 napja
jajj ne a köznép hülye bruhuhuhuh ha baloldali kormányzat lenne akkor biztos okos lenne marinéni a szomszédbol xddddddddd
Krisztián Mező
Sajnos ezt a Fidesz intézte. Soha nem mondanám, hogy szégyellem, honnan származom ! De ami ma megy otthon, egyszerűen vicc ! És csak akkor térek vissza a családommal ha ez a helyzet radikálisan változik ! Egyetlen esély rá ha a miniszterelnök Torockai László lesz! Ha ezért a kijelentésemért "megköveztek" is nem érdekel! Remélem Ő tartja, amit ígért. De ahogy látom semmi esélye, mert a "nagyoknak " jó hogy a bábjuk van hatalmon. Torockai megoldaná hogy ne kelljen akkora segítség az eutól, nem hiszem hogy kivezetne minket, de nem függenénk ennyire az eutól.... Hajrá Laci !!!Hajrá magyarok !!!
Darklysm
Darklysm 5 napja
Ok libbant nyomorult
Evelin HUN
Evelin HUN 5 napja
Mert a baloldal nem gyűlölködik, uszít és mocskol???? Áá dehogy....
Dániel Szűcs
Arról csinálj már egyszer videót, hogy Gyurcsány külföldi rendőrökkel lövette a ,,saját” népét te szerencsétlen... Emellett akár azt is bemutathatnád, hogy a megyeri híd építésénél sorra akasztgatták fel magukat a vállalkozók, mert teljesen csődbe mentek a nagylelkű fizetésektől..., de ha már ekkora ,,igazság lovagnak” érzed magad, nem ártana megkérdőjelezned, Apró Antal unokája , Dobrev Klára alkalmasságát az európai parlamentben... azé az Apró Antalét, aki tűzparancsot adott ki, a kossuth, és még sok más téren ünneplő tömegekre). De miért is csinálnál.... viccre veszed az egészet, és közben fel sem fogod mennyire káros vagy a mostani fiatalság számára... felszívják a sok hazugságot abból a rengeteg szennyből, amit te , meg a hozzád hasonló sinterek felraknak, aztán elmennek, és megszavazzák újra és újra azt a réteget, akik már sokszor bizonyították ,,rátermett hazafiasságukat”. Csak így tovább 👏👍🤘
Dániel Szűcs
@József Katyusa Azért ennyire nem nagy a választék.
József Katyusa
De felejtsd már el a Gyurcsány kártyát !!!!!! Annak már vége engedd el . Viktornak is legyen vége és végre valahára kapjon egy normális vezetőt ez a szerencsétlen kibaszott ország...
Dániel Szűcs
@anoneeem akkor szomorkodj egyet🤷‍♂️
anoneeem
anoneeem 4 napja
@Dániel Szűcs ugyan olyan vagy mint az Orbán fobiasok, de nem veszed észre :D és igen, ebből a világnézetből úgy sem tudlak kizökkenteni, egy szóval nem védtem dobrevéket de nálad a védenceim, meg amilyen feltételezéseket állítasz.. :D egyszerre szomorú és vicces
Tavaszi Kaszás
@Dániel Szűcs Így van, a gyűlölet csak gyűlöletet érdemel.
Chatbuli
Chatbuli 5 napja
O1G!!!
Viktor Szabo
Viktor Szabo 5 napja
a megadott címet nem találtam, pedig többször megnéztem, hogy helyesen írom be a nevet... Valaki?
Rendszerhiba
Rendszerhiba 5 napja
azért szavaztatok orbánra mert az is hülye mint ti! ezért nem kéne szavazni mszmp éljen!
BredyThe Horse
Ez már nem az az ország ahol "Élnem s halnom kell". Ez a videó rendkívül megrázóra sikeredett, de sokkal többre értékelem, mint a "finomabb" verziókat, hiszen aki valaha látott halálos közúti balesetet az maga is óvatosabban vezet aztán. Az elfogadás szerintem nem találó, inkább a kölcsönös tisztelet kellene és az együtt dolgozás készsége, mert bár én nem kedvelek valakit, attól még jól tudhatunk együtt dolgozni és tisztelhetjük a másik értékeit és véleményét. Igen SZDSZ-es vagyok, tudom...
000 Neuro
000 Neuro 5 napja
Magyar nemzet; gyűlölködő nemzet :)
Szesztai Zalán
Akkor mehetsz vissza Indiába Viszontlátásra
Tamás Sütő
Tamás Sütő 5 napja
Amíg orbán és haverjai szájából ömlik a hazugság addig a bayeréből a szavakkal kifejezhetetlen mérhetetlenül undorító mocsok. Ami pedig egy közszereplőtől nem, hogy megengedhetetlen hanem már a saját pártjának vezetői is el kellett volna, hogy határolódjanak tőle! Írom ezt mindenféle párthovatartozástól függetlenül!
Dávid Szabó
Dávid Szabó 5 napja
Sajnálom eszt az országot oda van köszönhetö Orbán urnak😪
Tamás Sütő
Tamás Sütő 5 napja
bayer zsolt az emberiség legalja!! orbán viktor akit teljes szívemből gyűlölök, hozzá képest egy jószívű aranyember!!
The Blancmange
444 hosszú a videó...[X akták zene]