Sötét

A GYŰLÖLET ORSZÁGA LETTÜNK 

Feliratkozás
Megtekintés 69 E
95% 659 28

Sajnos valamennyi politikai oldal és ideológia beszennyezte a magyarországi mindennapokat. Vita helyett sárdobálás, beszélgetés helyett üvöltözés, tájékoztatás helyett gyűlöletkeltés. Ez jellemzi a hazai mindennapokat jelenleg.

Szórakozás

Közzététel:

 

2020.nov.18.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Bardos Milanlol
Bardos Milanlol 2 órája
Az szép. Ez Magyarország
Zsolt K
Zsolt K 7 órája
1990 óta idáig süllyesztették le az országot a mindenkori regnálók. Orbán áruló, KISZ-tiszkár + besúgó, Gyurcsány szintén KISZ-titkár. Mindkettő a Kádár éra mocskos, fertőző tömeléke. Nem mellesleg ha Kádár élne minkettő a kötélen lengedezne. Már régen felakasztották volna Orbánt is, meg Gyurcsányt is. Az a nagy tragédia, hogy vértelenül ment át Magyarország. Csak gengszterváltások voltak idáig semmi egyéb. A magyar népnek kellene kőkeményen példát statuálnia végre.
Edi
Edi 11 órája
Én 8 éve költöztem ki külföldre a családommal, akkor még csak 10 éves voltam és még is olyan korán meg kellett tanulnom mindenféle gyűlölettel bánni. Utálnak az emberek mert külföldi vagyok, mert akcentussal beszélek, elejénte csúfoltak az itt szegénynek számító ruháim miatt, még azért is folyton utálatoskodnak az emberek hogy keresztény vagyok. Ez már 8 éve. És a vicces hogy ez igazából már előtte is rendesen ment, amikor még otthon magyarországon éltem a családommal, mivel a szüleim erdélyben nőttek fel, ahol amúgy azért voltak utálva mert magyarok. A szerencsém annyi volt hogy a szüleim jól tudták elrejteni magyarországon a gyűlöletet amit másoktól kaptam a hátam mögött csak mert a szüleim erdélyben nőttek fel. Azaz rövidre zárva az egészet: a szüleim erdélyben ki voltak közösítve mert magyarok, magyarországon a családom ki volt közösítve mert a szüleim erdélyben nőttek fel, és itt ahol most élek ki vagyok közösítve mert migráns vagyok. Ha nem fehér ember vagy és nem a saját országodban születsz, automatikusan el vagy átkozva a mai világban
polten laszlo
Remek videó lett :D Viszont, a Telegram-on nem sikerül feliratkozni rátok :( Abban tudnátok segíteni?
Dantheon WarShade
Ember de a csöveseket minek vetted bele? Mégis miért kéne sajnálni a dolgozni nem akaró erős, munkaképes, drogos mindent össze-vissza fosó dorbézoló retkes csöveseket akiknek kb. 95%-a manapság azért van ott ahol mert ez a kényelmesebb mint melózni. Emberi méltóság meg miegymás aztán nagyon van az átlagembereket terrorizáló összefosott csövesek között. Nem mondom hogy nincs igazad de gondolkozz már ember. :D
Exquisite Sight4
"Beleragadtunk a gyűlölködébe és az utálkozásba, mert félni baromi könnyű" -Kovács Gergely
Nándor Guzsván
Ilyenkor az a tipikus dalszöveg jut eszembe:Magyarország, ahol álmomban jártam Magyarország...", de ez sajnos NEM AZ A MAGYARORSZÁG! és ez a szomorú😞
Péter Márk Farkas
Nagyon nehéz úgy küzdeni a gyűlölet ellen, hogy közben nem gyűlöljük meg a gyűlölködőket.
Olivér Csatlós
Itt kell hagyni az oszágot oszt amíg, Orbán meg nem döglik aztán talán fog változni és nem a béke segge alatt lesz az ország IQ-ja.
_RooB _
_RooB _ 21 órája
Tervbe van a költözés Bécsbe, nincs tőlem messze (84 km) várok 22-ig és ha Orbán nyer, pakolok és megyek. A másik opció pedig az, hogy kormányváltás és megnézem, hogy megy a dolog, ha az sem jobb akkor is megyek ki.
Garázs Géza
Garázs Géza 2 napja
köszönhetjük a média agymosásának
Nacionalista ellenállás
Mi hazánk mozgalom!
Reaper Inc
Reaper Inc 3 napja
És akkor most mondjam magam magyarnak ezek mellet?
Reaper Inc
Reaper Inc 2 napja
@Olivér Csatlós teljesen eggyet értek.
Olivér Csatlós
@Reaper Inc Hát ez így van. Fogyóban van a magyar társadalom. Hogy, ha a politika nem lenne nyakig a tehénszarban akkor talán még mindig lenne az országnak biztos jövője. Akkor is lenne kivándorlás ha nem ez lenne a helyzet, de nem ilyen nagy mértékű.
Reaper Inc
Reaper Inc 2 napja
@Garázs Géza látod pont ez az amiért kihal az ország a fiatalok 40-50 százaléka tervezi itthagyni ezt a szarkupacot amit jelenleg hazámnak hívok. De már nem sokáig. 10 millióból mennyi marad 10 év mulva? Ha elmegy a magyar fiatalság?
Garázs Géza
Garázs Géza 2 napja
ne, van más ország is , tárt karokkal vár
László Márk Németh
Ezt köszönhetjük a Fidesznek. Az ő politikájuk az hogy aki nem Fideszes az kommunista, Sorosista, vagy épp Náci. Jobban utálja a magyar egymást mint azt a kormányt aki kilopja a pénzt a zsebéből. Elkepesztő hogy hova jutottunk
Darth Vader
Darth Vader 3 napja
Sose voltunk másabbak :d a jelenleg futó politikai pártjaink közül egyik sem ennek az elsimítására megy :D
Tibor Gál
Tibor Gál 3 napja
Ez a bayer még orbánnál is nagyobb féreg
Zsuzsa Busa
Zsuzsa Busa 3 napja
Igen azok lettünk.A rendszerváltás után a bűnösök nem lettel elszámoltatva.A magyar emberek lelkében még mindig él az a szörnyűsék amit a kommunisták elkövettek.Remélem a lelkük a pokolra jutott.Romániában miért nincs ilyen gyűlölet, mert ők lezárták a múltat, a bűnösöket azonnal elszámoltatták.Na nálunk eh nem történt meg Sőt jó nyugdijjal, 30év ? szolgálati viszonnyal király módon hagytuk őket éldegélni
Ákos
Ákos 3 napja
Roppant uszító, végén szörnyen idealista videó. Szerencsére sosem lesz így, ahogy ezt a Herbál sugallja. Elfogadás=értékek feladása. Értsétek meg, ebben a szituban win - win kimenetel nincs!
Frannkow TM
Frannkow TM 4 napja
Megyünk tönkre
Judit Noszticzius
Valóban ez tilos Orbán hatalomért‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️😡😡😡😡😡😡
r3sp3ct108
r3sp3ct108 4 napja
Az Univerzum úgy műlödik, hogy amit adunk azt vissza kapjuk! Aki húst eszik az tegye össze a kezét hogy nem kampón lóg kibelezve..... még! Aki húst eszik, csodálatos építő köve ennek a csicska elnyomó kizsákmányoló gyilkos emberiségnek! Ez a világ azt állatok hulláit evők kollektív lelkének a tükre!
HisAnt7
HisAnt7 4 napja
A végére bevágtam volna orbánt, ahogy megjegyzést tesz Jakab Péter "személyeskedésére".
Ferenc Somorjai
Tökéletes a fogalmazás. 89 éves barátomat tavaly megkérdeztem a 2,7 százalékos nyugdíjemelésről, mire föl elkezdett üvölteni, hogy gyurcsányista, bolsevista vagyok, kommunista voltam, apám meg párttitkár, holott tudta, hogy még KISZ-tag se voltam, apám pedig pártonkívüliként vezette a Délalföldi Mezőgazdasági Kísérleti Intézetet (ma Gabonakutató) 1950-60 között. Azóta nem beszélünk.
Erik Bojan
Erik Bojan 4 napja
Ez így van rendben basszátok meg!
RunningGirl1985
A bayer tükörbe nézett, mikor kimondta "szarhalom"? A társadalom szègyene az ürge...
Molnár Robi
Molnár Robi 4 napja
Ez az egész már olyan mint egy komédia
Covid Boy
Covid Boy 4 napja
A liberálisok mivel jobbak?
Covid Boy
Covid Boy 3 napja
@B p De ,hogy nem és még nagyobb pusztitást is végeznek nyugaton!
B p
B p 3 napja
Nem fogja el őket annyira a harag mint ezt a sok veglenyt a videóban
Lothbrok Ragnar
nincs más szó rá mint hogy Ijesztő !!
Donald kukac
Donald kukac 5 napja
Hajrá fidesz . Remélem újból 4 évnyi narancs kormányzásnak nézünk elébe .
Donald kukac
Donald kukac 4 napja
@Songbird645 Gyurcsány otta jobban teljesítünk
Songbird645
Songbird645 4 napja
@Donald kukac Miben teljesít jobban? Biztos abban hogy egyes jobban teljesítések a Fidesz érdeme?
Donald kukac
Donald kukac 4 napja
@Songbird645Mert az ország jobban teljesít
Songbird645
Songbird645 4 napja
Miért?
Pál Gábor Korom
Ja, szóval nyugaton az Antifa és a BLM egész városokat verhet szét, de a magyaroknak nincs joguk kiállni magukért? Azt' Gyurcsány gondolom nem gyűlölködik, amikor a 'szeretet nyelvén' földönfutóvá tenne minden jobboldalit...
Lil Pacal
Lil Pacal 5 napja
2:17 itt vagyok!
Gergő Oláh
Gergő Oláh 5 napja
Amennyire büszke vagyok az országomra,a nemzetemre,az anyanyelvemre és a kultúrámra,olyannira undorodom és felháborodok ettől a mérhetetlen gyűlölettől és ostobaságtól ami napról napra zülleszti és alakítja az emberek mivoltját országunkban. A kérdés csak egy fiatalok,hol az elég?
Zalán
Zalán 5 napja
Azt ugye vágja a Herbál Reality hogy a kormánypártiak megvoltak békésen jól a seggükön, addig ameddig az elmúlt néhány évben liberálisnak magukat tartó szar alakok provokálni, hergelni kezdték a magyarokat, btw hasonló agymosási folyamat mint ami most volt Amerikában: A demokrata szavazók nem Joe t ünnepelték, hanem Trump ,,vereségét''. Itt is ugyan az van, mindegy, csak ne Órbán legyen, akár az ördög is jöhet kormányozni, csak ne a zórbán. Csak a magyarok, ugye tudjátok nem olyan gyíkfos emberek mint nyugaton, ahol pl nemrég egy ellenzéki képviselő nyakán térdeltek a zsaruk, mert nem volt rajta maszk,és mindenki leszarja, ha valakit egy migráns meg ász az utcán. Jah, meg gyűlölet országa bakker? :D nézzétek szét most Franciaországba, a nemrég oda szállított orvosok, és tudósok mit varázsolnak. Vagy a legjobb példát majdnem kihagytam. Homokos Gergelyt aki felekasztaná a Fidesz szavazókat, meg azt várja, hogy Órbán megdögöljön, és igen, nem látogatták meg még egyszer se a rendőrök, de még csak figyelmeztetést se kapott, hogy megsértené a ,,diktátort". Had nem mondjam, amit a legjobban tudtok, az a manipulálás.
Zalán
Zalán 4 napja
@S. A. Debre Amit írtál azon belül 1-2 dologgal nem értek egyet, de úgy összegségében ja úgy egyet tudok érteni.
S. A. Debre
S. A. Debre 4 napja
@Zalán Oké, nyilván, Trump faszkodása egyértelműen szar ügy, aminek egy demokráciában nincs helye, de a fékek és ellensúlyok tették a dolgukat és Trump a közelébe sem jutott annak, hogy elcsalja Biden elől a választást. És mindemellett fontos észben tartani, hogy Amerika a szánalmasan szar választási rendszerével és (Nyugati léptékkel) eszméletlen mértékű korrupciójával amúgy is egyfajta "Nyugati demokrácia beteg embere"-ként van számon tartva, tehát semmiképp sem a legjobb példája annak, hogy a Nyugaton jobban mennek a dolgok - még akkor is ha az utóbbi állítás igaz.
Zalán
Zalán 4 napja
@S. A. Debre Most nem akarok kisebb dolgokat mondani, pl a mostani amerikai elnökválasztás.
S. A. Debre
S. A. Debre 4 napja
@Zalán Mégis mi történik "a nyugaton", ami miatt úgy gondolod, kevésbé demokratikusak, mint Magyarország?
Zalán
Zalán 4 napja
@S. A. Debre Oké, csak annyit magyarázza el nekem, hogy te mit értesz szabad demokrácia intézményének? Mert ami nyugaton van, az távolabb ál a jogállamtól, meg a demokráciáról, mint Magyarország. Nem mindig a nyugati sznobok ugatását kell megfogadni, hogy Magyarország gonosz, diktatúra van.
Godfrey
Godfrey 5 napja
erről is a retkes libsik tehetnek, meg a hvg-s náczi kommentelők.
Netrox007
Netrox007 5 napja
Ezért kell mindenképpen legalább egy kicsit kedvesnek lennünk a másikkal, ne gyűlüljük a másikat, amiért máshonnan jött vagy mert más a véleménye. "Ha nem vagy velünk, ellenünk vagy? " Én mást mondok: "Egy vérből vagyunk, emberként tisztellek Téged!" Szeretnünk, tisztelnünk kell a másikat, az ország népét, hiszen rajtunk múlik, hogy mivé válik ez az ország.
Karib
Karib 5 napja
Ha a balliberális ellenzéknek nemcsak O1G válasza lenne a NER-re, akkor változhatnának a dolgok.
Karib
Karib 4 napja
@S. A. Debre Csak az a baj, hogy a politika világában nem így működnek a dolgok. Ilyen kijelentések után normál esetben az ember egy életre elvágja magát a nagypolitikától. Itt csak azért nem ez volt a helyzet, mert a Fidesz - nagyon okosan - a kampány végéig kivárt, így az ellenzéknek nem volt lehetősége lecserélni Bírót. Aki nem azért kért bocsánatot, mert annyira megbánta volna a dolgot, hanem megmondták, hogy ezt kell tennie. Bocsánatot kért, a pofám leszakad. A másik kommentre reagálva pedig annyit, hogy az az igazi különbség, hogy a kormánypártok nem keverednek bele ilyen helyzetbe, mert normális szakmai csapataik vannak. Az ellenzék még ellenzéki szerepben sem működik (lásd az összefogás kudarcát több helyen), nem hogy kormányozni képesek lennének.
S. A. Debre
S. A. Debre 4 napja
@Karib Pontosan.
Karib
Karib 4 napja
Bocsánatot kért:))))
Songbird645
Songbird645 4 napja
@Karib Most már tudom kiről beszélsz. Nyilvánosan bocsánatot kért. Biztos hogy el kell ítélni az embereket több éves kommentjeikért amikért nyilvásan bocsánatot kértek? "Bíró László később ezen kijelentéseiért nyilvánosan bocsánatot kért, és azt mondta, amikor azokat a mondatokat írta, apátiában volt, és ezért nem érzékelte szavai súlyát. Hozzátette, ma már ő is vállalhatatlannak tartja korábbi kijelentéseit."
S. A. Debre
S. A. Debre 4 napja
@Karib A különbség az, hogy Bíró Lászlónak bocsánatot kellett kérnie az idióta kijelentései miatt, egy fideszes politikus viszont mondhat, csinálhat akármekkora faszságot és semmilyen következménye nem lesz.
TG Stúdió
TG Stúdió 5 napja
Kikérem magamnak a magyar nemzet Mátyás király óta ilyen, imádok minden nemzet fiával, lányával egy jót beszélgetni bárhol a világban, de ha jön egy magyar egyből érzem rákkeltő hatásukat Mi fogjuk kiirtani egymást
Vas Dávid
Vas Dávid 6 napja
HMMM nagy kérés esetleg az hogy a felhasznált videók forrását belinkeld?
BowBefore P
BowBefore P 6 napja
Sírni tudnék ..
Ádám Csanell2
Egy-két ember komolyan szánalmas😒 Bazdmeg Magyar Magyar ellen!?!? Szomorú😞
Zsuzsa Busa
Zsuzsa Busa 4 napja
Igen ez már 1956-ban is így volt.Akkor kellett volna a bűnösöket elszámoltatni, börtönbe zárni.A feszűltség azóta is benne van a levegőben.De mostanra már elkéstünk, ugyanis sokan meghaltak már.Addig is munka nélkül, jó nyugdijjal " tengették" életüket.
Bálint Héja
Bálint Héja 6 napja
Mamám folyton szidja Orbán Viktort mikor meglátja. Ettől a videótól értettem meg hogy miért. 😢
Rendszerhiba
Rendszerhiba 6 napja
ez az kádár rendszerben a szeretet országa voltunk nem gyülölni másokat ez embertelen nem a szocializmus volt az! ott volt egyenlőség! az ilyen emberek miatt állítanánk vissza a halálbüntetést! ahogy Hofi mondaná ezek a reakciós mosladékok!mindegy is hiába írok akármit nem fog változni semmi sem!
Csurka Öröksége
@Rendszerhiba a nyilasok 1944 októberétől 1945 januárjáig voltak hatalmon, nem 5 évig.... 4 hónapig te idióta
Rendszerhiba
Rendszerhiba 3 napja
@Csurka Öröksége hát nem halt meg annyi csak az ilyen embereket állítottuk félre sikertelenül! náci kapitalista de sikertelenül! különben a te nyílas rendszered alatt 200 millió ember vesztette életét azalatt az 5 év alatt én erre nem lennék büszke! 1940-1945
Csurka Öröksége
Kádár rendszerben kurvára nem voltunk a szeretet országa! Vagy ha az a sok százezer ÁVH által megkínzott, meggyilkolt ártatlan lélek a szeretet jele akkor csak gratulálni tudok!
B3NY
B3NY 6 napja
Én se támogatom az illegális bevándorlást bár nincs bajom az arabokkal, de rossz nézni mennyi tájékozatlan rasszista és homofób van az országban(lmbtq se támogatom az nekem kicsit sok, de mint az araboknál itt sincs bajom azzal aki a saját neméhez vonzódik)
B Arpad
B Arpad 6 napja
oszevagott videokal uszitsz uszitod az embereket a gyuloletre okkos okkos egy marxistatol ballibera;isto; mitvarhat az ember ugyan is ha keto veszekszik a harmadik nyer ez a ce;l
B p
B p 3 napja
Tanulj meg írni papo. 70 évesen már ideje lenne 🤣🤣🤣
Aliz Bartha
Aliz Bartha 6 napja
Undorító ez az ország......
Aliz Bartha
Aliz Bartha 5 napja
@Korponai Gyula Milyen Indiában ember? 😂 Debrecenben született az egész családom😂
Korponai Gyula
Indiában jobb volt? Vissza is mehetsz akkor
Kiss Benjámin
Nem tudom hogy ez a csatorna valóban szabad kőműves vagy sem , viszont egyet értek azzal amit próbál üzenni ennek a világnak . Én kis szaros 19 éves gyerek vagyok, nem értek a politikához , de azt látom , hogy ami most történik az nem normális. A gyűlölet tényleg átveszi a hatalmat az emberek felett . Tv-t nem nézek , ezért rengeteg dolog nem is art nekem. És ez amit a sok politikus művel az nevetséges , mindegyik csak a pénzt akarja , akár fideszes , akár MSZP-s bal vagy jobb oldali . Sajnos nincs becsület ezen a világon .
B p
B p 3 napja
Az eszme esetleg szanadkomjves egyébként nem sok köze van hozzá. Szabadkőművesek= új vilagrend. Kicsit nézz utana ha érdekel. :)
Zsombor Antal
Zsombor Antal 6 napja
Könyürületet
Varga Eva
Varga Eva 6 napja
Hol marad a szemkilovetés?
Varga Eva
Varga Eva Napja
@Mark Nagy pont hogy azzalkell foglalkozni, mert ahogy látom most készül visszatérni hazudós Jakab.
Mark Nagy
Mark Nagy Napja
inkább azzal kene foglalkozni ami most történik ezzel az országgal nem azzal ami 12 éve történt Évike
Varga Eva
Varga Eva 4 napja
@Bágyonny Mikó csak addig, amíg nem feri szeme gurul az aszfalton.
Bágyonny Mikó
az legitim mert a baloldal csinálta
Varga Eva
Varga Eva 6 napja
Bezzeg az USA ban béke honol és a gázai övezet ben is. 😴😴😴😴😴😴😴
Varga Eva
Varga Eva 3 napja
@Songbird645 Nem.
Songbird645
Songbird645 3 napja
@Varga Eva Kérem, ezt az állítást jobban kifejtené?
Varga Eva
Varga Eva 3 napja
@Songbird645 sajnos a kisebbségeket könnyen tudja befolyásolni a karvaj tőke.
Songbird645
Songbird645 4 napja
@Varga Eva Amúgy nem értem hogy ezeknek a kisebbségeknek milyen közük van a gyülölethez.
Songbird645
Songbird645 4 napja
@Varga Eva A Wikipédia felsorolásában pedig vannak olyan kisebbségek akikből alig maradt az asszimiláció vagy más okok miatt. Például a szlovének, ruszinek, bolgárok, görögök vagy az örmények ilyenek szerintem. A 2011-es népszámlálás szerint egyik kisebbségből sincsenek 10 ezren.
SUPRA AIM
SUPRA AIM 6 napja
Idáig a fehér keresztény emberek irányították a világot és más alsóbbrendű fajok kiszolgálták a mi igényeinket.Ezt a jól működő rendszert egyes gazdasági erők felborítják a saját haszonszerzés reményében, irányítottan politikusokat támogatnak az ideológiájuk terjesztésére.Nekik teljesen mindegy hogy egy néger vagy egy fehér ember termeli meg nekik a profitot és fogyasztja el a termékeket.Egy a lényeg a pénz.A mi társadalmi berendezkedéssünkel nem össze egyeztethető kultúrákból próbálják feltölteni a munkaerő hiányukat.Ezzel társadalmi és kultúrális feszültséget hoznak létre amivel könnyebben tudják a választó polgárokat manipulálni.Aki ezt nem látja az vak !
S. A. Debre
S. A. Debre 4 napja
The far-right be like: *Na hehéhehó na ne már, nem vagyunk mi nácik, mi csak egyszerű, keresztyén-konzervatív nemzethy érzelmű emberek vagyunk! Ez az egész nácizgatás csak libernyák hisztéria!* Also the far-right: **_ez a kibaszott komment_**
Róbert Èvi
Róbert Èvi 6 napja
. ! .
ray54534
ray54534 6 napja
Ha valaki bármelyik másik országban “buzizna” a tv-ben azt hamarabb tüntetnék el mint a szarfoltokat a Batthyányi téri aluljáróban. Itthon:-ahhhhhh Bayer az isten. Könyörgöm azt az embert tüntessék már el!
Nyiffnyaff Puffasztott
Hova jutottunk... :(
Cat Man
Cat Man 6 napja
┻┻︵ヽ(`Д´)ノ︵┻┻
István Kiss
István Kiss 6 napja
Nagyon sajnalom a vilag ilyen fos lett! A bajos holgyet nem kellett volna foldre dobni nem erdemelte Meg .
Tavaszi Kaszás
@Zsuzsa Busa A világ mindig is ilyen volt :)
Zsuzsa Busa
Zsuzsa Busa 4 napja
Igen a világ ilyen fos lett.Csak a mégtöbb lóvé, mégtöbbet elvenni az emberektől.Most már középréteg nálunk sincs, csak szegények, mégszegényebbek meg dúsgazdagok.Elképesztően gúnyos viselkedés amikor azt mondják, hogy a magyarok idős korukra nem takarékoskodnak.Letudnám köpni azt aki ilyent mond.MIBŐL! tegyenek félre? Sokszor még normális élelmiszerre sem jut sok embernek, pedig DOLGOZNAK!!
Xenz Kym
Xenz Kym 6 napja
De ez a térség mindig jobb mint Nyugat mert nem volt gyarmattartó!Németország,Anglia stb sehol nem lenne szegény Afrika kizsákmányolása nélkül
Darklysm
Darklysm 6 napja
jajj ne a köznép hülye bruhuhuhuh ha baloldali kormányzat lenne akkor biztos okos lenne marinéni a szomszédbol xddddddddd
Krisztián Mező
Sajnos ezt a Fidesz intézte. Soha nem mondanám, hogy szégyellem, honnan származom ! De ami ma megy otthon, egyszerűen vicc ! És csak akkor térek vissza a családommal ha ez a helyzet radikálisan változik ! Egyetlen esély rá ha a miniszterelnök Torockai László lesz! Ha ezért a kijelentésemért "megköveztek" is nem érdekel! Remélem Ő tartja, amit ígért. De ahogy látom semmi esélye, mert a "nagyoknak " jó hogy a bábjuk van hatalmon. Torockai megoldaná hogy ne kelljen akkora segítség az eutól, nem hiszem hogy kivezetne minket, de nem függenénk ennyire az eutól.... Hajrá Laci !!!Hajrá magyarok !!!
Darklysm
Darklysm 6 napja
Ok libbant nyomorult
Evelin HUN
Evelin HUN 7 napja
Mert a baloldal nem gyűlölködik, uszít és mocskol???? Áá dehogy....
Dániel Szűcs
Arról csinálj már egyszer videót, hogy Gyurcsány külföldi rendőrökkel lövette a ,,saját” népét te szerencsétlen... Emellett akár azt is bemutathatnád, hogy a megyeri híd építésénél sorra akasztgatták fel magukat a vállalkozók, mert teljesen csődbe mentek a nagylelkű fizetésektől..., de ha már ekkora ,,igazság lovagnak” érzed magad, nem ártana megkérdőjelezned, Apró Antal unokája , Dobrev Klára alkalmasságát az európai parlamentben... azé az Apró Antalét, aki tűzparancsot adott ki, a kossuth, és még sok más téren ünneplő tömegekre). De miért is csinálnál.... viccre veszed az egészet, és közben fel sem fogod mennyire káros vagy a mostani fiatalság számára... felszívják a sok hazugságot abból a rengeteg szennyből, amit te , meg a hozzád hasonló sinterek felraknak, aztán elmennek, és megszavazzák újra és újra azt a réteget, akik már sokszor bizonyították ,,rátermett hazafiasságukat”. Csak így tovább 👏👍🤘
Dániel Szűcs
@József Katyusa Azért ennyire nem nagy a választék.
József Katyusa
De felejtsd már el a Gyurcsány kártyát !!!!!! Annak már vége engedd el . Viktornak is legyen vége és végre valahára kapjon egy normális vezetőt ez a szerencsétlen kibaszott ország...
Dániel Szűcs
@anoneeem akkor szomorkodj egyet🤷‍♂️
anoneeem
anoneeem 5 napja
@Dániel Szűcs ugyan olyan vagy mint az Orbán fobiasok, de nem veszed észre :D és igen, ebből a világnézetből úgy sem tudlak kizökkenteni, egy szóval nem védtem dobrevéket de nálad a védenceim, meg amilyen feltételezéseket állítasz.. :D egyszerre szomorú és vicces
Tavaszi Kaszás
@Dániel Szűcs Így van, a gyűlölet csak gyűlöletet érdemel.
Chatbuli
Chatbuli 7 napja
O1G!!!
Viktor Szabo
Viktor Szabo 7 napja
a megadott címet nem találtam, pedig többször megnéztem, hogy helyesen írom be a nevet... Valaki?
BredyThe Horse
Ez már nem az az ország ahol "Élnem s halnom kell". Ez a videó rendkívül megrázóra sikeredett, de sokkal többre értékelem, mint a "finomabb" verziókat, hiszen aki valaha látott halálos közúti balesetet az maga is óvatosabban vezet aztán. Az elfogadás szerintem nem találó, inkább a kölcsönös tisztelet kellene és az együtt dolgozás készsége, mert bár én nem kedvelek valakit, attól még jól tudhatunk együtt dolgozni és tisztelhetjük a másik értékeit és véleményét. Igen SZDSZ-es vagyok, tudom...
000 Neuro
000 Neuro 7 napja
Magyar nemzet; gyűlölködő nemzet :)
Szesztai Zalán
Akkor mehetsz vissza Indiába Viszontlátásra
Tamás Sütő
Tamás Sütő 7 napja
Amíg orbán és haverjai szájából ömlik a hazugság addig a bayeréből a szavakkal kifejezhetetlen mérhetetlenül undorító mocsok. Ami pedig egy közszereplőtől nem, hogy megengedhetetlen hanem már a saját pártjának vezetői is el kellett volna, hogy határolódjanak tőle! Írom ezt mindenféle párthovatartozástól függetlenül!
Dávid Szabó
Dávid Szabó 7 napja
Sajnálom eszt az országot oda van köszönhetö Orbán urnak😪
Tamás Sütő
Tamás Sütő 7 napja
bayer zsolt az emberiség legalja!! orbán viktor akit teljes szívemből gyűlölök, hozzá képest egy jószívű aranyember!!
Visegrady Csongor
Rohadt szomorú
szilárd balog
Ebből a gyülöletkeltésből a herbál reality 100%ban kivette a a részét,és ez az álszent csatorna inkább meg se szolaljon. !!
aTrenton
aTrenton 3 napja
@Dr. Coomer hála istennek még vannak becsületes emberek, azóta kint kakkantok. Köszönöm!
Dr. Coomer
Dr. Coomer 4 napja
@aTrenton SOROS A WC KAGYLÓDBAN IS BENNE VAN ÉS HA NEM VESZED ÉSZRE AKKOR AGYMOSOTT VAGY
aTrenton
aTrenton 5 napja
Ja ők is benne vannak soros terv 2.0-ban! Na majd nézem is ma a híradót, tuti mondani fogják!
Mayer L
Mayer L 7 napja
Ez egy nagyon szomorú videó. Nagyon-nagyon
Derdák Tibor
Derdák Tibor 7 napja
Köszönöm a videót! És én kérek elnézést! Hová lett a normális párbeszéd.....
Keskeny Károly
Azert kb politikai tüntetéseken történő fizikai agressziókbol levezetni hogy a gyűlölet országa vagyunk... Okjektiv! :D
Juhász Sándor
Herbál reality = egy csapat SOROS BÉRENC libernyák
József Katyusa
Az a baj ,hogy ez a szó nem is létezett pár évvel ezelőttig... Gondolkozzatok már egy kicsit .
Juhász Sándor
Ez a valóság
Mitsuko Japan
Mitsuko Japan 7 napja
"A GYŰLÖLET ORSZÁGA LETTÜNK" Ugyi! Remélem mostmán akkor gyorsan ki is haltok. 😀😀🙏😊🌿
Richárd Tóth
:D Akár csak a Gyurcsány kormány alatt :D Ugyan az! :D
Angel 0071
Angel 0071 7 napja
Egy picit ilyen legyen minden jobb hangulatú szerintem ez a videó
Gábor Biró
Gábor Biró 7 napja
Szégyellem magamat ezek miatt.
Mátyás Gáspár
Sokat tettetek érte ,ti akik ezeket az uszító videókat készítitek, ha meghúzod az oroszlán bajszát, miért csodálkozol azon hogy az megharap?
Máté Nagy
Máté Nagy 4 napja
Mármint arról a pár nyugger szarról beszélsz, amikor az oroszlánt említed?
Tetűhintás Norbi 4
Elverlek mert szídtadd a fideszt aki nekem felest adott
Krisztian Nemeth
Nekem nevetnem kell ezeken.. Nietzsche ugy hivta oket, h a 'horda' Megtom erteni...
brenorbrots
brenorbrots 7 napja
A videó megnézése közben elfogott a másik oldal gyűlölete, kívántam új 2006-os rendőrterrort, elképzeltem ahogy gumibottal szétverik Bayer, Bede Zsolt, Budaházyék koponyáját, kívántam radikális nemzetellenességet, nemzeti jelképek gyalázását, magyar zászló égetését, lmbt zászló kitűzését, Soros hatalmát, de aztán elszámoltam magamban és végiggondoltam azt, hogy semmilyen gyűlölet nem megengedett se jobbról se balról, mert nem old meg semmit. Az a probléma, hogy az egyik oldal gyűlölete létrehozza a másik oldal gyűlöletét. Ebből kéne kitörnünk és ezt saját magamnak is mondom.
Dénes Pál
Dénes Pál 7 napja
Még csodálkoztok Libernyákok? ezt a lavinát ti indítottátok el azzal,hogy ti meg non-stop gyűlölködtök és ezért a másik oldal is így válaszol rá.Meg is van az okunk rá.
B p
B p Napja
@Dénes Pál mi az hogy magyar gyűlölők? Ez mégis miben nyilvánult meg fejtsd már ki kérlek.. ebből is látszik beveszed a maszlagot amivel tömik a fejed évek óta. M1 híradó? Tények? Melyik a hírforrás ? :)
Dénes Pál
Dénes Pál 3 napja
@B p És most mit vársz tőlem? Szavazzak egy nyiltan Magyargyűlölő,anarchista szar ellenzékre? hát felejtsd el! Még ha megfeszítenének se szavaznék rájuk,mert nem egyszer bebizonyították,hogy irtózatosan nagy Magyargyűlölők.Hát kösz,de én nem kérek ebből megint,ha választanom kéne,inkább a Fideszre szavazok,mint erre a hányadék bolsevik fattyú ellenzékre,akik a szavazóikkal együtt lepatkányoznak engem azért,mert nem az ő szekerüket tolom.Amiket meg itt leírtál,ezzel bebizonyítottad,hogy te is egy vagy közülük és semmivel sem vagy különb.
B p
B p 3 napja
@Dénes Pál miért is vagy birka?? Ezen vajon elgondolkoztal már? Talán mert nem.latod a fától az erdőt. Az országban épült kb 4000 körforgalom az elmúlt néhány évben. Biztos véletlen. Nem azért mert erre kaptak EUs pénzt és abból lehet ellopni úgy H ne tűnjön fel senkinek?? megvették az összes nagy céget kb? Telenor, TV2, INDAMEDIA és még sorolhatnám a multi cégeket amik nem a kormány kézen vannak (hoppacska) hanem hozzájuk közeli kutyák ( Lölőke és tsai) birtokolják. Ez meg önmagában semmi nem lenne, ha épülne szepulne az ország. De itt csak az ő zsebuk gyarapszik.. majd megérted egyszer te is és bután fogsz állni és nézni hogy miért nem láttad ezt hamarabb. Lehet az unokák akkor nem mentek volna ki Németországba.. és többször is látnád mint évi 1x ;) nyisd ki a szemed és láss ember
Dénes Pál
Dénes Pál 4 napja
@brenorbrots Persze,hogy nem ez a megoldás,csak ezek már túl léptek egy határt,ami után mi is bekeményítünk.Nem tartom magam többnek,de ha már itt tartunk,akkor szerinted azok többek,akik Birkának,agyhalottnak,seggnyalónak narancs mániásnak és droidnak neveznek minket?
brenorbrots
brenorbrots 7 napja
A gyűlölködésre a gyülölködés a megoldás? Azzal, hogy libernyákozól több vagy azoktól, akik mondjuk náciznak?
Tripszin
Tripszin 7 napja
Aha, mert a baloldalon nincsenek ugyanilyen suttyók... Ja várjunk, ők vannak itt a kommentfalon. 😀
Adam Mezoe
Adam Mezoe 2 napja
@Miklós Kerékgyártó Igen köszönöm, így érthető.
Miklós Kerékgyártó
@Adam Mezoe A lényeg röviden ,hogy sokan sajàt maguk ,a sajàt meg a gyerei érdekei ellen tènykedő pártot támogatnak ,meg arra szavaznak. (.nem tudom ennyi elég-e javításnak ? üdv. M. )
Adam Mezoe
Adam Mezoe 4 napja
@Miklós Kerékgyártó magyar karaktereket tudok a magyar szememmel magyarul olvasni. Kérem fogalmazza meg újból!
Fodor Viktor
Fodor Viktor 4 napja
Ott vannak azok a suttyók is a videóban, csak valamiért nem sikerült megnézned.
József Katyusa
Ember neked mi kell még ,hogy láss? A szemedet kilopták és kimondták ,hogy nincs jogállam . Mellesleg a "Bajszos g3cis" részlet szerinted melyik oldal ...
LordOfYouToB
LordOfYouToB 7 napja
nagyon jó video, de könyörgöm, muszáj volt egy dizájnerdrogról elnevezni egy csatornát? :(
Moser und bōck
Jó ez igaz, de most (például) mi lett volna, ha beengedi Orbán a sok migránst? Ausztria és németország is tele van muzlimokkal... Ezt csak az tudja aki él/élt külföldön olyan közegben
Mr Edies
Mr Edies 7 napja
A történelem megmutatta már h a “keresztény” gyűlöletnél nincs rosszabb...
Songbird645
Songbird645 4 napja
@Imre Dr. Tóth Felül kell kerekedni az ösztöneinken és meg kell győznünk barátainkat hogy a gyűlölet nem vezet jóra.
Imre Dr. Tóth
@Mr Edies Ebben egyet értünk , de az ember azt hiszem soha nem nő fel odáig , hogy ezt belássa.Agressziv faj vagyunk a génjeinkben van. Ezt parancsolta a szavanna ,a mamutok és persze a vetélytárs törzsek. Ez kellett a túléléshez. A világ változott de az ember maradt.😏
Mr Edies
Mr Edies 7 napja
@Imre Dr. Tóth Irak,Afganisztán,Szíria...stb stb a gyűlölet gyűlöletet szül ...
Imre Dr. Tóth
Ezt mondja Nizza és Bécs utan .Nézze meg a 2015 ös videokat.Nekik( migransok) nem lehet azt mondani NEM,mert törnek zúznak. Rájuk nem vonatkoznak a tolerancia szabályai ?
Hugo Stiglitz
Hugo Stiglitz 7 napja
Szerintem az a baj hogy van aki elhiszi hogy ez egyedül a kormány bűne. Pedig csak körül kéne nézni, hogy mit csinál a baloldal. FeGyőr tavalyi karácsonyi üzenetében a fiatalokat arra buzdította, hogy állítsák el a nagyszüleik tv-jét m1-rol ATV-re, az ünnepi asztalnál álljanak politikai vitába velük ha fideszesek stb. Az EU mindenkire ráerőlteti az egyre ostobább PC törvényeit és a saját lakosságát veszélyezteti. Az ellenzék tele van tanulatlan barmokkal, akik provokálni járnak csak a parlamentbe és remek alapanyagot adnak a fidesz kampányaihoz. Eközben Niedermüller Rémisztő képződménynek nevezi a fehér heteroszexuális keresztény embereket. Akik itt a nép adta a nép elvette elvről szonokolnak, azok szerint a leírt baloldal miért jobb? Az azért mert nem fidesz érvet mellőzük.
Daniel Torba
Daniel Torba 7 napja
Az emberek maguknak köszönhetik az erőszakot, amit okoznak, mert ez egy mérgező alapösztönünk. A politikai oldalát meg se kell említeni a dolognak. Egyszerűen arról van szó, hogy az emberek többsége egy olyan rosszindulatú ösztönt követ, ami arra sarkallja, hogy az általa gyengébbnek nyilvánított személyt, vagy dolgot, eltapossa, megszégyenítse, kihasználja. Az erőszak az óvodából kezdődik és nincs megállás. Aki ennek ellenkezője, minden tiszteletem az övé, és mindenkinek, akinek az empátia a születési ajándéka, mert sajnos kevesen vagyunk.
Heni Barna
Heni Barna 7 napja
Bayer Zsolt mindenki felett álló szent és sérthetetlen . Csak az a kis szaros “s” , az ne vóna ! Az azért nagy kihívás ugye!?
Jim Tonic
Jim Tonic 7 napja
És ez ellen ki tesz valamit? Senki
Homloklebeny terápia
*Demokrácia* És ezt mindenki értelmezze úgy ahogy akarja.
000 Neuro
000 Neuro 7 napja
Démokràcia
Sárkli Márk
Sárkli Márk 7 napja
Ennyi. A legvérlázítóbb, hogy képesek nőket megütni, a más gondolkodásúra rátámadni. Ez a Bayer meg egy idióta tapló fasz.
Csabi Varga
Csabi Varga 7 napja
A "gyűlölet" címszó alatt jó lenne a teljesség miatt csinálni egy részt az index,hvg,444 stb részleg hergelő cikkeiből, ezen oldalak által agymosott emberek on/off line megnyilvánuláiról, és persze a nem kormánypártok acsarkodó parlamenti felszószalásairól, nyilatkozataikról.
Adam The Cool
Adam The Cool 7 napja
SAD
vyu gg6cy
vyu gg6cy 7 napja
Newsweek: Chinese prisoners killed for their organs Newsweek reported on June 17: “Prisoners in China are still being killed for their organs, an independent tribunal concluded Monday.” The author of the article, Katherine Hignett, wrote that Falun Gong practitioners are likely the principal source of organs. In addition, there is no evidence that the practice has ceased. “Based on multiple sources of information, it has been alleged that prisoners of conscience have been killed ‘to order’ for the purposes of extracting and using their organs for profitable transplantation surgery,” the report stated, quoting the tribunal's website. The Newsweek article also quoted Jennifer Zeng who told the tribunal that while she was detained she and other practitioners received extensive physical examinations, including X-rays and blood tests. “When anyone disappeared from the camp, I would assume that she was released and had gone home … But in reality that cannot be confirmed, as I had no way to trace others after my release and I now fear they might have been taken to a hospital and had their organs removed without consent and thus killed in the process.” The Guardian: China is harvesting organs from detainees The Guardian reported that the China Tribunal was chaired by Sir Geoffrey Nice QC, a prosecutor at the international criminal tribunal for the former Yugoslavia. In a unanimous determination, the panel announced it was “certain that Falun Gong was a source - probably the principal source - of organs for forced organ harvesting.” “The conclusion shows that very many people have died indescribably hideous deaths for no reason, that more may suffer in similar ways and that all of us live on a planet where extreme wickedness may be found in the power of those, for the time being, running a country with one of the oldest civilisations known to modern man,” said Nice, according to the report. The article stated that the tribunal had collected evidence from medical experts, human rights investigators and others, and that waiting times for transplant in China are only several weeks. When investigators called hospitals in China, they were told that the sources for some organs were Falun Gong practitioners.
Miklos Rohály
Ja elfogadásról papoltok ti liberálisok is de meglehet nézni hogy az elfogadás nevében az antifák például hogy járnak el milyen modszerekkel. Hát az minden csak nem békés és elfogadó de mindegy.
Miklos Rohály
mivel egyik kutya másik eb mindenki lop csal hazudik aki politikus. Ott van pl a kis Kari Geritek akire jó pár milkát hagyott az előzö tarlós álltal euzetett város vezetés és az a pár milka a bicikli sáv festés és más dolgok melett csak úgy eltűnt mint ahogy Gyúrcsány Feri bácsi idején is eltűnt ugy pár milka.
Miklos Rohály
@B p Én nem orbán párti vagyok féérre ne érts várom a napot hogy leváltsák öt /őket . De és itt jön az a bizonyos DE hogy a jelenlegi állás szerint nincs jobb jelölt ezeknél a bugrisoknál mert rajtuk kívül még nagyobb bugrisok és idióták vannak jobboldalt is baloldalt is. Nem tagadom mindkét oldalt vannak igazságok csak hogy jelenleg egyik oldal sem tud valami ujjat mutatni. Ez a baj ahogy leírtam a fikázás nagyon megy minden oldalrol hogy mit kéne jobban csinálni de a megvalósitás az már azért nehezen menne. Tehát ez a véleményem és egyből látszik ez a békés burklot lenézés részedről ami rám irányúl hogy engem valami lököttnek nézel. Tudom jol látszik hogy butitják a népet de ez ugyan ugy elmondható a baloldalrol is és föleg a baloldalrol mondható ez el. A tudtalan nagyvárosi fiatalságot lehet betudjátok vonni de akinek van egy kis esze az át lát a szitán részetekről is.
B p
B p 3 napja
@Miklos Rohály hmm vajon miért lehet Mikikem? Gondolkoztal már ezen? Talán mert fakenews az állami média, a hírt, a tv2 és még jó sokáig lehetne sorolni. Nem gondolod hogy a választásnál elég nagy szerepet játszik a média mint szócső ? Vagy esetleg az, hogy egészen véletlen leálltak a valasztas szerverei?? Nem is értem.. alternatív valóságban élsz vagy csak magadnak se akarod bevallani hogy lassan királynak kiáltja ki magát és kilopja a szemünket is? :)
Miklos Rohály
@B p Hát véges csak szerencsére itt keleten megatnulták az idők során a társadalmak hogy nem számithatnak a baloldalra. Mivel a képmutatás az nagyon megy meg a pofázás hogy mit hogy kéne de orbánékat valamiért még mindig nem sikerült le váltanotok haver :)
B p
B p 3 napja
@Miklos Rohály nyilván mivel egy idő után már dühítő hogy hogyan lehet ennyire ostobának lenni. Csodalkozol??? Mindenkinek véges a türelme haver :)
Csaba Juhász
Csaba Juhász 7 napja
Ritkaszar összevágás...
Songbird645
Songbird645 4 napja
Miért?
Lajos Bagi
Lajos Bagi 7 napja
Egy Ország irányítására felhatalmozott egyénnek az összefogásra, a gazdaság fellendítésére a szegény réteg felzárkóztatására Országunk gyarapodására kellene összpontosítani és törekedni!!! Nem a megosztásra és kifosztására és gyűlölet keltésre felhasználni a saját szerencsétlen szavazóit!!! Történelembe így csak negatív példaként fogják emlegetni, pedig lehetett volna Országunk felvirágoztatója is ha nem ilyen széllel bélelt!!!
Péter Huszár
Sajnos ilyen hitvány nép lett a magyar! Tudatlanok, tájékozatlanok, buták, könnyen manipulálhatóak, semmi agyuk, hajtogatják a beléjük manipulált butaságokat, irigyek, egymás ellenségei, szolgák csak saját hazájukban!
Péter Huszár
Sajnos ilyen hitvány nép lett a magyar! Tudatlanok, tájékozatlanok, buták, könnyen manipulálhatóak, semmi agyuk, hajtogatják a beléjük manipulált butaságokat, irigyek, egymás ellenségei, szolgák csak saját hazájukban!
Péter Huszár
@Korponai Gyula Vannak értelmes emberek is, szerencsére, de ahogy nézem az nem te vagy!... Olvass kommenteket aztán rájössz majd, hogy nekem van igazam. Szörnyen sok a hitvány agynélküli!
Korponai Gyula
@Péter Huszár elég szánalmas vagy, hogy így gyűlölködsz és általánosítasz. De hát nem is csoda, hogy senki nem lehet annyira jó, okos, megfontolt, mint te, ebben igazad van.
Péter Huszár
@Korponai Gyula Ocsmány az te vagy! Anyukáddal személyeskedj! Ezek a tények. Az emberek igencsak magas százaléka Magyarországon manipulált agyú hitvány senki. És még csak nem is látják. Dolgozik a rabszolga nép! Hát akkor hajrá tovább a szolgaúton!
Korponai Gyula
Ha te ennyire ocsmány gyűlölködő vagy, ne oktass senkit
Következő
Kálmán Olga vs Mogács
10:13
Megtekintés 378 E
TOP 10 Winkler-sportélmény
18:18
Speedrunner VS Society
0:34
Megtekintés 390 E