Sötét

Borbás Marcsi szakácskönyve - Vöröslencse-főzelék (2019.12.29.) 

Megtekintés 52 E
96% 502 16

Marcsi hétről hétre a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével segíti a nézőket, hogy mindannyian a gasztronómia mestereivé válhassanak. Leleplezzük a legnagyobb konyhai titkokat, leromboljuk a tabukat, megtanítjuk a leghatékonyabb praktikákat, miközben ezernyi ízzel ismertetjük meg a nézőt. Megmutatjuk, hogy az egyszerű háziasszony és a Michelin-csillagos séf milyen jól megférnek együtt a konyhában, és milyen remekül inspirálják egymást. Az is ki fog derülni, mennyire fontosak a hagyományok a főzés esetében is, ám néha érdemes áthágni a szabályokat, csavarni egyet a jól megszokott recepteken.
Teljes adások a Médiaklikken:
mediaklikk.hu/musor/borbas-marcsi-szakacskonyve
Gasztroangyal:
hurun.info/to/vide/hYem0JhotnSXx9U.html

Szórakozás

Közzététel:

 

2019.dec.30.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 4   
Ferenc Tóth
Ferenc Tóth 3 hónapja
Igen finom a lencse főzelék. csak evvel a készítési móddal nem egészséges,mivel benne marad a sok lektin. Emlékezünk csak vissza,hogy az édesanyák már előző nap beásztata a lencsét és cserélgette a vizet a lencsén, mielőtt megfőzte. igaz ő még nem tudta hogy ennek egészségügyi oka van
Leopóld Dr Eszterházy
egyébként nem beásztatták hanem beáztatták.
Leopóld Dr Eszterházy
semmi bajod nem lessz tőle ha nem áztatod be.
Tamás Vincze
Tamás Vincze 9 hónapja
Nagyon finom köszi Marcsi 🌹👍
Tamás Sörös
Köszönjük szépen. Pont ma akarok lencsét főzni, és mily meglepő, épp vöröslencse van csak itthon. Ez a videó meg 3 napos. Boldog Új Évet Mindenkinek!
Fábián Enikő
Üdv! 1000 hála a feltöltésért. 3 napja döntöttem el, hogy a sörös malachoz vöröslencse-főzeléket is szeretnék készíteni, és Marcsinál kerestem receptet, nem leltem, úgyhogy megfőztem volna saját fejem szerint...de jó, hogy azért van most mégis egy fix recept! Köszönöm:-) Boldog új évet kívánok!
Edit Szendrei
Edit Szendrei 7 hónapja
Kedves, bájos, a vidék angyalkája, de nem ügyes. Kb. annyira önálló, mint Bangó Margit, aki mindent elrontana, ha nincs vele a barátnő. Marcsinak is kell valaki aki besegít.Mindenkinek az a legjobb, ha a főzni tudókat dicséri és csak kóstolgat. Mielőtt nekem esne bárki: igen, ez egy negatív komment, vállalom.
G. Bojana Andrassy
A "rendes" hagyományos lencse főzeléket ismertem, de vörös lencséből még soha. Ezek után elkészítem. Köszönet Marcsinak, köszönet a feltöltésért! Köszönet az ünnepi érzésért, s köszönet minden munkáért mellyel örömet okoztak nekünk, nézőknek.
Következő
Lencsefőzelék recept
01:28
Megtekintés 204 E
Diszkós Tiktokkerek #2 💃🕺
9:43
Végre megvettem ! ! !
5:50
Megtekintés 117 E
Diszkós Tiktokkerek #2 💃🕺
9:43
Végre megvettem ! ! !
5:50
Megtekintés 117 E
Hercai 62. Bölüm 3. Fragmanı
1:06