Sötét

DTK: Elviszlek magammal - Barabás Éva 

Feliratkozás
Megtekintés 98 E
98% 959 19

Katt a feliratkozáshoz! hurun.info/one/HKl...
Facebook: wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
Barabás Éva műsorvezetőt valószínűleg a legtöbben „Évi”-ként emlegetik, akkor is, ha elméletileg nem ismerik. Mert ahogy mesél, azt nemcsak azért öröm hallgatni, mert gyönyörűen formálja a szavakat, hanem azért is, mert a történetei odarepítenek, amiről éppen mesél. Ezért kicsit olyan, mind ismernénk. Ennek ellenére ebből a beszélgetésből sok olyat tudhatunk meg róla, amiről eddig nem nagyon beszélt, vagy nem ilyen mélyen. Például a küzdelmes, de mégis szép bonyhádi gyerekkoráról, a karrier szárnyalása melletti magánéleti fájdalmakról vagy éppen arról, hogy hogyan ismerte meg Pataki Zita közbenjárásával a szerelmét. Nézzétek, hallgassátok, élvezetes, szórakoztató és felemelő - igazi év (de nem évad) záró beszélgetés. Elviszlek magammal: Barabás Éva.

Szórakozás

Közzététel:

 

2020.dec.30.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
geonardohun
Nagyon kellemes személyiség Évi. Annyira ügyes, okos, intelligens és csinos. Bőven lehetne oka nagykepünek lenni, de mégis olyan "egyszerű" (a szó jó értelmében). Ellentétben a mindenféle insta sztárokkal. Sok sikert kívánok neki!
Ilona Dávid
Ilona Dávid 2 napja
Sajnos kb 20 percig bírtam hallgatni.Sok volt a mindenben szuper vagyok,és hős.
Frank Hofmeister
Mulnak a gyermekevek...Bonyhadrol az összes lanyka elmenekült...igy mi fiuk is kenytelenek voltunk...csak van akik sokkal messzebbbre....igy nem lettünk otthon közszereplök.
Marika Túri
Marika Túri 4 napja
Nagyon köszönöm.
Rozália Jantner
Mennyi energia, csak kapkodtam a fejem. Éva nagyon szerethető, emberi, csupaszív lélek. Örömmel hallgattam volna sokkal tovább ezt a beszélgetést, mert Krisztával nagyon jól egymásra hangolódtak.
Gabi Pasztohy
Gabi Pasztohy 5 napja
Csodálatos emberség sugárzik
Gabi Pasztohy
Gabi Pasztohy 5 napja
Az egyik legjobb Elviszlek beszélgetés
Csaba Páczai
Csaba Páczai 5 napja
Ez szuper interjú lett!
cumulonimbus77
Emberi
Judit Surányi
Wow! Szuper nő! ❤️
Bla Blanka
Bla Blanka 6 napja
Kriszta interjúiban ezt imádom a legjobban, hogy maximálisan figyel a beszélgetőpartnere érzéseire is, és nem faggatja őket olyasmiről, amiről esetleg nem akar beszélni. Ez a mentalitás sajnos már kiveszőben van, ebben a világban, ahol az a lényeg, hogy kiszedjek vlmi olyat a másikból, amiről nem feltétlen akart beszélni, netán ki is forgassam a szavait, de legalább címlapra kerüljön a műsor... -.-
Retro Gabor
Retro Gabor 7 napja
Köszönöm szépen a feltoltest. Nagyra értékelem Barabás Éva Műsor Vezetőt egy Tündéri Hölgy. Ő az aki egy TV.csatornanal kitárt. Igyekszik mindig jó kedvű lenni.
Géza Szilárd Farkas
Nagyon jó volt, köszönöm!
R. Maj.
R. Maj. 8 napja
Mennyire tetszett nekem ez a néni mindig is, és most talán még jobban tetszik. Még mindig gyönyörűszép vonzó nőci az Éva - és mint ember is remek!
Julianna Garbacz
Az egyik legjobb interjú, amit az elmúlt években láttam. Évi világnézetét és emberekhez való hozzáállását tanítani kellene, hogy ragadóssá váljon. Vajon hol lehet csatlakozni az ő kezdeményezéseihez?
Peter Krecz
Peter Krecz 8 napja
29:30...sírok :( ❤️
Magdolna Parai
Gratulálok mindkettőjüknek!Remek beszélgetés volt! 🌞
Erika akirE
Erika akirE 8 napja
..Én harmadszorra tudtam megnézni ezt a riportot, mert valamiért végig folytogatott a sírás. Nem tudom az okát, de annyira mélyen érintett, annyira átéltem Évi gondolatait, történetét, hogy folyvást potyogni akartak a könnyeim. Kevés ilyen ember van, aki ennyire tisztán átérzi, látja, a körülötte lévő világot és tesz is érte, hogy segítsen... Mindannyian gazdgabbak vagyunk általa, tőlük lesz igazán Ember, az ember. Nincsenek is megfelelő szavak, amikkel kifejezhetjük köszönetünket, hogy léteznek.
antal andrea
antal andrea 8 napja
Szép beszélgetés! 🙂💗
Helga Csoka-Jaksa
Ó, milyen szimpatikus ez az Éva! :)
Imre Király
Imre Király 9 napja
Én tudtam hogy igazán jó Nő B. Éva... De hogy ennyire nehéz élete volt nem tudtam.. Itt megint bebizonyosodott nekem és nem először hogy aki feladattal érkezik erre a világra az, történjen bármi el fogja tudni végezni a dolgát... 😷👍
Gyulàné Czeglédi
Dràga Èvi, a Reggeli òta tudom hogy èrzèkeny jò ember vagy! De most meg inkàbb bebizonyosodott! Nagyon jò volt hallgatni!❤
Boglárka Madarász
Csodálatos interjú volt!
Szilvia Huszárné Molnár
Nekem ő nagyon kettős. Képernyőn profi,merev majdhogy nem rideg nő benyomását kelti számomra. "Privátban " közvetlen,kedves és szimpatikus volt. Kicsit sok,mintha az egész életét el akarná mondani 40 percben.
Orsolya Csiszár
Én nem tudtam sok mindent Éviről eddig, valahogy sosem érdekelt a személyisége. Pozitívat csalódtam. Egy igazi dumagép... :D nagyon cuki. Nem gondoltam volna. :D
Vivien Banyák
Vivien Banyák 11 napja
Nagyon jó, tanulságos beszélgetés. Kellemes csalódás, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz. 😍
csvegso
csvegso 11 napja
Szuper nő, helyén lévő értékrenddel, rendkívül magas érzelmi intelligenciával. Ritka mint a fehér holló. Igazán szerencsés férfi a párja.
Mária Varga - Herbszt
Megható riport volt. Köszönöm!
Ilona Szabo
Ilona Szabo 11 napja
Elbűvölőek mindketten!
Réka K.-K.
Réka K.-K. 11 napja
És mi pedig mennyire szerettük amikor te oktattál/tanítottál minket úszni. 😊
Szabina Andrikó
Gyakornokként( sok évvel ezelőtt) pár hónapot a Fókuszban töltöttem,és Évi az egyik legkedvesebb ember,akivel valaha találkoztam. Mindig vidám,közvetlen,segítőkész... Minden jót kívánok neki és persze neked is kedves Kriszta!
MsCiripilla
MsCiripilla 11 napja
Mindig kedveltem Évit, bár utólag be kell valljam, semmit nem tudtam róla. Ilyen erős, derűs, pozitív, kommunokativ embert nagyon ritkán látni, hallani. Ahogy az előttem szólók is írták, én is mosolyogtam, sírtam, nevettem végig. Gratulálok mindkettőjüknek ehhez az "utazáshoz".
Krisztina Kaluha
Barabás Éva, ne hagyd abba! Szeretettel kívánok minden jót!
Emese Majoros
Emese Majoros 12 napja
Huuu, vegigneztem, de nagyon levitte az energiaszintemet.🤦‍♀️ Ennyit beszelni, ömlik belöle minden, Kriszta pär szot tudott csak neha-neha mondani! Nem szeretnem bäntani,Barabäs Evät, mert szimpatikus nö....de valami szomorusäg van a szemeben, valami nagyon nem kerek näla. Sajnälom, nekem nagyon sok volt .😞
Mónika D
Mónika D 11 napja
Én is pontosan ugyanígy éreztem.
Ágota Rizsányi
Fantasztikus volt. Köszönöm!👍
Emese Süle
Emese Süle 12 napja
de kár,hogy vége lett! imádtam :))
Edina Balogh
Edina Balogh 12 napja
Úristeen...nagyon sok volt Évi. Szinte levegőt se vett, annyit beszélt és hangosan. Kriszta alig tudott kérdezni. Végig néztem, de nagyon elfáradtam.
Attila Molnar
Attila Molnar 12 napja
Na ez egy nagyszerű epizód volt! Barabás Éva egy csoda. Egy csodálatos lelkű, hatalmas szívű, őszinte, segítőkész, empatikus, pozitív, boldog, okos, értelmes, intelligens (semmi őő, beszélni nem tudó...egyed) nő. Ja, és ráadásul még gyönyörű is. Ilyen egy IGAZI NŐ. Nem játszik szerepet, nem mű rajta semmi. Szenzációs érzés/élmény lehet a társaságában lenni. Bárcsak sokkal több ilyen ember lenne a világon! Az a férfi, aki egy ilyen nőt talál, a világ legszerencsésebb férfijának érezheti magát, mert egy ilyen nő egy felbecsülhetetlen értékű kincs, főleg a mai eltorzult világban.
Erzsébet Lipcsei
Imádom Barabás Évit, õstehetség, kár, hogy nem tudtuk meg, miért nincs saját gyermeke ?
olaa22
olaa22 12 napja
Valószínűleg azért, mert semmi közünk hozzá.
Agi Arpa
Agi Arpa 13 napja
en 25 evvel ezelott talalkoztam vele nem felejtem el azt az igazi gonosz tekintetet ami belole aradt minden indok nelkul masok is segitenek raszoruloknak igaz nem lobbiznak vele .
Péter Tóth
Péter Tóth 13 napja
Szerintem ez volt a legjobb műsor eddig. Innentől egész másként nézem Évit. Jót tett ennek a műsornak is.
Katalin Rónai
Katalin Rónai 13 napja
Nekem az utóbbi idők legjobb interjúja! Köszönöm szépen.
Mária Csimané Hegyi
Barabás Évit kedvelem, szeretem nagyon! Összes Portré műsorát is láttam! Kiváló beszélgetés volt!
Mona Diósyné
Mona Diósyné 13 napja
❤️❤️❤️
Gabriella Sartory
Minden percét köszönöm :)
Ágnes Bagi
Ágnes Bagi 13 napja
Nagyon szeretem!Hangoskönyvet,igen, sokat!😘🤗
Somogyiné Buzási Veronika
Pont ezért szeretem ezeket a videókat. Évinel kellemesebb személyiségét aligha találni.
Györgyi Juhász
Ez egy csodálatos beszélgetés volt, sok helyen megkönnyeztem. Fantasztikus nők vagytok Kriszta és Évi. András meg tök jó fej :)
Tim & Tom
Tim & Tom 13 napja
Több ilyen emberre lenne szükség ezen a földön. Gratulálok kedves Évi.💜👍👼
Frank Papo
Frank Papo 13 napja
Olyan jo hallgatni Eviket. Egyszerusegevel orias lelek.
Márta Garai
Márta Garai 13 napja
Ady z
Agnes russo
Agnes russo 13 napja
Értékes adó ember. Feltöltő beszélgetés volt 💪💪💪💪
György Krisztina
Nagyon jo volt.Kar hogy keves ilyen jo ertekes ember.
H Geri
H Geri 13 napja
Jó volt, megkedveltem most Barabás Évit. Pedig közömbös volt nekem, hiszen nem nézek tévét, a Fókuszt meg pláne nem, hiszen nem szeretem a bulvár jellegű dolgokat. De jó volt megnézni. Viszont Hernádi Jucit imádom, őt várom nagyon.
H Geri
H Geri 12 napja
@Géza Jakab Szívesen!
Géza Jakab
Géza Jakab 12 napja
köszi, hogy leírtad helyettem :)
Day of a teacher
Imádtam minden percét! Évi egy fantasztikus ember! Köszönöm az élményt! 💝
Zsanett Maros
Zsanett Maros 14 napja
Imádtam minden percét! Köszönöm!
Nagy Józsefné
Nagy Józsefné 14 napja
NAgyon szerethetö EMBER vagy!❤️❤️❤️❤️
d0r0thx
d0r0thx 14 napja
Fantasztikus interjú lett.👏 Drága Éva, még órákig tudtam volna hallgatni, annyira pozitív élmény volt, teljesen feltöltött. A hangos könyv pedig szuper ötlet. Köszönöm! 🙏😊
Lili Kalla
Lili Kalla 14 napja
Köszönöm szépen! Legjobb évad :) Minden gyermeknek, akinek a szülője vagy szülei küzdenek az alkohollal ajánlom szeretettel az Apa, anya, pia című könyvet, ezt említi Éva az interjúban. :)
Maximilian Lagerfeld
Igen, valóban nagyon jó ember Barabas Éva. Felemelő beszélgetés volt.
Fk Zadori
Fk Zadori 14 napja
Tüneményes, értékes, fantasztikus csaj Barabás Évi! Mindig érzek rajta viszont egyfajta szomorúságot. Sokan írják, hogy rengeteget beszél, ami olyan igazságtalan kritika. Igen, ömlik belőle a jó! Egyébként sztem sem való kereskedelmi tv-be, kilóg onnan a jósága, érzékenysége, értékessége miatt...
Gábor Varga
Gábor Varga 15 napja
Imádom az eddigi anyagokat is, ez viszont mindent visz nálam.
Eszik Tibor
Eszik Tibor 15 napja
Az Évi az klassz csaj! D Tóth Krisztina rajongó Szászvárról!
oroszky zoli
oroszky zoli 15 napja
Idegesitö csaj
Zita Pátkai
Zita Pátkai 15 napja
Húúúú ez a beszélgetés engem nagyon megérintett. Kriszta hogy bírtad ki hogy nem sírtad el magad? Gratulálok!
zsuzsiiii2011
zsuzsiiii2011 15 napja
Tisztaszív, jó volt hallgatni. Aztán Hernádi ? Végre, boldogság van.
jacek tomasz Lepczynski
nagy a hátid évi
Edit Orosz
Edit Orosz 15 napja
Annyira szeretem Barabás Évi lelkét, gondolkodását, emberségét! Köszönöm az interjút!
Katalin Piltmann
Szenzációs volt!!!! Láttam, néha Kriszta is elérzékenyült...sok a párhuzam.... Imádtam minden percét, nekem nem volt sok.😊 Csodálom az energiáját, bá lenne még nagyon sok ilyen ember! Nem celeb, hanem közszereplő, vagy média "munkás", aki ilyen lelkes, melegszívű és ennyit tesz másokért. Gratulálok Kriszta, Évit pedig csodálom és felnézek rá.😘🙏
Rózsa Záhorszky
Nagyon szeretem Barabás Évit. Szuper volt az a videó is, minta többi is.
Tamás Hunyadi
Tamás Hunyadi 15 napja
Bocs de húbazmeg......10 éve nem nézek tv-t.....de nekem Ő semmi nem volt......most elnézve egy nagyon értékes ember.......köszi kedves Krisztina .....van élet a médián túl.....borzasztó jó amit csinálsz.....jah mint eddig....mindig......😆😉😘
Erna Juhász
Erna Juhász 15 napja
Nagyon tetszett a beszélgetés, az Évi egy igazi csupaszív energiabomba.
Szilva Száraz
Szilva Száraz 15 napja
Ha meghívnak valahova, sose menj, üres kézzel...😍
jamestwelvetrees
Ú, a PÁRTHÁZ!!!! :-)
Gyökös Réka
Gyökös Réka 15 napja
Ez nagyon jó rész volt!
foldkutya
foldkutya 15 napja
Nagyon kedvelem Barabás Évit, csupaszív ember 😊💖. Köszönöm ezt a beszélgetést.
Krisztina M
Krisztina M 15 napja
Jaj nagyon koszonom imadom Barabas Evit a hangjat a beszedstilusat a neveteset olyan kozvetlen baratsagos kedves super volt a beszelgetes.
speeedhorse
speeedhorse 15 napja
Hát, nem beszél keveset 😄 Nagyon érzelmes és pozitív nő az Évi, szerettem anno M1-en, de nem kereskedelmi tv-be való. Ott nagyon suta.
Zsófia Csuvár
Zsófia Csuvár 15 napja
Szuper beszélgetés, minden percét élveztem! :)
Laura Katona
Laura Katona 15 napja
Ket labon jaro erzelmi intelligencia🥰❤️ annyira jo hogy vannak kereskedelmi tevekben ertelmes, szocialisan erzekeny emberek!!!
Ildikó Valkó
Ildikó Valkó 15 napja
Imádom!
bec6a
bec6a 15 napja
Köszönöm, ez fantasztikus volt! Jólesett ez az energia!
Andrea Baracsiné Balogh
Huuu ez nagyon jó volt!!
Tunde Tedd
Tunde Tedd 15 napja
Nagyon kedvelem Barabás Évit, mindig igényes, értékes munkát ad ki a kezéből, de most nekem picit sok volt a kérdések nélküli szófolyam. Úgy tűnt Krisztának is...Továbbra is sok sikert kívánok ettől függetlenül persze mindkettejüknek!
Ildiko Toth
Ildiko Toth 15 napja
Nem lesz 2 resze?
Vasangyal88
Vasangyal88 15 napja
Gondoltam, hogy felteszek egy 10 perces agyagmaszkot és belenézek. Hát, nem kellett volna! Most mehetek levakarni a bőrt a képemről, mert nem tudtam abbahagyni. Szuper volt! :)
Zsuzsa Kertész
Miskolczi Gabriella
Nincsenek szavak... "Évikém, adj oda mindent, úgyis minden olyan hamar semmivé lesz." Aki végigélte ezt valamelyik szülőjével, az tudja, hogy ez milyen szívszorító.
Edina Vig
Edina Vig 15 napja
Barabás Évi szenzációs....egyszerűen nem találok szavakat❤️
Sinka Jozsef
Sinka Jozsef 15 napja
Szuper volt
Mariann Komives
Mariann Komives 15 napja
Köszönöm ezt a riportot mert Barabás Évit nagyon szeretem és nagyon nagyra tartom!❤️
TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile
Barabas Eva nekem ugyanazt az oszinte ujsagirast jelenti, mint Borbas Mari az M1-n es D Toth Kriszta. A nagyszuleimmel imadunk titeket. A tobbi kuka. pl. a regi VIVAsok.
TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile
Thank you Kriszta. (Highlighted comment)
TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile
Evi, szuper a polod design ja.
Gabriella Darago
Nagyon cuki az Éva, de jó Kriszta, hogy ő volt vendéged. Köszönöm:)
Erika Nagy
Erika Nagy 16 napja
Nagyon jó volt!Évi szuper ♥️
Edit Lukacs
Edit Lukacs 16 napja
Ennek a beszèlgetèsnek minden percèt èlveztem,szuper volt ,imàdtam !
jemcsuska
jemcsuska 16 napja
Nagyon őszinte, nagyon nyitott, csupaszív, sokoldalú...stb, stb, de rettentően sokat beszél, néha idegesítően ömlik belőle a szó. Már-már sajnáltam Krisztát, hogy nem tud kérdezni, illetve elnyomva lett a saját műsorában. Jókat mondott az Évi, de nagggyon túltolta magát!
Eszter Őry
Eszter Őry 16 napja
Régi követő vagyok kedvelem Kriszta stílusát ,az alanyokat is, de ez most nekem katasztrófális volt .A riporter szóhoz sem jutott Éva kéretlenül és indokolatlanul rengeteget beszélt csapogva egyik témától a másikig,bizonygatva,hogy nincs szinte olyan dolog amihez Ő ne értene,természetesen magas szinten.Ömlengés,öndícséret,hadarás.A videó végére én bizony kimerültem
Anna Horvath
Anna Horvath 10 napja
@rövid böbe Nem szivesen szolok hozza,de a poszeseg az ‘s, hang ,sz’ hangkent torteno kiejtese beszedhiba okan.Evanal ez egyaltalan nem all fenn.
rövid böbe
rövid böbe 12 napja
@Géza Jakab komolyan nem hallod mennyire rosszul ejti az s betűt?
Géza Jakab
Géza Jakab 12 napja
Mostanában eléggé ki vagyok helyezve a beszédhibákra, de az említettek közül egyiket sem érzem. A gyors beszéd és a hadarás az két külön dolog. Feltűnt volna ha nincsenek meg bizonyos hangzók. Így említve talán picit élesek az S-ek, de bőven jó.
rövid böbe
rövid böbe 15 napja
Érdekes magamban ugyanezt fogalmaztam meg. Igaz engem idegesít az Évi. Mint embert elismerem nagyon kedves, csak ne kelljen hallgatnom ezt a nagyon erős beszédhibajat. Es ő totál meg van győződve arról hogy szépen beszél közben annyira selypit hogy borzasztó hallgatni.
bec6a
bec6a 15 napja
Van hogy az embernek jól esik magáról beszélni, ha egyébként mindig másokat kérdez/hallgat! Én nagyon sok új és kedves dolgot tudtam meg így. Egyébként meg egy jó közeg volt, hogy ennyi mindene kijött belőle, megosztotta velünk. Így teljes a kép.
ANITA NAGY
ANITA NAGY 16 napja
Köszönöm!
Emilia Albertzky
Viselj magyar költészetet! (Simple On You) Barabás Évi itt József Attilát választotta, ha jól láttam. 💚
Marcsi
Marcsi 16 napja
Eddig is szerettem Barabás Évit, de most hatalmassá vált a szememben....Szuper volt! Végre valaki, aki spontán, őszinte, "sztrárallűröktől" mentes, mert nem felejtette el, hogy honnan indult !!!
Következő
AC/DC - Realize (Official Video)
3:39
HIRO -🩸VÉR & CSONT🦴
4:09
Megtekintés 249 E
AC/DC - Realize (Official Video)
3:39
HIRO -🩸VÉR & CSONT🦴
4:09
Megtekintés 249 E
TOP 100 SIDEMEN MOMENTS 2020
52:57
socksfor1 hospital update
7:14
Megtekintés 471 E