Sötét

DTK: Elviszlek magammal - Hernádi Judit 

Feliratkozás
Megtekintés 157 E
96% 1 515 52

Katt a feliratkozáshoz! hurun.info/one/HKl...
Facebook: wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
Miután Hernádi Judit az első percekben megdöbben, hogy háromnegyed órán át kell beszélgetnie, DTK-val együtt szinte észrevétlenül csúszik egyik témából a másikba. A videót nézve pedig akár kétszer ennyi ideig is szívesen hallgatnánk őket. Mesél a mindenttudó kockás papírjáról (sőt, meg is mutatja), a nyugdíjas státuszról, a Heti Hetesről, arról, hogy miért mozdul mindig a tömeggel ellentétes irányba, sőt, a levelibékaevésről is (majd megértitek). Azt pedig, hogy vajon milyen lehet Hernádi Judit lányának lenni, döntsétek el ti. Szuper indítása az idei évnek, nézzétek meg! Elviszlek magammal: Hernádi Judit.

Szórakozás

Közzététel:

 

2021.jan. 6.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
bogarasbanya
Hát nem változott a véleményem.
mavir67
mavir67 11 órája
Igazi színész! Amit az anyaságáról mondott, az nagyon megérintett! Kriszta zseniális!
Zsófia Tereki
Imádni való ez a nő ❤️😇
Eniko Frenyo
Eniko Frenyo 3 napja
Ez nagyon tetszett , köszönöm 😍
rigokrisztina
rigokrisztina 3 napja
imádom a hangját!
Rozália Jantner
Nekem egy kicsit kevés volt benne a tartalom és nagy a szétesés. Krisztának nem volt könnyű dolga, de próbálkozott becsületesen. Hernádi Judit egy nagyszerű színésznő, többször láttam már színházban és tényleg átütő egyéniség. Szerintem úgy lehet vele, hogy a magánéletébe nem szívesen ad betekintést. Örültem volna, ha ebben a riportban sokkal több szó esett volna a színházról.
Attila Molnar
Attila Molnar 3 napja
Ez elég unalmasra sikeredett. Hernádi pedig nem lopta magát a szívembe ezzel. Nekem ellenszenves, unott, nagyképű. Mintha nem akart volna ott lenni, és kikérte volna magának, hogy neki valamit mondania kell. Akkor azt nem tudom minek vállalta a műsort, ha nem volt hozzá kedve.
peter kantor
peter kantor 4 napja
A belvarosban nottem fel a pesti Broadway kozeleben . Hazunknan a 60-as evekben az akkori evek sztarjai kozul szinte mindenki megfordult . A sportoloktol kezdve a szineszeken keresztul a zeneszekig . Nincs ertelme felsorolni kik azok akik megfordultak a hazunkban , mert nincs hely . De eszrevettem , hogy az igazi nagy sztarok a maganeletben teljesen egyszeru, hetkoznapi emberek . Igaz volt kozottuk olyan is aki meg a maganeletben sem tudott valtani . A maganeletben is jatszotta tovabb a sztart . Ezekbol keves volt , de nagyon kitunt .
Krisztina Belley
😍❤
Szalai Zsolt Zoltán
....ez meg mi a szentszar volt????? Mint színésznő oké, de hogy beszélgetni nem lehet vele, az tény.
Frank Hofmeister
Megöregedtünk:(
Nóra Bodnár
Nóra Bodnár 5 napja
Köszönöm az élményt! Kb 35-37 éve Bp-Debrecen között az Inter-city vonaton egy kocsiban utaztunk. Már bánom nagyon, hogy nem kértem autogramot. Számomra az igazi NŐ a Művésznő! :-)
Zsuzsanna Csige
Ket igazi karakter, ket nagyszeru nô!
Timon Mangra
Timon Mangra 5 napja
Horváth Tamást mikor hívod meg?? Várva várjuk!
János Lipták-Pikó
Azon is lemérhető, hogy a művésznő mennyire bölcs, hogy nem műttette szét az arcát. Szánalmasak azok az emberek akik nem tudják elviselni a korukat. A Judit, most is szép. Természetesen nem úgy, mint 18 évesen.
Daddio Kincaid
Udito volt a beszelgetes ilyen interjualannyal. Meg sok ilyet. Javaslat Krisztanak: ez nem a VV, ide nem illik a “jajaja”.
Dávid Dulovics
Imádom Juci nénit, csodálatos nő, de most látszott rajta, hogy nincs kedve csevegni, és ezt nem is nagyon igyekezett titkolni. Big respect Krisztának, hogy hősiesen végigcsinálta az interjút.
Károly Horváth
szerintem most teljesen józan volt a müvésznö,ha lett volna benne ital a beszélgetés is jobban sikerült volna
Hétpettyes Katica
Hernádi Judit bölcs ember! köszönjük a beszélgetést.
Phase Hypothesis
Óriási volt! Gratula! Egy pendrive-ra felfér minden..... Zseniális volt,művésznő drága!! :)
Fekete Csabi
Fekete Csabi 7 napja
Én kíváncsi lennék, ha kortás képzőművészek ülnének be a kocsiba. :D
Frank Papo
Frank Papo 7 napja
Nem volt jo beszelgetes, rovid ,rovid válaszok ,hosszu kérdésekre.Nehez beszelgetes
Mirjam Pap
Mirjam Pap 8 napja
Nehéz ezzel a szarkazmus és irónia tömeggel bánni, én is át tudok csapni ebbe a stílusba ha olyanom van, de kevesen tudják kezelni, és még kevesebben értik meg. Szerintem interjúnak tökéletes volt... Amúgy szeretnék ilyen életfelfogással élni, és nem stresszelni meg félni a dolgoktól, aztán utólag örlődni rajta, hanem elengedni a francba az egészet, hogy ez is megvolt 😃 Az meg sokkolt basszus hogy már nyugdíjas, az én fejemben semmit nem öregedett, mintha most szállt volna csak ki a Heti7es székéből... 😃
roland szili
roland szili 8 napja
Szuper! :)
Alica Stancz
Alica Stancz 8 napja
De joooo volt!!!
Erzsébet Hajas
Nagyon szeretem a Kriszta riportjait, de ez nem indult igazán gördülékenyen, nehéz dolga volt. A végére azért kikerekedett.
Beatrix Dávid
Nagyon nagy egyeniseg,hatalmas szinesznönk!! 💎
Barbara Zambo
Barbara Zambo 8 napja
Igencsak jók voltak mondketten. Köszönet, hála érte🥰
Bla Blanka
Bla Blanka 8 napja
Szerintem egy gyereknek nem feltétlen az a rosszabb megoldás, ha a szülei elválnak és különköltöznek. Tapasztaltam unokaöcsémen, hogy neki sajnos épp ez volt a rosszabb, hogy erőnek erejével együtt maradtak a szülők, örökös ordítozással, a szeretet nyoma nélkül, ahelyett, hogy továbbléptek volna és boldogok lettek volna valaki mással, és a gyerek is egy kiegyensúlyozott családban nőtt volna fel (akár úgy hogy egyedül neveli őt az apja/anyja, akár úgy, hogy anyu és apu mással él együtt, de mégiscsak 1 család), és nem az örökös balhézás közepedte... :/ Mert így lett 2 hárpia szülője, akiktől mindent megtanulhatott, csak azt nem, hogy hogyan kell egy normális családot kialakítani, és ez odáig fajult, hogy fiatalon elköltözött otthonról és ma már egyik szülővel se nagyon tartja a kapcsolatot, amiért ilyen "csodás" gyerekkorral "ajándékozták" meg... Sajnálom őt, mert látom, mekkora sebeket okozott ez nála, és mennyire élénken él benne ez az egész így, felnőtt korára is... :(
Újhegyi Éva
Újhegyi Éva 8 napja
Csuda klassz beszélgetés. Kriszta olyan érzékenységgel rezonál a beszélgető partnereire ami kivételes. Hernádiban tragika és komika egybegyúrva, nagyon eredeti, lebilincselt.🥰
Ágnes Kelemen
Ezt az én anyukám is szokta mondani, hogy fiatalon annyi az izgulás a sok előttünk álló dolog miatt, ami aztán elmúlik, ahogy az ember egyre több dolgot megcsinált az életben, és ebből a szempontból jó dolog már kevésbé fiatalnak lenni. :)
Pálné Bereczki
Jaj de jó!! Végre ismét "találkozunk"!! Legyen jó éve kedves Krisztina és hajrá!
barta bori
barta bori 9 napja
Nagyon nem voltak egy hullámhosszon
N
N 9 napja
Ez a Hernád igazi művész! Annyi minden van benne. Szeretem hallgatni a mondanivalóját
Anita Zavatyil
Megemelem a kalapom Hernádi Judit személyisége és értékrendje előtt. Respekt! ❤
Rita Fazekas
Rita Fazekas 9 napja
Szuper, nagyon tetszik!
Kolle Gabriella
A kritizálók - többsége - egyetlen színházi előadást sem látott Hernádi Judit szereplésével. Hatalmas színész! És hatalmas egyéniség
Emese Süle
Emese Süle 9 napja
jajj de szeretem őt! jó volt látni-hallgatni! :))
Edda Stoltz
Edda Stoltz 9 napja
Nekem nagyon tetszett Bár érzem a manírokat Ez egy olyan sajátos és karakteres humor, amit nagyon kell érezni és érteni, ehhez nagyon erős fejbeli kémia szükséges Ezt itt nem éreztem mindig, de Kriszta kihozta, amit tudott. A mélyebb dolgoknál a végére megjött az összhang Jó volt 💓
Marcsi Tiszai
Marcsi Tiszai 9 napja
Szánalmas ez a nő a kicigizett hangjával és borzalmasan öreg és öreges. Az már csak hab a tortán, hogy rémesen lekezelő.
Tamas Szabo
Tamas Szabo 9 napja
DTK és beszélgetöpartnerei vonzóvá teszik az elektromobilitást.
01Hmmmm
01Hmmmm 10 napja
Különleges egyéniség, fiatalon is kilógott a sorból. Nem csoda, 24 évesen berobban egy dallal. Súlyosan fogalmaz 37:29 de igaz, és véletlen kapta meg ezt a dalt, ami Mészáros Márta filmjéhez (Örökség) készült, aki Kovács Katival akarta elénekeltetni, de ő - mivel nem a stílusa, visszautasította. A stáb ült a filmgyár zenetermében, vették volna föl az alapot, de nem volt színész, aki felénekelje. A gyártásvezetőnek jutott eszébe Hernádi Judit, aki pont abban az időben épp próbált a Vígszínházban, délután kettőre végzett. A filmgyár kocsit küldött érte, a felvétel csak demónak készült, és Hernádi elsőre végigénekelte, nem kellett ismételgetni. Mindenki ledermedt, egy olyan hang szólalt meg, amitől mindenki lába földbegyökerezett. A csoda ott, és akkor, abban a pillanatban született meg. Perczel Zita, aki játszott a filmben, azt mondta, hogy ebből nagyon nagy sláger lesz! Egyik pillanatról a másikra lett országosan ismert Hernádi Judit. Történt 1980-ban, nem csoda, hogy az előadó művészembereket kissé elfogta az irigység, amivel 24 évesen meg kellett birkóznia. Nemsokára 1986-tól, a szabadságot választotta és szabadúszó színész lett.
01Hmmmm
01Hmmmm 10 napja
Ja, és az a bizonyos dal, 24 évesen: hurun.info/to/vide/nHuKz22axnu3xqc.html
Fanni
Fanni 10 napja
Nekem ez az interjú most elég izzadságszagú volt. Valahogy nem sikerült... pedig látszik hogy Kriszta nagyon akarta:/ egyszerűen nem egy könnyű alany. :/
Fanni
Fanni 7 napja
@T T szerintem is mindent megtett, egyet értek.
T T
T T 7 napja
Kriszta sztem mindent megtett de a szinesznonek ilyen kedvetlenul ezt nem kellett vna vallalnia, vagy maskor.
Sándor Jánosi
Sándor Jánosi 10 napja
Műmájer. :) Pedig régen nagyon szerettem.....
Rónai Irén
Rónai Irén 10 napja
Ennyi pozitív kommentet rég olvastam! Nagyszerű. Nálunk otthon a Hernádi művésznő csak JUCUS! Imádjuk.
Zsuzsanna Szabó
Jó erőt és egészséget a művésznőnek! Mindig önmagát hozza, imádom. Jókat lehetne vele hallgatni is, mert súlya van a lényének. Ettől tűnik döcögősnek a riport, pedig csak a lényegtelen csacsogás hiányzik belőle.
Mónika Leitner
Mónika Leitner 10 napja
Imádtam , imádom , köszönöm !!!
Istvánné Bartha
Hernádi művésznőt imádom. Kriszta nekem már túl modoros, túl sokat gesztikulál.
Marcsi
Marcsi 10 napja
Engem ez a "beszélgetés" inkább zavart....inkább nevezném "Hernádi monológnak", mint interjúnak... :( Hernádi igazi, tipikus "Kos" - amit a fejébe vesz annak úgy kell lennie, s ez kiválóan érzékelhető abban is, hogy gyakorlatilag Ő irányítja a beszélgetést a saját eszmefuttatásaival, s Krisztától várja el, hogy azonnal kapcsolódjon az Ő gondolatmenetéhez, ha bármit is meg szeretne tudni.. Mindezt pedig megspékeli egy hihetetlenül leereszkedő stílussal.... :( Színésznőnek kiváló, de az életben biztos, hogy ellentmondást nem tűrő, nagyon nehéz ember lehet !
wolf7511
wolf7511 10 napja
Azt hittem érdekes személyiségb a magán életében is. Tévedtem. Ettől még imadom amikor játszik!:)
Béla Hegyvári
Béla Hegyvári 10 napja
Mindíg rá kell jönnöm, hogy imádom Hernádi Judittot! ;-) A hangja, a mimikája, azok az arckifejezések...stb! Nem lehet utánozni! No persze Krisztát is nagyon bírom! Egy élmény volt! :-)
Sándor Borsos
Sándor Borsos 10 napja
Szerettem ezt a beszélgetést az első perctől az utolsóig! Hernádi Juditot meg azon SZTÁROK (Igen, sztárok, mert ők letettek már egyet, s mást az asztalra, beleértve a művésznőt is! Nem pedig celebek, akik nem csináltak/csinálnak semmit, s mégis híresek lettek) közé sorolom, akiket kedvelek! Hogy miért? Mert csinálják a maguk foglalkozását, s mégsem kérkednek azzal, hogy ők mit tettek, akár a színpadon, akár máshol (lehet, hogy ezzel a véleményemmel egyedül vagyok, de VÁLLALOM!)! A lánya is tehetséges, és meg kell mondanom, hogy szeretem mindkettőjük orgánumát! Nekem hiányzik a világból és az életből az a viselkedésforma, amit ők ketten (és még sokan mások) csinálnak, hogy nem rohannak minden kis gonddal a sajtóhoz, hanem a maguk csendességében megoldják, s már mehet minden tovább a maga csendességében!
Puskás György
Puskás György 10 napja
Hernádi manírjaival nem bír DTK. Hernádihoz férfi kell.
borbely zoltanne
Hernádit sok éven át kedveltem. Egészen a heti hetesig. Azóta útálom, azóta észrevettem a mindenkori mesterkéltségeit ( visszamenőleg is) és le is írtam magamban. Tiszteletben tartok minden ellenvéleményt.
Réka
Réka 10 napja
Jajjj de imádom a művésznőt és a gondolatait! Hallgattam volna még legalább 100x 45 percig. :)
Zsuzsa Kertész
Zsuzsa Kertész 10 napja
Ő is meglepődött, hogy már vége. 😁
Kozma Viktor
Kozma Viktor 10 napja
Szerintem Judit bevan állva
anna sonfeld
anna sonfeld 10 napja
Ő folyamatosan olyan,mintha be lenne állva:)
Szilvia Szilviax
Én is még hallgattam volna :), annyira bírom a humorát :)
Julianna Ravaszné Bocskay
Nagyon szeretem Hernádi Juditot,láttam az önálló estet is , csodálatos volt
antal andrea
antal andrea 10 napja
Az ilyen beszélgetések miatt nagyon jó ez a csatorna. Őszinte, természetes! :) Az Alindás ehhez és az előzőekhez képest még inkább nehezen nézhető nekem, nagyon figyelemkereső, őszintétlenséget sugárzott sajnos az a nő... :(
Viktória Csapai-Bertalan
Szuper volt! Esztergályos Cecíliával is megnéznék egy ilyen interjút, ha már ilyen nagy neveknél tartunk. :)
Ágota Ertler
@Hajnalka Sárközi Igen,már írt is a csatorna,hogy terveznek több "jobboldali"emberrel is beszélgetést!Én egy kommentre reagáltam,többed magammal úgy látszik előitéletesen .Örülök neki,hogy nem lett igazunk.
Hajnalka Sárközi
@Ágota Ertler szerintem Kriszta nem válogat politikai hovatartozás alapján. Egyetlen ilyen beszélgetős műsorában sem éreztem még politikát, neki mindig az ember számít, akit be akar mutatni. A testvérekkel készült riportokat is néztem, ott se jutott soha eszembe senkiről, h ő milyen politikai beállítottságú, nem is tudom, és nem is érdekelt, mindig csak a tesókat, családot, embert láttam.
Leslie Tejlor
Leslie Tejlor 5 napja
@WMN Magazin Óh, jó ezt hallani... Örömmel fogjuk majd nézni is :)
Ágota Ertler
Ágota Ertler 5 napja
@WMN Magazin Mondjuk az arány kb.85% ,15% a liberális emberek javára.Fő a kiegyensúlyozottság,mint megszoktuk.
WMN Magazin
WMN Magazin 5 napja
jó ötlet - olyannyira, hogy már szerepel a kívánságlistánkon egy ideje :)
Nóra Nagy
Nóra Nagy 10 napja
Csípem benne, hogy nem köntörfalaz, és lényegretörően fogalmaz. 😊
Hovirag18
Hovirag18 10 napja
Imádom a művésznő humorát. Nagyon jó beszélgetés volt, köszönöm. 🙂
lovecat80
lovecat80 10 napja
Nagyon tetszett h ez a beszélgetés egyszerre volt, laza, humoros és mélybe menő. Nagyon csípem a Hernádit!
Mária Csimané Hegyi
Kedvelem Hernádi művésznőt és Tarján Zsófit követem, szeretem!
skorpionmerleg
skorpionmerleg 10 napja
Érdekes, hogy Hernádi Judit nagypapájának vezeték neve Svoboda volt., - a Svoboda szó a szláv nyelvekben "szabadságot" jelent? Milyen érdekes egybeesés.
Kata Kovács
Kata Kovács 10 napja
Hatvanas nőknek (és férfiaknak) ajánlott megnézni, hogy lám, nem kell az öregedésből olyan nagy faksznit csinálni. Ha a művésznő is természetesen éli meg...
Edit Bodor-Nagy
Edit Bodor-Nagy 10 napja
Nekem 34 évesen is jó volt ezt hallani :))))
Erna Juhász
Erna Juhász 10 napja
Szuper jó volt a mai műsor. Nagyon bírom a Hernádi Judit eredeti egyéniségét.
Skasterscsaj
Skasterscsaj 10 napja
Nagyon jó beszélgetés, imádom Hernádi Juditot, kíváló színésznő és mindig őszinte, jó humorral megáldott nő.
Rita Toth
Rita Toth 10 napja
Még egyetlen egy részt se láttam, ezért elnézést, de ahogy megláttam a Hernádi Judittal való riportot, azonnal rányomtam! Szuper! 😊
Edit Balogh
Edit Balogh 10 napja
Kövezzenek meg, nekem ez a beszélgetés Hernádi Judit stílusa miatt nem tetszett.
Zsuzsa Győri
Zsuzsa Győri 10 napja
Nem a Krisztának volt nehéz, hanem Hernádi Juditnak, mert helyenként nem fogta fel a riporter a lényeget. Nem voltak egy hullámhosszon...Hernádi csodálatos nő.
Zsuzsa Kertész
Zsuzsa Kertész 10 napja
Krisztáról ilyen véleménnyel lenni, már megbocsáss....!
Mona Diósyné
Mona Diósyné 11 napja
❤️❤️❤️😍
Judit Orbánné Kecskés
Imádom a Művésznőt! Órákig el tudnám hallgatni! Az a fanyar humora,utánozhatatlan. Na meg a kockás papír történet...behaltam rajta :D Köszönöm,hogy láthattam,hallhattam.
Maria Hartyani
Maria Hartyani 11 napja
Kriszta drága ,nem irigyeltelek 🍀⚘
TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile
Kedvet kaptam elmenni egy Honeybeast koncertre. Sose voltam meg... csak, magyar: Crystal, Hevesi Tamas, Hevesi Imre (es bekescsabai szinhaz diakberlet anno), kulfuld Amszterdamban 2005-2020: Alicia Keys, JessieJ, Angelo Kelly (38 ev alatt 6 koncert) Munkamanias vagyok es eszre se veszem, ha koncert van, mert halalra melozom magam. Sokkal tobbre kene menni... Tarjan Zsofi, Jazz+Az, Majka, Kiraly tesok... annyi jo zene van.
Mariann Komives
Mariann Komives 11 napja
Szeretem Hernádit a tehetséges kislányával együtt!
Mariann Komives
@Ágnes Kovács hölgyem ha lehet ne itt kötekedjen! Köszönöm!
Ágnes Kovács
@Mariann Komives , először is honnan kéne tudni, hogy egy kommentelő hány éves?! Másodszor, akárhány éves, egy 35 éves nő, nem "kislány", max. az anyjának marad a "kislánya" örökké, de az más lapra tartozik. Harmadszor, én csak a családomat, a saját gyerekeimet szeretem, számomra tök idegen embereket, legfeljebb kedvelek, az alapján, amit látok belőlük itt-ott. Hernádi Judit ebbe a kategóriába tartozik, a felnőtt lánya már kevésbé.
Mariann Komives
@Ágnes Kovács 77 évesen mondhatom, sajnálom hogy ennyi maradt meg önben!
Ágnes Kovács
Kislány? 35 éves! :-))))))
TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile
2:04 nagy dolog, Judit muveszno... : )
Barbara Silva
Barbara Silva 11 napja
Imádom! 🙂
Ildikó Földeák
De szeretem
Edina Vig
Edina Vig 11 napja
Ez a nő akármilyen is szoci libsi tökmindegy marha nagy fazon....őszintén tudok nevetni még a flegmatikusságán is.....nehéz ember lehet,de neki kell 24/24 -Ben magával lenni🥰
Katalin Pákolittz
Nagyon klassz a műsor! Imádom! ❤
Zsuzsa Győri
Zsuzsa Győri 11 napja
Susan Sarandon típusú hölgy Hernádi Judit, mintha testvérek lennének. Szem, alkat, karakter, stb.
Barbara Kozma
Barbara Kozma 11 napja
Szuper volt! Köszönöm! A karantén előtt pont az utolsó előadására tudtunk anyuval elmenni. Azóta is emlegetjük! ❤️
Emese Majoros
Emese Majoros 11 napja
Le a kalappal (ismet) Kriszta elött, nem volt könnyü dolga.!! Az elejen meg nagyon komolyan vette magät a szinesznö es nehezen melegedett bele a beszelgetesbe, csak igenek, meg nemek voltak a välaszok, aztän feloldodott, onnantol klassz volt.
Zsolt Csonka
Zsolt Csonka 11 napja
Személyszerint még hallgattam volna tovább Hernádi Juditot az életéről.Lehetne egy plussz interjú vele hasonlóan oldott, laza hangulatban?
foldkutya
foldkutya 11 napja
Nagyon szeretem Hernádi Juditot, van egyfajta humora, amit valaki vagy ért vagy nem akar érteni, de nagyon jó és érdekes a személyisége is. Az biztos - bármennyire nem szereti, ha ezt kihangsúlyozzák 🙂 - nagyon jól néz ki.
re: re:
re: re: 5 napja
Hasonlít Csernusra.
DJGABIE
DJGABIE 11 napja
Ez az első olyan szitu amikor azt éreztem Kriszta nem találja a Hernádi Judithoz megfelelő szavakat, vagy csak nem volt meg a "kémia", vagy nehéz interjú alany. Bár ez nekem most csalódás volt, azt hiszem egy ilyen belefér bőven a többi minőségi WMN tartalom közé.
Edina Nagy
Edina Nagy Napja
@DJGABIE én is ezt éreztem 10 percig tudtam nézni. Nem volt korrekt Hernádi Judittól hogy belekezdett többször ís egy mely gondolatba majd azt mondta egyszer csak: na mindegy haggyuk ís .... Sajnáltam Krisztát ez nem volt szép tőle az én véleményem szerint
Ivett Bertalan
@DJGABIE pontosan így érzetem én is.🥺
Pongi 23
Pongi 23 6 napja
Légyszi nézzetek rá a csatornámra (legós filmes animációs) most vaan egy új videó hurun.info/one/wxK_lf0ZxHgoPbDWrNCfPA
Anikó Mihalecz
szerintem nem volt annyira vészes
SabeeHUN
SabeeHUN 9 napja
Egyszerűen csak nem működtek a sablonok, Hernadi meg nem ment bele a sablon valaszba
Susanne Wittmann
Kriszta nem volt könnyű helyzetben, de klassz lett a beszélgetés!
MrIstvanNemeth
MrIstvanNemeth 11 napja
Fél szavak, elejtett velős megjegyzések - amit értünk, és nem engedünk el a fülünk mellett mert ütősek! Mindemellett az örök fiatal Susan Sarandon feelingem volt. Köszönjük művésznő, köszönjük Krisztina.
Beáta Bazsonyi
Ugyanezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem😊
Janka Flóra Lévai
Nekem is ugyanez :)
Hajnalka Sárközi
Igen, nekem is mindig ők ketten hasonlóak, nem csak külsőleg.
Zsuzsa Győri
Zsuzsa Győri 11 napja
Öntől függetlenül én is Sarandonhoz hasonlítottam, most vettem észre...🙂
bodza
bodza 11 napja
Pár éve vidéken láttam egy darabban Hernádit, az előadás után a nézők, mi előttünk olyan bunkón viselkedett, hogy nem tudom elfelejteni neki. Sosem kedveltem, de tény hogy ebben a darabban és több filmben is jó volt. A heti hetessel is leírta magát.
Slusszpoén
Slusszpoén 9 napja
@bodza Hát, ez tényleg gáz.
bodza
bodza 10 napja
@Slusszpoén Többen várakoztunk oldalt, ő véletlenül odatévedt, se köszönös se semmi, mondott egy bunkó mondatot majd bevágta az ajtót. És mi voltunk a nézők, akinek a pénzéből ő él.... Ennyire tisztelte a közönséget. Gálvölgyi még gázabb volt. Felújítás volt az épületben és valami nem tetszett nekik (munkálatok voltak még). Párunk szeme láttára kivágta az ajtót, szó szerint úgy hogy majdnem kitörött az üveg, és kiment. Szintén se köszönés se semmi. Ott volt Pásztor Erzsi is. Mosolyogva köszönt a nézőknek, fényképek is készültek és pár percet beszélgetett. Ég és föld ő és a másik kettő majom.
Slusszpoén
Slusszpoén 10 napja
Hogyan viselkedett Hernádi az előadás után, Miben állt a bunkósága, ahogy te fogalmaztál?
Mariann Erős
Mariann Erős 10 napja
@1899Green Tőlem!
Mariann Erős
Mariann Erős 10 napja
@bodza Nem biztos,a nagykèpusège zavaró lehet valakinek!
Gabriella Hornyák
Imádtam, hisz imádom Hernádit! Fantasztikus egyéniség!
maria Gyebnar
maria Gyebnar 11 napja
Látom-nagyon sokan, azonnal kattintottunk!!!! Megérte!!!!
Böbe Erősné
Böbe Erősné 11 napja
Régen volt részem ilyen jó beszélgetést végig nézni. Kriszta szuper riporter, a Művésznő pedig utánozhatatlan és csodálatos.💗
Boglarka Bodo
Boglarka Bodo 11 napja
Ez egyszerűen csak nagyon jó volt! ♥
mária kuruczné
Hernádi Judit ,imádni való!
Nora Kalovits
Nora Kalovits 11 napja
Vééééégre!😍
Paulin Kata
Paulin Kata 11 napja
JUCI!
Andrásné Szathmári
De jóóók, ők ketten! ♥️😊
János Pető
János Pető 11 napja
Szuper jó fej ez a Juci! Imádom! ✌️😍🤩
Rakonczai Róbert
Én mindkét Nőt nagyon kedvelem, és örültem ennek a beszélgetésnek, de lássuk be: Krisztának nem volt könnyű dolga. :)
Boglárka Madarász
Nagyon nem 🙂
Andrea Danyi
Andrea Danyi 11 napja
Hát nem :) De bátran állta a sarat.
Marcsi K.
Marcsi K. 11 napja
Kezdjük a lájkkal... 😊♥️
Katalin Simon
Katalin Simon 8 napja
P
Aranka Köblös
Aranka Köblös 11 napja
NAGYON sok rétegű - nagyon mély intrjú. Lehet szeretni - vagy sem, Hernádi Juditot, ez akkor is egy értekes beszélgetés volt. Köszönet.
Következő
TÜKÖR- Csuja Imrével
51:11
Megtekintés 76 E
Köztünk szólva II/VIII.
29:45
Nu Skin Energy 2021
2:26:05
Megtekintés 2,3 E
2020 10 22 Balatongyörök
1:07:55
Tükör- Kánya Katával
52:47
Megtekintés 57 E