Sötét

DTK: Elviszlek magammal - Nagy Zsolt 

Feliratkozás
Megtekintés 187 E
98% 1 837 31

Katt a feliratkozáshoz! hurun.info/one/HKl...
Facebook: wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
Az Elviszlek magammal stábtagok koronavírus tesztjeit a Róbert Magánkórház végezte.
Talán nem túlzás állítani, hogy az idei évad legnagyobb vallomása hangzik el ebben az epizódban: Nagy Zsolt őszintén beszél arról, hogy alkoholista, aki nemrég tette le az italt. És nem ez az egyetlen téma, amibe beleáll, férfi és női szerepekről, feminizmusról, családon belüli erőszakról, mintákról, munkáról és kötelességről is olyan őszintén beszél, hogy nem lehet nem odafigyelni arra, amit mond. Kőkemény mondatok, mély vallomások, nehéz témák, könnyek és nevetés - pár szóban így lehetne összefoglalni ezt a beszélgetést. Gyertek velünk és Zsolttal, nagyon érdemes. Elviszlek magammal: Nagy Zsolt.

Szórakozás

Közzététel:

 

2020.nov.18.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
pottomke 01
pottomke 01 47 perccel
Érdekes és őszinte beszélgetés volt. Esetleg van arra mód, hogy Debreczeny Csaba legyen az “utas”? Nagyon kedvelem mint színészt, és szívesen megnézném/hallgatnám egy ilyen beszélgetésben. Köszönöm a választ :)
Ildikó László
Kedves Kriszta olvastam a könyvét aminek címe ,Jöttem hadd lássalak. A történet nagyon megható és Tanulságos.
Marianna Bojér
Marianna Bojér 5 órája
Hálás vagyok ezért a részért (is). Nagyon fontos témák kerültek előtérbe, nemcsak a bántalmazás és az alkoholizmus, hanem a férfi-női szerepek, példák, értékek és legfőképpen az őszinteség és érzelmek felvállalása nemtől függetlenül, emberként. Zsolt nemcsak színészként, emberként is igazi példakép! Köszönjük Krisztának és a csapatnak ezt a nagyszerű anyagot!
Erika Bertényi
Erika Bertényi 5 órája
Ez megismételhetetlen. A pillanat adta varázs. Köszönjük!
Orsi Tokes
Orsi Tokes 6 órája
Az egyik, vagy talán a legsúlyosabb, legnagyobb hatást kiváltó műsor az eddigiek közül. A hasonlóan őszinte és kényelmetlen gondolatok gyakran kiszűrve maradnak - akarva vagy akaratlanul. Ritkán találkozunk őszinte felvállalással, és szembenézéssel, főként azokból a rétegekből, ahol az emberekből leginkább a sikert, az ismertséget látjuk, amihez leggyakrabban a gondtalanságot társítjuk. Ennek az illúziónak a ledöntésére kevesen vállalkoznak, nem véletlenül. Szóval tisztelet annak, akinek ereje van hozzá. Ez persze egyetlen aspektusa az egész beszélgetésnek, de fontos. Külön köszönet azért is, hogy ez a vers benne maradhatott, és a műsor formátuma ezt megengedi - mert úgy gondolom, ez sem magától érthető. Azt hiszem, nem csak a magam nevében mondhatom, hálás vagyok, hogy megnézhettem, meghallgathattam.
zsenilia
zsenilia 10 órája
Mariann Hajduné
Mariann Hajduné 12 órája
"De ki kérdezett?" Úristen, megállt a levegő, amíg mondta! Nagyon emberi, megfogó beszélgetés volt. Köszönöm.
Eszter Láncz
Eszter Láncz Órája
Gergely Schell hozta , csak a verset : hurun.info/to/vide/eJFgrJ6Q25zUz7c.html
Emix3r
Emix3r 21 órája
Nagyon nagy gondolatok és nagyon nagy gondolkodó. Legyen ő hang és legyen visszhang! Igen, legyen ő a bekapcsoló! Az ilyen emberekből kell még nekünk. Ők azok, akik nagy dolgokat tudnak vagy tudnának elérni...ha hagyják. Lásd, Bogdán László. Köszönöm ezt a beszélgetést, Kriszta!
Böbe Nèmeth
Böbe Nèmeth 23 órája
Erre mit lehet mondani, hűha.. hát hajrá...
Robert Raffai
Nagyon sok adásodat nézem,és néztem már meg ,mindig várom az új epizodokat.Bár az elmúlt adások nem igazán jöttek be nekem,ez a rész ismételten kifejezetten jól sikerült!Szuper lett gratulálok Kriszta!
Kinga O
Kinga O Napja
Kedves Nagy Zsolt, Köszönöm, hogy ebbe az interjúba is beleadtad magadat teljes erővel és nyíltsággal. Elképesztően sokat adtál nekem, nekünk nézőknek ezzel. Jelentem, sikerült, engem te most bekapcsoltál, és energiát adtál minden mondatoddal. Bevontál. Köszönöm, nagyon hálás vagyok érte. Kedvencem voltál a Kontrollban, szeretem a filmjeidet. Én tuti felismernélek az utcán, oda is fogok menni rajongani, ha látlak! 😉 Köszönet Krisztának is, hogy lehetővé tette ezt a szuper beszélgetést! És azt is köszi mindkettőtöknek, hogy sokszor elmondjátok, hogy terápiába járni jó, kell, fontos. Üdvözlet! Egy mezei pszichológus 😊 (Ja, a versfelolvasás pedig iszonyatos erejű volt, magával sodort. ❤ Egy élmény volt hallgatni.)
Mcandyorr
Mcandyorr Napja
Szeretném néhány külföldi ismerősnek feliratozni angolul. Lehetővé tudjátok tenni, engedélyezni a youtube feliratok hozzáadását?
OrmanyJozsa
Van oylan foglalkozás, hogy kurátor? Nem különböző kiállítosknak, konstellációknak van kurátora? Vagy manapság már az vagy, aminek nevezed magad?
Beáta Barnácz
Húúúú......... ez kemény volt. Nem volt könnyű dolga DTK-nak. Egy vulkán mellet nem megperzselődni.. Szuper volt. :)
Gabor Nagy
Gabor Nagy Napja
Vajon mi nem tetszhetett annak a 79 embernek? K..szott nagy interju, a legjobb idaig ebben a sorozatban, bravo Nagy Zsolt!!!
Anna Farkas
Anna Farkas 19 perccel
A Kriszta. Végig kényelmetlenül éreztem magam ömiatta, mert ö érezte így magát. Nagyon gáz volt. Dislike.
Melinda Kerekes
Evek ota elhagytam az orszagot es oszinten szolva nem igazan ismertem Nagy Zsoltot. Ezzel csontig hatolo oszinte videoval belopta magat a szivembe. 🥰 Sok ilyen emberre van szuksege ennek a vilagnak. Kitartas es remelem tudod, hogy Te is vagy es leszel anyahajo. 💪
Csilla Megyeri
Értelmes , felelősségteljes . Kiváló riport volt !
vitaygeorgina
Kívülről nem lehetett pontosan megítélni, de az alapján, amit láttam belőle, úgy gondolom, hogy Shane Tusup egy classic bántalmazó, a cél szentesíti az eszközt típusú ember. Kíváncsi vagyok, miért van szükség teret adni neki.
Krisztina Csernák
Huh, nagyon köszönöm! Minden pillanatban "hozzámadott"! Felejthetetlen beszélgetés!
Krisztina Kovács
Zsolt lenyűgöző 🙏 köszönöm szépen
Krisztina Kovács
Kedves Kriszta, még egy ennyire lecsupaszított, tiszta, őszinte beszélgetésben sem tud kiesni a modorosság, és az idegen szavak használatának kényszeréből. Annyira sajnálom.
Tarján Zsuzsa
Csányi Sanyi elmegy külföldre focizni dolgot nem igazán értettem (mintha onnan ki lett volna vágva valami), valaki esetleg?
tilcord
tilcord Napja
Nem Csányi, hanem a fia. Mármint Nagy Zsolt fia.
Angelika Wagner
Atyaég! Uhhh... ez minden idők legjobb beszélgetése volt! Köszönöm!
kriszt asta
kriszt asta 2 napja
Nehezen tudom elkepzelni, hogy egy Cserhalmi ne tudná ki is az a Nagy Zsolt, ha pedig ez tenyleg igy van, akkor az az ő szégyene.
D J L
D J L 2 napja
Megemelem a kalapom az elott, aki tud ennyire oszinte lenni nagy nyilvanossag elott.
Ildiko Jakab
Ildiko Jakab 2 napja
Ha ez az egy interjú készült volna csak, már megérte elindítani az Elviszlek-műsort.
fnn drzs
fnn drzs 2 napja
Ticket, a BKV-s forgatáson a rugby szettben simán felismertelek. Legközelebb remélem lesz merszem odamenni hozzád. Kitartás
Gábor Pecze
Gábor Pecze 2 napja
Zsolt ezzel a beszélgetéssel nem kicsit adtál hozzá azokhoz, akik meghallgattak. Jó, hogy itt vagy, hogy mi láttunk és erőt adsz.
Zsuzsanna Varga
Nem kell szégyellned magad! A hazugoknak, képmutatóknak, álszenteknek, manipulátoroknak, alattomosoknak, gyáváknak, gyűlölködőknek kéne! Te légy büszke magadra!
19620403juh
19620403juh 2 napja
Igen, Karinthy mindig, mindenhol, mindenkinek!!!! (a la Vajdai Vili) Juhász Iván
H Geri
H Geri 2 napja
Nagyon köszönöm, ez nagyon kellett!
Gréta Lelkes
Gréta Lelkes 2 napja
Kevés ilyen őszinte, felnőtt embert látok, mint Nagy Zsolt...Meghatott ez az egész dolog, reményt adott nekem ez a beszélgetés és erőt!!!! Köszönöm Nektek!❤️
Virág Gőgös
Nagyon szeretem a Zsolthoz hasonló embereket. Karizmatikus, mély, gondolkodó és története van. Amióta először làttam, azóta vonza a tekintetek (Csànyi mellett is). A hozzà hasonló emberek közt sajnos sok a szenvedélybeteg, vannak súlyok, amiket nehéz cipelni. Imàdom az őszinteségét, sok erőt és kitartàst kívánok neki ❤️ percig nem kell szégyent éreznie!
Zsolt Maczkó
Zsolt Maczkó 2 napja
Zsolt! Neked szinkronizálni is kellene! Nagyszerű hangod érzéked van hozzá! Sok-sok egészséget és kitartást!
Andrea Gurkaj
Andrea Gurkaj 2 napja
Eddig is nagy kedvencem volt Zsolt, de most még inkább, nem csak jó színész, nagyon jó ember is. Sok sikert neki az életben! 💞
Sister yes
Sister yes 3 napja
Sokkoló, zaklatott ,de eddig talán a legjobb. Minden manír mentes. Krisztának Zsolt sok volt, de rutinból jól kezelte. Meg kell emészteni a szavakat, érlelni magunkban, és megtalálni ezt a szikrát, ami őt hajtja.Mindenkiben ott van az a fájdalom ,feszítés, igazságkeresés, mégha máshogy is ölt testet, még ha máshogy is hívja. Engem nagyon eltaláltak a szavai, mert én is sokszor érzem szétfeszít, érzem lehet sok vagyok azzal,hogy a végére akarok járni, de nem tudok ellene tenni. Addig érzem,hogy élek,amíg mondhatom . Még azon túl is ha ti azt mondjátok, jól van, jól van nyugodj meg.
Ágnes György
No comment,csak könnyek..... Köszönöm,köszönöm,köszönöm ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Blueslac
Blueslac 3 napja
Nagy gond, hogy nincs feliratozás! Ez az egyetlen eddigi DTK videó, amit szerettem volna továbbküldeni angol nyelvű barátaimnak, mert annyira szuperül gondolkodik ez a pasi, hogy nekik is érdekes volna végignézni (hallottam már a nevét, a hangja is ismerős, de nem ismertem, mert külföldön élek), de nem tudom továbbküldeni, mert semmi feliratozás nem áll rendelkezésre. :-( Kedves Nagy Zsolt! Megjártad a hadak útját és a poklot, de DÚSgazdagon jöttél ki belőlük! Minden szavad értékes volt, vidd tovább ezt az erőt, de ezt a felelősséget is! Ha én látnálak meg a Csányi Sándor mellett, biztosan hozzád lépnék oda és ráznám meg a kezed! A Karinthyddal pedig megríkattál.
Róbert Németh
Nagyon őszinte interjú volt. Ritka ha valaki ennyire őszintén beszél. Köszönjük!!!!
Hapci Benő
Hapci Benő 3 napja
"A gondolat a legtöbb"
Mária Feketéné Tepszics
Egy ilyen fantasztikus lánggal égő lélekkel élni nagyon nehéz. Köszönöm, hogy belepillanthattunk ezekbe a fájó, gyötrő, repítő érzelmekbe. Sikeres utat kívánok a továbbiakhoz!
Katalin Eisenberg
nem csak apák (férfiak) verik a gyereket, nekem borzasztó gyerekkorom volt, és anyám vert de nagyon ... fiú gyerek eltud szabadulni, lány gyerek (61 éves vagyok) ilyen kapcsolatokba fut bele, mert ezt tudja. Hatalmas kifejezés az ‘energia vámpir’. Hálás köszönet ezért a beszélgetés ért. Üdvözlet Washingtonból.
TheSusanne1982
"Ki akarsz lenni? Nem az a valaki,aki lehúz,elvesz,hanem aki hozzáad!" Imádtam minden szót,amit kiejtett a száján! Sok erőt kívánok!
Sándor Hodobay
34:20 -tól ez a volt filmgyár udvara, ami jelenleg a TV2 székháza? Anno Lumumba utca, ma Róna utca.
Sándor Hodobay
Nagy Zsolt játszotta a viszkis rablót annó abban a dokumentum filmben? Zseniális alakítás volt és ez a riport is zseniális volt.
Gabriella Nádasdy
Kar erte ,mert szimpatikus ! Nagyon jo szinte valami felemelkedo ahogyan elmondta profin atelessel . Atyaeg!!!! Mindent jot neki vigyazzon magara. Koszi Kriszta.🍀🌠🍀🌠💯
Diana Nemeth
Diana Nemeth 3 napja
Én általában csak hallgatni szoktam ezt a műsort, és közben valami mást is csinálok. De most képtelen voltam! Mindent félbe kellett hagynom, és csak néztem, és csak hallgattam, és csak bekapcsoltam. ❤
Szabó Timea
Szabó Timea 3 napja
❤️
koosbalazs
koosbalazs 3 napja
Egyre fajsúlyosabb epizódok. Le a kalappal!
Kata Mráz
Kata Mráz 3 napja
Waooo! Le a kalappal Nagy Zsolt előtt!.
Péter Bognár
Nagyon bírom ezt a csávót, én kérdezem és hallgatom.
Zsozso Nagy
Zsozso Nagy 3 napja
Igen így kell ezt!
Judit Szabó
Judit Szabó 3 napja
🤗🥰
Morella Zay
Morella Zay 3 napja
❤️❤️❤️
Bálint Kajtor
Hujber Ferenc 2.0
eszti
eszti 3 napja
Szeretünk Zsolti!
Zsolt Derék
Zsolt Derék 3 napja
Uhh.. ezt még én is megkönnyeztem.. Persze érintettként nem nehéz :/
dream Zs-92
dream Zs-92 3 napja
Húúú.... végignéztem. Karinthyt olvasott fel, József Attila világfájdalmával. Azért a vonatokat kerülje. Kár lenne érte. Komolyan.
610 dorothy
610 dorothy 3 napja
Kedves Zsolt, az nem igaz, hogy nem ismernek! Nagyon is szerettünk és szeretünk most is!💕💕💕💕💖💖💖 Most méginkább az őszinteség miatt és imádkozunk sok erőért, gyógyulásért testileg és lelkileg! Mutasd meg, hogy meg tudsz gyógyulni, és ezzel legyél nagyon hangos. Gyanítom sokkal több az alkoholista mint a bántalmazott nő. Ha az előző lecsökken, akkor a másik is törvényszerűen csökkenni fog! Ha látják/hallják a gyógyulásod, akkor az reményt ad bennük, hogy nekik is van remény. Nagyon sok nálad 10évvel fiatalabb barátaim élete már a szakadék szélén van! Sok nagyszerű férfi, aki elveszítette a méltóságát és rabságában van egy "folyékony" anyagnak, pedig lehetnének férjek, apák, magabiztos vezetők. Kitartást és sok erőt! Sikerülni fog!😘 Nagyszerű interjú by the way👌👍
anna sonfeld
anna sonfeld 4 napja
A legsűrűbb interjú-nagyon rendben van ez az ember, már csak el kéne hinnie magáról. sok ilyet még!
János Valent
János Valent 4 napja
Nagyon jó ilyen valódi beszélgetéseket hallgatni. Jó hogy van ilyen! Meg ilyen őszinte, "beleállós", bevállalós ember. Tényleg inspiráló!!! Ez kell igazán manapság. Semmi szégyellnivaló nincs! Teljesen átjön és hat a Zsoltban munkálkodó energia.
Mónika Viski
Mónika Viski 4 napja
Szepen begyakorolta, hogy mit kell mondani, es csinalja az ellenkezojet. :-( Meg mindig hazudik maganak, sajnos nem lesz tartós a siker. :-( A gyerekkori serulesek mar nem magyarazatok 1 ponton tul, neki a bizalommal es a felelossegvallalassal hatalmas bajai vannak. Kar erte. :-(
Attila Vicze
Attila Vicze 4 napja
Huhhh... Eddig sok ilyen műsort háttérbe rakva hallgattam valami tennivaló más mellett, de ezt nem tudtam. Végtelenül intenzív. Ahogy Zsolt mondta - engem "bekapcsolt". Köszönöm, hogy láthattam! Köszönöm!
Edit Szölősi
Nagyon tetszett Krisztína,Nagy Zsolt nagyszerű színész!! A beharangozott utasodra,na rá aztán igazan kíváncsi vagyok!! Sztem csúcsot fog dönteni a nézettséged, lefogadom.😉🙃
Bernadett Kitti Nagyné Henn
Negyedszer nézem. Eddigi legjobb. Zsolt💗 Maximális tisztelet!
Márti Molnár
ez kemény volt fuhh nem találok szavakat
Miklos Laura
Miklos Laura 4 napja
maximális respect
Rita Rajczi
Rita Rajczi 4 napja
Azta...Ez OTT VAN. Hogy lehet èlni ma? Itt a válasz. Így. Utoljára szòszèkrõl hallottam hasonlòt, s ez is T A N Í T még hogy. Nagy Zsolt megjegyeztem ezt a nevet. A baràt a Nõ s fõleg a srácok szerencsèsek. Köszi DTKriszta. Ez nagyon jò, a Karinthy Frigyes - Ki kérdezett, ahhoz no comment. Hihetetlen s leíhatatlan volt a jelenlèt. Köszönöm Nagy Zsolt. :-)
Katalin Alexa
Katalin Alexa 4 napja
Én Csányi Sándor helyett biztosan Nagy Zsoltra lennék kíváncsi, ha meglátnám őket együtt! Az első perctől imádom Zsoltot, ahogy megismertem a vásznon, és most sem hagyott cserben. Zsolt és Kriszta két külön világ! Számomra ezért nem volt kimagasló maga az interjú, elcsúszott kissé.... Nade "Ki kérdezett?"....engem... senki.... 👌😂 ezt inkább Zsoltnak írtam, ha olvassa! Kitartás neked/Önnek művész úr! ✌❤
nyuszinda
nyuszinda 4 napja
De jó lenne ha a parlamentben is ülne néhány Nagy Zsolt. Ennek az országnak nagy szüksége van a Nagy Zsoltokra.
Attila Bodó
Sajnos az ilyen érzékeny, intelligens, művelt, tájékozott embereket a parlamentben ülő nárcisztikus pszichopaták egy pillanat alatt kikészítenék, "eltipornák". De értem, hogy hogy értetted...
Gyöngyi Németh
Nagyon értelmes , toleráns ember Jó volt hallgatni Sokan elmismásolják a témát. ŐSZINTE.
Robi Szanto
Robi Szanto 4 napja
KÖSZÖNÖM! És sok sikert, Zsolt!!!!!
Gbk Th
Gbk Th 4 napja
de jo interju...kicsit ki vagyok esve az otthoni dolgokbol, nem ismertem ezt a szineszt ( gaz, mert en is szineszkedem, csak Amerikaban), de maris nagy rajongo lettem.
Dino Dinelli
Dino Dinelli 4 napja
Mindig is kedveltem a Krétakörben
Lilla Laura Kis
Zseniális és megható
Eszter Láncz
Eszter Láncz 4 napja
sokszor mondtam volt, művészember ne olvasson kritikát és kommentet. De Nagy Zsoltnak most muszáj, kell, hogy érezze, tudja: sokat adott ezzel az őszinte kitárulkozással, a könnyeivel, lelkének legmélyebb bugyraiban való megmártózásunkkal. RESPECT, nagyon NAGY ZSOLT
Kajla Morzsi 21
NAGY ZSOLT....
Edina Nagy
Edina Nagy 4 napja
....es tudta ki vagy? ....nem dehogyis 😅😅😅😅😅imadom 😅😅😅😅
Eszter Láncz
Eszter Láncz 4 napja
azért ez durva! már csak azért is, mert Cserhalmi Tyutyu fiatalkori énje sokban hasonlít Zsoltéra...ugyan az a szenvedély, szakmai alázat , életigenlés.
Kata Kiss
Kata Kiss 4 napja
Köszi Kriszta! Újra és újra!❤
Edina Nagy
Edina Nagy 4 napja
Nekem ő jobban tetszik minden szempontbol mint Csányi Sandor vagy bárki mas mert nagyon onazonos
JohnnyTeitelbaum
Könyörgöm, mondjátok hogy nem ő Samu, mert ha igen, akkor valami kurvára nem ment át. www.tiktok.com/@lilsamuel_?lang=en
Klara Bartha
Klara Bartha 4 napja
Ez a beszélgetés nem nekünk szólt, mert nem ránk tartozott....🤔😔
Edina Nagy
Edina Nagy 4 napja
Jo pasi intelligens es bölcs. Kellő onironiaval és ironiaval rendelkezik . Gratulálok neki sok sikert és minden jot neki.
Mi Mi
Mi Mi 4 napja
Szeretem ezt az embert.
A. Márk Bártfai
Giccsesnek és kínosnak találom ezt a beszélgetést.
VAS MISI
VAS MISI 4 napja
Zsolti 1984 óta
Zoltán Upor
Zoltán Upor 4 napja
Nem szerencsés nyilatkozatot adni a "lejövés" első hónapjában. Minden bizonytalan és semmi sem hiteles. Minden észosztásnak hat még ilyenkor. Nem szerettem ezt a beszélgetést.
Szilvia Tarcsi
Az elviszlek magammal eddigi legminőségibb, legtartalmasabb beszélgetését láthattuk. Köszönöm.
Fanni Gergely
Fanni Gergely 4 napja
Ez csoda volt ❤️ Végre valaki tényleg őszintén beszél, minden sallang nélkül.
Albert Németh
Végéig olvasva a kommenteket.., mindenkinek más az élménye azzal kapcsolatban amit láttunk, hallottunk.., és nem akarnék semmilyen címkét ráaggatni.., csak így simán azt mondom hogy tetszett el gondolkodtatott.
Zsuzsanna Balogh
Nem szégyellni kell magad, inkább légy büszke arra aki vagy és hogy ezt fel is vállalod 😌
Hajnalka Oláh
Nagyon tartalmas beszélgetés volt! Fantasztikus ember vagy Zsolt! 🙂❤️🤗👏
Maria Ori
Maria Ori 4 napja
Mi lesz most,keszulnek valamivel meg a szineszdiakok?
Judit Gorog
Judit Gorog 4 napja
Milyen érdekes, hogy az emberek azt gondolják, hogy ebben a világban, vagy Magyarországon nem szabad, ne lehet, vgy talán már nem is érdemes őszintének lenni. A férfiak nem sírnak, nem szabad elmondani, hogy mi jár a fejedben, nem szabad kimutatni, hogy érzel és ígytovább. Aztán valaki megteszi, kellőképpen megtörik és következésképpen felbátorodik, hogy elmondja ami van, és egyszer csak kiderül, hogy mindenki ugyanarra gondol, mindenkinek ugyanaz jár a fejében. Ovlasom a kommenteket, és reményt kapok, hogy mennyi ember érzi ugyanazt, gondolkodik ugyanúgy, mint én, mint ő, mint Te, ebben az amúgy reménytelennek mondott világban, amiről lassan mindenki hajlamos lemondani...
Krisztina F. Tóth
Wow, ez ütős volt! Ebben az országban, ebben a világban fokozottan sérülékenyek az ilyen Emberek... Szurkolok neki! ❤️
Beatrix Baráthné
Nagyon beszipantott ez az interjú! Köszônöm az őszinte megnyílàst, sokat adott! Megkönnyeztem a "Ki kérdezett" c. Karinthy mű felolvasàsàt is !
Géza Jakab
Géza Jakab 4 napja
Huh de nem lehet könnyű neki.
B B
B B 4 napja
Olyan jó, hogy valaki bevallalja őszintén azt, hogy nem tökéletes!..Hisz senki sem az...mégis eljátszák az emberek ezt és mást mutatnak egymásnak. Pedig többet tanulhatnánk egymástól, ha őszinték lennénk és lehetnénk. Ehhez is erő kell, belső erő! Köszönöm! 🙂🙏
Salzmann Zsolt
Salzmann Zsolt 14 órája
Fordítva! Hogy lehet együtt élni olyanokkal akik azt hiszik tökéletesek?
Gabor Csomó
Gabor Csomó 4 napja
Nem bírom a D.Tóth-ot meg ezt a fajta műfajt de ez ott volt a szeren. Szerintem a legjobb és legőszintébb alany volt eddig és sokaknak irányt mutat.
Következő
Nagy Zsolt ArcKép
48:18
Megtekintés 27 E
Nagy Zsolt | Propaganda
27:02
Megtekintés 15 E