Sötét

Interjú Alföldi Róberttel 

Feliratkozás
Megtekintés 111 E
91% 1 013 94

Interjúnkban Alföldi Róberttel beszélgettünk a színházi autonómiáról és a színházi TAO kérdésköréről. Tetszett az interjú?
Szeretnél több interjút látni? Akkor szállj be a finanszírozásunkba akár csak havi 300 forinttal! patreon.com/slejmshow

Közzététel:

 

2019.dec. 9.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Bence Buka
Bence Buka 2 napja
Kár, hogy meggyalázta az István a királyt...
Károly Horváth
úgy látszik elég ha meleg vagy elismernek a müvész világban
Mócsai Orsolya
Mócsai Orsolya 12 napja
Hú, de régi, sistergős felvétel! Azóta kinőtte magát a csatorna 👍😃
toricsi 22
toricsi 22 18 napja
nem szerencsés a susogós anyag és a csipi mikrofon...
lászló Varga
lászló Varga 19 napja
Gulyás Marcsi és Alföldi Roberta!?😃
rideg74
rideg74 22 napja
Alföldi rendezéseiben csak akkor szeretkeznek a színpadon különböző nemű emberek, hogyha rokonok!
rideg74
rideg74 23 napja
Azt nem teszik hozzá a Taos pénzekhez és ez nem függ attól,hogy melyik színház "hova tartozik",hogy inkább megvették az el nem adott jegyeket,mintha telt házzal mennének mert így a taos támogatással jól kerestek.
Tamás Takáts
Tamás Takáts 25 napja
REMÉNYKEDEM, HOGY MÁR NEM SOKÁIG FOGNAK INTERJUVOLNI...
Kovacs Ádám
Kovacs Ádám 28 napja
Undorító egy figura az a Róbert
Robert Noir
Robert Noir 28 napja
Ennek a belföldinek olyan tenyérbemászó a képe, hogy addig verném, amíg be nem fosik.
Húsgolyó Svéd
@dady Predi Majd megkérdezek egy pékséget, hogy ők mennyire tartják intelligensnek.
Zsolt Mándoki
Zsolt Mándoki 24 napja
Talán fáj ha valaki intelligensebb nálad?
dady Predi
dady Predi 27 napja
Szeretnél annyira értelmes lenni mint az Alföldi ...de láthatóan nem leszel.
Mária Milbik
Mária Milbik 28 napja
Alföldi, a Nemzeti élén, saját rendezésében, a szerepe részeként, az előadáson színésztársaival körbevizelte Magyarország térképét, szimbolikusan Magyarországot...
Ildikó Bem
Ildikó Bem Hónapja
Nagyon NAGY SZERELEM ALFÖLDI ROBERT..A SZÓ NEMES ÉRTELMÉBEN!👐🙏🙌
Ildikó Bem
Ildikó Bem 8 napja
@Károly Horváth Érteni...???Őnek?Minek?🤣🤣🤣🤣
Károly Horváth
nemes értelem+ szerelem ez klassz érteném ha leszbikus lennél,vagy de?
sisimoto
sisimoto Hónapja
Alföldi Róbertet személyszerint nagyra értékelem, és szakmailag minden elismerést megérdemel. Viszont akkor nagyon megharagudtam személyszerint Rá, amikor engedélyezte, hogy a román nagykövetség kibérelje valamelyik termet a Magyar Nemzeti Színházban, azon alkalomból, hogy tudniillik megünnepelhessék győzelmüket felettünk, és hogy elcsatolták Erdélyt.. Abszurd dolog, hogy magunk adjunk engedélyt az ellenséges nemzet képviselőinek arra, hogy a Magyar Nemzeti Szinház adhasson helyet, hogy a felettünk győzelmet arató népség a Saját művészeteink fellegvárában űzzenek gúnyt az egész Népünkből! Ezt a tettét nehéz védeni, és megmagyarázni még nehezebb. Nem ismerem a hátterét, tudniillik a román követség megkeresésére(ami önmagában is sértés), miért reagáltak ennyire nyitottan az Alföldi vezette szinház, ill Ő maga? Hál’Istennek ez a rendezvény meghiúsúlt, de sajnos magáért beszél az a román nagyképű, és primitív hozzáállás, hogy ilyet megengednek maguknak. Illetve, hogy vannak olyan magyarok akik erre az arcátlanságra fogékonyan, és gerinctelen módon nyitottan reagálnak.
sisimoto
sisimoto 7 napja
@sztike Kedves Sztike. Tudom, hogy nem könnyű, de a hozzászólásom első mondatát kellene csak figyelembe venned, és azzal szerintem mindketten egy nevezőn vagyunk. A mondandóm többi részével kapcsolatban, szerintem nagyon nem vagyunk egy nevezőn, platformon. Ezért azt el lehet engedned, vagy hogy is mondjam, inkább ignoráld. Ugyanis senki sem állította hogy háborúban állnánk országokkal. Az viszont tény, hogy ellenséges “gesztusok” folyamatosan történnek, csak úgy látszik egyeseknek ezek fel sem tűnnek. Nekem igen. Amúgy a konkrét példát fordítsuk meg, és mint egy kísérlet képpen meg lehetne nézni, hogy a bukaresti nemzeti teátrum (van ilyen) vállalná e, hogy otthont adjon egy Magyar ünnep, pl Március 15, Október 23, vagy Augusztus 20. megünneplésére! Valamelyik termét kiadnák e? Mondjuk egy hivatalos megkeresésre vajon, milyen választ adnának? Megsúgom: nemlegeset. De az is lehet, hogy nyomdafestéket nem tűrő módon, durvább hangvételű lenne a válasz.. És miért is? Nemzeti minimumnak hívják! Számukra mi az ellenségeik voltunk, vagyunk, és reményeik szerint jövőjükben már nem leszünk, mármint nép nem leszünk.. Szóval javaslom, hogy ne tessék engem felesleges úszítással, vagy bármi mással vádolni, mivel csak a tényeket közöltem, amik viszont sajnos szomorú tények maradnak. De nincs harag, és továbbra is kedvelem az Alföldi művész urat.
sztike
sztike 8 napja
Minthogy szerencsére hosszú ideje nem állunk háborúban semelyik másik országgal, így nincsenek ellenséges országok. Románia sem ellenséges ország és valójában semmi haszna, ellenben sok negatív hatása van ennek a fölösleges ellenségeskedésnek, uszításnak, gyűlölködésnek.
an t
an t Hónapja
Teljesen a szívemből szól.
Gézáné Renge
Gézáné Renge Hónapja
öszeilletek.gratula.
Krisztian Bogdan
Imádom Robit.....
kronosnet3000
kronosnet3000 Hónapja
"Hogy hívják a Tanács körútat?"Ez nagyon megnevettetett, nekem is a mai napig sokszor a régi nevek jutnak eszembe.... Kedves Márton és Róbert, önök és az önökhöz hasonló, sziporkázóan normális gondolkodású emberek tartják bennem a reményt, hogy egyszer vége lesz a rém álomnak....
an t
an t Hónapja
Dettó. 💙
Judit Mutter
Judit Mutter Hónapja
Köszönöm Partizán ! Alföldi Robert inteligens,okos sokoldalú művész, egy igazi reneszánsz ember. Reneszánsz = újjászületés kicsit nagyvonalú fordításban. Őszintén remélem , hogy nekünk is lesz eselyunk ujjaszuletni egy a mainal sokkal jobb rendszerben, hogy ilyen fantasztikus emberek, mint Alföldi élhessenek a muveszetuknek, és ne kelljen az aktuális poltika áldozataként , méltánytalan korlátok közé szorulunk. Alföldi Ur! Minden tiszteletem az Oné !
ramóna vajda
ramóna vajda Hónapja
egy év alatt tényleg rengeteget változott a minőség, ami szuper, de Marci már itt is nagyon jó riporter, ezt tanítani kellene. amíg ilyen minőségű riportok készülnek, engem nem érdekel a műszaki rész.
Lajos Sudár
Lajos Sudár Hónapja
A témák érdekelnének,de a kivitel pocsék. 1. Kritikán aluli a hangminőség. 2.Darálsz,hadarsz nem érteni mit kérdezel. Nem vagyok médiaszakember, csak egy néző. Nézőként azt szeretem,ha a riporter érdekes embert kérdez,hagyja beszélni,és nem akar"túlszerepelni. szerintem több türelem,jobb hangminőség,és egy beszédtanár kéne.
Puskás György
Puskás György Hónapja
A kérdező hadar, a válaszadó nyávog. Még jó, hogy rossz a hagminőség. De a háttérből az a fáradt rózsaszín remekül átjön.
otthonzulles
otthonzulles Hónapja
Mennyit javult a gyártás egy év alatt!
ágnes takács
ágnes takács Hónapja
Igen, őrizzük együtt a régi erkölcs - ha tetszik, "átkos" - hitét, a kiművelt emberfők szükségességét és valljuk Babitscsal együtt: "...vétkesek közt cinkos, aki néma" Én nyilvánosan közösséget vállalok Alföldi Róberttel!:-)
zoltánné tóth
A "BUTASÁG"- igaz kedves Robi! -" NEMZET EREJE A KIMŰVELT EMBERFŐK SOKASÁGÁBAN REJLIK"
Farkas Toth
Farkas Toth Hónapja
Robi miért nem mész te a közelkeletre. Ott nagy szükség lenne rád.Itt meg utálnak mint hetes szőrös szart.
Erzsébet Gabriella Czopyk
"te Magyarország vezető celebritása vagy" ez mekkora sértés :( 22:37 az az őszinte kacaj 22:57 egy pillanatra elgondolkodott, mielőtt nemet mondott...
Zsuzsa Czobor
Zsuzsa Czobor Hónapja
Újra felteszem ezt a posztot, mert meglepődve látom, hogy az oldal még él. És most, 2021. 01. 13 -án még inkább releváns. Ezt nem hiszem el! Egy valóságos helyzetgyakorlat, melyben Fekete Győr bemutatja, hogyan kell alkalmazni Saul Alinsky (anarchista) taktikáit. Csatolom Rules for Radicals videóját. 1. 'Mozdítsd ki az alanyt a komfort zónájából.' Az egész interjú erre lett hangszerelve 2. 'Taníts meg embereket az aktivizmus új formáira.' Azért ez a szakszervezeti vezetés nem jött be! 3. 'Keep the pressure on.' Tartsd folyamatos nyomás alatt.' Nice try, de az Alföldit nem lehet. 'Hagyjál már - mondta. 4. 'Keep them on the defensive'. Emlékeztesd őket negatív sorsfordulókra. Stb. Attól félek, hogy Alföldi esetében pont az ellenkezője történt annak, amit a Radikális Momentum el akart érni. Alföldi professzionalizmusa a szinházcsinálás, gazdasági működtetése és vezetése messze lekörözte a Salinsky féle taktikákat. Különösen azt, hogy 'Whenever possible, go outside the expertise of the enemy.' Alföldi Róbert szakmaiságán túllépni nem olyan könnyű. Itt ez nem jött be. hurun.info/to/vide/eWt0rm2ns4W51t0.html és az én LinkedIn profilom www.linkedin.com/in/zsuzsa-czobor-70538b12/
Zsuzsa Czobor
Zsuzsa Czobor Hónapja
@Erzsébet Gabriella Czopyk Ja, az eredeti posztom egy éves, és valóban akkor még összekevertem a Fegyőrt Gulyás Marcival. Ha a videó privát, akkor valaki leszedte a platformról. Most teljesen beindult a platformok működtetőinek az ÉRTELMEZŐI HATALOMÉRT vivott harca - a Média Háború.
Erzsébet Gabriella Czopyk
1. "valóságos helyzetgyakorlat, melyben Fekete Győr bemutatja, hogyan kell alkalmazni" - a riporter nem Fekete-Győr András, hanem Gulyás Márton. 2. A videót nem lehet megnézni, mert privát. 3. Kell egy adott mentalitás ahhoz, hogy valaki egy Alföldy Róberttel készült interjú alá a kommentszekcióba betegye a saját LinkedIn-profilját.
Birka Sóhaj
Birka Sóhaj Hónapja
A sunyi alföldi
Zoltan Andics
Zoltan Andics Hónapja
Nagyon kíváncsi voltam erre az anyagra de a technikai kivitelezés miatt sajnos nézhetetlen lett :(
Attila Demeter
Attila Demeter Hónapja
Imádom Alföldit. ISTENKIRÁLY :) fantasztikus ember!
Attila Demeter
Attila Demeter 27 napja
@Robert Noirvalóban! Ennek a két ragyinak annyi esze van, hogy 1000 emberbe lehetne szétönteni! Fantasztikus mind a kettő!
Robert Noir
Robert Noir 28 napja
A két ratyi együtt édibédizik!
Last Hippie
Last Hippie Hónapja
Az átkosban nem volt cél a kiművelt ember. Csak úgy itt hagyom nektek.
nb 25
nb 25 Hónapja
Milyen érdekes, aki akkor idehaza diplomát szerzett, sikeres ember lett és jól kereső legalábbis az esetek többségében. Aki tett az kapott. Most?
J A
J A Hónapja
pancser tv, nem partizan. fizessetek meg egy normalis technikust.
körte vad
körte vad Hónapja
Azt se tudom, hol kezdjem. A hangminőség nemhogy kritikán aluli, de a bosszantó, szemét, undorító és még néhány nyomdafestéket nem tűrő jelző közt vacillálok. Az időnként agyvérzésig járatott sistergést kedvesen sikerült tarkítanotok azzal, hogy ezt az idióta riportert (még kitérek ám rá), aki amúgy is ordít, mint egy állat felhangosítottátok, míg az intelligens, érdekes, művelt és csendes Róbertet lehalkítottátok. Köszönöm. A díjatokat ignorálom, ezután biztos, hogy a mondandótokat kerülöm, az ugyanis jól hallhatóan kimerül egy hadaró majom (alias riporteretek) üres locsogásában. Nem tudom a nevét és nem jegyzem meg, mert nem érdemes. A riportereteknek: A mérhetetlen suttyóság performanszának díja a tiéd. Ha már riportalanyt hívsz, fel kellene fognod, hogy ő a főműsor, nem te. Te ott statiszta vagy. Kérdéseket azért teszünk fel valakinek (ez még egy gyanúsítottra is igaz, nemhogy egy riportalanyra), mert a válaszára vagyunk kíváncsiak. Te ezt szimplán átugrottad, mivel megszoktad (valószínűleg életed során), hogy te vagy a központban. (Ülj vissza nyugodtan a bilire!) Ha jól sejtem, már gyerekkorodban "probléma" volt ebből, azóta a helyzet csak romlott. A kérdéseid egymás után sorjázod válaszidőt még véletlenül sem hagyva, bizonyítva az igazam a szereplési vágyadról (feltűnési viszketegség). Ha véletlenül levegőt veszel és a kérdezetted válaszolni szeretne ordítasz, mint egy szamár (bocsánatot kérek szegény szamaraktól, igazán nem érdemlik az összehasonlítást veled), a riportalany amúgy is csendes (okos) hangja elhalkul (milyen érdekes) és a te hadaró, nácikat idéző, hülye üvöltözésed kerül a helyére. Még egyszer köszönöm neked és a stábodnak ezt az utolsó megnézett "műsort" tőletek. Igazán gusztustalan, ugyanakkor tanulságos volt: díjakat osztogatnak hülyéknek is, ennek sem szabad bedőlni. További kellemes toporzékolást!
Zsolt Mándoki
Zsolt Mándoki 24 napja
Szar a telefonod...vagy amin hallgatod. Veled együtt.
Dori Jo
Dori Jo 2 hónapja
Alföldi emlékeztet kicsit Julian Assange-rá. Kívül-belül. Mikor lettünk mi ennyire gyávák?
kollarpg
kollarpg 2 hónapja
10:30-nál van a lényeg. Ez nem ideológiáról szól. Szimpla gyűlölet, hatalom és pénzvágy, meg persze irigység. A szakszervezeti résznél én is felnevettem. Marcinak nagyon optimista elképzelései vannak a hazai szakszervezetekről.
Ferenc Németh
Ferenc Németh 3 hónapja
robertka a "nagy művész"
László Libor
László Libor 4 hónapja
Hányinger alak.
Noémi Bujáki
Noémi Bujáki 4 hónapja
10:56
NAGY Nagy
NAGY Nagy 6 hónapja
Brüsszel fizette a határzárnál szolgáló rendőrök bérét😆 Orbán egyre jobban belesülyed a koruptció és a hazugság csapdájába.🤕 444.hu/2020/08/08/brusszel-fizette-a-hatarzarnal-szolgalo-rendorok-beret S
Gabor Balazs
Gabor Balazs 7 hónapja
Puzsér hogy megőszült🤔
Lajosné Vörös
Lajosné Vörös 9 hónapja
Annyira okos ez a pali, sót ZSENI a maga egész lényében-
an t
an t Hónapja
Így van.
Eva Eva
Eva Eva Hónapja
Köszönöm, hogy leírta helyettem is! Egy ZSENI, nem lehet elégszer hangsúlyozni.
Istvanne Sulyok
Istvanne Sulyok 11 hónapja
Rendkívül értékes és értelmes ember nagyon sajnálom,hogy parkoló pályãn van . Egèszen biztos ,hogy sok nagyszerű dolgot tudna csinálni ,nem véletlen ,hogy a nemzetibe nem lehetett jegyet kapni az előadásokra . Nagyon sajnálom ,hogy nem itthon hanem külföldön kamatoztatja tudását ha sok ilyen értékes ember elmegy i milyen országgá válunk? Szomorú tendencia !! 😰😰
Pista Perger
Pista Perger Évvel
ha gondoljátok, kijavítom a hangját
Chris Chris
Chris Chris Évvel
nincs hang pedig megneztem volna...
ViLLaMVaDaS2
ViLLaMVaDaS2 Hónapja
Attól, hogy nincs hang, még nyugodtan nézheted :D
Iren Kutscheidt
Jó Isten, ezek az emberek nem látják, hogy ez minden orban akarata, mert orbánnak komplexusai vannak a kulturaval, Budapesttel, a budapestiekkel van. Undoritó, hogy most ,amikor politkai hatalma van, el akarja pusztitani a kulturát, ami anélkül is fejlödik, hogy ö eszik vagy iszik, vagy van vagy nincs.l A szomoru a dologban, hogy az emberek, akik ezt az idióta pártot mindig ujból és ujból megválsztják nem látják, hogy ez tarthatatlan, rossz.
TAD 1
TAD 1 Évvel
Egyébként ha nem bírunk elaludni, ez a videó ideális. Csak zavaró benne az időnkénti zörgés, arra fel lehet ébredni.
Krisztiàn Kolozsvàri
Alföldi Róbert annyira független, hogy az csak na! Ja! Nem! Kormányt kell kritizálni persze ezzel nincs baj! Fletó alatt persze kussoltak! Most meg nyavikolnak! Nekem senki nem ad pénzt csak úgy! Főnököm fizetést ad nekem és bár én tudom a munkám, de az a főnök aki a pénzt adja! Ennyi! Ezek keresik a nagy pénzeket és magyarázzák a mantrát! Mert ők mások! Térjünk már vissza a földre
Katalin Braun
Katalin Braun 20 napja
7
Szendrei Sándor Kálmán
Ez a gusztustalan alak miért nem tűnik el az anonim szobák mélyére?
Sándor Szilárdi
ócska , aberrált , szarkupacok , kiírva az élet könyvéből ! Szodoma és Gomora óta , a Teremtő példamutatása okán megítélve!
TAD 1
TAD 1 Évvel
7:04 Fontos információ! :-DDD Attól még nem lesz mozgalmas egy videó, hogyha grafikát, animációt csinálunk (fantázia híján ráadásul a nevet írjuk ki)... Unalmas, semmitmondó locsogás.
Andrea Bordács
Andrea Bordács 2 hónapja
Nyilván neked nincs sok közöd a kultúrához, és ezért unalmas. Másnak érdekes
Judit Kovacs
Judit Kovacs Évvel
Sajnos igy is tul messzire mentetek..A muveszet lehet jobbito vagy pusztito..ti tobbnyire az emberiseg lefele csuszasat segititek elo mocskolva a kormanyt aki adja nektek az egeszhez a penzt..En a kormany helyeben egy fityinget sem adnek ..
Katalin Lehoczky
@Judit KovacsVan arról statisztika, hogy a színházba járó emberek nagy része jobboldali? Nem ismerek ilyet... Másrészt nem biztos, hogy Alföldi és más hasonló művész csak "baloldaliaknak" tetszik.
Judit Kovacs
Judit Kovacs Évvel
Katalin Lehoczky Attól hogy demokratikus a kormány nem szép dolog a mocskolása amíg az ö bôrén élek !! Egyébként a többségi jobboldal !! Felháborítóan szemtelenek !!!
Katalin Lehoczky
Közismert, hogy nem a saját pénzét osztogatja a kormány, hanem a mi adóforintjainkat..... akkor pedig nem csak azoknak kell adni, akik neki tetszenek, hanem mindenkinek, akit az adófizetők kedvelnek.
Andrea Rieder
Te jo eg, mintha csak az "Idétlen idökig" filmben ébredeznénk generàciorol generàciora. Ez az idöhur lassan elviselhetelen màr. Hogy Nagyanyàinknak, Anyàinknak szintén hasonlo idöket kellett àtelniük, az csak egy. De hogy minket is még mindig az ö cipöikbe préselve e alacsony rezgésszinten mint a fél-elem es ezek a szàndékos (és sajnos sikeres) tömeg- ès egyéni összeugratàsok mindenkit mindenkivel, terelve minket mint a birkàkat, nagyon méltatlan. Több Alföldi Robertre lenne itt szükseg. Létszükség. Ja, és nem csak a kulturàban.
s. i.
s. i. Évvel
Nagyon Tisztelem Alföldi Róbertet. Intelligens és őszinte.
Remete Ladi
Remete Ladi Évvel
Altesti művész, altesti érdeklődő perverz, pedofiloknak! Ez művészet" méltó hozzájuk!
Klara Kegl
Klara Kegl Évvel
Sajnálom, hogy ennyire beleszól a politika a kulturális és erkölcsi kérdésekbe. Gothar szégyellje magát, Eszenyi Enikő támadása pedig finoman szólva is gyomorforgató. Alföldi szerepe ebben a cirkuszban sajnálatos, de egyértelmű. Remélem, Eszenyi Enikő marad továbbra is a Vígszínház élén, akinek sok erőt kívánok.
NR
NR Évvel
Nézzétek meg a Warlock 2-őt (magyarul) és utána kép nélkül hallgassátok.
Attila Csepi
Attila Csepi Évvel
Ez a beszélgetés is arról győzött meg, hogy mindenki azt kapja amit megérdemel. Ez az ország olyan mint a lakói
Károly Horváth
el kell menni kedves Attila ahogy egy nagyrabecsült politikus tanácsolta,ha ilyen véleménnyel vagy az országod lakóiról nekünk sincs szükségünk rád
Pálmai Attila
"MI AZ OKA, HOGY MAGYARORSZÁGON A ZAKLATSZÍNI DIRI-MESTERSÉF LÁB KÖZÉ TUD KAPNI?" (Kotonnaa' Jólesz)
Pálmai Attila
Aljflörti Ruprechtina & Gulyás Marcsi, a két feminin heregirnyó egymásra találtak. Az alábbi link segítségével nyitható anyagban ajánlom az "Alföldi" szócikk utolsó mondatát: www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tinta/TAMOP-4_2_5-09_Csaladnevek_enciklopediaja/Csaladnevek_enciklopediaja_24_24.html
Pálmai Attila
Pálmai Attila 7 hónapja
@Mária Koncz Azóta táncolok, már 12 pár cipőt elgyúrtam, kettőt per hónap.
Mária Koncz
Mária Koncz 7 hónapja
Hú, nagy boldogság, hogy erre rátaláltál! Szánalmas életed lehet!
hold halak
hold halak Évvel
Robi, kicsit meg vagy törve. Szégyen volt, hogy te voltál a Nemzeti Színház élén. Mélységes boldogsággal tölt el, hogy te libsi ízléstelen egyed boldogtalan vagy a saját világodban. Talán változnod kellene, nem? De ne hogy észre vedd, csak siránkozzál és sajnáltasd magad, az megy...
Máté Kékesi
Tisztelt Marci! Élvezhetetlen hangminőség!!!! Ezt kár volt így közzétenni
huszar blasio
❤️🙏🇮🇱
I. Sz.
I. Sz. Évvel
Csalòdtam az egész színházi világban ☹️😩 Mátè , Màcsai... stb
Andrea Bordács
Andrea Bordács 2 hónapja
MIért?
Zoltán Pataky
Csodásan összeillik ez a két affektív inkontinenciában fetrengő agybeteg!
Zoltán Pataky
@Julia Simonne Azért hogy kiismerjem a Haza ellenségeit édesem! Azért hogy felébresszem az olyan alvókat mint te drága kultúrkombájnné! A tájékozódás kedvéért Alföldi egy szellemi barbár aki lelki pestisben önfertőzött idióta! Irányadásnak ennyi elég. Vagy nem?
Julia Simonne
Miert nezi akkor? Menjen inkabb meccset nezni.
john smith
john smith Évvel
lipsi ratyik
Morningstar Lucifer
Több ilyen karakteres bátor értelmiségi ember kellene ez ellen a hatalom ellen, de gyáva meghunyászkodó, megalkuvó gerinctelen a többségük. Az Alföldi Robihoz hasonlóakat hagyják eltaposni a gyávaságuk miatt.
Nev Vezetek
Nev Vezetek Évvel
Soros bácsi és köre küldhetne egy jó mikrofont Karira Marciéknak.
Pálmai Attila
Már így is a Krétabőr & Fitymabőr A Lapítvány mikrofonját használják.
wágner pál
wágner pál Évvel
Öregszel...
Zsuzsa Grosz
Zsuzsa Grosz Évvel
Kérem szíveskedjenek a hangon javítani. Köszönöm.
Istvanne Sulyok
Magasröptű beszélgetés ! Alföldi rendkívül intelligens es finoman fogalmaz 😀
Rock Star
Rock Star Évvel
Igazi bohócok vagytok. Folyamatosan csak a szátok sír!!! Gusztustalan pojáca banda.
Rock Star
Rock Star Évvel
@Istvanne Sulyok Fölényesen viselkedő, nagyképű ember. Aki saját magát nagyratartja, túlértékeli és ezt magatartásával érezteti. Gratulálok neked. 😉
Istvanne Sulyok
Un intelligens ember! Az nyilatkozik igy kinek nincsenek érvei . Gratulalok😉
Ferenc Besenyei
Az a legnagyobb baj hogy sok a foka kevés a hal ennyi ál művészt énekest tévést nem tud eltartani ez az ország ez nem Amerika ott kb 140 millió ember tart el kb 1millio idézőjelbe tett művészt.
Andrea Bordács
Andrea Bordács 2 hónapja
Mi az, hogy álművész, álénekes, áltévés? Az egy dolog, hogy vannak gyenge és jó művészek, de az mit jelent, hogy ál? Az is előfordul - bőven- hogy egy tehetségkutatós énekes kap zenés szerepeket, nem pedig olyanok, akik ezt professzionálisan űzik. DE feltehetően jobban vonzza a közönséget - sajnos. De egyik sem álénekes, álművész stb.
Gabor Pok
Gabor Pok Évvel
Hajrá Alföldi!!!
Julia Simonne
Gabor Pok Miert nezi, ha nem szereti?!
Pálmai Attila
Ráhajt az minden tökösre, úgyhogy nyugi, te is sorra kerülhetsz még, ha kivárod.
Tamás Viár
Tamás Viár Évvel
Alapvetően jobboldali gondolatokkal zaklatott emberként, nagyra értékelem Alföldi bátorságát!
Pálmai Attila
Hát még a baloldalon zaklatott színésznők mit gondolhatnak Gothár sunyiságáról!
Pronyó Komcsi
undorító ez az ember
Pálmai Attila
Az Új Undokak két díszpintye. (Bár mennének ezek is dolgozni.)
baviki
baviki Évvel
Rég láttam ezt a partizánt... Amint látom, egyre jobban hizlalja magát! Vagy hizlalják? 😂 Úgy néz ki, hogy követi Orbánt... De csak ebben, mert képességei Orbán bokájáig sem érnek... De azért biztosan zsíros fizetéssel teszi mindezt! No de alföldi sem panaszkodhat!
Csoma Tamás
Csoma Tamás Évvel
Halk, feleslegesen elvégzett munka.
H H
H H Évvel
Iszonyú rossz a hangminőség. Néha egyáltalán nem lehet hallani, mit beszéltek.
Attila Major
Attila Major Évvel
Robi kabátja bizergálja a mikrofont, ennek köszönhetően nagyon rosszul lehet hallani. Igazán kár, mert érdekes beszélgetés lenne. A hangerő tényleg nagyon kevés.
The Purple Trees
Ez nem attól van. De az élvezeti értékét tekintve mindegy is.
Istvan Erdelyi
Két ótvar fasz beszélget.
Csaba Varga
Csaba Varga Évvel
Egy tipp: egy interjú úgy néz ki, hogy kérdezel, válaszolnak, esetleg picit visszakérdezel, megforgatod az alanyt röviden, és ha tartja magát az álláspontjához, elfogadod. Nem úgy hogy (szabadon) -Nem szállsz be a szakszervezetbe? -Nem. - Miért nem? - Mert XY. - De ha beszállnál.. - De nem akarok, mert XYZ. - De szállj be, állj az élére. - De nem érted, hogy nem akarok? Nem akarok, nem látom értelmét, mert XY. - De csináld meg!! - Marci bazmeg, most mondtam el 4szer, nem akarok. Nem fogok. Nem. Nem. Nem. - De ha beszállnál és vállalnád, hogy az élére állsz, akkor az lehetne, hogy.. - DE HAGYJÁL MÁR MARCI!!! Nem érted meg, hogy nem akarok?? Lépjünk tovább. - Ha beszállnál a szakszervezetbe, akkor viszont megtörténhetne, hogy.. - De nem fogok, ezt én nem akarom, abból az okból, hogy XYZ. - De azért még győzködlek egy kicsit, szóval szállj be a szakszervezetbe, mert.. - MARCI. BAZMEG, mit nem értesz?!?!!! - Hát hogy miért nem szállsz be a szakszervezetbe. .... Esküszöm ezt egy ponton már fájt nézni. Csinálsz olyan videókat is, amikor 10-20-30-akárhány percen keresztül elmondod a saját véleményed és akaratod, arról, hogy mi történik és mi történjen a világban. Rendben. Ezt csináld azokban a videókban. Egy interjúban viszont kipróbálhatnád az interjú jellegzetességeit is, pl. azt az ördögtől való furcsaságot, hogy elfogadod az interjúalanyod válaszát, és max 1-2 részletezőkérdést teszel fel az adott témára, nem pedig 38szor győzködöd (nem kérdezed, győzködöd) ugyanarra. De ez csak egy laikus tipp, ofc.
Csaba Varga
Csaba Varga 26 napja
@Tschongor Attila Számomra eszméletlenül meglepő amit mondasz. Félreértés ne essék, nem személyeskedni akarok, meg nem téged támadlak. De gyakorlatilag értelmezhetetlennek tartom, amit mondasz, ugyanis homlokegyenest az ellenkezőjét tapasztalom, és a Partizán ugrásszerűen növekedő népszerűségének is éppen az az oka, hogy nagyon gyorsan nagyon sokak veszik ezt észre. És már előre tisztázom: mondom én mindezt úgy, hogy Marci politikai nézetei egyáltalán nem állnak közel hozzám. A Marci a kultúrától a gazdaságon át a politikáig mindenféle területen párnapi rendszerességgel jelentet meg egyes esetekben TV stúdiókat megszégyenítő anyagokat, az interjúktól az elemzéseken át az oknyomozó jellegű riportokig, portrékig. Utóbbiakba, melyek nem ritkán összesen több órára nyúlnak több részen keresztül, szakdolgozatnyi mennyiségű adatfelhalmozás és utánajárás megy bele. Az interjúknál (ahol Marci egyre növekvő renoméja azt eredményezi, hogy "egymásnak adja a kilincset" pl. Alföldi Róbert és Zagyva György) visszatérő motívum, hogy az interjúalanyok irgalmatlanul meglepődnek, hogy a stáb milyen életút- és sajtókutatást rakott le az asztalra, amikor Marci feltesz egy kérdést, hogy "1992. december 2-án azt nyilatkoztad az XY-ban, hogy... hogy egyeztethető ez össze a '99es könyved előszavában foglaltakkal?". És az interjú végén megdícsérik, hogy "tyű na látod ezekkel megfogtál, ez nagyon jó volt" stb stb stb. Igen, Marci furán hangsúlyoz. És anno, amikor még 5öd ekkora feliratkozószámú volt, még voltak néha hanghibák. Oks, ezeket letudtuk, túlléphetünk rajta. Viszont mindent mérlegelve, mára egyes tv stúdiókat megszégyenítő felkészültség, alaposság, profizmus van a Partizánban, amit pedig te írsz, az lényegében a totális ellentettje. Politikai nézet alapján abszolút legitim lehet a kritika, de azt nem gondoltam volna, hogy valaki ezt a csatornát pont az igénytelenséggel, felkészületlenséggel, ilyesmikkel támadja. De hát na, különbözően látunk dolgokat, ez már csak így van.
Tschongor Attila
@Csaba Varga akkor úgy fogalmazok, hogy számomra minden téren igénytelen. Szerintem az egész műsor koncepciója, hogy olcsón csinálni valmit. Akár lehet itt gondolni arra, hogy nem teljesen felkészült, a magyar nyelv használata is von kívánnivalót magaután. Valahogy úgy érzem, hogy "olcsó húsnak híg a leve" jellemzi a partizánt.
Csaba Varga
Csaba Varga 27 napja
@Tschongor Attila Ennek semmi köze nincs az igénytelenséghez, ez interjúztatási stílus (ami amúgy határozottan fejlődött azóta, az én eredeti kommentem pedig kicsit túl vehemens volt, szóval, Marci, ha esetleg olvasod, utólag is bocsi! - off topic over).
Tschongor Attila
Mit vártál? A meleg pasik igénytelen egyéne Gulyás Márton.
an t
an t Hónapja
S azóta meg is fogadta a tanácsod. :)
Zsuzsa Czobor
Mea Culpa!Összekevertem Fekete Győrt - Gulyás Mártonnal. Viszont most, hogy megnéztem a wikipedia profilját, őrá valóban a radikálbalos és az élesebb szociáldemokrata politikai hangvétel a jellemzőbb. Így már minden stimmel. A szakszervezet felélesztése is. Fekete Győr valóban az anarchista palettán máshol helyezkedik el. Ezzel együtt azért hoztam elő az Alinsky-t mert a mainstream mediában sokat foglalkoznak vele. Alföldinek különben az egyik legjobb megszólalása az volt, amikor utalt arra, hogy kultúra piacán is kevert gazdasági formák vannak - lásd pl. non-profit alapítványok, de persze ebbe nem lehetett belemenni. Mint, ahogy a TAO-ba sem, pedig ott szó sincs központi irányításról. Lásd piacesprofit.hu/kkv_cegblog/a-tao-tamogatasrol-kozerthetoen/
Pálmai Attila
A Fegyőr a $oro$-féle sárga szaxervezeteké.
neptunuzenet
neptunuzenet Évvel
A magyar színházi elit (ami kb 5-10 db kőszínház és pár darab független társulat) nem nézett szembe azzal, hogy már a Kádár-rendszer óta folyamatosan ők adják a budapesti középosztály/értelmiség/baloldai városlakók kulturális fétiseit. Olyan figyelem esik rájuk, mint semelyik másik foglalkozási csoportra, ráadásul ők a személyiségükön keresztül léteznek a nyilvánosságban. Sokan kizárólag őket tekintik legitim kulturális szereplőknek, kb talán csak más művészeket. Ennek ellenére úgy nyomták végig a Kádár-kort, a 90-es, 2000-es évek neoliberális egyenlőtlenségeit, majd az Orbáni rendszerváltoztatást, hogy kurva jól elvoltak befogott szemmel (és ne tévedjünk, ez a mondat az 50+ színházvezetők esetében nem nyelvi fordulat, hanem tény). Persze, a rendszerváltáskor felálltak a színpadra, amikor lehetett színészként, kb kockázatmentesen színészkedni (aztán kurva gyorsan vissza is mentek a színházakba). Közben nyomták az ideológiát, hogy az ő színházuk tisztán szakmai alapokon szól mindenkiről mindenkinek, miközben a nézőtéren egyáltalán nem mindenki ült egyszerre, hanem egy jól meghatározott osztályhelyzetben lévő populáció. Ráadásul a tiszta szakmaiság is egy vicc. Persze, időnként rendeztek darabokat arról, hogy a szegények hogyan szegények, és hogy érzik magukat ettől, de ezek egytől egyig pszichologizáló, individualista, és ezért természetében apolitikus rendezések voltak (legalábbis a 95%). Ha a művészetük valóban szolidaritásra nevelte volna a nézőt, akkor a nézőket adó városi polgárság szolidáris lenne, ahogy nem az. Persze a színháznak nem kell szolidaritásra nevelnie, de akkor a színházi embereknek és a holdudvaruknak nem kéne ezt hazudni. Közben pedig az egészet támogatta az állam, olyan adóból, amit nem csak ők fizettek. Ez a társadalom azért nem védi meg őket, mert többek között ők nem tartották fontosnak az elmúlt évtizedekben, hogy ez a társadalom meg tudjon védeni bárkit is.
Andrea Bordács
Andrea Bordács 2 hónapja
Ez olyan végtelenül naiv hozzáállás, jó önfelmentés, amiért nem érdekel téged a kultúra, nem jársz színházba stb. Miért volna a feladatuk direkt a szolidaritásra nevelni? Nem sokan néznének meg egy ilyen végtelenül didaktikus darabot. Az egyes színészek stb. elég sokszor hangot adnak a szolidaritásuknak, de mint színdarabnak, színháznak az egész abszurd felvetés
Zsuzsa Czobor
Neptunüzenet Én is valami hasonlót próbálok megfogalmazni, de ilyen ilyen jól sohasem tudnám összefoglalni. Nem tudom Ön vagy Te ki vagy - de ugyanazt mondod, amit Thomas Sowell in Intellectuals and Society könyvében. És nekem is az az érzésem, hogy aki másképp nem tud érvényesülni, sem anyagilag, sem professzionálisan - elmegy színésznek, papnak, politikusnak. Régebben még ott volt a hadsereg, ma meg a kíberbűnözés, de valljuk meg, mind a kettőhöz sokkal több tudás és készség kell.
Zsuzsa Czobor
Ezt nem hiszem el! Egy valóságos helyzetgyakorlat, melyben Fekete Győr bemutatja, hogyan kell alkalmazni Saul Alinsky (anarchista) taktikáit. Csatolom Rules for Radicals videóját. 1. 'Mozdítsd ki az alanyt a komfort zónájából.' Az egész interjú erre lett hangszerelve 2. 'Taníts meg embereket az aktivizmus új formáira.' Azért ez a szakszervezeti vezetés nem jött be! 3. 'Keep the pressure on.' Tartsd folyamatos nyomás alatt.' Nice try, de az Alföldit nem lehet. 'Hagyjál már - mondta. 4. 'Keep them on the defensive'. Emlékeztesd őket negatív sorsfordulókra. Stb. Attól félek, hogy Alföldi esetében pont az ellenkezője történt annak, amit a Radikális Momentum el akart érni. Alföldi professzionalizmusa a szinházcsinálás, gazdasági működtetése és vezetése messze lekörözte a Salinsky féle taktikákat. Különösen azt, hogy 'Whenever possible, go outside the expertise of the enemy.' Alföldi Róbert szakmaiságán túllépni nem olyan könnyű. Itt ez nem jött be. hurun.info/to/vide/eWt0rm2ns4W51t0.html és az én LinkedIn profilom www.linkedin.com/in/zsuzsa-czobor-70538b12/
Tamás Csörgő
@Zsuzsa Czobor Semmi baj, csak nem értettem. Gulyás Márton a Partizán "műsorvezetője"
Zsuzsa Czobor
@Tamás Csörgő Bocsánat, kivel kevertem össze?
Zsuzsa Czobor
@Ezustliliom Bocsánat, kivel kevertem össze?
Tamás Csörgő
hogy jön ide Fekete Győr?
Ezustliliom
Ezustliliom Évvel
Te hol láttad ebben az interjúban Fekete-Győrt? Szerintem meg ilyen a jó interjú, ahol vannak váratlan kérdések.
Aart A
Aart A Évvel
Most képzeljétek el művészkéim, hogy a produkcióitokból kellene megélni, fenntartani a szaros színházaitokat - és nem az adófizetők pénzéből. Valószínű éhendöglene nagy részetek. Ha meg azzal jöttök, hogy de hát ti "kultúrát" képviseltek: dehogy képviseltek ti semmit. Ez a nőférfi nem provokatív, csak egy öntelt belterjes barom, aki még ugyanolyan kádári idők reflexeivel reagál egy hasonszőrű politikával piszokosul átszőtt színházi világnak nevezett kuplerájra. Ahol lányokat és nőket fektetnek meg szerepekért, ahol azoknak a pénzéből lehet sértegetni bármilyen kultúrális nézeteket akik ezért adóztak. Persze mindezt a "művészi önkifejezés" fedőnév alatt, ugyebár?! Rohadj meg alföldi az összes hozzád hasonló élősködő fa*kalappal. Teljesen mindegy hogy ezt az egész álságos okádékot ki takarítja el - csak csinálja alaposan.
Aart A
Aart A Évvel
@Ildikó Lukács Hatalom-politika-pénz felzabál, tönkretesz mindent amit európai humanizmusnak, szeretetnek ismerünk. a kérdése olyan mint amikor azt a kérdést tesszük fel hogy a qvák vagy a kuncsaftok miatt van az üzlet? Ugyan ki ácsorogna az út szélén, vagy hirdetné magát ha senki nem fizetne érte? Vagy ha senki nem árulná magát....Mindenesetre érdekes egybeesés, hogy a politikusok és qvák oly gyakran megatlálják egymást mint ahogy a hasonlatosok vonzódnak egymáshoz.
Ildikó Lukács
@Aart A Ez így rendben is lenne-de nem fordítva van? Nem a politika erőszakolja már jó ideje a kultúrát??
Aart A
Aart A Évvel
@Ildikó Lukács Valóban szegény Magyarország: de nem szenvedés látni a nyilvánvalót. A színházak politikai szerepvállalása tradicionális történet, majd eszköze/áldozata is lett mindennek. Talán ideje lenne törölni az egészet - még ha áldozatokkal is jár. Aztán hagyni hogy önerőböl felépüljön - vajon tudna? A pöszítve affektáló nyomoroncok feltehetően keresnének más ingyenélési forrást - ez nem gyűlölet hanem vélemény. Vagy ha van közönségük: hát akkor finanszírozzák azok a saját szórakoztatásukat. Közpénzből talán egyszerű színházakat kellene csinálni: ahol nem a hétköznapok aktuálpolitikájával van fűszerezve egy előadás. Ahol varázsolhat a szerző, a színészek. ahol nem szereposztó díványokon, haveri alapon, valamiféle ideológiák által tolt és támogatásokon megvett darabokat játszanak. És tök mindegy milyen színű az aktuális pénzosztó. De mint azt tudjuk: ez utópia.
Aart A
Aart A Évvel
@Ádám Puskás A stadionépítés egy qva nagy üzlet a haveri talpnyaló körnek, valamint valamiféle fétise lehet a nevezettnek. ha megengedi a nevét sem írnám le. Pont azért nincs általános magas szintű oktatás, egészségügy és színház sem, amiért csak stadionépítők meg belterjes urbánus-liberális seggfejek között vergődik az ország. És ezt politikának merik nevezni - ami csupán hajsza a pénzesbödönért. Teljesen egyetértek: akik a hétköznapokban teljesítenek sokszor erőn felül, hivatásszeretetből, tisztességből: na azok állnak a sor legvégén minden, a pártokba tömörült gazemberek listáján.
Eszter Iveszics
Hát elég szomorú ha a kultúra nem tudna önmagában önerőből fennmaradni.....
Lajos Sudár
Lajos Sudár Évvel
A téma érd.ekes,de a hangminőség,és a kérdező csúnya hadarása lerontja az összképet
Béter Szapó
Nektek van kuss, végre. Visszatakarodtok oda ahova valók vagytok, a dohos pincékbe, lefolytok a lefolyón a csatornába ahol a helyetek van, ott ájuldozhattok egymás tehetségétől, ti művészieskedő abnormális ripacsok.
Julia Simonne
Béter Szapó Nagyon sajnalom magat es csaladjat. Vacak lehet igy elni.
Dávid Szatory
Béter Szapó Júj de megmondtad 🤣😂
Ezustliliom
Ezustliliom Évvel
@Adam Jurewicz Hagyd már! Ez az ember oda sem találna egy színházba.:D
Adam Jurewicz
Aha, és jobb a naftalinos, nemzetieskedő, nem kísérletezgető, nem kritikus színházba járni? :).
molnardaniel
molnardaniel Évvel
150-es hangerőszinten hallgatva is igaza van Robinak. Viccen kívül, valamit csináljatok a hanggal :)
Klára Nemes
Klára Nemes Évvel
hurun.info/to/vide/ZZh8u5eJwICvpa8.html&feature=share&fbclid=IwAR3DbmhiQwnVC1vXaQARPFobVm5GqLKQoIOUKtUwaY6qjT0EEAFF20v1934
Máté Kiskovács
Ha a Parlamentben - mindkét oldalon - csak fele ennyire őszinte és következetes arcok ülnének, akkor egy sokkal boldogabb országban élnénk. A gyávaság a legnagyobb bűn. Hajrá Alföldi!
Attila Kovács
@Steve Blaise 1. Kérem a linket. 2. Dunning-Kruger effekt.
Steve Blaise
Steve Blaise Évvel
@Attila Kovács! Hát, ezeknél nem nehéz magasabban állni.
Attila Kovács
@Rupi Gabor Az ön nézett csatornája merre van? Érdekelne, hiszen ön nyilván sokkal magasabban áll "ezeknél", nemde?
Rupi Gabor
Rupi Gabor Évvel
Te most kiről beszélsz ? hatSu@rházyról vagy jakabSz@rról, mert azok tényleg a parlamentben ülnek. Akik itt egymás szavába vágva "beszélgetnek" az egyik egy müvelt pedofil rendező, a másik beszélni sem tudó, hadaradó és handa-bandázó pszihopata őrült (habár isemretlen senki!)
Gábor Kalocsa
Rendkívül értelmes ember, nagyon fontos, hogy hasonló figurák jelen legyenek a köztudatban, rámutassanak, rá merjenek mutatni a dolgok valódi arcára. Még több hasonlót! A hanggal viszont kezdjetek valamit, igazán szörnyű. :)
Robert Von Zalaburg
maleboobs
Karesz Nagy
Karesz Nagy Évvel
Sokkal jobbak a fények és még így is meg maradt a “partizán” egyéni arculata Köszönet erte
Erzsébet Sándor
Csak ne lettek volna hanghibák...
xbodorobertx
xbodorobertx Évvel
hurun.info/to/vide/iGaBmWp_1oOq2a8.html
Kis Márta
Kis Márta Évvel
Hülye szélsőjobbos veled együtt.
Ennn
Ennn Évvel
Se a telefonomat, se a laptopomat nem tudom annyira felhangosítani, annyira hogy normálisan halljalak titeket 😓 és ez már a többedik riportotok amivel így jártam.
Tschongor Attila
Nincs pénz a tökéletes hangtechnikához. Ami van, azt kell beosztani.
an t
an t Hónapja
A fulemhez rakom a telefont.
Eva Eva
Eva Eva Hónapja
Nekem jól működik. Nem tudom mi lehet, az oka.
Palesz Tribol
Palesz Tribol Hónapja
@S Te miről beszélsz? Alföldi microportja néha nem működik és akkor a külső mikrofon vette a hangját ezért ingadozik.(hallod hogy a külső zajok belehallatszanak) Jobb lenne az asztalra rakni egy mikrofont, mert az a fészkelődéstől nem megy el.
Lolik Máté
Lolik Máté 2 hónapja
Nekem nincs gondom a hangal és laptop hangszóróval vagyok.
regnum marianum
Amit a fidesz ad, azt a fidesz el is veszi.
Pálmai Attila
Csak azt veszi el a fidesz valakitől, ami még a fidesztől se jár neki.
xbodorobertx
xbodorobertx Évvel
www.magyaridok.hu/velemeny/kinek-a-kulturalis-diktaturaja-3673886/?fbclid=IwAR0pCO0Q-7EAE1ldFfPtE85RvPqJ3OSbyhVzZlMNsYXCivZX1hGYMvVPrG8
xbodorobertx
xbodorobertx Évvel
@Kis Márta hurun.info/to/vide/qH16xKiQrWbC3LM.html ez a bal oldali magas művészet!
Kis Márta
Kis Márta Évvel
Ilyen szennylapot el sem olvasok.
TwentyFour
TwentyFour Évvel
A szokásos magas színvonal, ennek kéne a tv-ben menni... csak így tovább!
lászló kollár
Sajnos tökéletesen igaza van Alföldi Robinak !!!!Én kívánok neki nagyon sok kitartást, erőt és hitet !!!!!!Nagyon jó videó .
GO Life
GO Life Évvel
Amugy szomorú, hogy a kormány beleszól kulturába amihez nem ért és korlátoza azt!
hold halak
hold halak Évvel
@A Látó Malbeth Azt Feri barátod megtette, ha nem lőtték ki a szemed, akkor legalább olvass, de sokat.
Kis Márta
Kis Márta Évvel
@A Látó Malbeth Az ügyvédbojtárnak is kellene értenie a szakmához. Orbán egy percig nem dolgozott, nem ismeri a jogot sem.
A Látó Malbeth
Amúgy orbán viktor semmihez sem ért,hisz egyszerű végzeten ügyvédbojtár csupán...egy dologhoz ért,a jobboldali magyarok pofájába hazudni akik ennek örülnek!😀😃😄🤣😂😅
GO Life
GO Life Évvel
Amugy szomorú, hogy a kormány beleszól kulturába amihez nem ért és korlátoza azt!
GO Life
GO Life Évvel
@hold halak Nézd végig az adást könyörgöm!
hold halak
hold halak Évvel
Miért is szól bele, mivel is korlátozza? Indokold meg légyszíves.
Következő
Interjú Ungár Péterrel
2:26:39
Megtekintés 60 E
Interjú Vona Gáborral
1:01:47
Megtekintés 157 E
Hungarian Rapper Disses Me!
7:56
OWN VS BÉLABÁ
9:26
Megtekintés 52 E