Sötét

Itt dől el a fideszes kétharmad sorsa 

Feliratkozás
Megtekintés 55 E
93% 513 36

A fideszes Koncz Ferenc képviselő nyári halála miatt vasárnap időközi választást tartanak Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókörzetében.
Az ellenzéki pártok a jobbikos Bíró László mögött sorakoztak fel, a Fidesz Koncz lányát, Zsófiát támogatja.
A Fidesz össztüzet zúdított Bíróra, 2 éves antiszemita Facebook-kommentjeit is előtúrták, okozva némi fejfájást az ellenzéki összefogásnak.
A Fidesz és az ellenzék szerint is ezen a választáson dől el a parlamenti kétharmad sorsa, ami formailag igaz ugyan, de azért ténylegesen nem ezen áll vagy bukik a magyar fasizmus, ugyanis, ha esetleg az ellenzék nyer Borsodban, a Fidesznek akkor is ott lesz a parlamentben Ritter Imre német nemzetiségi képviselő szavazata, vagy akár a Mi Hazánk képviselői.
www.444.hu/
444.hu/
negynegynegy
ask.fm/negynegynegy

szerk@444.hu

Közzététel:

 

2020.okt.10.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
DeviL TM
DeviL TM Hónapja
Bukjon a Fidesz, szet lopja az országot Orbán bajnok
Martin Pintér
Martin Pintér Hónapja
mekkora bukta volt ez :D :D :D :D
Jacob 999
Jacob 999 Hónapja
Rasszista Bíró László
Kristof Horváth
A már az összes jobbikos politikus egy vicc
olaci 2
olaci 2 Hónapja
Az ilyen napszemüveges komcsik miatt tart ott az ország ahol tart. "hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját.” De ez a bácsika a hétköznapokban sem kedves.
csak
csak Hónapja
Márki-Zay kikaptatok ismét , szóval pofa alap . :D
Richie Kis
Richie Kis Hónapja
Mocskos Fidesz!
bigfish94 bigfish94
Naaaa a komcsik megint alul maradtak!!!
András Fábián
A választók döntöttek,a 2/3 marad.Szar lehet az ellenzéknek.
La Tulipe Noire
La Tulipe Noire Hónapja
Ránézek erre a Bíróra és mintha Dunyhás testvért látnám magam előtt...
Gergő Harkály
Gergő Harkály Hónapja
Hol van Kesznyéten? A közmédia és a fideszgeci undorja, hogy 10 millióból tudja 10 ezer ember, hol van Kesznyéten és csináljunk cikket róla, a végére meg tegyük be mindenképpen zsófi nevét is. MTI hír: Megújult a kesznyéteni református templom Kesznyéten, 2020. október 4., vasárnap (MTI) - Több mint 200 millió forintos beruházással megújult a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kesznyéten református temploma, a felújításhoz a kormány 184 millió forintot adott. A templom vasárnapi átadásán az istentisztelet és igehirdetés után Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára azt mondta: a kereszténység az elmúlt két évezredben soha zárkózott be, és nem öncélúan segített, tanított, terjesztette a kultúrát, hanem ezt mindig a társadalomért tette. Hozzátette: a kesznyéteni templom - amelyben rossz állapota miatt tizenhárom éve nem volt istentisztelet - összefogással újult meg, a hívők adományából, a református egyházkerület hozzájárulásából és a kormány támogatásából, összesen 214 millió forintból. Az államtitkár méltatta a helybélieknek a református közösségért végzett munkáját. Soltész Miklós arról is szólt, hogy az elmúlt tíz évben harmadával csökkent a szegénységben élők száma Magyarországon, egyre többen dolgoznak. Az elmúlt évtizedben a kormány az egyházakkal összefogásban háromezer templomot újított fel a Kárpát-medencében, és több mint százharmincat épített - mondta. Az ünnepen részt vett Koncz Zsófia, a térség fideszes országgyűlési képviselőjelöltje - aki az október 11-i időközi választáson indul a képviselői mandátumért.
v soma
v soma Hónapja
Libnyaff :D
Ash Williams
Ash Williams Hónapja
eldőlt
Anita Németh
Anita Németh Hónapja
Hála a jó istennek a fidesz nyert! a győztesnek soha nem kell magyarázkodni, az a vesztes dolga....:)
Adam Simon
Adam Simon Hónapja
Fenn van tartva!!! Hajrá Fidesz!!! Na mi van bohócok 444???!!!!
László Szabó
László Szabó Hónapja
Neked a 888,meg a prosti srácok való bazdmeg
Péter Csohány
Péter Csohány Hónapja
Ferigeri barátjának nevezte a fasisztákat. Egy demokráciában pedig antidemokratikus azt mondani, hogy nincs más alternatíva.
Zsolt Lilik
Zsolt Lilik Hónapja
maradjunk annyiban - legyen egy választás győztese, ellenzéki vagy akár fideszes vagy akármilyen... ahol nem megy el 50% - a választásra jogosultaknak a fele szavazni... annak a szavazásnak érvénytelennek kellene lennie. Ha a politika nem képes megszólítani az emberek felét, a választók felét, akkor ne is képviselje azokat... Milyen jogon képviselnek akkor bárkit is? 44% ment el most is szavazni? vagy 45%? szégyen.
Robert Nyeso
Robert Nyeso Hónapja
Magyarország legvastagabb Csabája
David Szakonyi
David Szakonyi Hónapja
1:12 szóval így nem nem úgy van, hogy elzsidózzuk magunkat aztán "párdon uraim" és akkor "ja persze bárkivel előfordul" és akkor már "barátaim" mert le kell nyomni az ellenfeledet a választáson nem aki elzsidózza magát az köszönjön el a közélettől és megjegyzem főleg képmutató a történet, hogy a jobbikos "barát" a szavazatait azoktól kapta, akik abban reménykedtek, hogy majd "lerendezi" a romákat ezt támogatni, ez nem politika, hanem képmutató és vállalhatatlan
xbqchm
xbqchm Hónapja
Ez az ellenzéki összefogás erkölcsileg megsemmisült.
Tibor Knapp
Tibor Knapp Hónapja
2:53-nál a plakátot rögzítő fehér műanyag kötöző úgy vág le egy darabot a Bíró László fejtetejéből, hogy az úgy néz ki, mintha egy kipa lenne a fején. Ez valami bújtatott utalás az őt támogató balliberális ellenzéki pártokra, és arra, hogy feladta a korábbi antiszemita identitását, és eladta a lelkét az általa gyűlölt népcsoportnak?😂
Sla ci
Sla ci Hónapja
Karigeri meg a Jobbikos barátai. Hehehehehehehe
Tamás Makkinen
Tamás Makkinen Hónapja
Borsodi suttyók
Jojo V.
Jojo V. Hónapja
na,bukta
Csongor Keresztes
Hat eldolt🙂
Dániel Pintér
Dániel Pintér Hónapja
És maradt a Fidesz kétharmad 😏
TROLLand channel
:(
árpád biro
árpád biro Hónapja
Ez a jobbik? Lehúzhatják a rolót ...kalauzhalként Gyurcsány-cápa mellett képzelik el a jövőt?:)) A szavazók ezt büntetni fogják keményen.
Elizberh Enyedy
Elizberh Enyedy Hónapja
Marakodás a koncért,,,,,,,, üssétek egymás,,,,,,,csak a fejét , meg ne sántuljon,,,,
Róbert Horváth
Listázik a csaj... Péter Gábor büszke lenne rá!
Ákos Juhász
Ákos Juhász Hónapja
Már az is nonszensz, hogy az elhunyt fidess képviselő helyett a " Jányát " jelölik. Mint a feudalizmusban komolyan... Ez kell az agyhalott fidess hìvőknek... 😅
trob
trob Hónapja
A Fidesz-hívőknek krumpli kell. Négy évre 10 kg krumpli, és már rendben is vannak egymással.
Péter Csohány
Péter Csohány Hónapja
Bárki indulhat képviselóválasztáson, még te is. Hajrá!!
GS
GS Hónapja
Petike hogy nem Mond igazat🧐
Paladin89
Paladin89 Hónapja
Győzött a fidesz, mivel kurva alacsony a részvétel. Gratulálok a sok lusta, "engem nem érdekel a politika", gyáva embernek, hogy basztatok elmenni és egy kurva X-et odabaszni a közös jelöltre. Nem véletlenül B.A.Z. megye az ország szaros segglyuka.
anna kleopatra
anna kleopatra Hónapja
Nincs jó opció
putyika Üvegkemény
Ki itt a nagyágyú? Vastag, hú ez elég gáz...
László Bálint
Az a baj, hogy nem itt dől el a kétharmad sorsa, hanem a választási csaláson :')
Mindig boldog órákat mutat
Hahaha. Akkor van választási csalás ha nem az ellenzék nyer
R. Maj.
R. Maj. Hónapja
Hát igen, a politikában semmi sem szent. Két csodálatos jelölt. :-D A fickó egy tróger, a másik meg olyan sötét, hogy világít a negró a szájában. Borzalmas, és ezekre lehet csak szavazni.
Imre Szilagyi
Imre Szilagyi Hónapja
Négy jelölt volt. Kettő független. Nagyon tájékozatlan vagy.
Ferenc Berta
Ferenc Berta Hónapja
Levonultt Borsodba a Pesti farkasfalka.
Sandor Domjan
Sandor Domjan Hónapja
Most mondom, simán fog a Fidesz nyerni! Elég csak a mocskos Bíró pofájára nézni! Mindent elárul milyen gazember!
Krisztián Kovács
Tehát nem baj, baloldalon, ha valaki zsidózik, vagy hasonló, ez csakis jobboldal specifikus mi? Remélem lebőg csúnyán...
András Rácz
András Rácz Hónapja
Mitmivan? De, baj. Bocsánatot kért érte. Ellentétben a fidelitasszal (Szálasi-kampánymontázs), a NAT-főnök Takaróval („a Nyugat zsidó szennylap”), Raffayval (Judapest) stb
Zoltán Varga
Zoltán Varga Hónapja
Igen! Lebőgött! 👍😂😂😂😂
Thomas Anderson
Thomas Anderson Hónapja
"Óvodákban tanítják a b*ziskodást"... Ejj Péter, de naiv maga, ez az ember nem könyvből hazudott hanem olyan értelmi képességekkel (nem) rendelkezik, hogy simán átmosták az agyát. Ez az ember hisz abban amit mond és ez a félelmetes. Mondhatnám hogy tipikus fideszes szavazó, de pont ilyenek vannak a Gyaurcsány-párt támogatói között is.
Thomas Anderson
Thomas Anderson Hónapja
@Gergő Perlaki jn :D
Gergő Perlaki
Gergő Perlaki Hónapja
Na te észkombány !
West Unión
West Unión Hónapja
Az biztos nem párt szimpátia alapján okos v buta az ember ! De akkora marhaságokat amit fideszes lottyedt seggű venasszonyok tudnak mondani az párját ritkítja , és a homart nem lehet eltéríteni , megmagyarázni ,hogy téved ! Képes a banya tankkal letamadni ! És azok száz , hogy mennek szavazni ! Igaz egy évet vár egy műtétre , nem marad pénze ha minden gyógyszerét kiváltja , hogy rosszul van ha a far-hát ára emelkedik , de a birka csak a fideszre szavaz ! Ezek lettünk a 21. században , jobbágy ország !!
TROLLand channel
Biztos, hogy a fityesz megfogja buherálni a választást....
Dániel Pintér
Dániel Pintér Hónapja
Teljesen mindegy volt már a Fidesz kétharmad nélkül, akkor ugyebár Veszprémben maradtak alul és semmi sem változott, most sem fog.
Erik Sródy
Erik Sródy Hónapja
Ezt a retek Márky Zay-t tüntesse már el valaki!!!
András Rácz
András Rácz Hónapja
Wow, esetleg saját kezűleg koncolnád fel vagy ahhoz gyenge a gyomrod? Ő egy demokratikusan választott, kormányfüggetlen konzervatív vezető. Mint ilyen, sokaknak van a bögyében…
trob
trob Hónapja
Ma is mondtál valamit, volt értelme felkelni reggel.
Hajnal Miklos
Hajnal Miklos Hónapja
ez mutatja magyarország állapotát: a választás egy antiszemita ás a fidesz között van :///
Szilárd Ecsenyi
van olyan párt is, hogy Le az adók 75%-ával Párt, csak nem gründolja a média
Ida Kissné
Ida Kissné Hónapja
Hajrá Ellenzék!!!!!❗❗❗♥️♥️
Orange Bulldog
Orange Bulldog Hónapja
Sirsz?
DAROCZI KAROLY
DAROCZI KAROLY Hónapja
Az komoly "fricska" WC-papirt osztogatni az embereknek! Mert ahhoz, hogy használni lehessen, enni is kéne!!! És nem sül le a képük! Beszarás!!!
West Unión
West Unión Hónapja
Önállóan ennyit tud ! Nézd meg a fityelitasos dadogo , behugyozos tagjait és lehet remegni - ezek akarnak a fidesz következő nemzedéke lenni ? Még Hol- lik ,a rezsi huszár is IQ bajnok mellettük !
Szabolcs Nagy
Szabolcs Nagy Hónapja
Aki dolgozik az eszik és tud szarni!!
Windlespoon
Windlespoon Hónapja
A buziskodást hogyan kell tanítani? :O Akit attól csak az tart vissza, hogy nem kapott rá "kiképzést", annak nem túl acélos a heterósága. Az elfogadásra meg igenis lehet érzékenyíteni, nem csak a melegekkel kapcsolatosan, hanem hogy ne kapd el a tekintetedet, ha valaki kerekesszékben látsz.
Miért Ne
Miért Ne Hónapja
a fasiszta állampárt jelöltje, vagy az exnáci, az összes szerencsétlen ellenzéki szar jelöltje? ezek között pont semmi különbség nincs. komolyan, az emberek miért hiszik el ezt a sok hazugságot a geci politikusoknak, hogy a szavazatuk bármit is megváltoztat? ha így lenne, már rég eltörölték volna a választást. jó, tegyük hozzá, szerencsére egyre többen jönnek rá erre, és magasról szarnak a geci orbánra meg az összes geci ellenzéki szarra.
TwistedMusic Videos
Jakab hiszi is amit mond vagy a hazugság már lételemévé vált? Gyurcsány kesztyűbábja beszél antiszemitizmusról mikor kijelentette hogy a zsidók listázása nem asz. "Őszintén elnézést kért, és az összefogás pártjai őszintének érezték és elfogadták."..a halott jobbik távvezérelt bábuját hallották. Ezek az alternatíva:-) És csodálkoznak hogy újabb 2/3 lesz.
Lajos Cseh
Lajos Cseh Hónapja
Vasarhely polgarmestere mit keress ott😂
András Rácz
András Rácz Hónapja
Ő az egyik jelölő szervezet, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke. Vagyis pont olyan minőségben van ott mint Karácsony
Mónika Mónica
Mónika Mónica Hónapja
🌰 Keres.
TheEvaBalazs
TheEvaBalazs Hónapja
hova szavazzatok ..a Fasisztara vagy a nazira??Ez a foldesur style a Jobbiknak is nagyon menne.
Dodó
Dodó Hónapja
Szörnyű ahogy szétesik a társdalom.. És megint 2 szörnyű választásunk van.. ahogy ez 22-ben is lesz.. Politikai reformot! az ellenzék 10 évig nem tudta legyőzni a teljesen inkompetens Fityeszt, miért kellene nekik adni esélyt? Alternatíva kell ami egészséges Demokráciához vezet, nem pedig összefogás..
András Rácz
András Rácz Hónapja
Amíg nem tudsz olyan alternatívát állítani, ami a Fideszt és a jelenlegi ellenzéket együttvéve képes lenyomni (50%+), addig az érvényes választójogi törvény értelmében nem lesz változás. Sok sikert hozzá, addig is marad a befogott orr vagy a Kutyapárt
Orange Bulldog
Orange Bulldog Hónapja
Inkompetens Fidesz? 3x2/3-ad, demokratikus választásokon!
320wrx
320wrx Hónapja
Az a napszemüveges agyatlan zsírdisznó a végén hűen tükrözi a fidesz alacsony színvonalát.
József Németh
József Németh Hónapja
Ő nem hazudik, hanem buta...
Spéci Béci
Spéci Béci Hónapja
Vastag Csabika vastagon sza.házi!
Somoskőújfalui Egon
Azért elismerésem, nem rég halt meg Zsófi édesapja és beszáll egy ilyen gusztustalan kampányba. Gondoljunk csak bele mekkora teher ez. Ország másik felén lakok, de drukkolok neki, nem azért mert fidesz azért mert átérzem a helyzetét.
Károly Szvoboda
Gyurcsány miért nem volt ott? Ha nyer a faszi akkor már ott lesz mellette.
hey yo
hey yo Hónapja
Annyira szép látni végre, hogy képes összefogni az ellenzék marakodás helyett.
Horog Karesz -
Horog Karesz - Hónapja
Ezen a választáson bebizonyosodik az ellenzékkel kapcsolatban, hogy az elvek ilyen mértékű feladása sikerre vezethet-e. Mindenféleképp tanulságos lesz az eredmény.
Marianna Csinger
Nade ezt már a múltkor se tudta kihasználni az ellenzék, Készt kikészítették (tudom, ellõttem a napi 1 hülye szóvicc keretemet). Botrány rossz most is az ‘Esélyes Ellenzék’ érvrendszere. Egyrészt egy jobbikos miért védi meg Gyurcsány intézkedéseit, ráadásul rosszul, és egy párbeszédes miért mosdatja a jobbikos szerecsent? Ha valami, hát ez egyértelmûen vállalhatatlanná teszi az egységes indulást. Wrong. Wrong on many levels.
Tripszin
Tripszin Hónapja
Esetleg ha nem egy NÁCI jelöltet indítanának a libernyákok, akkor lenne esélyük, de így tuti a fideszes győzelem. Hajrá Zsófi! 🇭🇺🇭🇺
Endre Pápa
Endre Pápa Hónapja
Az eredménytől függetlenül a csüngőhasú úgyis azt csinál az országgal amit akar.
kroomagnon
kroomagnon Hónapja
Szerintem hazudnak. Bocsánat! Nem hazudnak.
Balázs Kádár
Balázs Kádár Hónapja
2:55 Biro Laszlo plakat Jobbok felirat nincs de az Xbox emblema van ? Ha az Xbox tamogato akkor inkabb mint a krumpli.:D Ezt meg perre viszi a fidesz :D
Roland Rózner
Roland Rózner Hónapja
Gratulálok ez a politikai színtér felemelő. Piac, zsibvásár, krumpli, segélyezők-segélyezettek. "Honmentő" és lánglelkű "politikusaink" szánalmas. Harmadik jelölt nincs?
Attila Gáspár Attila
Ez a vastag csaba ... komolyan mondom nagyon nem is lehet rá mit mondani . A művészek , zenészek szégyene . Semmi egyénisége a hangja sem egy egyedinek mondható . Épp szerecncseje volt és most jó melyen nyal ahogy csak tud .
Jakab Béla
Jakab Béla Hónapja
Tehát az a lényeg hogy Vastag Csabával az a baj hogy a fideszt támogatja és nem az ellenzéket🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. GRATULALOK!
West Unión
West Unión Hónapja
Mit csináltak ? Felépítették Zsofiat ? Ötször kellene újra születnie , hogy egy önálló gondolkodású ember legyen ! Egy droid ! Már többször kérdeztem a fidesz memória szelektív !? Raffaytol lehetett hallani a judapest jelzőt akit azután a fidesz kitüntetett !!!! MZP kifogta az egyik legsötétebb bumburnyak bamban ballagó begető birkát !
Orange Bulldog
Orange Bulldog Hónapja
Sírsz már?
Szabolcs Nagy
Szabolcs Nagy Hónapja
a tökfejü jobbikosnak biztos van önálló gondolatta pont úgy nézz ki
Gergo Toth
Gergo Toth Hónapja
Mit mind a végén a Márki-Zaj Péter? "A fidesznél több meleg egyik pártban sincs?"
terminandor1987
terminandor1987 Hónapja
Ez nagy volt xdddd
Bence Suki
Bence Suki Hónapja
Az ellenzék országos nagyágyúi? Remélem irónia.
Bence Suki
Bence Suki Hónapja
Jólvan maki, köszi.
Antalné Reményi
@k kokemaki ..., a szöveg ÓRIÁSI...😂🤣😆, MINDIG IS..., s természetesen EGYETÉRTEK...😍😍😍
Lajos Cseh
Lajos Cseh Hónapja
Nagyágyúi...🤣🤣🤣
k kokemaki
k kokemaki Hónapja
Nem lehet mindenki alanyi jogon akkora nagy pöts, mint a te imádott tokás döbrögid. Persze a felcsutri öltözőből és a bibó kollégiumból jövő hírek szerint valójában csak az egója alapján olyan nagy pöts, a valódi "tehetsége" ennél sokkal szerényebb méretű.
Miklos Grof 340600
Sajnos Hollik Istvánnak( 4.31-nél) igaza van véleményem szerint, ha valaki valaha is ilyen jellegű kijelentéseket tett mint Bíró, noha kérhet bocsánatot, de nem tekinthető hiteles embernek a továbbiakban és valóban el kell tűnnie a közéletből. Egy normális, feddhetetlen, tiszta és igaz gondolkodású ellenzéki jelöltre volna szükség, mert így egy "exnáci" meg a kormánypárt között kell választani. Sajnos azzal, hogy MZP-től KG-ig mindenki beállt Bíró mögé, az ellenzék azt a benyomást kelti, hogy a hatalom megragadása érdekében bármilyen engedményre hajlandó. Ez pedig az egész ellenzéki együttműködést értékeli le, sőt teszi röhejessé, mert világossá válik: az ellenzéknek épp olyan fideszes hatalommániája van, mint a jelenlegi kormánypártnak és ez az egyetlen olyan cél, amiben egységbe tud szervesülni. Ez az egyetlen programpont. De ha így van, miért cserélnénk le egy amúgy működőképes, bár primitív és múltban ragadt feudális Fideszt egy konfrontációkat igérő, macerás, exnáci Bíróra ? Mi várható egy ilyen ellenzéktől, ha ebben az egyszerű kérdésben is ez a morálisan vállalhatatlan döntés: Bíró támogatása a döntés ? Nem ússzuk meg a TELJES jelenlegi politikai, magát "elitnek" nevező pereputty leváltását jobb és baloldalon egyaránt, mert csak így tudunk megszabadulni a beteges hatalommániától mindkét oldalon és csak így térhetünk vissza egy tiszta, szakértői, normális, nem párt-alapon szerveződő kormány által vezetett korszerű, modern, európai ország megteremtéséhez. Erre pedig talán nagyobb szükség van mint valaha. A jelenlegi helyzet mindkét oldalról felettébb hatásosan el van kúrva. Nem kicsit, nagyon.
Morty
Morty Hónapja
3:20 Ez zseniális 😂😂😂
Mónika Mónica
Mónika Mónica Hónapja
😂🐷Rózsa 🌹 😂🤣
bestandrew
bestandrew Hónapja
Mit csinált Washingtonban??? Fluffer volt az tuti. Ilyen fejjel....
tibor0x4e
tibor0x4e Hónapja
Mi a fasz az a fluffer?
Attila Sound
Attila Sound Hónapja
Regen ezt a sok alkalmatlan politikust videken elkuldtek a......
Captain Jack
Captain Jack Hónapja
És mivel lesz jobb ha ellenzéki képviselőt választanak meg ? Ezek a politikusok nem embereket akarnak képviselni hanem megtömni a zsebüket ! És tök mindegy melyiket választjuk meg akár ellenzéki akár fideszes az átlag embernek semmivel nem lesz jobb ! Ugyanezt elmondtam 2010-ben már akkor lehetet látni hogy nekik is az államvagyonra fáj a foguk ! Gyurcsány és Bajnai is rendesen megszedte magát ! Sajnos ezeknek a barmoknak az álmokfutásának hatását az átlagemberek érzik meg....
Mind meghalunk
Mind meghalunk Hónapja
A magyarok szeretik, ha a vezetöik, uraik szétlopják az országot és mindneféle intézkedésekkel keserítik meg az életüket. Ha nem szeretnék ezt, akkor nem ilyenek lennének a politikusok, hanem mondjuk olyanok, akik nem lopnak, és minden reggel úgy kelnek fel, hogy aznap is jobbá akarják tenni minden magyar sorsát.
Máté Vizhányó
Látom előre hogy tényekkel előhozakodni felesleges, de halkan jegyzem meg: Bajnai fizetése miniszterelnöksége alatt (2009. áprilisától 2010. májusáig) 1, azaz írd és mondd, egy forint volt. Nos igen, ő rendesen megszedte magát. 13 hónap után pont tudott venni belőle egy PEZ cukorkát. Gigászi dőzsölés!
Géza Gyurkovics
Nincs 2harmad. Ennyi.
Tarot Dániel
Tarot Dániel Hónapja
Amikor már Vastag Csabát bevetik ott már komoly gond lehet
West Unión
West Unión Hónapja
Le is vitte megjobban a színvonalat ! Tudtam ,hogy egy dörzsgép !
Péter Csohány
Péter Csohány Hónapja
Ez a komment nem nyert, Zsófi viszont igen.
Orange Bulldog
Orange Bulldog Hónapja
Hatalmas a baj, szopott az ellenzék! Hahahahahaha
Dzsunior Dzsordzs
Ha nyer is az ellenzék az csak szimbolikus lesz, de azért lenne egy erős üzenete az biztos és ez sokat számíthat 2022-re. Persze addigra mindent kitalálhat még ezt azt a kormány, minden eszköze adott hozzá. Nem tudom ez a lány mennyire érzi magáénak ezt az egészet és mennyire kellett rábeszélni akár sokáig is, hogy elválja az indulást. Nem hiszem, hogy az ő ötlete volt és azonnal ezt akarta. Amennyiben van más jelölt, szerintem inkább azt mondja induljon az. Washingtonban jobb élete lehet nagyobb karrier lehetőséggel, mint egy borsodi kisvárosban. A fidesz bizonyosan úgy kalkulált őt a legjobb elindítani, mert vele van a legtöbb esélyük nyerni. Egy nőnek mindig nehezebb nyerni egy férfi ellen. Közvetlen és közvetett tapasztalataim szerint a nők is szívesebben szavaznak egy férfira, mint egy nőre, ha vezető kiválasztásról van szó. Vajon mi fog történni? Nem számítok nagy részévételre kb 40-45%-ra. Meglepne egy nem szoros eredmény. Az tuti, hogy lesz egy kis szavazó utaztatás, kényszerítés és megfélemlítés, hogy menjenek szavazni Bíró ellen. Persze lesz aki otthon marad a rossz idő, vagy a vírustól való félelme miatt.
ragnar
ragnar Hónapja
A jobbik elnöke együtt szelfizik Karácsonnyal, jó én kiégtem.😂
Mind meghalunk
Mind meghalunk Hónapja
@Géza Gyurkovics ahol a népírtó, rabló fidesz van az egyik oldalon, ott a másik oldalon bizonyos világnézeti különbségek jelentéktelenné válnak.
Géza Gyurkovics
Ez az összefogásról szól, nem a világnézeti különbségről.
BüszkeMelegFideszes Focista
Borsodban rasszizmus váddal karaktergyilkolni... Öngól.
Az Egyetlen
Az Egyetlen Hónapja
HAJRA FIDESZ!
Mind meghalunk
Mind meghalunk Hónapja
Remélem, a magyarok fognak nyerni, nem a fidesz.
Tibor Gulyás
Tibor Gulyás Hónapja
@k kokemaki direkt azért olvastam el a kommenteket, találok-e ismerőst. Hát megtaláltalak. Már azt hittem azért vagy elveszve, mert Szerencsen vagy.
k kokemaki
k kokemaki Hónapja
Hajrá hajrá, putyin elvtárstól menedékjogot kérni, mert 2022-ben kattan a vezetőszár. Nem követjük el ugyanazt a hibát, mint ti 2010-ben. 2022-BEN LESZ ELSZÁMOLTATÁS!
Attila Sz
Attila Sz Hónapja
Mennyire szánalmas a fidesz vergodese Ettől már csak a szavazóik szanalmasabbak Kiló krumplit minden fideszes parasztnak
L.,
L., Hónapja
a demokratikus ellenzéknek nem lehet egyszerű, h egy ilyet kell támogatnia)) gondolom felfordul a gyomruk
Géza Gyurkovics
Nem az ellenzék akarta így, hanem a választó polgárok, és az ellenzék meghallotta a népakaratot.
Tibor Klein
Tibor Klein Hónapja
Vajon mennyit kért Vastag Csaba az integritásáért?
Orange Bulldog
Orange Bulldog Hónapja
@Dzsunior Dzsordzs Csak a javára válik!
Dzsunior Dzsordzs
Szerintem nincs nagy összegről szó. Lehet lubickol a felkérés adta örömben. Gyanítom, hogy mindig is fideszes volt.
Hajnalka Kovacs
Hajnalka Kovacs Hónapja
Sose tudom eldönteni, hogy a habzó szájas fideszesek vajon azért állnak ki a párt mellett, mert látják, hogy pénz-csapok többnyire csak fideszes irányokba folynak, vagy szimplán dilettáns idióták, akik képtelenek külső szemszögből önálló véleményt formálni az ország utolsó 10 évét illetően.
Orange Bulldog
Orange Bulldog Hónapja
Az önálló véleményem az, hogy a munkámat jobban megfizetik ebben a 10 évben, mint elötte 20 évig. A keresetem csak a szorgalmam által van befolyásolva! Csepeli vagyok, azt látom, hogy most a közösségi terek épülnek, szépülnek, elötte a komcsik ha kellett egymást is legyilkolták a pénzért, Deme gyilkosság, és semmi nem épült! Nézz esetleg olyan adatokat, hogy 10 évvel ezelőtt hány adófizető volt és most mennyi van, ezek az emberek TB jogosultak, nyugdíjuk lesz, és most fogyasztóként forgatják a gazdaságot, minőségibb, jobb életet élhetnek. Hát így elsőre ennyi.....
MÁTÉ theONE
MÁTÉ theONE Hónapja
6:28 a "buziskodás", hogy lehet oktatni?🤔
Máté Tóth
Máté Tóth Hónapja
"This is why GOATS&SHEEP are the FUNNIEST ANIMALS" Találó című videó előtt megy a FIDESZ reklám. :-)
PÉTER CSÉCS
PÉTER CSÉCS Hónapja
Egyik kutya a másik eb a szegényekel egyik sem törödni csak a saját źsebükkel.
Rhys O'Kelly
Rhys O'Kelly Hónapja
Zsófi, "Őrizd az álmod, míg élsz!" ( vastag csaba)
future
future Hónapja
Karácsony: "Jobbikos barátaim." Gyönyörű moslékkoalíció. :) Na nem mintha a Fidesz jobb lenne, mindkettő szánalmas.
B p
B p Hónapja
Veled az élen
Gyula H. Kovács
MIT KERES KISKARÁCSONY VIDÉKEN? MIÉRT NEM A LÁNC HIDAT RENOVÁLJA?
smyle
smyle Hónapja
Te vagy a harmadik...
cebenbb
cebenbb Hónapja
Xbox a faszom
balog szilárd
balog szilárd Hónapja
De miert dolne el?
smyle
smyle Hónapja
Mert elviekben ezzel elvesztik formálisan a 2/3-ot az országgyűlésben. Valójában nem, ezért inkább szimbólikus jelentősége van.
BERTENYI RUDOLF
BERTENYI RUDOLF Hónapja
100 Orbán mint egy Jobbikos vagy bármelyikből egy fél........
Sàndor Hegedűs
👍🇭🇺✌️
Bálint Boros
Bálint Boros Hónapja
Úgy néztem volna tovább Márki-Zay, és a napszemüveges nyugger veszekedését😂.
Dóka B. Dániel
Teljes meggyőződéssel mondja a teljesen fals monológját. Olyan sötét, mint a szemüvege.
Lil Ak-47
Lil Ak-47 Hónapja
Amúgy igazuk van, hogy közszereplőként faszért mond valaki olyat, amit fel lehet ellene használni. Mert amit fel lehet-, azt fel is használják, ez igaz mindenkire. Így ilyen megosztó nyilatkozatokat tenni abszolút önpusztítás.
smyle
smyle Hónapja
Nyilatkozat? Ezt a facebook-ról halászták elő valahonnan.
NNS1921
NNS1921 Hónapja
Hajrá Fidesz! Moslékot csak a disznók eszik.
A világ legnagyobb libsije
4:46 -nál az a kárörvendő nevetés mindent visz!
rodrigez777
rodrigez777 Hónapja
Van, akinek semmi sem drága, ahogy ezt a Zsófiát elnézem. Jó videoriport, de nem csak a politikai vezetők véleményére lettem volna kíváncsi.
Kertész Kristóf
Vastag Csaba, gratulálunk.
k kokemaki
k kokemaki Hónapja
Az új neve: Vastagbőr Csaba
immrberger
immrberger Hónapja
fuh
Rácz Gayza official
Megeszem Orbánt
Péter Magyar
Péter Magyar Hónapja
Nem irigylem a helyiket, hogy ebből a felhozatalból lehet választani!
jóska hornkiller123
Nem értem, hogy mi a baj Bíróval. Bocsánatot kért a korábbi kijelentései miatt. Hollik és a többi patkány erre mikor lesz képes?
Sandor Dombovari
Otthon maradni,pestis vagy kolera.
Pad_Soros
Pad_Soros Hónapja
Én érzem úgy csak hogy ez egy szinjatek?
k kokemaki
k kokemaki Hónapja
Nagyon ócska az ellenzékieket elbizonytalanítani akaró fideszes dumátok. Bizonytalankodjatok csak magatokban. A demokratikus ellenzék egységes.
Ádám Szilágyi
Mire gondol?
FRANKupapy
FRANKupapy Hónapja
Jól látod. Itt mindenki színész.
Sandor Dombovari
Nem csak te.
Megavoltamper
Megavoltamper Hónapja
Dehogy dől, ott van még 134. bátor emberként a német nemzetiségű képviselő bőrébe bújt Fidesz-tag, Ritter Imre, aki formálisan is része a "kormánykoalíciónak". Ha nagy lenne a baj, akkor a kormánnyal mindenben egyetértő "ellenzéki" könyvdaráló, fasiszta pártra is lehet még számítani.
Orange Bulldog
Orange Bulldog Hónapja
Miért fasiszta ?
GamerKing69
GamerKing69 Hónapja
Ritter Imre úgy tudom nem szavazhat, csak szószóló. A Mi hazánk pedig ha fidesz bérenc lenne, nem félne a választástól így a fidesz.
smyle
smyle Hónapja
Ezért fogalmaztak ők is úgy, hogy szimbolikus jelentőségű.
Következő
World's Lightest Solid!
12:02
Megtekintés 24 M