Sötét

“Ki mondta, hogy nem emberkereskedelem a modellszakma?” | Interjú Kajdi Csabával | PartizánPOP 

Feliratkozás
Megtekintés 305 E
94% 2 898 155

Szeretnéd látni a vágatlan interjút is? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Kajdi Csaba “Cyla” miután megalapította az egyik legmenőbb magyar modellügynökséget, és felfedezte többek közt Mihalik Enikőt, átnyargalt az Instagramra, ahol az influencerek egyik legkegyetlenebb kritikusaként hamar megkerülhetetlen szereplővé vált. A PartizánPOP vendégeként mesélt nekünk előkelő neveltetéséről, a modellkedés árnyoldaláról, és arról, hogy mennyire vált azzá, amit régen kritizált.
Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Facebookon! partizanpolitika/
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! groups/partizantarsalgo
Kövess minket Instagramon! partizanpolitika

Közzététel:

 

2020.okt.26.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Annamária Zsuppán
Szerintem az interjúalany gyakran hárít, leginkább felelősséget ...
Zsuzsanna Erdei
A légiutas kisérő hölgyek is állandóan repkednek ide oda... Akkor nekik is állandóan gondjaik vannak a mensesszel? 🤔
Nora Papp
Nora Papp 2 napja
Rendesen kellemetlenül éreztem magam pedig nekem csak nézni kellett. Kulturált viselkedésbe csomagolt rosszindulat de töményen!!!
John Simai
John Simai 6 napja
He miert kerdezel ilyen kérdéseket tőled meg nem vártak el soha semmit aminek meg kellet felelned . Persze hogy sexist hol elsz te ?
Jenone Nagy
Jenone Nagy 6 napja
Fõ a hidegvër !
Jenone Nagy
Jenone Nagy 6 napja
Gratulãlok!
Jenone Nagy
Jenone Nagy 6 napja
Azërt ez nem egëszen igy van,elismerem valamit valami3rt elm3let lëtezik,de modellnek lenni nem kõtelezõ,tehãt õnkëntes,mindez vonatkozik a szinmūvëszetre,ës mëg lehetne sorolni,ëlni ,ës visszaëlni!
John Ferth
John Ferth 7 napja
Kajdi Csaba a logika mestere. Le a Kalappal. Ugy latja a vilagot amijen a vilag .
John Fredrickson
Az volt nekem a legérdekesebb az egészben, hogy Kajdi Csaba annyira nem rasszista, hogy nem érti mit akarnak tőle amikor PC oldalról megpróbálnak beleállni. Ez nekem nagyon szimpatikus volt. Azt éreztem rajta, hogy ilyen az az ember aki nem azért fogad el valakit mert az az ideológiája része, hanem azért mert tényleg nem tesz különbséget két ember közt azok bőrszíne miatt.
Tom 'Bald Dog' Varjan
Nagyon erdekes ahogyan Csaba gyakorlatias uzleti megkozelitese utkozik Marci neo-liberalis, politikailag korrekt megkozelitesevel. Pl.a cigany model ugyeben. Nagyon erdekes interju. Nekem legalabbis igen teszik. Szerintem szep munka volt mind Csaba mind pedig Marci reszerol.
Cecília Kajó
nem baj az, ha a riporternek prekoncepciója van a riportalanyhoz de több intelligencia kellene ahhoz, hogy ez ne csapjon át valami folyamatos ostoba erőszakoskodásba... ez a mostani adás csak azért meglepő, mert máskor is láttam már a prekoncepciót csak nem jött ki ennyire markánsan
Dorka Kiss
Dorka Kiss 8 napja
ha olvassa ezt a riporter: ne hallgass ezekre a furcsa top kommentekre, abszolút érthető volt mik voltak a kérdéseid, amit Kajdi Csaba gyakran kikerült, másról kezdett el beszélni, és pontosan olyan válaszokkal kerülte ki a modell-ipar felelősségvállalásával kapcsolatos kérdéseket, mint ami a dokumentumfilmes bejátszásban volt, hogy mindenki hátat fordít, és a saját kezeit mossa. Kajdi Csabát nem tartom ostobának, viszont ahogy itt sztárolják, az annak az eredménye, hogy valami furcsa módon eladta ezt a szerepet, puszta őszinteséggel. mit lehet tenni ¯\_(ツ)_/¯ szerintem nagyon jó kérdések voltak, és kiválóan menedzselted a beszélgetést
Péter Vódli
Péter Vódli 9 napja
Marci ennyire még egy interjú alanyba sem sikerült beleszálnod. Nem is tudtam hova tenni, ahogy a többi kommentelőt olvasom ők sem. Politikusok sokasága megfordul a stúdiódban, akik simán megérdemelnének hasonló "figyelmet" hátha fele annyi őszinteség kijön belőlük, mint Csabából.
Liv Marlin
Liv Marlin 9 napja
Egy férfit mióta hívnak Cilának?
Petra Pribék
Petra Pribék 9 napja
Nagyon jó interjú, jól kezelte az alany a riporter provokatív kérdéseit. Így is lehet.
Kata Kévés
Kata Kévés 10 napja
Annyira irritáló és aljas a kérdező, hogy most iratkoztam le erről a szarról. Aki egyetért, leiratkozik, nemhogy még támogatni lol....
Laura Bodnár
Laura Bodnár 10 napja
Atyaég 🙈🙈 rettentő kellemetlen interjú, borzalmas és elképesztően ellenszenves riporterrel... nincsenek egy intelligencia szinten...
Goat Lover Cheaters
Bírom ezeket a párhuzamos dimenziókat vetítő libsiket! Egész 2020-ban, az ország minden buszmegállójában a Tesco reklámja volt, amin egy zsírdisznó és egy migráns/cigó luvnya volt, a videójátékokból gyakorlatilag kitiltották a szép nőket, de siránkozik a sok vékony fehér miatt...
Orsolya Nonna Dobos
Rendkivul kinosak a kerdesek es a kerdezo hozzaallasa is. Kajdi Csaba nagyon intelligens es oszinte es fantasztikusan allta a sarat!
Illés Nagy
Illés Nagy 11 napja
A " Howard" milyen intézmény Kajdi szerint?! Majdnem elhitette velem, hogy művelt..
Miklós Geri
Miklós Geri 11 napja
Ha bányászok meg nyelik a szénport...
cineworkstudio
cineworkstudio 12 napja
De rossz kérdések! Viszont Kajdi NAGYON JÓ!
Laura Szántó
Laura Szántó 14 napja
Magyarországi márka, amely kifejezetten büszke az etnikumára ROMANI DESIGN. Tessék megnézni:)
Gabriella Sz.
Gabriella Sz. 14 napja
Többször idegesítő a riporter stílusa! ☝️🤨
Sándor Béla Patai
Nagyon jó interjúk készülnek a csatornán, elismerésem a szerkesztőknek! Viszont a cigány kérdés már kezdi bántani a lelkemet. A Győzikével készült interjút pontosan ezért nem tudtam végignézni. Itt is nagyon erősen érződik Márton szemlélete. Értem azt, hogy a kisebbség elnyomása ellen próbál tevékenykedni, mégis a szavain keresztül folyamatosan az jön le, hogy a cigányok egy teljesen különálló nép nem pedig magyar. Amennyire politikailag korrekt szeretne maradni, éppen annyira húz el az ellenkező irányba. Hozzáteszem, nem vagyok cigány származású, de a sok megkülönböztetés már engem zavar.
Mátyás Orosházi
2x néztem már meg mert annyira okos és inteligens . Ahogy nézem közben én is azt érzem hogy okosabb vagyok tőle :D
marco Dominic
marco Dominic 16 napja
Alapjában véve úgy gondolom,hogy inteligens a Csaba,de van hová fejlődnie... hacsak nem szerepet játszik...
Krisztián Palotás
Marci ez ritka visszataszító volt.... Mintha személyes ellenszenvedet vitted volna a beszélgetésbe. Itt Csabi sokkal rokonszenvesebb volt még akkoris, ha nem értettem vele mindennel egyet. Ez visszafelé sült el. Fogalmad nem volt sokszor, hogy Csaba miről beszél. Rettenetes volt ez az adás.... A vágatlant 1 óra 40 percig hallgattam es kikapcsoltam, es nem Csaba miatt. Marci? Nem jött össze a divatszakma anno??
kutyifritin
kutyifritin 17 napja
Annyira intelligens ember neki ez a természetes Egyéniség😊
Szabolcs Dancsecs
Marcika egy hànyinger vagy
81Nesi
81Nesi 18 napja
Zavaró,hogy a riporter a kérdések folyamán többet beszél, mint a riporter alany, unalmas volt és eleve ellenszenves a Kajdi Csabával. Ezért kár meghívni bárkit is.
Brigitta Horváth
Így volt zseniális! Marci provokált, Csaba okosan és őszintén válaszolt. Ja...és CYLA FOR PRESIDENT!!! :)
Z Zitike
Z Zitike 20 napja
Hibátlan riport ! Mind2 fél részéről :)
קטלין מוצ'ארי
Cyla rendkivüli egyéniség......
Annamaria Martin
Cyla egy fantasztikus egyéniség és reális egyén minden tiszteletem az ővé👌
Zoltan Varga
Zoltan Varga 21 napja
Szerintem senki sem provokál senkit. A divatszakma egyik képviselőjét kérdezi, és felteszi a releváns kérdéseket erről a modern kori rabszolgaságról.
Eszter Megyeri
Eszter Megyeri 22 napja
A riporter fiúnak nagyon nem jött össze szerintem a modellkarrierr és ez a fájdalmas emlék most felszínre tört :) Nagy csalódás, mert ez nem egy riport volt, hanem a srác folyamatosan lekicsinylően beszélt az elég modellszakmáról, támadta az alanyt. Kajdi meg nem is tudom, hogy bírta ki röhögés nélkül, de vagy miért nem hagyta ott a fenébe... Szóval, ez most így nagyon gáz volt, van mit javítani.
daniel05297able
daniel05297able 22 napja
Nem tolt tul semmit a riporter... ez a dolga egy riporternek h provokativ legyen... hogy az alany kivetkozzon a baranyborbol es kimutassa a foga feherjet.... igy tudjuk meg az igazsagot hogy ki is a riporter alany valojaban.... ha csak olyan kerdekeseket tenne fel amire zokkeno mentesen tudna valaszolni konkretan semmit nem tudnank meg... egy kamu megjatszott beszelgetest kapnank es nem latnak meg a valodi arcat az alanynak... ja es mellesleg a kutya se nezne :)
Peter Orszagh
Peter Orszagh 22 napja
kalap le
B Sis
B Sis 22 napja
Megkésve bár, de még én is kommentelek, mert nincs jobb dolgom. Nagyon felemelő volt egy olyan riportot hallgatni amiben a riportalany ennyire felülemelkedik a provokáció minden formáján, és képes saját hibáit, emberi gyarlóságait is beismerni ( megmaradni embernek ). Ellenben csalódottan hallgattam azt, ahogyan a riport készítője (valószínű foglalkozási ártalom) de direkt nem volt hajlandó megérteni szinte semmit amit a górcső alá vett alany szerintem nagyon érthetően elmondott. A rossz zsaru szerepe persze nem kegyes szerep, de különösen felröpült a szemöldököm amikor olyan mondatokat próbált alanya szájába adni, amiket nem mondott. A témához kapcsolódva: a lányokat általában nem kényszeríti senki, hogy azokat a terheket vállalják, amik a modell szakmát jellemzik, ha csak nem számítjuk a kényszerek közé a gazdasági kényszert, de az mindenkire hat. Bármikor bármelyik lány dönthet úgy, hogy pénztáros lesz vagy titkárnő vagy valami teljesen más. Valószínűleg minden más szakmában vannak terhek és amellett előnyök is. ( a pénztárosoknál nem követelmény a modellkinézet, ezzel szemben nem utazhatják be a világot munkaidőben stb.)
Miroszlav Gojak
Miroszlav Gojak 22 napja
Máskor ne rózsapatronnal menj pisztolypárbajra...:) cyla ehhez neked túl intelligens volt,írom ezt úgy hogy nem követem igazán a közösségi médiában,nem vagyok egy rajongója.
Szilvia Szabo
Szilvia Szabo 23 napja
Köszi youtube algoritmus
mkaurn
mkaurn 23 napja
Isten az égen! Ki ez a riporter??? A nők negyede, sőt attól többen valamilyen formában legalább egyszer tapasztal/tapasztalt már szekszuális zaklatást. És még csak a családi házat, falut, várost, országot sem kellett elhagyniuk, és még csak modellkedni sem próbáltak soha. Miért próbálja ezt ennyire beágyazázni Cylanak, hogy esetleg morálisan rosszul kéne magát érezni?
gaborrob
gaborrob 24 napja
Folyamatos relativizálás, a felelősség elhárítása, a tényekkel való szembenézés teljes elkerülése. Ezek az emberek folyamatos hazugságban élnek! Egy Mihalik Enikőre jut 100 tönkretett gyereklány. És mit tud felmutatni? Csillogást, semmi mást. Érték: nulla.
gaborrob
gaborrob 24 napja
"Nagyon egyszerű életet éltek a szüleim: - Anyumkám mindig azt mondja, nagyon nagy szegénységben éltek. Ő a Vasas Szakszervezetnek volt a Nemzetközi Osztályvezetője, hát ilyen diplomáciával foglalkozott (tehát párttag, valószínű beszervezték, talán ügynök is volt), Apukám vegyész mérnök, saját festékgyára volt az ausztriai partnerével (nyilván mezei ember nem mehetett bármikor külföldre, tehát ő is valamilyen pártközeli ember lehetett). Hát igen, egy nagyon előkelő helyről jövök." Igazán őszinte és egyenes vallomás! Szerinte az mindegy, hogy valakinek a Suzukija romlik el, vagy a Mercedese. Aha. A munkások hatan laktak egy szobában, mi egy komoly apartmant kaptunk. Többi részét a nyárnak, lent töltöttük a Cote D'azur-n. Aha. Na így képzeli el az egyenlőséget az ilyen Marci, meg Csaba félék. Egyenlőbbnek lenni, az egyenlőnél. Kun Béla büszke lenne rátok!
Peter Stosz
Peter Stosz 25 napja
A versenysport (vagy balett ...) akkor is sokat ad(hat), ha nem lesz valakiből Hosszú Katinka/Darnyi Tamás/etc. A kérdés inkább az, hogy (és ami rutinosan ki lett kerülve), hogy mi a felelőssége az irányítónak. Hogy megroppantja/betöri a gyermeket, vagy segíti és emeli.
Krisztina Marosi
Ez nem riport hanem egy vallatás.Cyla pedig imádnivaló,mint mindig 🥰
Judga54
Judga54 28 napja
az alanyt nem ismertem, de kirajzolódott a számomra nem nagyon megnyerő személyisége ("budai úrigyerek" volt és maradt). viszont Marci a kérdéseivel felvázolta a modellügynökség szakma nem kereskedelmi minőségi, hanem humán és társadalmi minőségi lehetőségeit. (biztos vagyok benne, ha valaki úgy működne, kereskedelmi sikereket még inkább elérne.) szóval gratulálok a megint nagyszerű, magas minőséget elérő riporthoz!
Ferenc Kövecs
Ferenc Kövecs 28 napja
37:50 -hez: Ő minek számít? :o hu.wikipedia.org/wiki/Bódi_Sylvi
Varga Kristóf
Varga Kristóf 28 napja
Szerintem Marci itt kicsit túlzásba esett Cyla felelősségre vonásával, és az egész modell szakma működésével kapcsolatban őt próbálja hibáztatni. A cím pedig enyhén szólva clickbait, kiragadva a kontextusból.
Máté Komóczi
Máté Komóczi Hónapja
Ez egy rosszindulatú, alja interjú volt. Le a kalappal Kajdi Csaba előtt, hogy ezt az egész cirkuszt hidegvérrel végigcsinálta.
István Nagy
István Nagy Hónapja
Előfordulhat, hogy eltűnnek kommentek?
marinellahm
marinellahm Hónapja
Inkàbb kekeckedès ez az interjú. Felálltam volna onnan. Miért kellett így sarokba szorítani? Aki modellnek jelentkezik tisztában van a negatívumokkal. Nem kötelező senkinek modellé vállni
József Vincze
József Vincze Hónapja
Remek okos laza riportalany, élvezetes volt végighallgatni.
cseke mariann
cseke mariann Hónapja
Fantasztikus elme! Nagyon tisztelem! Olyan sokrétű tudás birtokában álló ember, akivel minden perc ajándék nekem!
PC Powa
PC Powa Hónapja
Bevallom, hogy én nagyon igyekszem távol tartani magam a melegektől, mert nehéz elfogadni magát a jelenséget pár türhő, feltünési viszketegséggel rendelkező egyed miatt, de ez a srác egy szimpatikus figura, akit látva talán elfogadóbb lenne a társadalom. (Legfőképp azért, mert értelmes és nem csak egy satu lotyó pélóval) Szóval, ha tevékenykedik a youtube-on, akkor hajrá és sok sikert!!! Bocsi a nyers szavakért!
Dalle Beatrice
Dalle Beatrice Hónapja
Csaba nagyon oszinte es intelligens.Nagyon elvezheto lett volna ez az interju egyKOMPETENS riporterrel, akarhanyszor arrogansan a szavaba vagott,le akartam allitani,de Csaba fennt tartotta az erdeklodesemet.Nevetseges hogy ennyire nem tudja objektiven vegezni a munkajat,es ilyen tiszteletlenul beszel a riport alanyaval.VALTS SZAKMAT te hogy is hivjak,mert most sem tudom a neved😂 nem veletlenul
Beatrix Bódis
Beatrix Bódis Hónapja
Elég egyoldalú a kérdező, jó, hogy Csabi ilyen korrektül beszél. Ettől élvezhető. Kissé agresszíven nyomja a riporter a saját véleményét.
Alpy Alpy
Alpy Alpy Hónapja
Profi a riporter! Nem kell tőle megijedni. 🙂
Betty K
Betty K Hónapja
Király vagy ! IQ nem nemi, vagy faji hovatartozás kérdése.
Ágnes Lőrinczi
Ilyen fafejűnek még soha nem láttam a Marcit, kiábrándító volt
Kimagurehun
Kimagurehun Hónapja
Érdekes interjú volt. Már csak azt nem értem, hogy miért szálltál bele ennyire ebbe a jó emberbe esélyegyenlőség, társadalmi felelősség és egyéb kérdésekben, miközben ugyanezt a kemény stílust nem éreztem sem Bayernél, sem Zagyvánál. Pedig hát ideológiai szempontból ők a te ellen pontjaid leginkább. Meglepődtem. Kicsit túltoltad szerintem.
Luxuryhome Mark
Luxuryhome Mark Hónapja
Nagyon jó riport lett mindkét oldalról kemény kérdések és inteligens válaszok! Respekt!
David Ball
David Ball Hónapja
Ugy erzem alapveto tevedesben van Marton: miert akarta vegig eroszakosan az aldozat szerepeben feltuntetni a modelleket? Ki kenyszeriti rajuk, hogy vekonyak legyenek, hogy a vilagot jarva magukat mutogassak milliokert? Ez az o dontesuk, senkinek nincsen felelossege e tekintetben.
morusnigra1
morusnigra1 Hónapja
egydimenziós gondolkozású riporter, akinek a fullasztó hangjától is kivagyok
Edit Preiner
Edit Preiner Hónapja
Nem talált fogást😂 Kellemetlen..🤘🏻
krisztian nemes
krisztian nemes Hónapja
Ez Marci vagy ki a fa..om rettenetesen idegesítő és provokatív ám riporternek nem mondható faszkalap. Cyila meg egy normális intelligens ember jól kezelte az egy mondatben lévő 3 kérdést. Ha én igazi riporter vagyok,akkor nem válaszolom meg az alany kérdését és nem jampiskodok,h itt meg ott ezt meg azt olvastam. Respect Cyla.
Ildiko Kovacs
Ildiko Kovacs Hónapja
fontos volt a megjelenés"(,,leszakadt vagy,mint egy klosár",istenem,biznis-vállalkozás,stb.Világkarrier-egész joÓ lenne,nekem is),.jó ez a riport.szia.már rég a szívembe zártam Csabát,.
Erik Gordos
Erik Gordos Hónapja
Azta, milyen definíció a modellről: fényt vessen vissza optikai eszközök számára.
iAnyName
iAnyName Hónapja
Marci épp csak az eredendő bűnért nem akarta felelősségre vonni Csabát. Jók lennének ezek a beszélgetések, ha nem addig vegzálnád az interjúalanyt, ameddig azt a választ nem adja amit te hallani akarsz. Ha pedig ez egyáltalán nem következik be jön a vitatkozás, ami irtó kínos volt most is.
Norbert Zrupkó
Norbert Zrupkó Hónapja
ez nem interju, hanem felelössegrevonas, rengeteg elöitelettel a kerdezö felben. Csaba nagyon jol allja a sarat, a like neki ment...
003 dorine
003 dorine Hónapja
Hát ez félelmetes.. Nézem az interjút. Annál a résznél jártok, hogy emberek még nem voltak Párizsban és ez milyen meglepő.. Pfff.. Közben bejelentkeztek egy másik csatornán, hogy ma ne hagyjunk senkit az utcán. Hogy élhetnek emberek ennyire a saját világukban? Annyira szomorú.. És ha elromlik a merci az ugyanolyan gond?! Egyébként meg igen! Ha azzá válsz, ami ellen szót emeltél, akkor mit mondasz a kovetőidnek akik az elejétől ott vannak? Mennyire befolyásolja az az összeg a megélhetésedet? Hogy tudja ez ennyire kifordítani az embert magából? Örülök, hogy nem politikus, bár sajnos tökéletesen passzolna.. Teljesen sokkolt ez most :/
Marbilight
Marbilight Hónapja
Komolyan érdekelne egy pszichológus véleménye, hogy érhette e a múltban olyan trauma a riportert amit a mai napig nem tudott feldolgozni.
Crablemet
Crablemet Hónapja
Marci légszíves na hasonlítsd a rabszolga tartást a kockahasú férfi ideálhoz inkább menj le kondiba
VilagosJozsi
VilagosJozsi Hónapja
Kibaszott jó interjú volt, és mást nem is tennék hozzá.
zuzmara1Mária Kiss
Kajdi Csaba nagyon türelmes, intelligens és kedves. A riporter viszont kifejezetten ellenségesnek tűnik és provokatív!
Györgyi Németh
Mindkét úr kiváló formát nyújtott. Gulyás Márton számomra egyre megnyerőbb kérdező, felkészült és a határokon belül provokatív, Kajdi Csaba meg kulturált, eszes, szellemes. Jó volt!
Berényi Brigitta
A "TEHÁT, HOGY ÍGY" összetételt, kiiktatnám a Magyar nyelvből. Nagyon sokan és többször használják, teljesen feleslegesen. Egy mondaton belül, akár többször is. Elég zavaró. Egy teljesen jó riportot elront. De a mondandója remek....
Judith H
Judith H Hónapja
Már csak az intelligensebb, aki ha "kurválkodásnak " gondolja amire hívják, akkor nem vállalja.
Barbara Mag
Barbara Mag Hónapja
Amikor a szájába adja, hogy ez emberkereskedelem és azután úgy reagálja le, mintha azt a Kajdi Csaba fogalmazta volna meg ezekkel a szavakkal - na én akkor kapcsoltam le egy percre, mert muszáj volt felfutnom a tetőre és ott ordítani egy nagyot ettől a jelenettől... 🤦‍♀️ 👎 Kajdi Csaba nagyon intelligens módon kezelte végig az indokolatlanul provokatív kérdéseket és ezt az idióta, lekezelő stílust.
Edit Debreceni
Edit Debreceni Hónapja
Oké azt mondják itt tök sokan mennyire intelligens,okos tag a csaba de komolyan csak nekem paradox hogy intelligenciáról van szó és a cyla-ban mégis i az a rohadt y. Mint amikor úgy köszönnek hogy hy 😣 Az egyetlen nem pszeudo értelmiségi megszólalás az volt amikor elmondta Győzikénél is azért volt közönség mert mindenki más értelmesebbnek érezhette magát. Na itt is ez a szitu. Csaba kedves, türelmes pasi de nem intelligens hanem relatelődni tud hozzá jó sok ember. Ezért lett influencer is i guess...
tzoli06
tzoli06 Hónapja
Kedves Marci, szeretem az interjúidat, de ez most nem jött össze. Nagyon át üt a kérdéseken a személyes véleményed: a modellszakma maximális elitélése. Szerencse, hogy Cyla tényleg nagyon türelmes, mert tényleg provokálod, olyan érzésem van, mintha végig feszült és dühös lettél volna.
Nikolett Csepai
Nikolett Csepai Hónapja
Cyla, le a kalappal előtted❣️ Ez a riporter....🤢🤮🤮🤮
Lila Liba
Lila Liba Hónapja
televankocsoggelmaramediais
Lőrincz Erzsébet
Mi van ezzel a riporterrel???
Tibor bohak
Tibor bohak Hónapja
Nagyon jo volt, Csaba rendkivul jol latja a helyzetet.Igen a magyar tarsadalom kirekeszto..az agymosas teszi ezt az emberekkel. Konkretan Orban es kovetoi.
lmao
lmao Hónapja
Azért feltenném a kérdést, hogy inkább az a rasszista, aki elvárja, hogy csak azért alkalmazzanak egy modellt, mert ő kisebbségi etnikum tagja(ezzl kirekesztve akár egy többségi etnikumhoz tartozó modellt), vagy az a rasszista aki nem alkalmazza, mert nem felel meg az adott termék reklámozásához elvárt kritériumoknak.
Blanka Buzás
Blanka Buzás Hónapja
A riporter szakmaiatlansága kicsit kiverte a biztosítékot. Nagyon rossz olyan embereket hallgatni/látni, akik ennyire rosszak a munkájukban, és még hatással is vannak egy közönségre. Nem csak az meginterjúvolt féllel szemben volt bunkó, de a nőkkel szemben is akikről úgy beszél, mintha 19-20 évesen nem indulhatnának el új pályán, és az életük véget érne. Annyira csőlátású volt az interjú, hogy nem vette figyelembe, hogy milyen párhuzam vonható más életvitelt választó nők csoportjaival. Olyanokról beszél, amikhez semmi köze. Mély kérdésekbe kezd bele de olyan felületesen, hogy az már sértő a nőkre nézve. Nem ismeri a politikailag korrekt megnevezést a melegekre. A barátai véleményére hivatkozik, hogy bántó legyen. Az öniróniát kihasználja hogy sértő legyen. Félremagyarázza ami választ kap és ez diadaléréssel manifesztálódik. Nem ismerei a "kis mintából nem általánosíthatunk" alapszabályt. Emberkereskedőnek hívja a modellügynökségeket (látom a párhuzamot a munkaközvetítőkkel amit ő nem vesz észre), és rapszolgatartónak a munkáltatókat. Egy kérdést többször is feltesz, és ha harmadszorra is ugyanaz a válasz úgy érzi nyert. Felmerül a kérdés, miért akart annyira nyerni? Egy olyan világban, ahol számítana a hozzáértés már nem lenne munkája. Itt egy online közszereplő(influencer) mint riporter, akinek ennél nagyobb felelősséget kéne vállalnia a munkájában.
Adrienn Havasiné Szászi
Fantasztikus a Csaba! Komolyan mondom, hogy imádni való ember! ❤️
V V
V V Hónapja
Egy jó riporter SEMLEGES marad az interjú alanyával. Ebben a riportban, hihetetlenül ellenségesen viselkedett a riporter (unprofessional)és még jó hogy a világbéke megoldását nem tőle várja 🤦‍♀️de Csaba nagyon türelmesen válaszolt minden támadásra.
Zsófia Sárközi
Az intejuztato provokalja Csabi lehet hogy másikat kellett volna megbizni
Newyorker15
Newyorker15 Hónapja
Kajdi ritkán ilyen unalmas.
Last Hippie
Last Hippie Hónapja
...és ha én beszélnék Ungawubanga nyelven okosabb lennék ? A szegénységre nem emlékszik, anyuci Franciaországba emigrált , apuci pedig Ausztriába dolgozott. Család az ilyen ?
Helga Varga
Helga Varga Hónapja
Marci itt szerintem kicsit túltoltad.!Gratulálok a műsorhoz!👋🙋‍♀️
Lilla Hille
Lilla Hille Hónapja
*tyüface* Vigyazat spoiler: amikor a beszükült latokörü magyar riporter a vilaglatott, külföldön nevelkedett magyarral „beszelget“. Legkesöbb akkor tehettünk primitivsegeröl, illetve a tarsadalmi különbsegröl tanubizonysagot, amikor a huszadik -a ciganysagra kieelezett- kerdese utan se ertette Cyla valaszat, hogy mindegy a modell etnikai hovatartozasa. Mintha egy ilyen valasz Magyarorszagon elkepzelhetetlen lenne! Ezen felül egy kommunikacios trening az artikulacio elsajatitasahoz nagyon jot tenne az uriembernek. Interju helyett inkabb provokacionak neveznem az egeszet. Semmi olyat nem tudtam meg, ami ne lett volna eddig is egyertelmü.
Melinda Varga
Melinda Varga Hónapja
Abban nagyon intelligens a cyla h visszakérdezzen és kitérjen a válaszadás elöl :D tényleg okos :D egyébként meg halvány lila dunsztja nincs milyen a magyar átlag ember. Szerintem legalábbis. Ja és büszke is rá :D
Gabriella Ihasz
Gabriella Ihasz Hónapja
A riporternek nevezett fiatalember nyilván kereskedelmi csatornák riportműsorokon szocializálódott.Olvasatlan és primitív. Le a kaplappal a riportalany előtt aki intelligensen végigülte és tűrte ezt.....
Zoltán Billy Deák
Már szinte agresszív ez a partizán, én már csaptam volna. Bele dumálja a saját hülyeségét, vannak akik simán otthagyták volna.
Gábor Kocsis
Gábor Kocsis Hónapja
Pár napja láttam az ország "Győzikéjével" készített inter...vagy mondjam inkább "kínszenvedést"? Örülök, és köszönöm nektek, hogy ilyen színvonalas interjút sikerült csinálni Csabával. Nem ismerem és nem is követem a munkásságát, influenszer tevékenységét, így teljesen semlegesen követtem ezt az adást. Viszont az tetszett, amit Csaba még az interjú elején hangsúlyozott, hogy Ő mindig is "kilógott a sorból" azzal, hogy kultúráltabb volt, mint a "versenytársai". Pont emiatt a szellemi kulturális különbség miatt volt számomra érdekes összehasonlítani "Győzikével". (Nem vagyok homoszexuális se nem rasszista...vagyis mégis, két féle embert ismerek: jót és rosszat) Érdekes volt látni, hogy Csaba milyen jól reagált Marci provokatív kérdéseire, viszont sokkal profibban kezelte a helyzetet, mint Győző. Köszönöm az eddigi munkátokat, és további sok-sok sikert kívánok nektek a csatornához!
Ildikó Somlai
Ildikó Somlai Hónapja
Érdekes riport, elsősorban Kajdi Csaba miatt, akit eddig csak influenszerként ismertem, pedig ez az oldala sokkal èrdekesebb, értékesebb.
Következő
HOGYAN CSAJOZZ MOST? ÍGY!
9:50
Interjú Alföldi Róberttel
25:46
HOGYAN CSAJOZZ MOST? ÍGY!
9:50
Epic Cycling on Ice
5:42
Megtekintés 46 M
Párkereső Tiktokkerek #1 💑
9:23