Sötét

Kvantum Kecske 2020 

Feliratkozás
Megtekintés 176 E
98% 1 728 30

Új AFK: hurun.info/to/vide/Y291kpBqrISo3qc.html
Joker kritika: hurun.info/to/vide/dnB2pXeornvWu54.html
Felhasznált zenék:
hurun.info/to/vide/XpNgj4d-mWqrvrc.html
hurun.info/to/vide/oHumwYWlrXOotNU.html
hurun.info/to/vide/ZJyk1Z2mynak1Jo.html
hurun.info/to/vide/Z4Sg2KuLtGa2nN0.html

TALÁLJ MEG:
HollywoodHirugynokseg
hollywood.hirugynokseg@gmail.com
Instagram: szirmai_gergely
#!/SzirmaiGergelyEzitten tökmindegy:
-----
trailer, kritika, review, hollywood, news, agency, hírügynökség, előzetes, mozi, 2020, oscar, academy awards,

Film és animáció

Közzététel:

 

2020.okt.10.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 99   
Csongor Kiss
Csongor Kiss 3 órája
Csak így tovább!
Hernek Istvan
Hernek Istvan 19 órája
Na ez az az internet, amire előfizettem. Köszönet ezer és még egy, már hiányzott a Hírügynökség! Egyórás Black eyed peas Mozart remixet, please!
bálint herczeg
Nagyon örülök, hogy vissza tértél! Mikor jön a következő rész?
M Balazs
M Balazs Napja
Gisaengchung/Élősködök/Parasite ez a film pocsék, a csatorna ajánlására megnéztem, kevés szerethető karakter, ostoba írás, az író erőlteti a hülyeségét, és tragédia elkerülhető let volna ha egy munkai szabályt követ a "házvezető nő" ne engedj be idegeneket a házba, jó let volna a film ha nem lett volna ennyire ostoba. Nem hogy Oszkárt az időmet nem érdemelte meg. És már megint az a kari halt meg értelmetlen....mindig a kedvenceim...( a nővére a srácnak random késes barom leszúrta)
Sinistra
Sinistra Napja
Pont jókor jutottál eszembe, már hiányoztál :D
M Balazs
M Balazs 2 napja
36:43 mer nem érdekel ez a film :D kérdezd Bélát :)
M Balazs
M Balazs 2 napja
28:25 hogy a jó fenébe nem az Endgame nyerte a vizualitás.....az oszakár egy szarka a kritikusai szarka az egész egy szarka ....mérnt nem a HNA irányítja az oszkárt :( .....meg kel hódítani világot nincs mese
M Balazs
M Balazs 2 napja
4:49 vegetás takony ragu....ez hiányzott a fene egy meg hogy nem csinálod ezt gyakrabban.....szükség van kreatív humorodra tessék aktívabb leni ha nem lovebird a filmeket csak roszabbak esznek egy évig nem voltál és tessék látod sokkal rászab szemeteket mik kijöttek a mozikba :D Gergő kellesz pont, még meg is tiszteltem a csatornád egy requiem beszéddel az előző videon, ha szarnak tartanálak nem csekolnék ide vissza, szeretném ha méltó lennél ismét a feliratkozásomra és aktyív lennél hetente, a mozivilágnak és nekünk film magyar fim kedvelőnek,hív a haza szal tessék csinálni :D
M Balazs
M Balazs 2 napja
3:31 amilyenek a kritikák neten én azt mondom de a mi véleményünk teljesen jó, mindenki maga tudja mit akar, ha nem nos akkor elődleges feladata lenne ezt kideríteni lol , aki magas se tudja mit akar mit szeret annak más se tud segíteni. Azt álltani hogy lehet "tanulni" vélemény alkotást felsőbbrendű szinten meg egyenesen röhejes.
Anna Benkó
Anna Benkó 4 napja
Hey Greg! Nem akarsz egy Légió kritikát csinálni? Y'know, az a nagyon mindfuck sorozat, ami eredetileg egy "x-men sorozat", de az x-men rajongók már az első rész felénél eltakarodtak... Érdekelne, mit gondolsz róla!
M Balazs
M Balazs 4 napja
de jó visszatértél :D tom tom várható kövi video egy hét múlva....azaz ahogy szoktad egy év múlva :D
lucza dávid TV
az Mozivezum TV2 Csobobol Gegő
Nándor Szabó
Egyre kevesebb a hajad mo
Vivien Huszárik
Végre újra van videód!! Nagyon örülök neki!! Már nagyon vártam :)
Kovacs Ábel
Kovacs Ábel 5 napja
Nem akarsz a Staten Island királyáról kritikát csinálni?
neglizse
neglizse 5 napja
50 perc tömény Szirmai. Üt, főleg ennyi kihagyás után. Vajon 2024 után milyen lesz az Oscar? Akkor lesz igazán értelme az Aranykecskének? Nem tudom mikor vetted fel ezt, gondolom Szeptember előtt, de nagyon kíváncsi lennék a véleményedre erről: port.hu/cikk/mozi/szigorodnak-az-oscar-dij-szabalyai-a-legjobb-film-kategoriaban/article-68170 Lehet, hogy az új előírások miatt nem is kell nagy változásokat eszközölni? 2017 Moonlight, 2018 Fekete Párduc. (Zárójelben: Marvel film. Hol közvetítik az Oscart? ABC csatorna. Kinek a tulajdona az ABC? Disney. És kinek a tulajdona a Marvel? Igen az is Disney.)
Mátyás Mezei
Jó, hogy sapka, de ne ilyen sapka pls.
Mercédesz Bándi
JoJo nyuszi? Yes Yes Yes Yes Yes?! (Ez egy JoJo reference?!)
zsofia petra nemeth
ROCKETMAAAAAAAAAAAAN
Einhorn Ramses
Amúgy jó látni, hogy egy régi harcos összerakja magát, visszajön, és... harcol?
Einhorn Ramses
A kopasz ember vagány. Ráadásul a picit túl nagy, fekete sapka, nem a szembe húzva, laza fekete pólóval kombinálva még kopaszabbá (és kicsit sovánnyá) tesz. Erre még rájátszik a nagyon picit túl magasan levő kamera. Így már egy kicsit beteg lábadozó ember vagyok hangulata van az egésznek. A videó egyébként csodajó. Szóval vagy nem kell sapka, vagy kisebb és világosabb sapka kell.
Noucta Design
Noucta Design 8 napja
Váó, mióta csinálja @idubbbz a HNA-t?
Gábor Bencze
Gábor Bencze 8 napja
Mi az intro alatti zene címe ?
Robert Hrenko
Robert Hrenko 8 napja
Hiányoztál :)
Adam Matanyi Adam
Hát Geri, nem gáz, ha eltűnsz pár hónapra, csak ilyesmivel gyere vissza máskor is! Nyomjuk a mennyiség vs minőség váltást 1000el! Forza:)
Bálint
Bálint 8 napja
🥚
Klaudió Német
esküszöm, hogy szeretnék zongorára lökött rapet, thanks Greg
Dóra Nemes
Dóra Nemes 9 napja
nem kell sapka, jófej vagy anélkül is. ;) Örülünk hogy újra itt!
Tamás Czigola
Én a Klauszt nagyon élveztem! Miért nem volt jó jelölés az oszkárra?
madmanarrivednow
Ez rohadt jó volt, kedves gergő, egyvalamit animátorként... még egyszer írom... kibeb@520tt animátorként kikérek az animációs szakma nevében, méghozzá azt, hogy technikai szinten a Klaus szerinted nulla a felhozatalban. Az egy másik dolog, hogy a története is pimaszul demitologizálja a mikulás eredettörténetet, hogy a családok közti viszálykodás, mint hagyomány a tipikus, tankönyvi és értelmezőszótári példája a "tradition is the peer pressure of the dead folk" állításnak, hogy a Klausról az első benyomásod Jesper, a postás szemszögéből olyan, mintha Jason Voorheest keresztezték volna Charles Mansonnal, akinek van egy, igaz klisé, de odaillő háttérsztorija, mert az egész nem a címszereplőről szól, hanem arról, hogy egy elcseszett postás hogyan csinál egy rendes falut egy majdnem csatatérből, iskolát a halpiacból, és ajándékozót a játék dílerből (hint hint, önmagából, hint hint). És mindezek mellett, hogy nem a címszereplő a főszereplő, a protagonista, a tragikus mogorva melankólikus Manfréd, aki délnek tart, mégis megkapja J. K. effin' Simmons hangját, akinek szerintem az össz szinkronja felfért 4 oldalra, de abban volt a mogorva hümmögéstől a bánaton keresztül a végre barátsákos favágóig, egészen rohadt hitelesen minden. Mellé dobd be Jason Schwartzmant, aki régen volt ennyire jó David Spade, mielőtt David Spadeből egy pár lebegő szemüveg lett (idézve Szirmai urat még a rókatündér időkből: "Tényleg, ott mi történt?). És a rajzfilm technikai szempontból is bontja a formát. Mert ja. Ez 3D-nek néz ki, hölgyek, urak vagy ki minek érz magát, de kockáról kockára, SQ01_SC001-től, SQ(sokadik)_SC(utolsó)-ig, az animátorok két szép keze rajzolta meg (digitálisan, mert már nem kínozzuk a fákat, mint Don Bluth, akinél egy 20 másodperces jelenet két akkora papír oszlop volt, ami az ajtóm tetejéig érne és már fotoszintetizál), és végre... VÉGRE a kifestésnél is innovéjsön, emberek, innovéjsön (a munkamenet egyik leggyengébben kereső fázisáról van szó), ott jött ki a 3D hatás. Respect a color artistoknak meg a shadingnek. Szóval na. Klaus. még egyszer tiszteletem az íróknak, meg főleg az animátoroknak.
Conservative Man
Hol a Szirmai és miért van itt Vujity Tvrtko?
Fruzsi
Fruzsi 9 napja
Hiányoztál! :)
Nóra Pikószky
Nóra Pikószky 10 napja
I'M SORRY BUT KLAUS WAS A BREAKTHROUGH IN THE 2D ANIMATION INDUSTRY IT DEFINITELY DESERVED AN OSCAR
Viktor Máris
Viktor Máris 10 napja
Ma azt álmodtam, hogy jött egy értesítés a telefonomra. Új videó a csatornán a címe "Char Charrrrr Charliezása". Ami egyértelműen a pokemon film kritikának egy vicces Charlie Sheen alkoholproblémáival hasonlatot alkotó címe és a sok "r" betű olyan Gergősen elmormogott hangján a fejeben csengő Charizard paródia. Kívancsi vagyok lesz e arról a filmről kritika :)
Judit Nagy
Judit Nagy 10 napja
"Az identitás - legyen szó egy díjátadóról, vagy egy emberről - egy folyamatosan változó, külső behatások és belső kihatások által formált, szilárdnak tűnő disznósajt." - Ezért a mondatért díjat érdemelsz. Egyszerre nyelvújító és innovatív, mindenki saját szimbolikaértelmező képességét mélyről előrángatva elemezze ki, és helyettesítse be a "disznósajt"-szót.
Sophia
Sophia 10 napja
Hápháp újra köztünk!
Peter Vex
Peter Vex 10 napja
Huh, csak én látom úgy, mintha 1 év alatt 10-et öregedett volna? 😟 Nem tudom, hogy az új frizkó teszi-e, de ha már az identitásról esett szó, szerintem egy ilyen gesztusrendszerhez valamilyen élettel telibb külső dukál! Úgyhogy tessék szépen egészségesen, teljes értékű életet élni és valamilyen fiatalos trendi külsőt ölteni! Vagy újraazonosulni az új "énnel". Mert nekem kissé kettős volt egy látszólag nem kiegyensúlyozott látvány mögött, egy energiától túláradó, buzgó embert látni. Kicsit mint amikor Jim Carrey visszatért a köztudatba.
Timi Kántor
Timi Kántor 11 napja
Juhuuuuuu!!! *örömtánc* 🥰
Gergô Petri
Gergô Petri 11 napja
Ennyi ideig nem csináltál tartalmat, jobb híján pár mondatot se, mostmár minek😕
attila mrenka
attila mrenka 11 napja
Sapkában tiszta Vujity Tvrtko vagy
vonyisz
vonyisz 11 napja
Visszakapjuk a régi Gergőt :) Gergő 2.0 :D
Dániel Szabó
Dániel Szabó 11 napja
Ismerős amikor az ember kínkeservesen rászánja magát hogy elvonuljon az aktuális életéből vissza egy akár komfort zóna szerű helyre ahol kevesebb inger éri és így mint lelkileg mint szellemileg regenerálódni tud könnyen. Hosszú idő de mindig megéri. Főleg ilyen időkben...
annamária pintér
És tényleg nem làttuk 😁🤣🤣
József Bihari
József Bihari 12 napja
Csak szerinterm vices h valaki tervez egy csatornával amiből évek óta csak pénzt kap de nem épít?
csenge varga
csenge varga 12 napja
miért imádnék egy eminem mozart mashupot? xd
Kincső Madarász
Atyaég Gergő, itt iszonyúan hasonlítasz apukámra 😂😂😂
Dávid Tóth
Dávid Tóth 12 napja
Huha 45perces, akkor most tuti egy egész év kimarad.
Miyankochan
Miyankochan 12 napja
Na ilyen egy autentikusan jó visszatérés :) örülök
Sándor Jenei
Sándor Jenei 12 napja
Meh...
Tamás Bódig
Tamás Bódig 12 napja
Ez már hiányzott! 2részletben néztem végig, de szeretem azt amit és ahogyan közölsz.
Ella Novák
Ella Novák 12 napja
Billie egyébként tourette szindrómás, ezek az arckifejezések tik-ek, nem szándékosan csinálja.
Gergely Hegedus
Gergely Hegedus 12 napja
kár hogy ez a csatorna halott :(
Bence Greso
Bence Greso 12 napja
?
pistikepowa87
pistikepowa87 12 napja
The return of the king
Hanna Dóra Péter-Szabó
A mikrofon nem akarta,hogy kijöjjenek azok a szavak.✌
Orsolya Hajdu
Orsolya Hajdu 13 napja
Legjobb animációs film nem a ToyStorynak, de szerintem lett volna a jelöltek között olyan ami méltó(bb) lett volna. Ott van a Klaus! Nagyon kritikusan álltam neki a filmnek, mert szerintem évről évre egyre rosszabbak a karácsonyi animációs filmek, de ebben kellemesen csalódtam. A történet végig le tudott kötni, és többször is meglepett. A látvány egyszerűen gyönyörű, a régi sérelmek miatti generációkon átívelő gyűlölködés örök klasszikus, és full aktuális. A tanulság tanulságos. Én imádtam 👍
Hovirag18
Hovirag18 13 napja
Örülök a visszatérésednek! Köszi a videót! 🙂
Fikusz1
Fikusz1 13 napja
Hey Greg, néhány Bollywoodi filmet is kritizálhatnál ;)
Adrienn Kakuk
Adrienn Kakuk 13 napja
Sapka nélkül plíz!
Hegyi Zsolt
Hegyi Zsolt 13 napja
ok, újra feliratkoztam, nem baszlak le, mert én is lógok a szeren fél éve, vagy több - de hiányoztál, haver. őrült vagy, és ez kell.
Bence Bélteki
Bence Bélteki 13 napja
Egyetlen egy jó dolog volt abban, hogy ilyen sok ideig HollywoodNewsAgency nélkül voltunk, hogy behoztam a lemaradásom. :D
Zoltàn Hajdu
Zoltàn Hajdu 13 napja
Kopasz? Lex luthor
Peter Steel
Peter Steel 13 napja
Várjunk csak, ha egy hét múlva találkozunk az = 7 hónap múlva találkozunkkal, akkor 7 hónap múlva találkozunk az vajon 7 év múlva találkozunkkal egyenlő vagy 210/7=30 vagyis 30*7 hónap az 210 hónap az oszta 12 hónappal az nagyjából 17 év...Fasza, és akkor ennek megfelelően le lesz gyártva vagy egy 30*50 perces videó vagy pedig egy 7*12/7=12, vagyis 12*50 perces videó...attól függően, hogy 17 év vagy 7 év múlva találkozunk
Mátyás Varga
Mátyás Varga 13 napja
Amikor ez csatorna már majdnem a feledésbe merült és szirmairól az maradt meg hogy de rég volt már videó és hagyjuk is inkább De akkor hirtelen megcsippan a telefon és egyből rányomunk hogy nézzük az új videót😆😆
Norbert Végh
Norbert Végh 13 napja
Elég csecs lett. A csecs legjobb és legszebb értelmében. Hiányoztál már de iszonyatosan!
Kovacs Balazs
Kovacs Balazs 13 napja
Szevasz Gergő!! Jó hogy jöttél! Meddig maradsz?? 😁👌😁🍾
DemokratikusDiktator
22:32 Gergő gyakorlatilag bocsánatot kér a disney SW 2 kritikájáért?!?!? ez életem legszebb napja!!!!!
Iconicrunner
Iconicrunner 13 napja
Úristen...nosztalgikus érzések! ❤😘
DemokratikusDiktator
már másfél perce megy a videó, én meg csak mosolygok mint egy tejbe tök (mi a faszé rakják a tököt tejbe??-ha csak nem azé mert máshol nem tud mosolyogni), és az az egy gondolosatvan bennem: -Úristen de hiányoztál Gergő!!!!
Jhon Smiths
Jhon Smiths 13 napja
bocs, nem tudtam végignézni, ez ge*i unalmas lett Greg... akárcsak az előző... ha valami mást csinálsz, maradj annál, ez már nemigazán megy neked.
torros25
torros25 13 napja
HAJADISMILYEN:D welcome back:)
Tamás Korpádi
Tamás Korpádi 13 napja
Ki ez az Ördög Nóra, hogy a mostani táncos műsor zsűrizésétől az Oscar díjig mindenhez ért és oda ültetik? Mennyivel logikusabb lenne ha hozzá értő személyeket raknának ilyen pozícióra de lehet csak én nem értem.
Éva Takácsné Ondi
I adored it. That's it. Im totally overhelming:D Tehát, mert mégis csak magyar az anyanyelvem. Csak annyit szeretnék írni, hogy That was awesome. Annyira örültem, hogy végre újra láthattam egy igazán tartalmas, rendkívül intelligens és szórakoztató, a megszokott Szirmai stílussal keretezett, igazán mély tartalommal is rendelkező videót, hogy kis híján sírva fakadtam. Hogy miért az angol? Mert te is szereted ezt a nyelvet használni, és gondoltam, értékelni fogod, ha valaha megnézed a kommenteket. Én csak annyit tudok még mondani, hogy nagyon várom a további tartalmakat, ahogy mindig is. A kedvencem vagy, ami azt jelenti, hogy a rajongóddá váltam az évek hosszú sora alatt. I need an autgramm please. :) Viccet félretéve; Köszönöm:D
pacuxx
pacuxx 13 napja
a Laika jó!
yogerrry
yogerrry 13 napja
Ezzel a sapkával úgy nézel ki mint Vujity tvrtko, pls no....
Zoltán Bezdány
Jó a hajad !
AndKinga
AndKinga 13 napja
Hol a szokásos beköszönés. Hiányzik, de legalább itt vagy
Szobonya Csongor
Nagyon köszi Gergő, jó, hogy újra itt!
Viktor Varga
Viktor Varga 14 napja
Jó volt újra látni. :)
Patrióta Magyar
Mi ez a vergődés ami ezen a csatornán folyik?
Attila Ács
Attila Ács 14 napja
Hollywood. Legközelebb mi lesz ?Tarantino csinál egy filmet Merilyn Mansonròl hogy ö Teréz anya reankarnáciòja. ..:)
ItsJustARide
ItsJustARide 14 napja
Köszönöm a Rocketman ajánlót. Hatalmas élmény volt :P
Zsófia Horváth
Turbék, turbék! Amikor megláttam az értesítést, azután, hogy egy hétig nem néztem fel a csatornára, annyi volt a reakcióm, hogy: Mi A Tosz? Egy kicsit meglepődtem, na. Nagyon jó, hogy visszatértél!!!
Anett Papp
Anett Papp 14 napja
Kár, hogy csak egy irányba működik a gyógyítás és nevettetés. Az összes figyelmemet lefoglalja, hogy próbálom minden szavad megérteni, de rohadtul nem megy, szóval rendszeresen visszatekerem (na meg a poénokért is, tipikus többszörröhögős típus vagyok). Köszikösziköszi 🥰 Kívánok neked minden jót 😊
dRUNK&hIGHmAN
dRUNK&hIGHmAN 14 napja
Vujity Tvrtko 2.0.... Hagyd a sapkát Geri, lehet kopaszodni méltósággal is :D
Katalin Tóth
Katalin Tóth 14 napja
Elösször aszthitem te vagy jony sins
Error Hero
Error Hero 14 napja
"... Úgy dobják a rizst mint Shaq a büntetőt" eszméletlen jó xd
Nemeth Akos
Nemeth Akos 14 napja
Jé... Él... Csakmà'... Leszarunk 🙃😉
Gergely Kőrösi
Jajj már azt hittem nem jösz vissza. Imádom a videóidat és boldog vagyok hogy megint van új videó.
Lilla Káposztás
Jajjdejóóó!!!!!!!!!! Majd kirobbanok az örömtől 😀🥳🤗🤗🤗🤗
legalize It
legalize It 14 napja
jobb később mint soha
Czimbula Alexander
Úgy nézel ki mint Idubbbz a hair cake videóban
Akos Domahidi
Akos Domahidi 14 napja
"kellő kitekintő komikummal"
RonMorton6700
RonMorton6700 14 napja
Komoly munka volt ez a videó! Köszönöm.
norrito
norrito 14 napja
Jó újra hallani :) 2020 egyik legkellemesebb meglepetése #sapkaoff
Kristóf H.
Kristóf H. 14 napja
Uhh... ez egy b*szottjó videó lett.... Egyszerűen nem jutok szóhoz Ennyire hosszú videót ilyen kaliberben megcsinálni... Gratula Gergő!🥰
László Farkas
László Farkas 14 napja
Véleményem az epizódról modern köntösben: -én: Áh Szírmai nem olyan már mint rég, elveszett az a szikra, és ezt talán ő is érzi. -Gergő: -Fogd meg a söröm. *Elkészít és megoszt egy velős aranykecske videót*. -Én: *üveges szemekkel boldogan nézve a videót, érezve a régmúlt dinamikáját, egyben az újdonság erejével*: -Na b@zdmeg van itt még lendület, ez kurv@ jó volt.
László Farkas
László Farkas 10 napja
@Josh Dancato Lehet hogy téged még nem értesítettek, de álnévvel, csak beokoskodni valamit, csak a formavilágot fikázni és nem a tartalommal szemben érszrevételt, kritikát megfogalmazni, nos igen, több mint kínos.
Josh Dancato
Josh Dancato 11 napja
Lehet téged még nem értesítettek, de ez a "fogdmegasörömözés" már olyan, mint Gergő, meg a régi népmesék... hol volt, hol nem volt... ja, és igen, kínos.
Knightbale
Knightbale 14 napja
Nem ertek egyet ami az animacios filmeket illeti. A Klaus fantasztikus munka volt imho.
Attila Bagota
Attila Bagota 14 napja
a sok kínai befektető miatt nyert a parazita...így vagy úgy...mert már más nem támogatja az Oscart...se... :-)
joulettta
joulettta 14 napja
Paraziták nem rossz, de volt jobb hasonló- a neve: Bin Jip! (csaknemismerikolyansokan)
Következő
TRÓNOK / ARCA
13:30
Megtekintés 289 E
VÉG/JÁTÉK
20:33
Megtekintés 325 E
(1) HALÁL a Kritikusokra...
14:22
Állati nagy Királyság!
09:50
Megtekintés 475 E
A Hányinger Ötven Árnyalata
09:49
CHERNO/BYL
11:47
Megtekintés 315 E
SMG4: If Mario Was In Meta Runner
12:58