Sötét

Lagzi Lajcsi: “Én voltam a rendszerváltás veszteseinek bohóca” | PartizánPOP 

Feliratkozás
Megtekintés 162 E
96% 1 563 59

Bár tömegek imádták a 80-as években, a Kádár-korszak kultúrpolitikája nem volt hajlandó tudomást venni a mulatós létezéséről. A 90-es évek második felére Galambos Lajos (ismertebb művésznevén Lagzi Lajcsi) már több millió kazettát és lemezt adott el, de tévébe továbbra is csak azért hívták, hogy gúnyt űzhessenek belőle - és azokból, akik szeretik. Aztán 1997 szilveszterén Lajcsi Dáridója letarolta a magyar televíziót, és egyben megalapozta az akkor induló TV2 kereskedelmi csatorna sikereit. Nem sokkal később az Élet és Irodalomban György Péter “Dáridó - avagy a szocializmus vége” címmel írt cikket a “trombitás nézettségterminátorról”. 2001-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, majd 2003-tól főműsoridőben vezényelte a Szuperbulit a köztévén, ezzel állami legitimációt szerezve a korábban lenézett műfajnak.
De vajon miért nézte le az értelmiség a lakodalmas zenét?
És hogyan vált egy diplomás trombitaművész milliók Lagzi Lajcsijává, valamint a vállalkozó-művész prototípusává?
Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Facebookon! partizanpolitika/
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! groups/partizantarsalgo
Kövess minket Instagramon! partizanpolitika

Közzététel:

 

2020.nov.23.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Ultijoe1
Ultijoe1 16 perccel
MIÉRT NINCSENEK DÁTUMOK, HOGY MIKOR VOLT AZ INTERJÚ? KATASZTRÓFÁLIS, ARROGÁNS, SZÁNDÉKOS, ÁTGONDOLATLAN HIÁNYOSSÁG !!!
GITart
GITart 3 órája
Ez egy milyen jó interjú! Iszonyat respect Lajcsinak! Amiket elmond, az zseniális, intelligens, bátor... és végtelenül őszinte. Abszolút nem ismertem őt, sem a tevékenységét, és egyike voltam azoknak, akik viccelődtek vele, és enyhe lenézéssel tekintettek erre az egész jelenségre anno, hogy jaj milyen prosztó ez a zene, mi ez a színvonal... hát, mit mondjak, hatalmasat nőtt a szememben ő is, és a tevékenysége is.
Von Schirach Bertolt
Ez annyira cringe, hogy a szájába van adva, hogy ő a szegény nép szórakoztatója volt, igazából csak egy üzletember, akinek nincsen szégyenérzete. Nem gondolt ő bele ezekbe a folyamatokba, csak talált egy piaci rést, a kisemmizelt prolikat. Nem a műsort vagy a csatornát akarom ezzel fikázni, remek munkát végeztek, csak bizonyos emberekbe nem kell többet belelátni, mint akik.
marton kadar
Nocsak,a világ legjobb trombitása szeretett volna lenni,pedig akkor már Milles Davis fujta,,rendesen...
CirmosKanduur
Szegény Lajcsit most rongyos 18 milláért kergetik a rendőrök (24.hu/kultura/2021/01/21/lagzi-lajcsi-hazkutatas-rendorseg-afacsalas/), másokat meg milliárdokkal futni hagynak, ha például véletlenül "valakinek" a veje.
tibor tóth
tibor tóth 3 napja
Lajcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gergő Kárteszi
Köszi, felvillanyozta az estém :D
Ims
Ims 3 napja
Falus Ferenc :D
Dhqrmq 23
Dhqrmq 23 3 napja
Nekem nincs bajom ezzel a csókával, nem egy rossz ember hatását kelti.
Zoltán Mezey
Zoltán Mezey 4 napja
szégyen hogy erre a kultúrmocsok dáridóra ennyi ember kíváncsi volt
Veronika Mosolyvonal
Szuper volt, köszi, hogy meghívtad.
Norbert Varga
Norbert Varga 5 napja
Teljesen korrekt interjú. Jó volt nézni, amiért nem ment bele méltatlan témákba.
Hercules
Hercules 5 napja
Kevés művész mondja ki és ismeri el, hogy mindenét a közönségének köszönhet. Lajost végig néztük koncerten. Nem nézett le senkit ✌️
Jeno Laczko
Jeno Laczko 5 napja
Az adóügyei rendben vannak már ? Vagy ő is a "neki szabad" kategóriába tartozik !?
Jeno Laczko
Jeno Laczko 5 napja
Azóta imádom, hogy egy debreceni nagyvásáron itt zajongott az ablakunk alatt ! Nem szeretem azokat, akik tehetségüket, képzettségüket szarért -húgyért eladják !
Bence Dobos
Bence Dobos 6 napja
Érdekes beszélgetés volt, de ez a fajta zene számomra már a 90-es években kisgyerekként is irtó ciki volt, szüleimnek köszönhetően rock zenén nőttem fel. Pl. számomra egy Piramis vagy egy Tunyogi - féle P.Mobil a mai napig etalon, de ezektől a lakodalmas zenéktől kiráz a hideg. Persze értem én, ízlések és pofonok.
Zsolt Bugarszki
Fantasztikus volt ez az interjú. Én nem néztem a Dáridót annak idején, kifejezetten irritált és tudtam zenész barátaimtól, hogy a Lajcsi képzett, komoly zenész. Egészen más szemmel nézek most rá is és a műsorára és ez az interjú olyan jó volt, hogy nem tudtam felállni mellőle annyira lekötött.
Gabi Kadar Laudisz
Nekem azért nem szimpatikus ez az ember, mert kb. 20 évvel ezelőtt Szegeden lépett fel egy csarnokban, volt egy család akik nagyon szerették, miatta mentek oda. Sajnos nem voltak tehetősek, biztonságiaknak könyörögtek, hogy esetleg az ajtóból nézhessék a műsort, Lajos ott állt nem messze tőlük és szólt a biztonság őrnek, hogy zavarja el őket. Ismim mesélte aki ott dolgozott és még más hasonló eset volt, de az már mellékes. Sajnálom de ez nagyon bennem maradt, hogy mikor meglátom, még a mai napig is ez ugrik be.
Rumli Báttya
Rumli Báttya 9 napja
Ez az ember egy hazug miért nincs töke hogy azt mondja, emberek hibáztam loptam igen. Nem értem hogy egy milliárdosnak miért kell ilyet csinálni... Vagy talán pont azért mert akinek ennyi pénze van az már betegség és ha veszít belőle azon gondolkodik hogy szerezze vissza hogy újra azon a pár milliárdok belül maradjon.
Zoltán Bodoki
Nem ártana ha elszámolna a tatai lakóparkkal például. Nyilván tehetséges zenész, de végig simliskedte az életét.
Előd Szabó
Előd Szabó 10 napja
Nagyszerű riport, de kicsit demagógnak érzem azt a gondolatmenetet, hogy ezt a zenét a szegények szeretik. Mi az a jövedelemhatár, ami alatt ezt kell hallgatni? Én Lajcsit ugyan nem, de egyéb lakodalmast időnként hallgatok, ugyanis, mindenben műfajban van kiemelkedő, csak fül kell hozzá. A "tipikus Kelet-európai műfajnál" örültem, hogy Lajcsi elmagyarázta, bár nem világosan tette. A népies, vagy nemzeti zene szinte minden országban jelen van, pár hangos kivétel van ez alól. És nekünk ez utóbbiak zenéit nyomták a fülünkbe. Ez nem is a Hungaroton hibája, hanem a poszt-római kultúrkör prüdériája, sterilsége. Meg persze a számos igénytelen próbálkozás utáni előítélet.
WolfsblutHUN
WolfsblutHUN 11 napja
A sárban tocsogós, útszélen tartott falunapokon bömbölt a kazettás magnó, mindig sorban álltak az emberek az aktuális kazettás hanganyagért. Próbáltam kerülni ezt a "standot" de csak az idióta, torzra tekert bömbölés miatt. Jó ez a riport, GRAT.
NEW-Z- Tonkol207
komoly ...meg se mondanám az emberről ezek után h ette a fényt mr.shineal és hasonlók....
Ferenc Horváth
Ferenc Horváth 12 napja
Nagyon jó beszélgetés volt! Mindig is tiszteltem Lajcsit, mert nagyon sokan köszönhetik a sikert, illetve egy fantasztikusan, jó Trombitaművész!!! :)
Alíz Rigó
Alíz Rigó 12 napja
A klasszikusos sztori azért valahol elszomorított és le is döbbentem konzervatóriumon. Nem gondoltam volna, hogy ilyen élelmes és intelligens pasas. Köszönöm az interjút!
Erzsébet Rózsa
Szuper ez az interjú.Erdemes végig nézni.
Emil Gombkötő
Emil Gombkötő 13 napja
Marci, remélem olvasod: politikailag nem minden esetben vagyunk egy platformon (nem, nem vagyok fideszes:DD), de akármi is van, ezek a videók elképesztően hiánypótlóak. Mondom úgy, hogy szerintem ivós játékot lehetne rendezni, akárhányszor leírja valaki a "hiánypótló" szót a videóid alatt, jöhet egy feles.. szóval nem túl eredeti a gondolatmenetem, de nem tudok jobb kifejezést találni erre. Soha senkinek nem volt a médiában igénye, szándéka arra, hogy a mainstreamből már kifutott figurákat ilyen elemző módon közelítse meg, és meg akarja érteni a személyiségüket, és a történelmi kontextust, amiben működtek. Nem ígérem, hogy nem fogok fikázó kommenteket írni egyéb videóid alá (:D) de a kitartásodat és a felkészültségedet nem tudom tagadni.
Neo Csatornája
Neo Csatornája 13 napja
Nem gondoltam volna hogy ez az ember ennyire okos és értelmes a műsorai alapján
Dávid Braun
Dávid Braun 13 napja
Továbbra is nagyon jók a kérdések. Sokszor az alanyt is meglepik.
Mark Juhasz
Mark Juhasz 16 napja
Állati jó ez a műsor! Rengeteg mindent megtudtam! Ezt én végig éltem és tényleg borzaszó intelligensen kezelte a kritikákat végig Lajcsi! Én is kritizáltam ha szóba került, de kit érdekel? Sokan szerették és ő NEKIK játszott.
Felleg 4
Felleg 4 16 napja
Le vagyok döbbenve ezen kommentszekción. vagy én vesztettem el a valósággal a kapcsolatot, vagy jónéhányan itt.. Lagzi-Lajcsi szinte minden mondatában a kisstílűségéről tesz bizonyságot. Vagizik, hogy mennyit keresett mivel, a fejlett igazságérzetéről hadovál, miközben tudjuk, amit tudunk. Folyamatosan fényezi a lángelméjét, élvezkedik a dörzsöltségén... kínos! Erre meg itt jópár kommentelő oda-vissza van, hogy mekkorát csalódott pozitívan Lajosban. wtf?
CzBeno
CzBeno 16 napja
30:24 kibaszott kellemetlen, gicces, izzadtságszagú még most amit ott Jimmy előadott ország-világ előtt a feleségének. Amúgy ez egy kiváló interjú, minőségi tartalom! Örülök, hogy bemutatsz úgy ismert embereket, hogy a nem látott emberi oldalukat tudod előhozni!
Gyongyi Balog
Gyongyi Balog 17 napja
Azt hitem hogy lesz szó az áramlopásról sajnálom hogy erröl nem eset szó
Edina Nagy
Edina Nagy 18 napja
Rohadt citromot eladni nem vallalkozas hanem átverés és csalás
Berényi Brigitta
Nem volt rohadt, csak kezdeti stádiumban volt. Persze, nem szép dolog, de ott a felvásárló, aki ezt tovább értékesítette... annyira nem lehetett vacak az áru, ha meggazdagodott belőle, nem?
Edina Nagy
Edina Nagy 8 napja
@Incog Nito lehet hogy te fosod a bölcsességeidet de én nem ..... ez egy utolsó kapzsi csaló és ha te ezt nem látod át akkor csak sajnálni tudlak érte mert jól meg lehet téged vezetni vagy mert pont ezt az értékrendet követed....de bármelyik is legyen igaz mindkettő szánalmas.....es Lajcsi sosem kereste tisztességesen a millióit szóval nem tudom miről beszélsz 😅😅😅😅😅😅
Edina Nagy
Edina Nagy 8 napja
@Incog Nito képzeld megtörtént 😅😅😅😅😅
Incog Nito
Incog Nito 9 napja
keresd meg az első milliódat tisztességesen. Utána foshatod ide a bölcsességeidet.
Urbii N
Urbii N 20 napja
Élveztem :) Köszönöm :) nem vagyok még 30 de így is nagyon jó utazáson vehettem részt. Egy teljesen más szemszögből ismerhettem meg valakit akiről teljesen más képet alkottam eddig.
Zsolt Angyal
Zsolt Angyal 20 napja
Kisgyerekként nem hallgattam, viszont mindíg halottam. A nagyszülőknél, otthon általában ez vagy hasonló zenék szóltak. Emlékszem a "Lengyel" piacon vették a kazettákat. Megcsinálta a szerencséjét egy olyan korszakban és országban ahol nem volt könnyű. Biztosan büszkék voltak rá a szülei, aztán ami történt az már egy másik történet......
Geza Szemok
Geza Szemok 21 napja
Szuper volt, kösz!
László Barna
László Barna 22 napja
Hatalmas volt az a rész ahol szarrá oltja meg pár pillanatig Győzikét ekézi Lajcsi xDDD.
ezerlab1
ezerlab1 23 napja
Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen beszélgetést végignézek és élvezni is fogom. Ez nagyon tanulságos volt.
József Angyal
József Angyal 23 napja
''A dáridó, az azt gondolom hidakat épített művészek és emberek közt! '' - sokáig bírtam nézni, de ettől a kijelentéstől már nekem égett a pofám...tudjátok, mikor odakapcsolsz a Mónika show-ra és el kell kapcsolnod, mert már te érzed magad zavarban az ostobaságuktól! :D Rengeteg ellentmondás, vagy inkább hülyeség van abban amit nyilatkozik, szívesen nyitnék róla vitát, de mire a mondatom végére érek már azon töröm a fejem, hogy: Úristen mennyi időt pazaroltam a komment megírására is?! Lajcsi bizonyos értelemben szélhámos volt, nem csak hogy a saját becsületét tette tönkre a pénzért, de még másokat is motivált, hogy ez egy milyen jól járható út. ÉS semmi mással nem tudja alátámasztani a sikerét, csak a befolyt összegekkel. Komolyan csak pénzben tudja mérni a sikerét? Rosszabb mint gondoltam...azt hittem ő egy félnótás, erre kiderül hogy ezt mind mind tudatosan csinálta. Beleszart a magyar zenei életbe, aztán mire már kenhető fos lett belőle, kidekorálta vele mindenki otthonát. Remélem ezt Győzik nem nézi...a végén még egy világ omlik össze benne! :D
Lightbringer
Lightbringer 23 napja
A mulatós a zene rákfenéje, ettől független nem sajnálom tőle a sikerét. Mondom, hogy rákfene, de aztán rátekintek a mai népszerű hip-hopra ezekkel a wannabe raperekkel, aztán ez se jobb.
Horváth György
Partizán, valahol hallottam erről, beszélgetés Lajcsi Val volt a második amit megnéztem. Tetszik. Jó lenne újra ilyen műsorokat nézni, illetve most már lehet. Sok sikert nektek.
Sonja Aleksic
Sonja Aleksic 24 napja
Amikor még az első Partizán interjúkat néztem...nos,bevallom nem szimpatizáltam a riporterrel.Nem az "én emberem" továbbra sem,de be kell vallanom,hogy vérprofi és csúcs intelligens.Nem egy kommersz figura az biztos...de ezért is nézzük ennyien.
hazizene
hazizene 25 napja
Közben a színvonal annyit esett, hogy előre sorolták a többi önjelölt sztár elé, akiket ő alkalmazott aztán.
Doktor Kotász
Doktor Kotász 25 napja
Nem gondoltam volna, hogy valaha Lagzi Lajcsi interjút fogok nézni, de ez a csatorna még a látszólag érdektelen, vagy negatív figurák esetében is le tud ásni mélyre, mint egy jó pszichológus. Teszik mindezt őszinte érdeklődéssel, és ami a legfontosabb, előítéletek nélkül. Ennek hatására elkezdtem hallgatni a vágatlan interjút is. Lagzi Lajcsi egy rettentően ellentmondásos figura. Egyszerre egy magasan képzett zenész, és egy szorgalmas, és dörzsölt üzletember, aki aprópénzre váltotta a tehetségét. Van egy mondata a vágatlan interjúban, ami szerintem nagyon árulkodó. Ott azt mondja, hogy soha nem játszotta a ‘Add ide a didit!’ című számot, mert ANNYIRA azért nem akart lemenni kutyába. Úgy érzem, hogy zenészként ő sem tartotta nagyra ezt a műfajt. Alaphelyzetben azt gondolom, hogy a mulatós zene tényleg egy nagyon kultúra-alatti, kifejezetten kelet-európai trash élmény, de ezért a kádári kisember nem hibáztatható. A kérdés az, hogy Lajcsi mennyire érzi magát felelősnek a honi kultúra lezüllesztésében. Talán nem hiába mondta neki Friderikusz: “Én veled vagyok.”.
Vakond Simple
Vakond Simple 25 napja
Én bírtam Lajcsi zenéjét. Undorító mennyire az éppen aktuális hatalom őkegyelme dönti el bel és külföldön is ki rossz ki jó.Ezért nem fogom soha értékelni a sikert,csak egy kétszínű szó,semmi köze ahhoz ki mit tesz le az asztalra.A legundorítóbb az, amikor megcsinálják a szabotázst és utána azt akarják,hogy velük legyél. Nem,köszi,szeretnék az az önmagam maradni akit szabotáltatok,szeretnék lenézett maradni és nélkületek élni minden nap.De majd szólok ha a saját szabotálóimmal akarnék együttműködni.Manapság ugyanannyi az elmebeteg mint régen.Lajcsi is folytatta, nem állt át hozzájuk és eljött az ideje anélkül,hogy leköpte volna magát.
hanaippon
hanaippon 26 napja
A jóízlést romboló gagyi szemét szélhámos csaló miért nem ül a börtönben??? Ha más ember csalt volna,az már régen ott rohadna!Ennek, a győzikének,kozsónak,a társadalom celeb-szemetének mindent szabad büntetlenül.
Sándor Pete
Sándor Pete 27 napja
Kiváló zenész a megfelelő alázattal A Sváb szorgalommal és leleményeséggel Jó volt
hanaippon
hanaippon 26 napja
EZ ???? : )))) EGY kiváló TOLVAJ !!! SZÉGYENTELEN NAPLOPÓ !!!
Edmond Nagy
Edmond Nagy 29 napja
És tényleg milyen szívszorítóan szegények voltunk úgy, hogy mindkét szülő becsületesen dolgozott. Nagyon szomorú.
Dezső Kis
Dezső Kis Hónapja
Egy 2.részt is elbírna ez az interjú👌👏
ww95
ww95 Hónapja
"Hegedűs fickók többet hegedűlnek, Olcsó cécókon ezrek vegyűlnek "
xdz80
xdz80 Hónapja
Ipari kazettamasolo, hát a rendszerváltás körül nem a sramlizene kiadása lett volna az első “üzleti” lehetőség ami beugrott volna róla a kortársaknak ;)
kispe82
kispe82 Hónapja
Teljesen megsajnáltam Lajcsit. Jah, nem...
CSABY GITAR
CSABY GITAR Hónapja
LAGZI LAJCSI ,FASY .Felhoztatok a szar zenet felszinre .PLAYBACK KIRALYOK .A 3+2 ot meg a szadra se vedd!
Jenő Marton
Jenő Marton Hónapja
Őszintén szólva nem sokra becsültem eddig Lajcsit. EDDiG! Király volt a riport-összeállitás! Grat!
Hajrá Magyarok
Hajrá Magyarok Hónapja
Ez nem több mint egy senkiházi áramtolvaj!Szegény ember gondolkodása él benne ezért fanyalodott lopásra.Szégyent hozott mindenre amit addig elért és szépen le is rombolta....
SpirEr Tan
SpirEr Tan Hónapja
Érdekes a Lajcsi emlékezete,szerinte 150 ember állt meg őt meghallgatni a Sugárnál,én naponta jártam a Sugárba,mindenki csak elment mellettük ,senki nem állt meg hallgatni őket,hacsak nem azaz egy két részeg hajléktalan ,aki egyébként is ott múlatta az időt~{( :-))))))))
Cseh Csaba
Cseh Csaba Hónapja
23:10-től mindent elmond a zenész dolgokról!Szívemből szólt!Ez az egész interjú lehengerlő!És tele informàcióval!A 3+1es kazetta az apàméknak is megvan!
Laura dr. Boza
Laura dr. Boza Hónapja
Jó lenne, ha a riportok időpontját is látnánk.
Dániel Nagyivanyi
Csak kàrtyàs utalàs opciók vannak?.....simàn kp-s nincs..........bocsi de csak ez az akadàly.....:-)
Aron Kovacs
Aron Kovacs Hónapja
Gyôzike paródiát igazán nem vártam Lajcsitól
NRG Desmeon
NRG Desmeon Hónapja
Már gyerekként is nagyon utáltam és igénytelen értéktelen gagyinak tartottam a Lajcsi féle dáridós hupcahupcás nyavajgást. És ez azóta mit sem változott....
Norbert Tanca
Norbert Tanca Hónapja
Igen, sajnos be kell látnom hogy Galambos Úrba több üzleti érzék és több merészség jutott, mint ma az általunk is épített előadók többségébe. Ez sales, ez teljesítmény. Példa nélküli.
kfsdk8
kfsdk8 Hónapja
nem az én világom Lajcsi, konkrétan hánytam a műsoraitól, de ettől még az interjú tetszett, és Lajos mentalitása, hozzáállása is. most kicsit jobban beleláttam hogy készül a virsli és ki készíti
Adrienne Deák
Adrienne Deák Hónapja
nem volt benne a simlis énje? én arra lettem volna kiváncsi, ott mi volt az igazság, áramlopás, és társai
Mihály Fegyverneki
Korrigálás:A Hungarotonnál 1988-ban megjelent 3x1 Kópé lemezen Kadlott Károly és Bugyi Zoltán(3+2) is szerepelt. Ha valaki meghallgatja az említett lemezt,hááááááát....nem a Lagzi Lajcsi miatt adtak el belőle 150.000 darabot!!!
Sonako Jilo
Sonako Jilo Hónapja
Zenésznek született? Téveszméid vannak Lajcsikám.Beszélj erről egy szakemberrel!
Karanyi
Karanyi Hónapja
nagyon minőségi riport!
sepetike
sepetike Hónapja
Az ember, aki miatt megtanulnék trombitálni (általános iskola óta a PPL után a második legnagyobb célom/vágyam - és igen meg fogok tanulni trombitálni és repcsit vezetni is!).Egy értelmes ember kérdez egy másik értelmes embert, aki szerintem nem kicsit be van kényszerítve a celeb-szerepbe. Kicsit átgondoltam Lajcsit ezután. Tegyétek ti is...I just love it..
Györgyi Bódisné
A vágatlan felvételt hol tudnám megnézni? 🤔 Nem lehet jól érteni az elején.
Mihályné.Marika Krausz
Én védtelek de letöröltek ,én is vesztes vagyok, külföldön voltam, Soroksárig jútotam el.
trash trash
trash trash Hónapja
gratula Marci vegre egy beszelgetes ahol nem kostolgatod a vendegeidet folyamatosan es probalsz kimondatni veluk olyat amit ugyse fognak. jo irany igy tovabb
jin elta
jin elta Hónapja
Lajcsi meddig alszol még? Zenész vagy nem is akármilyen!! Lapozz 1t és muzsikálj új dalok....remélem olvasod mély tisztelőd!
Roland Medgyesi
Roland Medgyesi Hónapja
Lajcs not kisse a szemembe most.
József Katona
József Katona Hónapja
Köszönöm a tartalmas előadást és a munkáját! Nagyon jó egészséget kívánok!
Meszaros Tamas
Meszaros Tamas Hónapja
Sajnálni is foigjuk ezt a patkányt!!
Jenő _
Jenő _ Hónapja
tisztelt MűVÉSZ úr. ön ÁLLLDÁS hőn szeretett kicsiny hazánknak ! ... oh azok a buta komcsik , elpocsékolták volna azt a drága fííínom anyagot ... már mint a reszelni valót... ! Ugye szorgos népünk győzni fog ! No és még egy , nyugtasson meg !!! Szűk családi körben is fogyasztottak a citrusból.
tyutyesz01
tyutyesz01 Hónapja
Ez egy Lajcsifelhozós beszélgetésre sikeredett. Tőlem rettentő messze áll az értékrendje, a rothadt citrom, a zenei elkurvulása, és egyébb "stiklijei". De ezek mind meg is látszódnak rajta, egy összetört, leszégyenlett ember lett. Ő döntött, mindent a pénzért csinált. Ez a dáridó világ akkor is és most is az ország szégyene volt.
Richárd Pollák
Jó lett a videó, csak így tovább:)
R. Maj.
R. Maj. Hónapja
Amikor bejátszottak azt, ahol Jimmy énekli az "egyszer megjavulok én, jó leszek majd-ot, közben meg néztem Lajcsi arcát. Sokszor visszajátszottam. Istenem, de jó lenne tudni, hogy ekkor mire gondolhatott Lajcsi, vagy mit érezhetett.
zsolt kövesdi
zsolt kövesdi Hónapja
Nem semmi beszélgetés volt!Hmm,sokat változott a véleményem,köszönet érte ..Így kell egy normális interjút csinálni !Nagyok voltatok,pedig nem vagyok egy Lajcsi fan(én más zenét hallgatok,ez a zenei irányzat soha nem fog nekem bejönni),de másképpen nézek rá..Lehet hogy szigorú voltam hozzá..Ennyi.
dell kort
dell kort Hónapja
Gondolom a citrom után is beadózott.... XDD Itt egy hurun.info/to/vide/h2qmw2qauoKR0p4.html Renault kocsit sorsoltak ki, hogy vegye a nép a kazettákat. :D Én úgy emlékszek, hogy az első kazettánál egy Mercedes volt sorsoláson.
Tamás Pócsi
Tamás Pócsi Hónapja
Korom miatt a sztorik többsége megvolt, de így egyben azért még is kerek. Gratula! A fanyalgóknak annyit, hogy lehet ezt a stílust nem szeretni/kirekeszteni, de ez azt is jelenti, hogy nem is fogják megérteni azokat a tömegeket akik ezt szeretik, értékelik. Amennyiben lehet a rendszerváltás utáni kultúrpolitikának (sic! egyáltalán volt ?) kritikája, talán az, hogy míg az "átkosban az átlag fölé", azt követően inkább "alá" lőtt s évtizedről évtizedre, egy negatív spirálba lökte a "színvonalat". Erre Lajcsi is utal az interjúban ( ő is kikopott a TV2 - ből, lásd valóságshow-k megjelenése). Igaz ez egy nemzetközi trendbe illeszthető s nem kizárólag hazai sajátosság. Érdekes lenne egy Szabó család, Dallas, Barátok közt (hamá' megszűnik), Éjjel Nappal Bp vonalon ezt a folyamatot felgöngyölíteni ! Jó munkát és sok megosztást kívánok.
Bálint Kárpáti
hurun.info/to/vide/oHun0Ziq0GrMl90.html
TESSLA
TESSLA Hónapja
Legyen Majkával is majd ilyen! Arra még nagyon kíváncsi lennék!
fikkentag
fikkentag Hónapja
Minden bűnét megbocsátom azért a nemes tettért, ahogyan a Pataki Attilát elhelyezte oda, ahová mindig is való volt. A magyar nép és a hiteles rockkerei: a mulatós Pataki, meg a Gyere kislány, gyere....
János Kovács
János Kovács Hónapja
Beszoptad rendesen zsírdisznó. 🤣🤣🤣
zsolt kovács
zsolt kovács Hónapja
Az édesapjának igaza volt, mikor modta neki hogy ebből nagy baj lesz!!! Mit szólnának a börtönviselt fiúkhoz...
zsolt kovács
zsolt kovács Hónapja
Inteligens és okos. Kár az isten pénze sem elég neki !!! Mértékletesség....
Györgyi Krepsz
Györgyi Krepsz Hónapja
Kellemesen csalódtam "Lakodalom" Lajosban... :)
Róbert Jóni
Róbert Jóni Hónapja
Ez jó volt.
Charlie Nyikos
Charlie Nyikos Hónapja
A folk zene az nem, lakodalmas Lajcsi meg bóvli guszti találmánya ha nem Kodály Zoltán Nevéhez kőthető 1900 évek re tehető!
Gábor Fentősi
Gábor Fentősi Hónapja
Remek interjú volt! Galambos Lajos pedig amit elért az példaértékű. Mondom ezt úgy hogy sosem hallgattam ezt a stílust!
M K
M K Hónapja
Útközben meleg lett Lajcsi( szakáll ,cipő 🤭) ? Mert úgy néz ki már mint egy langyi bohóc már bocsánat.Zenei múltját nem firtatóm ,szeretem a zenei munkásságát. De ahogy kinéz irritál már bocsánat . Ha nem bűnös akkor nincs börtön se ?!
Attila Horváth
Attila Horváth Hónapja
Jó volt meg minden, de nálam q kérdés kimaradt amire nem tudom még mindig mi történt. A villanyóra! Ha valaki tudja mi volt megírhatja. Elolvasom.
jozsef bedegi
jozsef bedegi Hónapja
WOW ez Tutti lett Gratula!!!!
Too Hot Too Greedy
Kar, hogy mindig a szavaba vagsz.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
lehetőségedben áll?és ha valaki nem akar de lehetőségében áll?
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
dáridó és családtelevizió hogy fér össze?
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
35:15 szomouru hogy ez volt etalon
Következő
JESSIA - I'm Not Pretty (Lyrics)
1:59
2020-as Kínai Kacatok!
16:11
Megtekintés 77 E
Kicsoda Soros György?
50:52
Megtekintés 326 E
JESSIA - I'm Not Pretty (Lyrics)
1:59
2020-as Kínai Kacatok!
16:11
Megtekintés 77 E