Sötét

LENNE PÁR KÉRDÉSEM 🤨 #libernyákhíradó 

Feliratkozás
Megtekintés 65 E
96% 631 20

Merch: www.mottod.hu/product-category/kollekciok/fokuszcsoport/
webkanapén: bit.ly/3fuZbvB
maria claire: bit.ly/3pZazoh
Földút: bit.ly/3657GdM
Instagram: adam_6lepes
Discord: discord.gg/2nqmzJp
Twitch: www.twitch.tv/kokuszcsoport/
6lépés: hurun.info
Facebook: fcsoport
Készítette: Rawfilter Media - www.rawfilter.com
Music by Epidemic Sound
tagek
fókuszcsoport fókusz csoport 6lépés youtube trending kritika vélemény #vélemény videó libernyák híradó george clooney orbán viktor soros györgy földút 90 millió foci magyar válogatott trump meg ilyenek

Szórakozás

Közzététel:

 

2020.nov.24.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Csaba Gábor
Csaba Gábor 4 napja
Szekunder szégyen, ez a kölök riasztó.
Alcatraz
Alcatraz 7 napja
Kicsit erős volt ez a képzeletbeli mesefigurázás, bár ha ennek az irónia volt a célja libsi oldalról, akkor még belefér, csak valahogy ezt nem érzékeltem.
Attila Szalai
Attila Szalai 11 napja
Miért fintorogsz ennyire a Gentle Bastard-tól? Sok az IBU? :)
Gábor Kiss
Gábor Kiss Hónapja
Ez a videó a Painttel végzett Photoshop megfelelője. De kurva nagy! :D
Istvan Erdelyi
Istvan Erdelyi Hónapja
Ez mi ez gyerek? Van amikor az az érdekes, hogy ki mondja és van, amikor az is érdekes, hogy mit mond. A te esetedben viszont egyik sem lényeges.
Dorina Gerbár
Dorina Gerbár Hónapja
Ez is gagyi lett!
Crimson
Crimson Hónapja
Csak én néztem végig, ahogy a doboz fele eltűnik a zöld háttér miatt? XD
Levente Adam Szabo
Téged fogdosott valami pap gyerekkorodban, vagy miből fakad ez a zsigeri egyház-gyűlölet?
Róbert Gergely
Róbert Gergely Hónapja
17:52 az utolsó hír: 90 millióból felújítottak egy két km hosszú földutat, murvaréteg került rá, - most csak vicceltem, ez egy skeccs egy vígjáték sorozatban, most vicceltem, ez igazából nem történt meg, vagyis nem, de, de, vagyis nem, én találtam ki az egészet, igen, illetve nem, de sajnos megtörtént, de, ja, vagy nem? - ezt most mégis én találtam ki? - nem, de, nehéz eldönteni, böe, öööö (nem szó szerinti idézet a műsorból)
Vankotaurus
Vankotaurus Hónapja
Az év szava Magyarországon, szoros versenyben megelőzve a korona és vírus szavakat, idén is SOROS.
Diána Marsi
Diána Marsi Hónapja
Szar lehet a sör, ha ennyi idő alatt épp hogy sikerül meginni 😀
Korrupció Jogállamiság
Témaajánló: Az apa férfi, az anya nő, a „hatóság” bűnelkövető…. hurun.info/to/vide/g66dkoaGlYnLndU.html
ClickBaitEr
ClickBaitEr Hónapja
Most erkezett, uj hir: Duro Dora holnap meg fog enni egy kosher szakacskonyvet!
Norbert Kovács
Norbert Kovács Hónapja
Fáj inni?
István Kujbus
István Kujbus Hónapja
Hiteles hírforrás? Kinek higgyek? ... Ne azt nézd mit mondanak, hanem hogy mit tesznek. De tényleg csak azt.
ozmodiar007
ozmodiar007 Hónapja
de jó , hogy ez kivágta a pénzelt pesti diliéknél a biztosítékot , haha, grt Ádám
Igazságkereső
Igazságkereső Hónapja
ez tényleg az a szint ami nem 50 ezer feliratkozót érdemelne, hanem 50-et
Dávid Baranyai
Dávid Baranyai Hónapja
gondolkodtam hogy mitkéne ideírni, jó a videó (ennyi jött)
Csak egy Lány
Csak egy Lány Hónapja
Én még azt is bele raktam volna, hogy a könyvtárak, ahova alig járnak emberek azoknak is be kellett zárniuk, de a templomok nyitva lehetnek. Pedig szerintem templomban többen szoktak lenni, mint a könyvtárakban.Tehát menjünk dolgozni, ne járjunk szórakozni és maradjunk hülyék is! Vagy Budapesten olyan sokan járnak könyvtárba? Mert itt vidéken szinte mindig üresek a könyvtárak.
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán Hónapja
földút 90 millából plusz átadás:-D zseniális
Gábor Harmai
Gábor Harmai Hónapja
Nyilvánvalóan relatív, hogy hol mennyire fontos, és mennyire veszélyes a tömeg. A katolikus egyház meggyőzte a rendeletalkotókat, hogy ez nekünk különösen fontos, a kocsmák és látogatóik meg nem győzték meg. Akinek ez nem tetszik, lobbizhat a saját ügye mellett, vagy a következő választáson esélyt adhat egy másik rendeletalkotónak. De lehet, hogy mégsem jön össze. Működik a társadalom.
Gergő Krupla
Gergő Krupla Hónapja
A formatum jol mukodik egyutt a stilussal meg a tartalommal, csak kevesebb szenvedes, kevesebb outtakes, kevesebb self-referential snitt legyen. Lehetne ez tok jo, office-féle low-tech cringe feszt, csak még ki kell forrjon. Adom a Ricky Gervais, Jim Jefferies sörözös, leszarom stilust, de nem kell ennyire tulizzadni a lazasagot.
G mészi
G mészi Hónapja
Kicsit igazságtalan az ellenzékkel a semmi. Olyan ez mint ha Tyson-nak hátrakötnék kezét lábát és a mérkőzés végén az mondanánk hogy tizenkét menet alatt nem volt képes egy horgot sem bevinni és a védekezése is silány volt. Ja és hogy csak kiabálni kud. :-?
Eszter Molnár Dr
Hú de gáz... Látványosan megdolgozik a fizetéséért 🤮
Adrienne Ábrahám
A kommentek jobbak,mint a híradó!
Hungarian RedPill
A melegek pedig tudnak hàzasodni. Kàr hazudoznod. Ugyanúgy tudnak hàzasodni mint a normàlisak. Pontosan ugyanúgy, semmi különbség.
Hungarian RedPill
Tudod miért fontos, hogy az Apa férfi az anya nő? Mert ti libernyàkok ezt folyamatosan tagadjàtok. Persze most cinikusan elismeritek, mert ha nyomatnàtok tovàbb a süket dumàtokat, akkor azzal pont megerősítenétek az alaptörvénybe foglalàs jogossàgàt. Szóval belesételtàtok a sajàt magatok àltal àllított csapdàba. Ha ezt a jövöbenbel szeretnétek kerülni, akkor javaslom, hogy a valósàgtagadàs trippről szàlljatok le.
Hungarian RedPill
Pont hogy Bidenék hisztiztek okostojàs. A BLM hisztit, fosztogatàssal és törés-zúzàssal szerinted kik szervezték te IQ champion?
Hungarian RedPill
Ti az individualizmusban hisztek. Minek akartok valahol 'többen lenni'? A libsiknél csak az 'én' szàmít. Vagy ez màr vallàs is? A sok kis egóbajnok egy közös egótemplomban. Ügyes, nem mondom ügyes....
kovacs aaron
kovacs aaron Hónapja
nekem erről eric cartmen jutott eszembe south parkbol mikor suli radios lett o is csak kerdezett xd
1 darab kenyér
1 darab kenyér Hónapja
az összes liberális rohadjon meg!
HUNCSA1
HUNCSA1 Hónapja
Nem a liberálisokkal van a baj, de ezt ők is meg mondanák neked, mert ez nekik se tetszik ahogy az sem, hogy ezekkel azonosítják őket. Ezek az afféle szélsőséges liberálisok közismertebb nevén a libernyákok. Ez olyan mint a PC azok miatt a rohadékok miatt már ez is félre érthető rövidítés lett :(. Én PC-s vagy de nem az a PC-s érted :))
Antónia Veres
Antónia Veres Hónapja
kisállat nem született az állatkertben?😌
Korrupció Jogállamiság
TÉMAAJÁNLÓ: hurun.info/to/vide/hKOoq3-FqGXP2p4.html VALAMINT hurun.info/to/vide/lK6R2omAyXy0kZo.html VALAMINT hurun.info/to/vide/nJ10l6ZpjmeX2Z4.html
TheDeathFlash
TheDeathFlash Hónapja
Ez nagyon nagyon jó volt, az ellenzékis poénon olyan jót nevettem mint hosszú ideje soha :D Fasz kivan már az olyan HUrunrekkel akik felszólalnak dolgok ellen úgy hogy aztân mikor tényleg kikellene állni amellet amiben állítólag ők is hiszen,egyből megy a félelem hogy elesnek a szponzoroktól, valahogy nálad ezt sosem látom Ádám, csak így tovább te libernyák söpredék :_
Reigin Kriz
Reigin Kriz Hónapja
Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök úr! Köszönjük! 🇭🇺❗️✌🏻❗️🇭🇺
midigel
midigel Hónapja
Szerencsére már egyik hír sem ért váratlanul, de ebben a tálalásban óriási volt átismételni. Még ilyet! (Persze, csak ha újra összegyűlik ekkora adag, szóval azért ne erőltessétek: ha ritka, annál nagyobbat üt.)
midigel
midigel Hónapja
Ja, ha jönnek válaszok valamelyik NER-es youtube-ertől, az is feltétlenül megér egy részt.
TheWolfer87
TheWolfer87 Hónapja
Menjünk bele hogy a libsik mennyit hisztiztek mikor trump került hatalomra? Konkrét betegséget neveztek el róluk valami trumpphobie. hurun.info/to/vide/qH2JsIx-kYeUx9k.html
West Unión
West Unión Hónapja
Azért jobb ez a híradó mint a Bumburnyak M1 ! A moziba azért nem lehet menni mert Cluni filmeket lehet látni ! Nézzetek otthun Calambot !
Dávid Kovacsics
Azért az kissé erős kijelentés volt, hogy kitalált figurákat imádnak a templomban. Nem szeretném tovább ragozni, de emellett nem tudtam elmenni szó nélkül
Just Call Me Turns
@Dávid Kovacsics én nem ítélkezek, nekem semmi bajom nincs ha valaki hisz valamiben, de amíg nincs bizonyítékod hogy valami létezik én nem hiszem el és addig nem létező. ha téged ez érzékenyen érint attól még a valóság nem lesz más. az hogy te létező/létezett de halott személyeket összemosol nem létező személyekkel azzal nem tudok mit kezdeni. Krisztus gondolom létezett sőt valaki biztos akit mi Krisztusnak tartunk de az hogy ő ki volt azt inkább hagyjuk, Isten létezéséről nem tudsz meggyőzni mert az egész a hitről szól nem a tényekről, innentől kezdve a létezésről szóló vita megakadt, azt hogy neked fáj elfogadni azt hogy amiben te hiszel az nincs alátámasztva hogy létezik ezért "kitaláltnak" mondjuk az is a te bajod. a hangnememből kideríthető hogy mi a szándékom, az hogy tényekről beszélek és vitázok vagy az hogy megsértselek, ha érzed hogy nem akarlak megsérteni akkor ne tedd fölöslegesen, érzelmet ne keverj egy vitába így. a végével egyetértek csak nem értem hogy miért kell egy alap sablon szöveget idekeverni, amivel nem lehet nem egyetérteni, tök fölösleges.
Dávid Kovacsics
@Just Call Me Turns Az a baj párhuzamosan haladunk, ezért sose érünk el egymáshoz. A 100évvel ezelőtti őseid nem léteznek, mégse mondom neked, ha kimész a temetőbe, hogy a képzeletbeli emberekhez mész. Ők sem léteznek, de hatottak rád, benned tovább élnek, léteznek. A hideg nem létezik, csak a hő nélküli állapot, ahogy a sötétség se, csak a fény nélküli lét. De az, hogy 2000 éve élt valaki, akit a zsidók a keresztre feszítettek az tény, ezt nem cáfolhatod. Az más, hogy te őt kinek gondolod, de a mi egyházaink rá épülnek. Az megint más, hogy az intézményesített egyház más lett, mint amilyen volt kezdetben. Ezért a radikális egyházak, szekták miatt megértem a hurrogó embereket, de felém ki mutat empátiát? Nem akarom túlragozni, de a képzeletbeli jelző szerintem durva volt. Ahogy durva az anime fanoknak, ha meséknek nevezed amiért ők rajongnak... A lenézés az, amivel mindig baj van. Pár éve egy újság ábrázolta Mohamedet, ezzel lenézte az iszlamisták hitét, válaszul felrobbantották a helyet. - Ha több empátia lenne bennünk, több emberség, akkor sok minden elkerülhető lenne.
Just Call Me Turns
@Dávid Kovacsics az a baj hogy ha valami nem létezik akkor az képzeletbeli tök mind1 mennyire és ki hiszik benne, az hogy egyes emberek miben lelik támaszukat az független a létezéstől és ugyanakkor ez nem fogja a létezést bizonyítani. a "képzeletbeli" kifejezés helytálló ha arra akarsz kilyukadni hogy nem létezik valami, vagy nincs bizonyítva a létezése. amúgy Ádám szerintem nem a vallásosokat akarta bántani hanem az egésznek pont az volt a lényege amit már leírtam, szerintem. az hogy ki mire támaszkodik szar időkben az meg szubjektív.
Dávid Kovacsics
@Just Call Me Turns Azért a szórakozást ne vegyük egy kalap alá a vallással. A világháborúk idején mindig nyitva álltak a templomok, adtak némi vigaszt a nyomorult embereknek. Most mi ad vigaszt? Az internet? 60-80éves özvegy, aki egyedül él és számára az egyetlen közösség az a pár fős gyülekezet, akkor fosszuk meg tőle ezt a maréknyi támaszt is, és várjuk, hogy szépen csendben meghal az otthonában magányosan? Nem az bántott elsősorban, hogy akkor legyen a templom is bezárva, hanem a ,,képzeletbeli" jelző. Mert ezzel azt az üzenetet sugallta, hogy az egész semmit sem ér, és aki ott van, az mind birka, aki akár a vágóhídra is mehetne... Bele tudod képzelni magad egy olyan ember szerepébe, aki meg van győződve arról, amiben hisz, majd valaki lekezelően úgy nyilatkozik róla, hogy naiv gyerek, mert képzeletbeli dolgokban hisz? Továbbmegyek, van párod (vagy lesz) együtt vagytok több éve, tapasztalod a szeretetét, majd jövök én és azt mondom neked, hogy óh, igazából nem is szeret, mert nem létezik.
Just Call Me Turns
@Dávid Kovacsics sokban egyetértünk de ez a "biztos arra megy ki a játék hogy ha az én tehenem meghalt akkor mindenkié is haljon" nem annyira tetszik, én a kormány felöli oldalt kérdezem hogy miért van preferencia, tőlem lehet templom nem az a bajom, csak ha eljátszák a hős kormányt aki vészhelyzetben teszik a dolgukat akkor ne legyen mellette preferencia. vészhelyzetben minden kuka és mindenkinek oda kell figyelni, de valamiért vannak kivételek. az hogy valakinek jó mert van templom vagy valakinek szar mert nincs koncert az szubjektív, azzal nem is foglalkozom, a kormány felőli oldal érdekel hogy egy olyan intézmény aminek a védekezés a legfontosabb, miért vannak preferenciák, szerintem itt is ezen volt a hangsúly, hogy ezen elgondolkozz, még akkor is ha erős volt.
M1lch DeRc0Ff33maN
"ez kurva nyomaszto"
CsakaPolitika
CsakaPolitika Hónapja
Fater, tobb tizezres a kovetotaborod, ideje lenne osszekapni magad es felelosseget vallalni az emberekert, akik figyelned rad. Ertem en, hogy libernyak korokben vicces Soros szandekolt elbagatellizalasa, de ha ebbe rendszeresen belellsz, akkor egy sekely retegtol megkapod ugyan azt a tapsikot, amiben kellemesen ellubickolhatsz, mint HUrunr celeb (bar par even tul ebbo lsem lehet megelni), magadat totalisan lejaratod. Ha majdcsak 100 000 ember eletere tudsz hatassal lenni, akkor az volna a minimum, hogy utananezel Soros Gyurkanak meg a tevekenysegenek. Na, nem az altala fizetett Telex-en vagy Index-en, hanem a valosagban. Hajra! ;)
A K
A K Hónapja
Sajnos ez szomorú valóság itthon... Ádám és mindenki, akit érdekel, íme pár gondolat a jogállamiságról. Sajnos a fősodrú médiában, úgy tűnik, senki nem veszi a fáradságot a forráselemzésre, pedig ha jogszabályokról van szó, ott pont meg lehet tenni. Helyette megy a libernyákozás, nácizás, genderlobby meg migránsozás és egyéb, sokszor agyatlan viták. A komment végére beszúrom majd az elvárásokat és a linket, egyáltalán nem vállalhatatlan vagy ördögtől való egyik sem (pl független bíróságok...EZ VESZÉLYES). Sőt , szerintem alapvetően korrektek. Ugyanakkor, tényleg nincs egzakt módon definiálva, ebbe bele lehetne kötni, de nem ekkora hiszti, ködösítés és néphülyítés által kísérve. Illetve teszem hozzá, hogy olyan korrupt országok (no offense), mint Románia, Bulgária és Olaszország is elfogadták. Azt, hogy ez mire jó a kormánynak, nem tudom...küldetéstudat? Valami jó kis háttéralku miatt kéretik magukat? Terelik a figyelmet a vírushelyzetről? Politikai tőkét kovácsolnak 22-re? Passz... Ja és utóirat, nézzetek egy Index címlapot, úgy tűnik az is elesett (bár várható volt). Ím a konkrétum, valószínűleg csúnyán fogja kidobni, link a végén:3. cikk Intézkedések 1.Megfelelő intézkedéseket kell hozni abban az esetben, amikor valamely tagállamban a jogállamiság tekintetében fennálló, általánossá vált hiányosság sérti vagy veszélyezteti a hatékony és eredményes pénzgazdálkodás elvét vagy az Unió pénzügyi érdekeinek védelmét, különösen a következőket: (a)e tagállamban az uniós költségvetést végrehajtó hatóságok megfelelő működése, különösen a közbeszerzési vagy támogatási eljárások keretében, valamint a nyomon követés és ellenőrzés során; (b)a nyomozó- és vádhatóságok megfelelő működése az uniós költségvetés végrehajtásával kapcsolatos csalás, korrupció vagy az uniós jog egyéb megsértése miatt; (c)az a) és b) pontban említett hatóságok által hozott intézkedések vagy mulasztások független bíróságok általi hatékony bírósági felülvizsgálata; (d)az uniós költségvetés végrehajtásával kapcsolatos csalás, korrupció vagy egyéb uniós jogsértés megelőzése és szankcionálása, valamint a nemzeti bíróságok vagy közigazgatási hatóságok részéről hatékony és visszatartó erejű szankciók kiszabása a címzettek számára; (e)a jogtalanul kifizetett összegek visszafizettetése; (f)az Európai Csalás Elleni Hivatallal és az Európai Ügyészséggel folytatott hatékony és kellő időben történő együttműködés nyomozásaik vagy büntetőeljárásaik során a vonatkozó jogi aktusok és a lojális együttműködés elve szerint. 2.A jogállamiság tekintetében különösen a következők bizonyulhatnak általánossá vált hiányosságnak: (a)a bíróság függetlenségének veszélyeztetése; (b)a közigazgatási szervek - többek között a bűnüldöző hatóságok - által hozott önkényes vagy jogszerűtlen határozatok megelőzésének, kijavításának és szankcionálásának elmulasztása, a megfelelő működésüket befolyásoló pénzügyi és emberi erőforrások visszatartása, vagy az összeférhetetlenség elkerülésének elmulasztása; (c)a jogorvoslati lehetőségek rendelkezésre állásának és hatékonyságának korlátozása, többek között korlátozó eljárási szabályok révén, az ítéletek végrehajtásának hiánya, illetve a jogsértések hatékony kivizsgálásának, büntetőeljárás alá vonásának vagy szankcionálásának korlátozása. eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:52018PC0324&from=EN
vapayoutub
vapayoutub Hónapja
Mi az az alpári p. naszőr a fejed tetején?!
Kristóf Varga
Kristóf Varga Hónapja
Amikor azt mondtad, hogy "csak a baloldali sajtó írt erről", akkor pontosan mely hírportálokat érted ez alatt?
Bea Harsányi
Bea Harsányi Hónapja
Màr meginn jól felbasztam magam.
Dániel Estók
Dániel Estók Hónapja
ez a horrorhang nagyon kemény mögötte, napokig rémálmom lesz
Tóth Ádám
Tóth Ádám Hónapja
4:3 képarány, sercegő hang, igényes zöld háttér engem megnyertetek!
Balu Koma
Balu Koma Hónapja
Ez rohadtul zseniális lett! A végén meg fuldokoltam a röhögéstől! Köszi!
János Bartos Cs.
Az a baj a híradó végi hírrel, hogy -annyira poszt-modern világban élünk-, mindegy hogy igaz vagy sem. Az egyik oldal akkor sem hiszi el, ha vele történik, a másik meg akkor is, ha elmondod hogy te találtad ki... Itt már semmi sem számít igazán, csak az érzés, hogy mit hiszel igaznak. A valóság érzékelése, szűrőkön keresztül történik, és ez egyre súlyosabb kognitív disszonanciát okoz a fejekben.
Peter Simon
Peter Simon Hónapja
Te mersz élni, délvidéki?
Norbert Molnár
Norbert Molnár Hónapja
konkurencia született... csak ők komolyan gondolják...
Paleo Generation
Na ebben már volt egy kis spiritusz.
David Orosz
David Orosz Hónapja
Vajon milyen sebességgel kezdene ezen a videon hiperventillálni a The fair Rightos uzsidoboz? Xd
The Fair Right
The Fair Right Hónapja
;)
Thomas Anderson
Thomas Anderson Hónapja
1.Ennyi üdítőt nem lehet benyakalni... illetve mégis, ezért van ennyi vágás, mert "ahol input van ... ott output is". 2.Nekem kifejezetten tetszett a gyenge kép és hangminőség, a szétnyíló greenbox, az egész szándékos sete-sutaság. Olyan komédia / paródia hangulata lett tőle a műsornak. A legdurvább hogy ez a 20 perc hitelesebb volt mint a közmédia úgy ahogyan van. Ehhez kapcsolódóan egy kérdés: hány milliárd is a közmédia éves költségvetése?
whateverits1989
whateverits1989 Hónapja
Hát ez rohadt jó lett :D imádom
Anomander Rake
Anomander Rake Hónapja
A fideszesek egyébként olyanok, mint Lázár Ervin meséjében Dömdödöm, az összes szókincse Dömdödöm volt, vagy teszem azt Groot a Galaxis Őrzőiből. A kicsit kifinomultabbak már a migráns és karigeri szót is ismerik.
Kinga Ármai
Kinga Ármai Hónapja
Sírok :D
Anomander Rake
Anomander Rake Hónapja
Régebben Magyar Hangnak volt a NER híradója, 50-es évek stílusában az is zseniális. Mellesleg kedves Ádám, ne boomerezz folyton, nem mindenki hülye ebben a korosztályban sem. Nekem sértő például, bár még nem vagyok a boomer korosztály.
onmyj0b__
onmyj0b__ Hónapja
A casinoban kivétel nélkül kötelező a maszk... és sör sincs, víz/cola van kirakva.
József Bíró
József Bíró Hónapja
Kérdéseid gyerekesek, a felvetések is keritikán aluliak. -Dzsorzs Krunyi ne kritizálgasson-politikázzon, semmit sem tud magyarországról, amit tud, az is hibás. -MTV1 Wikipédia : Politikai irányzata A rendszerváltás után, az Antall-kormány alatt az akkor MTV1-et kormánypárti elfogultsággal vádolták, amely főleg a hírműsorok esetében volt érezhető, mint a Híradó és A Hét esetében.[6] A Híradóban az ellenzéki politikai pártokat negatív színben tüntették fel. -Nem csak Focistadionok épülnek, a focistadionokban nem csak focizni lehet ami pénzt hoz. -Ha szerinted Soros csak egy botos vénember, akkor tévedsz....Tovább nem is néztem a videót mert csak felbaszom az agyam a 2 pólusú gondolkodásodon ( Amugy erre vannak embereid is? Mert egyedül nem lehetsz ennyire szögletes....
Olivér Hegyi
Olivér Hegyi Hónapja
a Gentle Bastard befigyel, jó nem Sopronit látni
Zoltán Szijártó
Szerintem ez az eddigi legjobb Fókusz csoport videó! :) Zseniális. Bármelyik aktuális TV csatorna híradójánál szívesebben megnézem.
napajtó
napajtó Hónapja
03:30 - Windows XP kijelentkezés hang
Zoltan Janos Tar
Csak ne mondanád, hogy "kinek higgyek"! Trump + Orbán ? Na ne butáskodjunk! Egyébként profi amit csinálsz-csináltok!
Lauretta Soltis
Lauretta Soltis Hónapja
Misére lehet menni 😂🤣
Krisztián Szöllősi
Az apa férfi, anya nő dologgal kapcsolatban nem az a lényeg, hogy ehhez minden örökbefogadható gyereknek joga van? Tehát a férfiból és nőből felépülő párok kapjanak előbb gyermeket és csak utánna a meleg párok? A lényeges kérdés inkább az, hogy kinek az érdekét kell nézni egy örökbefogadás esetén, a párok érdekeit vagy a gyermekét? Ha jól értem akkor a videó szerint a párok érdekei fontosabbak a gyerekétől?
Kartiboy18
Kartiboy18 Hónapja
azért a kétfarkú kutyapárt elég ellenzéki
Fettik FIZIO
Fettik FIZIO Hónapja
Ugye hogy fontos az hogy ki mondja ?! Nem pedig az hogy mit mond?!
Renáta Hardi
Renáta Hardi Hónapja
Szuper lezárás. Tökéletesen átadja a hangulatot, ami átjárja az embert, amikor valóban belegondol, hogy mi zajlik az országban
Csaba Kovács
Csaba Kovács Hónapja
Mondjuk úgy, hogy John Oliver Kudlik Juli-verzióját is látnom kellett egyszer... Nehéz műfaj ez, köszönjük!
Martin Batta
Martin Batta Hónapja
Jöhetne hetente ilyen videó! :D
Árpád Ungvári
De kimennék a kocsmába meginni egy sör.... :D :D :D -Kitalált, kitalált, dehát bemondták a hírekben, akkor ez már tény... XD XD XD XD
Kornèl Bocz
Kornèl Bocz Hónapja
9:00 igazából Toroczkaiék sokmindent csináltak az elmúlt 1 évben, mondjuk nem baloldali ellenzék de a kormány ellen vannak
Hajnalka Balázs
hurun.info/to/vide/nq2TlKOklXyW25Y.html Clooney libernyákolás
László Kiss
László Kiss Hónapja
Ez beszarásjó volt! Mármint a tartalom sajnos elkeserítő, de a formátum, és a lényeglátás + előadás hibátlan.
# Ridiculous
# Ridiculous Hónapja
Őszintén kérdezem, főleg fiataloktól, mit kerestek még ebben az országban?
Ágota Kavocska
Ágota Kavocska Hónapja
Végignéztem és elmegyek hosszábba vágni az ereimet. FOKUSZCSOPORT THE BEST
ythus
ythus Hónapja
Ez most nem volt jò
ezerlab1
ezerlab1 Hónapja
Szemöldököd is mijen.
Gábor Havrincsák
Zseniális. Csak el ne vigyenek!
Èn
Èn Hónapja
Èn sokszor mèg a kèrdèseiddel sem èrtek egyet😂😂 de valahogy annyira bejön az amit csinálsz, hogy kèsztetèst èrzek rá, hogy megnèzzem a videóid. Ez is tök jó ötlet volt, legyen mèg ilyen, ès csak így tovább, te vagy a youtube fènye(vagy mègsem? Vagy mègis?)😂😂✌️
Szabolcs Füszfás
Kia fa....m az a csehszlovák katalin???
Szabolcs Füszfás
Előjöttem peti!!! Miért loptok ennyit, mennyire alacsony az önértékelésed a gazdáddal együtt, hogy így kell pökhendiskedni (#túlmagaslópeti). Valamint ezután a "siker" után is magyarázni kell neked, hogy a magyar foci kuka. Bármennyi pénzt is loptok hozzá így-úgy. Simabőrűek... nem kell stadion, ha csak a gazdád nem akar ott sok-sok röfit nevelni... helló röfi, boldog karácsonyt!
Legényélet Vlog
Tisztára access consciousness. :D
István Kovács
István Kovács Hónapja
Sajnos van neki egy ilyen Maksa -híradó íze ,nem kéne erőltetni ezt a formátumot .Nem kicsit cringe ..xD
Zsolt Márkus
Zsolt Márkus Hónapja
Amint lehet német államporgál leszek, mert ha egyszer vissza kéne menni valami mondva csinált faszsággal inkább lőjenek le a határon :D
Majin_Zed
Majin_Zed Hónapja
Maksa híradó 2020-ban! :D
DM 1999
DM 1999 Hónapja
Én azt bírom mikor sírnak hogy "az idegenek elveszik a munkánkat! ezért támogassátok a FIDESZT..." és aztán kilövi a magyarok gólját a Juventus ellen? egy fekete játékos...
Szilagyi Szabi
Szilagyi Szabi Hónapja
Dúró Dóra=Túró Kurva?
Szilagyi Szabi
Szilagyi Szabi Hónapja
@time to die wtf xD miből gindolod? Ja mert ő fideszes akkor mert nem szeretem libsi fasz vagyok. Bocs ez minden mélyen politizáló ember elve, de én a magyar politikát ugy ahogy van gyűlölöm mert szar előreirt fasság.
Szilagyi Szabi
Szilagyi Szabi Hónapja
@time to die ha kell magyarázat mert annyi fasságot hord össze a beszédein hogy az már cringe
Szilagyi Szabi
Szilagyi Szabi Hónapja
@time to die mivan? Csak szimplán utálom a csajt. XD
Toth Gábor
Toth Gábor Hónapja
Nekem átjött :) Azért kíváncsi lennék hány "Magyarnak" esik le a mondandó lényege! :)
Boo Boo
Boo Boo Hónapja
wooow, hát ez hiánypótló. (kivéve a böfögést.)
Krisztián Hübler
Nemcsák Károly :O Ezek után már nem is tudtam figyelni a mondandódra :D
Pántos Melinda
Pántos Melinda Hónapja
Kókusz hírek
Csaba Mészáros
Helló, ahogy nézem a híreket, a híradókat kezd az az érzésem lenni, mintha nem is a valóságban élnék, hanem valami vígjáték, tragikomédia filmben, pláne amikor a magyar híreket nézem. Van a kormány, aki eljátssza a demokratikus diktatúrát, az ellenzék, akik meg színpadiasan megígérik, hogy tesznek az aktuális visszásságok ellen, de a színpadias hangvétel miatt tudom, hogy nem lesz belőle semmi.
Barnabás Virág
HA COVID VEGE MEGYUNK KORMANYT DONTENI?
Zoltán Nánási
Részvétem! Én is Bogyó és Babóca sérült vagyok!
András Filipovitsh
:D ohhh ádám ha így folytatod kiátkoz a katolikus egyhàz
Tibor Majoros
Tibor Majoros Hónapja
Orál Viktor szétszopatja ezt az országot.
misi1504
misi1504 Hónapja
Ádám te egy hétköznapi hős vagy, egy libernyák proli hiradós. Könyörgöm ebből sorozat legyen,vagy rendszer vagy valami :D
Róbert Teremi
Róbert Teremi Hónapja
Elviség, eszmeiség szintjén hol áll ma az ország? 1970 környékén?
Monika Jakubik
Monika Jakubik Hónapja
Iszonyu undort éreztem ebben a 20 percben és nem a látvány sokkolt,hanem az informàciok Hànynom kell .. 🤮🤮🤮🤮
Következő
SIDEMEN 5 SECOND CHALLENGE
23:34
Megtekintés 3,4 M
Mit várunk 2021-ben a DC-től?
12:23