Sötét

Másfél millió haszon egy autón! Euróban! ! ! 

Feliratkozás
Megtekintés 126 E
97% 3 074 66

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2021.márc.19.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 294   
johnnyhun1
johnnyhun1 15 napja
miért nem mérted végig őket festékmérővel? :(
MrCadillacv8 cadillacv8
A leesett államon és a tátott számon át a a Szarovszki Rolls ,sárkányautó ,replika fostartály ,és a pingált budinál nehéz volt az öklendezésem visszatartani. Ami érdekelne hogy amikor bezár az ÖREG ,a végén ráfordítja a tollaskulcsot az ajtóra,a bejárati tolókapura meg rányomja a Tutó lakatot ???
G Koncz
G Koncz 25 napja
A replika lambo ajtóban meg ott lakik egy ruszki kombinált fogó! Nem az tudom de a mikropénisz SE-n felröhögtem épp... :D
ATengeresz
ATengeresz Hónapja
Igazad van. Mindenkinek valósuljon meg az álma! A többi nem számít.
Laz1Go
Laz1Go Hónapja
koszi a tourt Kopasz! Ez Porno a javabol. En mar az elejen letettem volna lovet ha lenne, az udvaron allo Cecotto BMW mellett. A Lambo replica egy szegyen. Ket extra hianyzik rola, egy gyufa , meg egy kanna benzin.
Gergo Antal
Gergo Antal Hónapja
Minden egy helyen, amim sosem lesz.Az öreg Porschék nagyon szépek.
Type 3 66'
Type 3 66' Hónapja
Szep paripak 🤘👍✌️
Norbert Kahancza
Elképesztő, nagyon komoly,,,, jó lett ez a videó is...tudnál küldeni hozzá egy címet hogy ez hol található??? Én kint élek németbe elmennék személyesen is megnézném ha tudnám található Köszi,
László Libor
László Libor Hónapja
Érthetetlenek ezek az elkúrt fényezések. Egyrészt hogy lehet olyan műhelybe adni egy ilyen értékű autót, ahol ilyen szarul dolgoznak? Másrészt ha ilyen szar lett, miért nem fújatják újra normális minőségben, a fújás értéke úgyis csak aprópénz az autó értékéhez képest. Fillérbaszás és igénytelenség szaga van a dolognak. És felmerül a gyanú, hogy az autó egyéb elemei is ilyen szarul vannak karban tartva.
Attila Eszéky
Attila Eszéky Hónapja
Nem rossz ez sem, de a Remiz Berlinben az ötször odaveri ezt. Eleve az elhelyezés bent a műhelyek. Na az megdöbbentő meg a felhozatal a x szerese. Az egy teljes nap is lehet. Bent megebédel az ember stb...
Arnold Jobbagy
Arnold Jobbagy Hónapja
Mai feladat:Számold meg,hányszor hallod "AZÖREG" szót :D :D
Zsolt Fekete
Zsolt Fekete Hónapja
fú ezekkel milyet lehetne büntetőfékezni
Seven Horse
Seven Horse Hónapja
Én egyet nem értek az ilyen emberekbe , teli van jobnál jobb verdákkal és ilyen szemeteket be enged a portájára. Mi ebbe a ráció ? Mert biztos van benne csak én vagyok hülye hozzá. Biztos mondanám az el adóknak " told ki ide a sarokra és gyujtsd fel".
Lord Bostitch
Lord Bostitch Hónapja
" - Főnök, minket a piros merci érdekelne mer nagyon sukár, elvinnénk egy próbakörre! - Semmi akadálya uraim és hölgyeim, tegyenek le 5000 eurót és átrendezzük a szalont!"
Krisztián Keresztes
Ez elképesztő ! DE az igénytelen, ha ennyire tele van lóvéval , hogy így összehányva vannak tárolva.
lászló Nagy
lászló Nagy Hónapja
Szia Kopasz. Mi a véleményed 2012 Ford Mondeo 2.2 TDCi Titanium X Sport 5dr Auto HATCHBACK Diesel Automatic. Szeretnék venni. Esetleg tudsz jobbat ? . Üdv
Jack Carver
Jack Carver Hónapja
Te Nepper ! Ezután a videózásból akarsz megélni?
Ajandi Zoltan
Ajandi Zoltan Hónapja
Szívfájdító videó, de a "Sziasztok!" előtti mondatért JÁRT A LIKE!!! Ámen!!! Zolipapa
Zoltán Hamar
Zoltán Hamar Hónapja
Ha ilyen kereskedésem lenne, és ilyen közel vannak egymáshoz az autók, én mindig átnézetném egy őrrel a belépőket, hogy semmilyen fémcsatos öv, fémcsatos táska, karóra ne legyen rajtuk. Sőt még tán vmi overállt is rájuk adnék :-) 19:28 bal felső sarokban az az aranybarna merci mi? Közelebbi fotód esetleg róla?
László Kundár
Üdv! Azért vannak ott szép vasak! Nem lehetett volna csinálni 1 beszélgetést az öreggel? A nevét nem mondtad ki... miért nem csináltok 1 45 perces videót Pistával együtt? Lehet az "öreg" is örülne 😀, mesélhetne az autóiról, a cég történetéről, stb... Azért köszönjük a videót! Továbbra is követlek!
József KISS
József KISS Hónapja
Amennyiben ennyi pénzem lenne mint az "öregnek" beszereztem volna egy Merak-ot, egy DS-t, esetleg egy Tuscant, de egy 928-t biztosan. Azt a szörnyű sárga replikát kitenném az udvar végébe.
Hoember1
Hoember1 Hónapja
Lehetne ebből is egy sorozat! :-) Ha Düsseldorfban is megfordulsz egy vásárlókörúton, a Classic Remise-t s Harffstraße-n érdemes volna lencsvégre kapni. Kb. ötször ekkora. Csak az érdekesség kedvéért pár autó a kínálatukból: Renault Alpine A110, Ferrari F40, Morgan Plus 8, Opel Admiral, piros emblémás Rolls Royce, Bugatty Type 52, Bean 16/80, Delahaye, Ford T model, Mustangok, Mercik, BMW-k stb.)
Bolla Gabor
Bolla Gabor Hónapja
118500 OJRÓ és a nyilas ? ekecs tuning :D :D
Hollandi Bolygó
A Mercedesek leírása könnyen követhető volt. A W111 is merci meg aC126 560SEC is merci. meg a pagoda is merci, a C107 is meg az R107 is merci. Sőt a hitlermercije is merci.
János Nagy
János Nagy Hónapja
100000 a sárkány kocsi?:) Az kemény!:D home.mobile.de/MICHAEL-FROEHLICH#ses
Miklos Gerebenics
Ezt a garázst ismerem. Néha bemegyek nyálcsorgatni meloból hazafelé menet :) Rengeteg vas egy helyen de aki már látta az tudja nem egy veterán glancos utolsó csavarig restaurált autók gyűjteménye . A replika valóban egy hányadék. sok keresni valója nincs ott. Azt viszont sajnálom, hogy a műhelyről és a kuperdáról ami hátul van nincs videó ! Na az kb városszéli fullon üzemelő bontó kategória :) Az biztos, hogy nem a megélhetése az emberünknek ez a garázs és az is tuti , jobb napokat is látott már a hely. Aki meg akarja nézni, NRW ben Mettmann városában megteheti. Südring , Police közelében, vele szembe van egy meki és egy tüv állomás is . Jó keresést a kíváncsiskodóknak . A hitlerwagenről meg csak annyit : "Míg lószar van , lesz veréb is " hehe
Miklós Ádám Sáreczky
Hát ezt a kereskedést megérné 2 részre bontani az igényes ritkaságok és az úristenmiaafa** kategóriára😅
83 Taxi
83 Taxi Hónapja
Nem akarom h az öreg benne legyen... és akkor itt vannak a fotók az öregről 😅
Popigte
Popigte Hónapja
Kíváncsi vagyok melyik biztosító merte ezt a helyet biztosítani. Mert ha netán leégne ez a szalon, gyanítom az év végi prémiumokat ott nem osztanák ki :D
MetalTrabant
MetalTrabant Hónapja
Azért én pár könnycseppet elejtettem, hogy sose lesznek ilyen gyönyörű autóim... a 356-os, a Shelby Cobra, a Studebaker, a Chevy Nomad, a Jaguar XK140, az Austin-Healey, a Jensen, istenem, micsoda formák! Hogy tudtak a régiek ennyire gyönyörű autókat sorozatban gyártani... ma meg csak a se íze-se bűze, 12 egy tucat, műanyag guruló komputerek mindenhol, amikben annyi érzelem van, mint a befagyott tóban rekedt döglött halban. Így múlik el az autózás dicsősége... :-(
Seven Horse
Seven Horse Hónapja
Hát igen ja. :(
MetalTrabant
MetalTrabant Hónapja
Azért remélem Csikósnak említetted, hogy itt két TR4-es is van... bár gondolom csillagászati áron azok is, meg lehet, hogy nem pontosan ilyet keres. Elég specifikusan belőtte, hogy milyet szeretne... mondjuk már mindegy, hiszen megvan a kiszemelt.
MrMentalzero
MrMentalzero Hónapja
Nem kéne a Rolls,lejönne a strasszkő az imo-ba.
Mátyás Vásárhelyi
Csodaszép autók! Ha lehetne választani hogy az egyik az enyém én egy Shelby Cobrát választanák!
Janos
Janos Hónapja
Nem volt a videóban Shelby Cobra, mindegyik "replika" volt, azaz nem AC kasztniban shelby motorja, a hatvanas években összerakva. Ez az árcédulákon is látszik, nem kapsz Shelby Cobrát ilyen akciósan, mondjuk ahhoz képest meg, hogy replikák, eléggé meg volt nyomva a ceruza, az elsőnél láttam az árcédulát, kb 280.000 euró volt, pedig az pont egy ronda Cobra volt (igaz jó motorral). Bár szerintem a replikák is "Shelby Cobra" az átlagembernek
B&T Slovakia
B&T Slovakia Hónapja
Ezeket az autókat meg is veszi valaki ?
Böröcz Gyula
Böröcz Gyula Hónapja
Mikropénisz SE :D :D :D
Makai Generál Automatika Kft.
Hogy van az öreg tőle vettem a porsche-mat imádja a fütyülős barackot a kávéba :)
Seven Horse
Seven Horse Hónapja
Abból fözi a kávét. :D
János Hegyesi
János Hegyesi Hónapja
Oh micsoda kezdőkép! Egy C3as Stingray Corvette! Nagy kedvenc!!! Vannak itt csodák! A Chevy Belair az nem Belair hanem Nomad, de amúgy nem semmi gyüjtemény! Köszi Kopasz a videót!
Mátyás Benedek
Válthatnal kamerat mert szivesebben neznem ezeket a szep autokat 1080pben
Dávid Baráth
Dávid Baráth Hónapja
Hollandiában van egy komoly kereskedés Gallery Aaldering Brummenben!
Norbert Takács
Norbert Takács Hónapja
Valósuljon meg !!!
József Halmágyi
Ez a HK engineering- hez képest egy olcsó hely bár kevésbé igényes is.
Gábor Lakatos
Gábor Lakatos Hónapja
Szép autók. De érdekes,hogy a szar...t hosszabb ideig mutogattad mint amik érdekesek lennének.🤪
PeaceWithDefenseOnly
Tényleg jó hangulatú ez az eléggé házias kereskedés. Egyébként "az öreg" régi, nagy kereskedő, aki sok ismert embernek adott el kocsit. Közel-Keletre több sejknek is, egyedi cuccokat. A pénzéből nem keveset költött saját maga és az asszony plasztikázására, de ez már csak természetes. 21:21 Az a sárkányos autó az Imagine Dragons koncertre készült. Egyébként az utaskabin formája eléggé hajaz egy Budatti Type 57-esre, ami egyébként a világ egyik legdrágább oldtimer típusa. Hitler mercije többször cserélt gazdát. Nagy náci gyűjtő még Las Vegasban is kiállította. Legutóbb 2018-ban, 7 millió USD-ért akarták árverésen eladni az orosz, aki megvette "az öregtől". Hol van az már a 1,5M EUR-tól. Becslések szerint 5-7M USD között van az értéke egy ilyen kocsinak akkor is, ha Hitler neve említésre sem kerül. Az orosz eladó az ár 10%-át akarta a Wiesenthal központnak adományozni, hogy holokauszt ismeretterjesztésre fordítsák. Egyetértek: az a replika Lambo tényleg ciki. Köszi a videót. Élmény volt! Kopasz, tiszta szívből kívánom Neked, hogy ez a "racsing" gyűjtemény simogatós álmod összejöjjön. ;o)
A Cs
A Cs Hónapja
Kicsit ilyen bazari az egesz, mintha hutomagnesek lennenek, szedett vedetten vannak parkolva is, en innen nem vennek autot mert muszakilag kerdesesnek tartanam.
A Cs
A Cs Hónapja
Valami ki akarnak probalni, akkor kiallnak elole az osszessel hatha meghuzzak valamelyiket? Eleg stresszesnek tunik ez a parkolgatas...
Richard A
Richard A Hónapja
Fém zippzár jól oda lett csapva párszor a szép fényezésnek..
Cat Charmy
Cat Charmy Hónapja
Az öreg valószínűleg ugyan ott fényezteti a verdákat, mert mind kontár munka. Kár értük
Dominik Weiss
Dominik Weiss Hónapja
ez az autó kereskedő a Michael Fröhlich
markusz444
markusz444 Hónapja
Valszeg az arab sejtek vásárolgatnak innen
krisztian19910823
Gyönyörűek, az biztos. Az én ízlésem szerint 1-2 Citroen DS még hiányzik. Francia autókat úgy látom valamiért nem csípi a tulaj.
DOGLEONE187
DOGLEONE187 Hónapja
Király videó👍
gyuros frici
gyuros frici Hónapja
Egy csomag szar ez a hely egy igazan komoly auto nincs es az arak egy rendes vicc xk120-at 220 ezer euroert 80ezer fonter kapsz olyan patikat hogy fustol cobra 286ezerert 100 ezer fontot nem ad erte senki meg ez a sok ossze vissza ganyolt szar rendes eges ez a hely minek erre idot pazarolni
Miki Burza
Miki Burza Hónapja
Szia gyors kérdés én német autós cégnél vagyok itt Budapesten innen viszik hetente vissza a kocsikat 2/3 db Németország dobozos autóval vagyis nem lagermax ahonnan jön oda megy vissza szinte ugyan oda ugye forint / euró blablabla kiskapu de mondjuk ez is lassult az online NAV bekötés miatt de még úgyis pötyög ! Te jársz még ki mostanában autóért ? Lehet menni vagy csak a nagy cégek csinálhatják mint mi név és cím nélkül ! Köszi Kopasz jó egésséget Miki ex Gergely utca vámhivatal 2005
Vamuzze x Caari MusicProd
Egy jó kis lada 07-st sozzál rá, elférne a gyűjteményébe
Daniel Sipőcz
Daniel Sipőcz Hónapja
Azt a Hot-Rod-ot, megnézném az NKH-nál, akár egy egész estés mozifilmként is :)
cs p
cs p Hónapja
A nézelődők 90%-nak először a narancssárga "Lámbó" tűnik fel először, illetve Csikós szerintem vagy 2 hete megvette már a Triumphot. Ennyit hozzáértésről - minden szinten :)
HARDMODE
HARDMODE Hónapja
Azért amikor átsuhantál két autó között és úgy hallatszott, mintha a kabát gomb/cipzár-t épp a kocsik oldalán húznád végig azért felszisszentem párszor :D Ezért parkolok én mindig a leghátsó sorba :P
A Az
A Az Hónapja
Jááá
MrKokodzsambo
MrKokodzsambo Hónapja
Az feher Royce az elejen eszméletlenül jol nez ki es szerintem a kristalyos Royce is meno, de azon a sarkanyos kocsin besirtam a rohogestol🤣. Az nem a Mad Max filmbol van? Tisztara az a stilus. Egyebkent nagyon jo video lett, igy tovabb kopasz😉🤘
alicante tosca
alicante tosca Hónapja
Az "öreg" tuti nem ebből él, teljesen életképtelen ez a vállalkozás ilyen árakkal... Valszeg van valami más bevétele, és ebbe a a hobbijába csak önti a pénzt. Legalábbis nekem ez jön le a videó alapján. Illetve az ízlése is teljesen pocsék, a hely, a kocsik egymásra pakolása stb... Tuti egy hóbortos, makacs vén bolond... :)
A Cs
A Cs Hónapja
Ez a flex gym csak autokkal:)
V. Zoli
V. Zoli Hónapja
A piros SL Mercit a farmerod szegecseivel simogattad végig? 🤣Hasonló hangja volt! 😇
Attila Nagy
Attila Nagy Hónapja
Na, akkor mondom! :) Nem sok autó van az "öregnél", amit én személy szerint megvennék! Még akkor sem, ha adott esetben jutna rá! Ez az egyik... A másik az, hogy a "replikák" hogyan kapnak Németországban forgalmi engedélyt? Tudtommal, hamisítványnak minősülnek, ami már büntetőjogi kategória (ez olyan, mint a "román Adiads")! :D Érdekes, hogy pont a Frizzeknél lehet ilyen szarokat forgalomba helyezni (én is köztük élek már vagy 10 éve, tudom..), miközben tele van az ország mindenféle hamisítvány ellenes ügyvédi irodákkal...! Engem egyszer kaptak el Torrentezéssel és 2 filmért 4.000 €-ra akartak leszopni...! Még szerencse, hogy egy ügyvéd ismerősöm kimosott a szarból és így 600 €-val és egy "szánom-bánom bűnömet" nyilatkozattétellel megúsztam! És... akkor itt vannak ezek a fostalicskák, simán forgalomba lehet helyezni őket! Elképesztő, bár a német gondolkodást a 10 év kint létem alatt sem sikerült megfejtenem, hogy milyen logika szerint élik hétköznapjaikat! Ami azt a "képzőművész által" ihletet, kerekeken guruló "toy-toy WC-t" illeti..., amikor az autót kint hagyom nyáron egy fa alatt és a madarak teleszarják, még akkor is sokkal különbül néz ki, mint ez és akkor van a pofájukon bőr 150.000 €-s árcédulát rátenni..? :O :O Bocs, de ha 150.000 euróm lenne egy autóra, nem ilyen szemétkosarat vennék, hanem mondjuk 80.000-ért már egy null km-es, Dodge Challenger Hellcatot! Azért valljuk be őszintén, hogy van egy kis különbség a két autó között! Értem én, hogy az öreg a "bolond mindig akad" gondolkodás alapján él ( sok esetben igaza is van), de azért 1-2 járgányt még a MÉH-telepre sem vinnék ki, nem az útra!
LenryNmQ
LenryNmQ Hónapja
a Chevy Bel Air kombinál csöppentem el végül...
Sándor Ferenczy
A kopasz egyre jobb!
subi fori
subi fori Hónapja
Goodwood után minden ilyen szar
Brendonka Dzsurászik
Kopasz, lesz itt még ócsóság, csak ki kell várnod, hogy az öreg zsici elpatkoljon! Az örökösök, majd szórják akciós ajánlatokat! :)
Krisztián Farkas
18:42-nél "Mikropénisz SE" 🤣🤣🤣 Behaltam
camo taxi
camo taxi Hónapja
"Én nem látom a piaci rést ahova ez passzolna, de az öreg fenntartja ezt a csárdát egy ideje, úgyhogy biztos tud valamit, amit mi nem." Lehetséges. ;)
mihaly terhes
mihaly terhes Hónapja
Azért Hitler jópár Mercivel járt. Amivel bevonult Párizsba, azt pl Lyon mellett van kiállítva a Henri Malarte Múzeumban. Ott is vannak finom darabok ....
Bálint Hernádi
Fun Fact: Én ültem abban a 126-os Merciben, ami miatt született ez az epizód. Álom jó gép!!! :)
Balázs Boleman
Balázs Boleman Hónapja
hurun.info/to/vide/hpFxwaaQrXbGpc0.html
g4b3_28
g4b3_28 Hónapja
Na, Kopasz, új videó, fasza. Kajálás közben jó lesz. Hát, nem sokat ettem 😀
Logen 0912
Logen 0912 Hónapja
Rudolf-Diesel-Straße 2, 40822 Mettmann, Germany
László Molnár
A nomadban azok gyerekcsinálós üléspadok, az ötvenes évektől rengeteg gyerek készült ehhez hasonlókon az autósmozikban :D
Killer Suprise
Killer Suprise Hónapja
Csöpög a zsír a szánk széléről kopi!
kikiii
kikiii Hónapja
07:27 LoooL auto buzi csodaországban :D :D
Kránicz Lajos
Kránicz Lajos Hónapja
21:23 A Sárkány Járgány a Flúgos Futamba passzolna! Azért megnézném a vizsgáztatását itthon! Pedig nekem aki a sárkány évében született még bejövős is! 😄😄😄😄 (Feltételezem filmkellék, ahogyan a gyémánt/Swarowsky RR-is vagy a Lambo replika.)
GRISA33
GRISA33 Hónapja
Azon a Lamborghini replikán, a hátsó lámpák véletlenül nem PAZ buszokról (PAZ 32054, "resztájling") vannak? Mert formára, kialakítása, és ránézésre méretre is egy az egyben olyanok!
tai shudai
tai shudai Hónapja
Őrület! A gépek nagy része igencsak komoly, de persze előfordul néhány izlésterrorizáló darab is:D Az biztos, hogy nem mindennapi gyűjtemény, érdekes forma lehet a tulaj és persze van pénz lóvéra. Kösz, hogy megosztottad..👍.
Olivér Varga
Olivér Varga Hónapja
Köszönjük ezt a videót Kopasz. Minden másodperce élmény volt : )
Attila Gere
Attila Gere Hónapja
Húsvéti ajándéknak is jó lenne ez a video, köszönöm :-) A Bel Air Nomad a családi autó, az ám! Van itt minden, pingált budi, sárkányautó, csillagmotor...
Áron Sulák
Áron Sulák Hónapja
Nem úgy van hogy a pöttyös az igazi? 😀
Zoltán Rózsahegyi
1:50 Az a Lomax motorkerékpár motorral, egy 1967-es CV2 motor!
Gábor Hirka
Gábor Hirka Hónapja
"Hé boy, a gyémánttal kirakott RR-t el kéne vinni a mosóba!" 😁😁
MrKokodzsambo
MrKokodzsambo Hónapja
Ja, neki allni magasnyomasuval😅🤣
Kránicz Lajos
Kránicz Lajos Hónapja
Swarowsky gyémánt 😂😂😂😂 (Mondjuk azok is rendesen túlértékeltek!)
MACI111
MACI111 Hónapja
Ez a nézd a szar olaszt fiat index kapcsolót tett bele dög unalom... nézz meg egy ugyanolyan korabeli porchet ugyanolyan szar műanyagból van, ugyanúgy zörög mar az is.... akkoriban ennyit tudott a műanyag ipari...akkor is mindenki hasonló beszállítótól vett mindent.
Dani Zsolt Laszlo
Sziasztok Koszonom szépen a drága időt. Egy autó vásárlás elott alok egy régi kedvencéről van szó. Suzuki Kizashi 2.4 4x4 CVT váltóval. A neten semi komolyat nem találtam róla ezért fordulok hozzatok. A CVT váltó megbízhatósága érdekel és vagy típus hibák az egész autóra. Ha meglehet mondani nagyabol ének a CVT váltó élettartamát. Koszonom előre is.
Tamás Molnár
Tamás Molnár Hónapja
A bejáratnál le is támasztottad, hoztad a magyar vírtust!
Pongyi
Pongyi Hónapja
Azt a "Lambót" nem a Leepu csinálta véletlenül?
Seven Horse
Seven Horse Hónapja
:D :D :D
36 Renegade
36 Renegade Hónapja
A piros M3-as kéne, 60 ezerért :) Már csak 60 ezer kell hozzá :D
Ispán Bosszúja
Szerencsés vagy. Nekem 80.
Atesz Eged
Atesz Eged Hónapja
Azt a kompresszorost meghallgatnám a többi előtt.
Kránicz Lajos
Kránicz Lajos Hónapja
Mad Max 1, láttad már?
Frankó Attila Norbert
Jó hangulatú videó lett Kopasz!Köszi MINDENKINEK😎😎😎
Árpád Simon
Árpád Simon Hónapja
Ez egy fényezőműhely! "reklám"
Ferenc Kövecs
Ferenc Kövecs Hónapja
11:55 -nél tartok és eddig kétszer élveztem el... Pornográfia, a hanyatló Nyugat ópiuma.
Attila Juhász
Attila Juhász Hónapja
Nekem már attól a piros M3-tól is megdobbant a kicsi szivem.
György Juhasz
György Juhasz Hónapja
24:20. Na mondom,ez most tuti leméri a festékvastagságot....😂
chiews
chiews Hónapja
Olcsó lehet az ingatlan biztosítása
Istvan Losonczi
Istvan Losonczi Hónapja
Köszi, ez nagyon klassz volt......
Dávid Kovács
Dávid Kovács Hónapja
A Smart mellett, csillagmotor van a sarokban? Jól látom?
Cosso009
Cosso009 Hónapja
Azaz, AS-62IR.
keksimus maximus
A vicc az hogy ilyen Jaguarok a Coventry transport museumban nincsenek, nemhogy így és ennyi egymás hegyén-hátán
Marcell Nagy
Marcell Nagy Hónapja
Ízlés ficama is van az öregnek