Sötét

SYBERIA | A Mamutok és Automatonok Otthona | Gépszínház #12 

Feliratkozás
Megtekintés 40 E
99% 403 2

Syberia 1-2-3 kalandjáték bemutató
Támogatói Színházbérletek itt:
hurun.info/one/S7UA-DV1X3H0XyWol17N4gjoin
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
#gépszínház

Játék

Közzététel:

 

2021.jan.12.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Hinalchigo
Hinalchigo 9 órája
Könnyek szöktek a szemembe... Régi szép emlékek. Köszönöm szépen. :)
istipisti55
istipisti55 10 órája
Sziasztok, Számomra a Syberia története az 1. és 2. részből áll. A 3. soha sem érdekelt, számomra egy olyan zárást adott a 2. , amit nem akartam feltépni, újrarajzolni. Így amikor Kenny még az 1-2-ről beszélt, azt olyan szinten és tisztelettel, odaadással, csodálattal és elmondhatatlan zsenialitással tette (mint ahogy egyébként is szoktál más témában is beszélni), hogy küzdöttem a könnyeimmel, főleg még amilyen bevágásokat tett hozzá, pl amikor Barockstadt-ból akarunk tovább menni, de a kapuőr nem enged minket egy bizonyos ok miatt (...), aztán sikerül meggyőzni és végül csak elenged, majd elrobogunk az ok mellett.... Atyaég... És ütközik az a képivilág az emlékeimmel és Kenny szavaival együtt, hááát megint küzdök... Köszönöm Kenny ezt a zseniális videót, örülök, hogy vagy nekünk!!!
Pmurder3
Pmurder3 12 órája
Nekem ez volt az első kalandjátékom, szintén gamestar-os teljes játékként. A videót még nem láttam, mert a 3.részt még nem játszottam, de azok után amilyen lett végül a 3.rész és amit eddig olvastam a 4.részről nagyon úgy néz ki, ez az utóbbi két rész csak megerószakolása a szériának. Pedig a 2.rész sem igazán fejezi be a történetet, sőt kb ordít magáról az, hogy akkoriban akartak egy 3.részt, aztán kb vagy 10 éven keresztül jöttek a morzsák, hogy készül. Egy ilyen régi címnek ez sosem tesz jót, főleg úgy, hogy közbe a műfaj erősen réteg lett.
Fonyesz játszik
Fonyesz játszik 23 órája
Backlogom egyik szégyenteljes foltja a széria, valahogy sosem tudtam nekivágni, de most kellően meghoztad a kedvem!
Niverius
Niverius Napja
Köszi a videót. Hát igen. Én is nehezményezem hogy még nem figyeltek fel rá film.es vagy animációs sorozat szempontjából. Viszont eszembe jutott valami: Isaacet és AYA-t nem akarod betenni a Gépszínházas adásokba?
Imre Tálos
Nagyon szerettem anno a játékot, egyébként g2a-n 500 ft jelenleg az első két rész. Magyarítás elérhető hozzájuk :)
Máté Vas
Máté Vas 2 napja
Hát ez gyönyörű volt.
Shildran
Shildran 2 napja
Ritkának ritka az előrerenderelt háttér, de még ma is alkalmazzák. Nekem elsőre a 2014-es és 2018-as Pillars Of Eternity RPG-k jutottak eszembe, ami pont ezzel a technikával dolgozik (néha aránytalanul optimalizálatlan módon...) Hasonló nézet megváltoztatós ballépést a Trine sorozatban tapasztaltam, ahol az első két rész gyönyörű 2,5D-s játék volt, konkrétan festői hátterekkel, majd a 3. rész átköltözött 3D-s felületre (nyilván öregedni is máshogy fog), de szerencsére a fejlesztőknek feltűnt, hogy ez ballépés volt, és nem tetszik a felhasználóknak, így a 4. rész ismét 2,5D-s. Engem legutóbb a Superliminal nevű játék fogott meg nagyon. Igaz nem kalandjáték, hanem puzzlejáték, viszont annak is egy érdekes története van, ami igaz nem annyira összetett, de eléggé bevonja magát a játékost is és a végére nagyon elgondolkoztat.
Károly Fülöp
Egyszerűen eszméletlen az előadás módod, egyedi és mély mind érzelemben mind tartalomban. Ezer pacsi minden videódért!
Hare Krishna Uncommon pastimes
The cheat code to escape the Matrix; Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
zsofia. anna
zsofia. anna 3 napja
Olyan jó még minőségi tartalmakkal találkozni a mass media-ban :) Így tovább! :)
András Tarcsa
Az ergo proxy anime sorozat jutott eszembe a videó láttán.
Szovi
Szovi 3 napja
Köszönöm! :')
Pablo Pestobar
Nekiálltam gyerekként és ámultam. Befejeztem felnőttként és csak magam elé bámultam. A játéktörténelem egy szépsége volt ez a mű.
Dr. Dubai
Dr. Dubai 3 napja
Imádtam ezt a játékot. Még anno a gamestar-nal találkoztam vele először. Mikor kipróbaltam a DEMO-t, egyből beleszerettem. Egy olyan játék, amiben az agyadat kell legfőképpen használni. Nagyon jó volt a története is, és az animaciók. Okostelefonokon is be lehet már szerezni.
Balázs Molnár
Életreszóló élmény volt ez a játéksorozat, méltó bemutatót kapott! :)
Gergely Lévai
Szeva Kenny! Szép munka mint mindig. Ajánlanám figyelmedbe a "Scratches - Directors Cut" című játékot. A gameplay maga egy bizzar keveréke a point-and-click és FPS-nek. Engem ez lökött be a kalandjátékok vermébe. :)
RetroShock!
RetroShock! 3 napja
@Gergely Lévai Pont most sokkolt le, hogy bár fenn van Steamen az adatlapja, megvásárolni még sem lehet...
Gergely Lévai
@RetroShock! Pacsi vissza! :) Utánaolvastam és valami jogi hercehurca miatt nem lehet megvenni a játékot steamen / gog-on. Természetesen vannak "alternatív" beszerzési helyek is :P
RetroShock!
RetroShock! 3 napja
Nem hiszed el, milyen régóta kerestem ezt a játékot. Annyira emlékeztem, hogy egy hatalmas házban fel alá lehetett mászkálni, egyedül voltál és mindent ki kellett nyitni. Természetesen nem tudtam végig vinni anno. Pacsi! :)
Domboróczki Bálint
Olyan jó a Model intró
Tamás Vári
Tamás Vári 3 napja
Az automatronok nem tudnak hajót vezetni?😆
Sadaa75
Sadaa75 3 napja
Úristen!! Imádom ezt a játékot!!! Mindegyik részét. Volt, hogy csak mászkáltam és nézelődtem, hallgattam a zenéjét és a hangokat. És hát igen, bevallom én sírtam is a végén.
totoru4ever
totoru4ever 3 napja
Legnagyobb szívvel a kalandjátékok közül szerintem a The Dark Eye: Memoria rendelkezik. Bátran ajánlom.
totoru4ever
totoru4ever 13 órája
@MegaAbgt Nem, olvastam kritikákat és eléggé felrótták neki a pixel huntingot, ahhoz meg már 15 éve nincs türelmem.
MegaAbgt
MegaAbgt Napja
Black Mirrorral játszottál màr?
Péter Foltán
11:00 Mostmár tudom, hogy honnan jött a Dishonored 2 Addermire Institute részének látványa.
RtCW TZS
RtCW TZS 3 napja
Kár, hogy ez nem egy FPS :)
RtCW TZS
RtCW TZS 3 napja
@RetroShock! Semmi gáz, ezek szerint én nem vagyok képben a megfogalmazással oops. A Quern engem kiakasztott hiába imádnám :D 20 perc után nem találtam kiutat, biztos az én hibám. Amúgy a Riven 4-et tuti ismered, azt sem tudtuk a sok év alatt végig vinni, pedig ahogy mondtam, nem szeretem az point and click játékokat, de az azonnal magába szippantott. Engem azonnal a méltán híres S.T.A.L.K.E.R. univerzum bemutatásával "vettél meg" (+posztapokaliptik+Chernobyl)! Voltak újdonságok az elmesélésedben, imádtam! Meg is nézem most gyorsan megint :D
RetroShock!
RetroShock! 3 napja
@RtCW TZS Oh, sorry! Az egyszerűen csak First Person nézet, mert az utolsó S a Shootert jelöli, így megzavart :D Amúgy egyetértek, a Syb 3-nak sokkal jobb lett volna egy Quernes irányítás, mint ez a borzasztó kameraszöges szenvedés. A point and click kifejezetten 2D-ben működik legjobban, 3d térben én is jobb szeretek wasd mozgással üzemelni. Szép napot! :)
RtCW TZS
RtCW TZS 3 napja
@RetroShock! köszi a választ! :) Igazad van, de én a nézet szerint gondoltam, mármint hogy belső nézetes lehetne, nem point and click. Amúgy nagyon jó lett a videó, bár nem az én stílusom ez a játék, de ahogy bemutattad, rá fogok nézni!
RetroShock!
RetroShock! 3 napja
Aham... nagyon összeegyeztethető lenne a "Lőjünk szét mindent" ezzel a drámai történettel. :)
Tamás Takács
Akkoriban még angolul sem tudtam, amikor szintén a Gamestar-on keresztül sikerült beszereznem. Csak órákon át mentem és kattintgattam, így jutottam el a játék 70%-ig, de befejezni sajnos sosem tudtam. Végre most már a sztorit is értem. Jazz & Faust volt még számomra a hatalmas kedvenc!:)
Anna Baráth
Anna Baráth 4 napja
Életem legmeghatározóbb játéka.
Mrgibson9sg
Mrgibson9sg 4 napja
Remélem előbb utóbb a Myst sorozatig is eljutunk :D
durk12343
durk12343 4 napja
Ajánlom a The Longing neveztű szupergyors játékot. Alig bírom követni úgy fut a karakter!
István Csuka
István Csuka 4 napja
Nagyon szerettem.
Gergely Lampert
Am ha játszottál a subnauticával akkor arról is lehetne egy ijesmi videó bár az nem túl retro játék 😅
István Székely
Ez nem semmi Kenny!
Zoltan Locksmith
Ez a a gépszínház sorozat az egyik legkiválóbb ötleted, imádom minden részét, remélem még rengeteg kalandjátékot, és gyöngyszemet mutatsz be nekünk :)
Nick Firzen
Nick Firzen 4 napja
A négynek van játszható demoja Steamen, ha nem tudtad volna. Persze korai lenne, de mégis, az alapján mi a véleményed/előrejelzésed ha videó óta próbáltad? Bocs ha már próbáltad, ha nem tudtad, akkor meg szívesen! :D
Gabi 258
Gabi 258 4 napja
Emlékszem anno meg volt bátyámnak ps-en ,de őt nem érdekelte, én meg nem értettem ,viszont annyira magával ragadt már akkor, hogy rá kb 15 évre megkerestem mi is lehetett ez a játék,és ép úgy magával ragadt a világa mint anno.A videó nézése közben pont ezen gondolkodtam hogy vajon jót tenne-e e ennek a játéknak egy kis grafikai frissítés, vagy csak megölné a lelkét.Sokan ezért csalódnak a remake-ken, mert azt a az élmény várjuk tőlik mint az eredeti játéktól .Én ezt felismertem magamban és azóta úgy vagyok vele vannak dolgok amiket nem lehet visszahozni.Ezeket akkor és ott kellett átélni.Viszont a 4.rész hallatán/láttán kicsit bekönnyeztem, hogy vannak még játék készítők akik felismerik hogy korábbi játékaik mért voltak sikeresek, és hogy talán ez kicsit vissza hozza majd azt az élmény amit amit az első adott.
Péter Földes
Biztos ajánlották már mások is, de ha nem akkor ki ne maradjon: A Syberia mellett kamaszkorom másik nagy kedvenc klikkelős kalandjátéka a Sanitarium volt. Ha nem ismered, mindenképp nézz rá!
Bence Klazsik
Bence Klazsik 4 napja
Köszönjük. Arra kíváncsi vagyok, hogy Isaac véleménye milyen a Játèkról?
Barnabás Homolya
Csak én nem értettem, hogy miért beszél Keny két Walkerről, amikor csak egy van? Egy időbe beletelt, mire rájöttem, hogy Kate Walkerről van szó... 😂
Korean Musicbuster
Nem tudom hallottál e vagy próbáltad már a Day Z nevű játékot. Első ránézésre egy tulélős játéknak bizonyul de ha az ember el kezd bolyongani a gigantikus open world post apokaliptiks világban, akkor rá jön, hogy minden okkal történt és minden településnek története van. Valamint egyre kíváncsibb lessz mi is okozta ezt a fiktív szoviet államnak a bukását és mi is történt a lakossággal.
TomVadeR
TomVadeR 4 napja
Nekem a második rész demójához volt anno szerencsém. Imádom a fagyos, havas díszleteket filmben, játékban, így nem volt kérdés, hogy valahonnan muszáj megszereznem. Aztán persze a jó öreg GS elakadtam rovat, angol tudás hiányában, jórészt tippelgettem mit kéne csinálni, de a látvány miatt nem érdekelt :D A Yukolok faluja és a Yuki vagy hogy hívták a kis szőrmókjukat ^^ Ja és 13:59-nél a magyar zászló :D Igen, sokszor nehéz volt eldönteni, hogy Kate karaktere nem egy droid-e a mozgása alapján. Sajnáltam is, mert az átvezetőkben nagyon szépen megrajzolták a karaktert. Nem is tudtam, hogy jön a negyedik rész :O Illetve szerintem nagy Oroszlánkirály fan lehetett a zeneszerző, mert a második rész főtémájában egy az egyben van szólam az Oroszlánkirályból. Mindegy, mert hidegrázós. Ebből a játékból pl simán el tudnék képzelni egy filmet. Köszönöm ezt a retró élményt Kenny. Lehet meg is próbálom újra kijátszani, most már jobb angol tudással.
Angels19790322
Én imádtam az 1-2 őt a 3-at még nem próbálta,de a hangulata nagyon tetszett és én nem vagyok a stílus híve,inkább stratégia játékok,sőt főleg csak azok(a düne2000 én is szerettem nagyon)De nekem nagy kedvencem a Might&Magic6-7 szívesen hallanám a véleményed elég retro játékok(nem ilyenekkel játszottam sosem,tényleg inkább stratégia,lanpartikkal,de ez a kettő megfogott nagyon)
G B
G B 4 napja
ha ebből csinálnának egy filmet az király lenne.
Roppanto
Roppanto 4 napja
Imádom ❤ Gamestaros CD megvan még. Most vettem meg az első 2 részt mert majd streamben viszem végig ❤
Csuhi
Csuhi 4 napja
Az első részben elakadtam valahol 2 éve. Azóta is ott a laptopon, talán egyszer végig tudom vinni.
Hayako chan
Hayako chan 4 napja
Már vártam, mikor lesz a Syberiáról szó! Örülök, hogy végre sor került erre a remekműre! :)
Hans
Hans 4 napja
OKJ-s mamutológus vagyok
Borbála Czinkos
Egy igazi mestermű
Sügér
Sügér 4 napja
Ajanlom neked a This War of Mine nevezetu jatekot, szerintem tetszene neked. :D
suchaliar81
suchaliar81 4 napja
Ez a játék maga a Gépszínház.
Judit Nyers
Judit Nyers 4 napja
Ilyen gyorsan se kattintottam meg videora :D
Parászka Levente
Jó kis Kraftwerk, zseniális választás 15/10
Róbert Nemes
Róbert Nemes 4 napja
Én gyerekként úgy találkoztam a syberiaval hogy nagyon szerettem a játék és demó cdket venni/gyűjteni. És akkor talán 2003ban az egyik cdn rajta volt a syberia 2 demója, azt kipörgettem és eléggé megtetszett. Azóta már mindhárom részét rongyosra játszottam a sorozatnak. És a folytatást is kiváncsian várom ezek után, valamint köszönöm a videót!
Ádám Boros
Ádám Boros 4 napja
Ha jol emlékszem 2. rész 6,5 pontot kapott 576-on.
József Barta
József Barta 4 napja
Nekem még meg is van valahol az a Gamestar amiben benne volt :D
István Tamás Csepela
Német V (fau), ejtsd utánam: FORALBERG!
RetroShock!
RetroShock! 4 napja
Szia! Az egész trilógiában minden karakter V-vel ejtette, akár helyesen, akár helytelenül: én ezt nem vétóztam meg.
Mihály Hegedűs
A 2. része megvan GameStar-os kiadásban :D
Pall Laszlo
Pall Laszlo 4 napja
Grandiózus!!! Taps, taps, taps!
Milan Kunos
Milan Kunos 4 napja
A Clock Tower-ben lassabb a lépcsőzés, de egyet értek.
mortivoe
mortivoe 4 napja
Az első részt végigtoltam annó, és nagyon bejött a világa. Viszont a második résznek kétszer is nekimentem és ráuntam abbahagytam soha nem toltam végig :D
Herbáltolvaj
Herbáltolvaj 4 napja
The Neverhood is egy nagyon jó point and click játék
Péter Szebeni
Az első rész nagyon jó volt, imádtam, iszonyat hangulatos.
László Csapláros
Kenny! Ha ajánlhatok 1 igazán izgalmas, lenyűgöző látványvilágú, és jó sztorival rendelkező game-et ami jellegében steampunk- túlélő városépítő. Ez 1 remek játék, amit egy kis fejlesztő cég készített, a címe frostpunk. Lényegébe teljesen disztópiás jégkorszakos játék, ahol az embereknek túl kell élniük a fagyot. Nagyon ajánlom bemutatásra, mert szerintem bele illik az általad bemutatott játékok közé. Kis cég, de már kiadtak jópár igen érdekes, az emberre drámaian ható játékot, mint a this war of mine. Itt a trailere: hurun.info/to/vide/oqp10omFp3a5q6c.html
Tamás Bodor
Tamás Bodor 4 napja
Lesz 4. rész? Nem is hallottam. Na, akkor lehet, hogy majd újrajátszom a trilógiát előtte... igaz a 3. részt sosem vittem végig, de az első kettőt jó párszor, mert óriási nosztalgikus élmények kötnek hozzájuk. De akkor legalább lesz okom a 3.-at is végigvinni, ami engem valahogy nem tudott behúzni egyáltalán. Nekem is az hiányzott belőle, ami az első 2-őt olyan érdekessé, egyedivé tette. Na meg a 2D-s hátterek hiánya is nagyon fájt.
Amatőr Stúdió
Gyerekkorom legkedvesebb játéka. Egyedül a 3 ik részt nem próbaltam még. De ez a széria tanított meg többek között arra hogy a játékok nem csak öldöklésből állnak. Illetve hogy figyeljek minden apróságra. Lehet mindjárt leszedem megint❤ Köszi Keny👋
MetalFarkas
MetalFarkas 4 napja
Nekem gamestaros lemezen volt meg. Nem rajongtam a műfajért, de kipróbáltam és rögtön magával ragadt. Ettől jobban csak a the longest journey tudott bevonzani mint kalandjáték. Remélem arról is lesz videó
Istiegycibbany
Szia Kenny! Telefonos játék, viszont nagyon tudom ajánlani a Machinariumot, borzasztó jó hangulata van.
Uwern1
Uwern1 4 napja
Eredetileg PC-re jelent meg még 2009-ben. A telós port későbbi.
Gábor Balogh
Gábor Balogh 4 napja
Megint egy zseniális videó épp a kedvenc játékomról, amire nem számítottam :D Szuper volt ;) Imádom a Syberia-t :)
Nox_Atra Wendigo
Én én naív azt hittem ez a nap már nem lehet jobb, erre meglátom ezt a videót tőled. :D Örömömbe majdnem elsírtam magam. :D Annyira sokat jelent nekem ez a játék hogy elmondani nem tudom, és hogy te csináltál róla videót, az elképező, nagyon szépen köszönöm! Most azt képzeld el hogy én ezt gyerekként kezdtem el anno játszani :D Még csak a demója volt meg valami PC-s újság sorozatból és már akkor hihetetlenül magával ragadott az egész atmoszférája, persze akkor még mukkot nem értettem az egész játékból, mert nem tudtam angolul semmit. :D Elis akadtam benne még a demót se tudtam kivinni. Aztán évekkel később mikor már kinn volt a 2. része is végre végig vittem mindegyiket. Viszont a 3. rész egyáltalán nem adta azt az érzést mint az első kettő, ami nagyon fájt. :c
Sndr Ssk
Sndr Ssk 4 napja
Habár csak messziről tisztelem ezt a stílust, 40+-os játékosként sokat kipróbáltam, ez az a point and click játék a sok közül, aminek az első két részét végig is toltam, köszönet a bemutatóért!
Az unatkozó ember
imádom a syberia-t 🤩🤩🤩🤩🤩. olyan jó volt nézni is ahogy bátyám játszotta, aztán idősebben végigvinni. egyből elakadtam a falu után azon a növényekkel rendesen benőt vonatállomáson az egyetemnél ugye. :( aztán valamivel késöbb csak befejeztem. nagyon szárazvolt az a rész 😥
Andrea Lelik
Andrea Lelik 5 napja
Soha nem voltam nagy játékos, de a Syberia-t egyszerűen imádtam! A második rész sem volt rossz, de nekem nem adta vissza ugyanazt a borzongást, mint az első. A harmadikkal nem játszottam, de a negyedik jónak ígérkezik... :)
24 Szittyamagyar
Az embernek kedve lenne kalandjátékot csinálni
Dave Butcher
Dave Butcher 5 napja
A kedvenc kalandjátékom, a hármastól elrettentettek, de wishlistre raktam és nemrég volt szerencsém játszani. Nem mondom, hogy sokat vártam tőle így 3 év távlatából, de oh boi, mennyire akadozik egy RTX 2060-ason. Ennek ellenére játszottam egy ideig, most várat magára még a befejezés. A youkolok tényleg uncsik, az akció gagyi, a "gonoszok" kicsit a Kis Vuk gonoszaira emlékeztetnek és ez azért sokmindent elmond. A youkolok nyomai sokkal érdekesebbek voltak előtte, mint maguk a minieszkimók. A vidámpark alatti nő sztorija nagyon megható volt, azt imádtam, vagy a kapitányé, vagy az öreg szerelőé. Azért vannak itt is karakterek, szerintem van még erő az alkotóban, remélem a kövi újra pompás lesz. Amit tudni kell az alkotóról még, hogy eddig a Syberia 2 része volt neki ami 9/10 pontot kapott, a többi kivétel nélkül mind 6-ot, szóval középszerű. Mivel láttam a lelket még a 3-ban is bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, jónak igérkezik a sztori is
Zoltán Horváth
Köszönöm ezt az élményt!
JegesCaverMedve
Kenny esetleg bemutató és kritika a Fallout sorozatról majd a jövőben ?!
Atesz Spyvó
Atesz Spyvó 5 napja
Annak idején énis a game star egyik lemezes változatából ismertem meg a szériát de sajna sosem tudott lekötni a pointend clik stilusu kalandjátékok a történetük annál inkább ezért is imádom a Gépszínházat mert betekintést enged egy olyan világba ahol a nekem már nem lenne türelmem ezeket a játtékokat végigjátszani.De a történetek amiket el akarnak mondani számomra mégis lebilincselő és élvezetes és sokkal több réteg húzódik meg a felszin alatt .Igy rámutatva már sokkal jobban túdom értékelni .Köszönöm RetroShock.
Gabensy
Gabensy 5 napja
Kraftwerk Das Model 👍
Kolos Németh
Kolos Németh 5 napja
Eszméletlenül hangulatosak a Gépszínház videók intrói.
Marton Bence
Marton Bence 5 napja
Az egyik kedvenc játékom.
Cé Té
Cé Té 5 napja
Készült az első részhez letölthető magyar szinkron néhány éve. Volt szerencsém benne lenni, és szerintem minden szereplő nagyon odatette magát. Néhány hivatásos szinkronhang (pl. Seszták Szabolcs, Molnár Levente) is közreműködött.
Dávid Gréts
Dávid Gréts 5 napja
Kate - lépcsőzési képességei alapján - kezet foghatna a Jennifer-el a Clock Tower első részéből.
Ferenc Lengyel
Imádtam.
Lemon Fruit
Lemon Fruit 5 napja
A Neverhood nevű játékot be fogod mutatni egyszer? Egy remek gyurma animációs point & click játék, érdekes fejtörőkkel, és jó sztorival.
Otaku Steampunk 527
Az igazi csiszolatlan gyémánt
Rajmond Kis
Rajmond Kis 5 napja
KHOLAT ról tervezel egy epizódot?
Tibor Magyar
Tibor Magyar 5 napja
16:40 nnnna és itt hagyjuk abba, most vettem meg a hármast, visszajövünk ha kitoltuk. Okés Kenny? :D
Márton Laza
Márton Laza 5 napja
Yisss, reméltem hogy nem marad ki. A kalandjáték nálam itt kezdődött.
Yoshi-Hashi
Yoshi-Hashi 5 napja
A The Longest Journey mellett a másik nagy kedvencem. A legjobb a szőrözős robot... bocs, automaton, Oscar.
Tibor Magyar
Tibor Magyar 5 napja
14:20 hagyjuk mááár, a koktélos volt az egyetlen fasza puzzle ebben a játékban :D Arra élvezet volt rájönni.
Krisztián Horváth-Erdőhegyi
A harmadik részt konkrétan nem tudtuk vegigjátszani valami hülye bug miatt:(
Simonffy Péter
Pont a minap szereztem be az első két részt, mert le volt árazva switchen. (2 euro környékén vesztegették.) Még nem kezdtem neki, de azért vettem meg, mert kiskoromban játszottam vele, csak túl fiatal voltam, hogy felfogjam a történet mélységét. Köszönöm ezt a videót, mert most már bátrabban állok neki újra. 😉
Wadarc
Wadarc 5 napja
Ez a játék nem steam- vagy dieselpunk hanem SPRINGPUNK! Egyébként ki fogom próbálni. Úgy tűnik nincs más választásom.
Uwern1
Uwern1 2 napja
@hph01jsf okés, enciklopédiapunk
hph01jsf
hph01jsf 4 napja
@Uwern1 Hivatalosan clockpunk, ha rákeresel, van ahol a játékoknál a Syberia az első példa
Uwern1
Uwern1 4 napja
Szerintem meg millennial era trans-siberian mamutpunk. Na, nyertem.
hph01jsf
hph01jsf 5 napja
Inkább clockpunk :D Olyan még van is :D
László Décsik
A 3. részben rengeteg csupasz háttér is van az kifejezetten zavart is engem
Netsmile
Netsmile 5 napja
Sanitarium Sanitarium Sanitarium Sanitarium Sanitarium Sanitarium Sanitarium Sanitarium
Z04RD
Z04RD 5 napja
Nem a legjobb játék, de a történet és atmoszféra miatt azon játékok legjobbjai közt van ami képes hatni is az emberre. Nem csak kiragad a mindennapokból és szórakoztat, de kis túlzással a játékos újraértékel dolgokat, sőt akár változik is, de minden esetre átviszi az üzenetét. Ilyen az igazi művészi alkotás. Nem is értem, hogy a sorozatok reneszánszának idején, hogy a fenébe nem akarnak ebből egy jó sorozatot készíteni. Érdemes lenne rá.
Lidérc Eddacsán
Remek kis összefoglaló volt. APROPÓ! Lassú. Tudjátok mi volt még lassú? A Diablo 1. Mikor elfogyott a portál tekercsed, de tele van a hátizsákod zsákmánnyal vissza kéne menni a faluba eladni de a te fél úton vagy a felszín és a pokol 666. szintje között. Na a hosszú hosszú langsam spazieren vissza Tristramba az nagyoin hosszú volt. XD
Krisztián Gaál
Meghatódtam a videó végén :)
MyQuest
MyQuest 5 napja
Annyira örülök, hogy van még valaki, aki próbálja életben tartani a kalandjátékok tüzét. Nagyon megérdemlik ezek az alkotások, hogy ismerjék őket. Köszönöm Keny, hogy Te is ennyire szíveden viseled ezt a missziót! :)
RetroShock!
RetroShock! 5 napja
Én is örülök, hogy te is készíted a videókat ez ügyben! Az Art of Point & Click könyven rettenetesen elgondolkodtam... köszönöm az ajánlást!
etomi90
etomi90 5 napja
Nagyon szép bemutató lett :) Számomra a Syberia 1-2 egy nagyon meghatározó élmény volt a videojátékok terén, talán az első élményeim egyike, amikor rájöttem, hogy a videojátékok nem csak az üres (de ettől persze nem megvetendő) szórakoztatásról szólhatnak, hanem érzéseket, gondolatokat, egész világokat hordozhatnak magukban. Őszintén szólva a 3-hoz sosem volt gyomrom, nekem az 1 és a 2 lezárta a sztorit, kicsit a széria megerőszakolásának tűnt az alapján, amit olvashattam róla. Viszont a bemutatód alapján már bánom, hogy kihagytam, mert bár továbbra sem tűnik olyan erősnek, mint az 1-2, mégis úgy látom a videód alapján, van valami bája, szóval pótolni fogom :) :) A 4-ről meg eddig nem is tudtam, de a mai naptól aktívan várom a megjelenését :D :D :D
Árpád Juhász
Az első rész 2004?-ben kaptam karácsonyra. Édesapám játszott vele a legtöbbet, Aztán a második résszel is nyomta. Pedig nem egy gamer.
Tibor Magyar
Tibor Magyar 5 napja
1:40 meglepődtél mi :D Mint én a Drakanban 20 év után XD
Filmhorizon
Filmhorizon 5 napja
Gyermekkorom kedvenc kalandjátéka, amely megtanított nem csak hinni hanem tenni is az álmokért, akármennyire képtelenek is azok. "Automatons are constructed to serve man...Goodbye, Kate Walker"
Következő
GYEREKKORUNK MESÉI | 2. Kazetta
1:17:13
Deniz, Orsovai Reni - SSI
3:01
Megtekintés 74 E
Mit üzen Forrest Gump?
10:37
Megtekintés 84 E
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
40:15
Megtekintés 123 E
Deniz, Orsovai Reni - SSI
3:01
Megtekintés 74 E
AMONG US with NEW ROLES
11:01
Megtekintés 3,6 M
karlson is dead inside
0:12
Megtekintés 43 E
Kihívtam LUCKEYT... RUMBLEZNI!
12:58