Sötét

"Több mint egymillió aktív fertőző szaladgál az országban" | Interjú Falus Ferenccel 

Feliratkozás
Megtekintés 85 E
94% 808 46

Az átlátszó korona-monitorját itt érhetitek el: atlo.team/koronamonitor/
Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Tapasztalt kelet-európai állampolgárként már nem nagyon lepődünk meg azon, hogy az életünket segíteni hivatott magyar állam a legalapvetőbb feladatait sem képes ellátni, de még minket is sokkolt az, amit a magyar kormány és az általa irányított közigazgatás "felkészülés" címszó alatt produkált a járvány második hullámának kapujában. Mai adásunkban röviden összefoglaljuk az elmúlt időszak kapkodásra utaló kormányzati döntéseit, majd Falus Ferenccel, volt országos tiszti főorvossal beszélgetünk arról, hogy mit olvashatunk ki a kormányzat által közölt statisztikai adatokból, valamint mi vár ránk a következő hónapokban.
Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Facebookon! partizanpolitika/
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! groups/partizantarsalgo
Kövess minket Instagramon! partizanpolitika

Közzététel:

 

2020.nov.17.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Zsuzsa Balázs
Zsuzsa Balázs 41 perce
Te cikized a Miniszterelnököt TE TETÜ
Fazekas Istvan
Fazekas Istvan 4 órája
Köcsögség miért nincs a vulgáris szlengedben?
Tamás Lászlók
Tamás Lászlók 5 órája
Én elég jól értek a számokhoz, de egészen biztosan komoly gondok vannak ezzel a (kétségtelenül jól hangzó) 1M aktív itthoni fertőzővel. Mert vagy a szám nem stimmel (de nagyon csúnyán), vagy a vírus "akár" 20%-os súlyos, lélegeztetésre szoruló rátája. Vagy mindkettő. Ma már amúgy kéne legyen annyi adat, hogy az egyikből a másik elég jó arányban becsülhető legyen, s ne lehessen sületlenségeket beszélni.
Judit Noszticzius
Orbán-kormányban mindig borzalmat tervezi,még legrosszabb Magyarországon van‼️‼️‼️‼️😡😡😡😡😡
Dorna H
Dorna H 9 órája
8:44 Orbán Viktor szerint 50% esély van arra, hogy a kórházak még el tudják látni a betegeket és nem omlik össze az egészségügy. 50%, tehát vagy igen, vagy nem, tehát még elválik, de hát vagy kitartanak a kórházak, vagy nem, kösz bazdmeg a valoszínűségszámítási gyorstalpalót.
Attila Ács
Attila Ács 11 órája
-80 fokos oltás ...Az igen.Inkább 80 % Abszint!
Judit Nyilas
Judit Nyilas 13 órája
Falus dr. nagyon korrekt tájékoztatást adott. Köszönjük.
Rendszerhiba
legyen olyan videó hogy 1987 tél hótakaró 200cm vezető kádár jános 2013 március 15 hótakaró 60cm vezető orbán viktor melyik rendszer állt talpra gyorsabban! nem csodálkozok hogy hamar felgyógyult kína! kádár vs orbán! üzenem az elvtársaknak aki 8 után kint akar lenni vegyen kutyát!
Attila Balla
1 millió aktív fertőzött, tehát pár hét és túl leszünk rajta; akkor mi a baj???🤔🤔
sw87 hongrie
👍🏻
Botond Fülöp
Nem értem, erre a mélyről fakadó dühre, indulatra és trágár beszédre mi szükség van.
Klára Nemes
AKKOR KÉSZÍTSÉTEK FEL A KISGYERMEKEIMET, HOGY A MEGTISZTULÁS SIVATAGÁN VALÓ ÁTKELÉSETEK HAMAROSAN ELKEZDŐDIK! 2020. november 18. HÍVJA FEL MÁRIA TITULUSÁT ISTEN NÉPÉHEZ. ÜZENET ENOCH-NAK Kicsik, uram békéje veletek legyen, és a szeretetem és az anyai védelmem, mindig elkísérnek titeket. Kicsinyeim, az Új Világrend már elkezdődött, a világ uralkodóinak túlnyomó többsége az érdekeiket szolgálja. Éhezés, üldöztetés, bebörtönzés, rossz bánásmód, eltűnés és halál vár Isten népére; ez az egyetlen kormány, amely már megkezdte a kormányzást a világban, rabszolgaságot és leigázást hoz a legszegényebb nemzeteknek. Isten népét üldözni, kínozni, bebörtönözni és eltűnni; Az Új Világrend napirendjének célja, hogy leigázza a nemzeteket, és eltűnjön a föld színéről a keresztény katolikus vallásba, mert ennek a rezsimnek Fiam, Jézus neve akadályozza terveiket. Az Antikrisztus uralkodásának idején az Új Világrend őt fogja szolgálni, és a világ minden nemzete az ő leigázása alatt lesz. Az ellenfelem fogja vezetni, és a Hoz és a Kalapács lesz a nemzetek és Isten népe súrolója. Hűséges kisgyermekeim száműzetésbe vonulnak, milliók at fognak koncentrációs táborokba zárni, Isten népének holokausztja és vértanúsága nagy léptékben lesz; bárkit, aki hitet vall Fiamban, üldözni, bebörtönözni, megkínozni vagy eltűnni. Isten népe úgy fog élni, mint az első keresztények, távol a városok és városok forrásvizétől, a hegyen, barlangokban vagy az én Mária menedékhelyeimben. A hal (Ictus) jele ismét a keresztények jele lesz, akik közösségeket alkotnak, és a Szentlélek kegyelme által életben tartják Fiam hitét és tanát. Ők lesznek a Maradék Egyház, Isten kiválasztott népe, akik holnap az Új Teremtésben fognak élni. Isten népének Új Egyháza a megtisztulás után felemelkedik, szegény, egyszerű, alázatos, de ajándékban és karizmában gazdag, és Isten népének szolgálatában. Ne féljetek a kisgyermekeimtől, hogy mi következik, mert tudjátok, hogy a Menny nem fog elhagyni benneteket; az örökkévalóságon átvezető utatokban lelkileg megerősödnek majd a karizmák és ajándékok, amelyeket el kell viselned a vadonon való áthaladásotok napjaiban. Az, hogy életet adsz Fiamért azokban a napokban, a legnagyobb öröm lesz, mert nem fogtok félni vagy félni a haláltól, mert a Szentlélek Ereje veled lesz, és mielőtt a kard rátok hullik, elvisznek és a mennybe kerülnek. Ezután készítsétek fel a kisgyermekeiteket, hogy a megtisztulás vadonjában való átkelésetek hamarosan elkezdődik. Ne féljetek, álljatok szilárdan a hitben, és a lámpásaitok imával világítanak; éber és éber, mint jó katonák; mindig visel a Spirit Armor, holnap és este, készen áll, és készen áll, hogy szembenézzen a végső csata a szabadság. Senki se lopja el uram békéjét. hurun.info/to/vide/n3KkyYalzHjA3ck.html
Keszthelyi Péter
Talán még a közmédiánál is jobban hazudsz/csúsztatsz, Marcsi. Pedig az aztán teljesítmény.
Chris Bolgar
Ennek a vírusnak a hullámait politikusok jövendölik meg hónapokkal előre, miközben szegény meteorológusok még az időjárást se tudják megjósolni egy hétre előre, de ez ugye nem tűnt föl nektek, Mórickák?
Szergej Butov
Szergej Butov 2 napja
kidobtam a TV-t úgy 15 éve ... :-) marad a cinternet ;-)
Zoltán Berekméri
Jó estét kívánok. Ha kérhetem Kb.19.45-től meghallgatni kb 10szer...Nincs kivágva,nincs streamelve , nincs humbuk , hiszen ha volt is de csak Tiszti főorvos volna az Úr..Szóval kérdeznék a gyógyszerekről....Hogy a f...omba van is ez??????? És akkor Papp Lajos meg a hasonló GYÓGYÍTÓK?MIÉRT Nem egy ilyen kvalitású, jellemű EMBER az egészségügyi nemlétező miniszter? Hogy világhírű szívsebészként esetleg talán ne adj Isten,miért is nem? Isten nyugtassa Horváth prof?????? hmmmmmmm??? Hogy nem a víz a hülye bmeg, ha egy kacsa nem tud úszni???? Vagy most akkor ki mondja hogy Mea Culpa?? Sztem ennyit megérdemelne ez a "nép". Ha a japánok a felkelő nap országa, szeretném levédetni a magyarok a fel nem kelő nap országa nevet. És ezen szerintem senki nem nevet....
Villám utas
Villám utas 2 napja
Nagyon úgy fest a dolog, hogy ha ne adj isten valamikor nem Fidesz kormány lesz akkor a Partizán lehuzhatja majd a rolót, mert nem lesz kit kritizálnia... Mert ha baloldali kormány lesz akkor minden egy csapásra megoldódik, eljön a Kánaán stb.... Ízléstelen férgek vagytok
Car Project
Car Project 2 napja
magyarország elpusztitója, viktorunk
Car Project
Car Project 2 napja
majd cián, vagy arzén tartósan
Car Project
Car Project 2 napja
orbán dinasztia klónozása antibiotikummal
Istvan Budai
Istvan Budai 2 napja
Hahaha
András Lukács
👍 Tetszett. (Nem volt visszhang👀, sokkal élvezhetőbb lett 👍👍😅, köszi)
Bajós Hence
Bajós Hence 2 napja
,,3-ember cigarettázott egymás mellett és az nagyon veszelyes mert miközben cigiznek lent van a maszk " a másik kedvencem ,,már csak 8.5 millioan kell hogy elkapják" Öreg, már ne haragudjon meg de ez kibaszott szomorú hogy így áll hozzá. Tudjátok én meg azt érzem hogy abban a társadalomban ahol mindenki meggyőződéses a maga igazával miért nem lehetett beleállni ebbe az egészbe? Védjük meg az öregeket meg a kóros betegeket es pont. Egyébként amíg világ szerte napi 30-40ezer ember hall éhen és 800millio ember alul táplált MÉGIS azokról a területekről mégsincs több száz milliós halál eset amennyinek arányosan lennie kellene a környezetük és életmódjuk miatt, nos hogy is mondjam nem az hogy szkeptikus vagyok hanem igazából csalódott hogy mi az emberiség az 1. világból még egy szájbabaszott retek vírussal se tudunk szembeszállni hanem meghunyászkodunk. Ez szomorú bocsássatok meg.
MeloStep
MeloStep 2 napja
"Tegnap jelentkeztem az orosz Covid-19 vakcina magyarországi önkéntes oltási kísérletére. Ma 07:00-kor kaptam meg az oltást, és szerettem volna tjudtára adni mjindenkinek, hogy da teljesen bjiztonságos, njincsjenek mjellekhjatásak sömmit nyet erzek mjindön rengybjen χoρoshό я velam és чувствую себя немного странно и я думаю, что вытащил ослиные ушиNNNNNNN 🤣🤣🤣"
Zoltán Rózsahegyi
4:12 ..."ingyenes netet adnak" ... Nem adnak! A szolgáltatót kötelezik, hogy ingyen szolgáltasson.
Sheran Ashtar
Sheran Ashtar 2 napja
Egymillió aktív fertőző??!! Aki ilyet ki mond, életfogytig bezarnam. Mindenki döntse el miért...
Jubiei1979
Jubiei1979 2 napja
5:25-től off...
Patruban Csaba
Giliszta gyerek vagy Marci ! saját fingodtol elszálsz!!!
András Rácz
András Rácz 2 napja
Jelentéktelenrészlet: Lázas gyereknek apuka ne szerezzen antibiotikumot, amíg azt orvos fel nem írta
attila17051
attila17051 3 napja
Akor hamarosan mindenki átesik a betegségen kèt honapon bellűl
tibó Szasza
tibó Szasza 3 napja
..megele prof hol van.....egyet jobbra egyet balra,.....
Károly András
Arról nem is beszélve, hogy Ft billiókat nyúl le az orbánista rezsim a harcra hivatkozva, de másra elköltve!
janos enekes
janos enekes 3 napja
A harmadikat hogyan varjuk es hogyan keszülünk" fel?
Felcsúti Maradona
Lógni fognak a politikusaink...
István Érdi
István Érdi 3 napja
30 éve hülyének néznek minket. A politikus állatfajt kiírtanám.
Zsuzsa Kiss
Sztem űrhajóst csinálnék belőlük , kibővítve az összes bankárral , és csak oneway tickettel utaztatnám fel mindet !
tibor bucsek
tibor bucsek 3 napja
ez olyan mint egy 23 perces slejm poetry , ez most nagyon menő
James Bond
James Bond 3 napja
Finanszirozása ? beneteket?.... minnek? Nem tudom milyen végzetséged van fiam... de ugy beszélsz Orvosokrol mind ha te Nobeldijas lennél. Különben ki fizet benneteket. ? Ti legalább anyira buták és primitivek vagytok mind a Gyúrcsánék... azt hol képeztek ki ? Külföldröl jöttetek... magyarázni?! Na nem azert mind ha egy Fideszes ide be talált volna.... azok ugyan olyan korruptak mind ti. Távolbol nézve ezt az egészet szerintem teljesen függetlenül .... tán a legnormálisab az a Toroczkai....benne láttok egy aránylag egyenes embert. Azt mind azoknak akik tagadják a virust vagy megmagyaràzák ne már! Van... és megállithatatlan. Mesterséges valoszinü. De mit mondod egy nálunk okosabb ember. Az emberiséget egy virus fogja megsemmisiteni... A. Einstein
vyu gg6cy
vyu gg6cy 3 napja
) The National Assembly, the lower house of the bicameral French parliament, introduced a bill on September 15, 2020, to stop malpractice related to organ transplants, with an emphasis on illicit transplants carried out outside Europe. Sixty-five members of the parliament signed the bill to uphold bioethics in the medical and scientific community. Frédérique Dumas, member of the National Assembly, initiated bill No. 3316 to stop forced organ harvesting in countries such as China. Initiated by National Assembly Member Frédérique Dumas, bill No. 3316 highlights evidence of forced organ harvesting and areas in which the French Government can take action. The bill was submitted to president of the legislature. Forced Organ Harvesting in China The bill’s explanatory statement highlighted the current situation with organ transplants in France. Due to organ shortages, the waiting time for a transplant in the country is usually three years, and this waiting time increases each year. French laws prohibit organ trafficking and provides for imprisonment of up to seven years and a fine of 100,000 euros, but transplant tourism to receive illegally sourced organs has nonetheless been a problem since the 1980s. “The most serious case of transplant tourism is the case of China, because it goes hand in hand with the harvesting of organs from prisoners, especially of conscience, without ‘free and informed’ consent within the meaning of international law and of French law,” the bill states. Although China claimed to ban organ harvesting from prisoners in 2015, numerous independent studies have shown that such practices continue. Among these studies are investigations by former Canadian Secretary of State for Asia-Pacific David Kilgour and international human rights lawyer David Matas. Another researcher, investigative journalist Ethan Gutmann, co-authored a book in 2014 titled The Slaughter after seven years of investigation into organ harvesting from prisoners of conscience in China. In addition, an independent people's tribunal focused on forced organ harvesting in China was set up in London and chaired by Sir Geoffrey Nice QC, who led the prosecution of Slobodan Milošević, former President of Serbia, at the UN’s International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia. The China Tribunal analyzed a wide variety of evidence and determined that forced organ harvesting has taken place in China for about 20 years. It also concluded that these practices are “crimes against humanity proven beyond a reasonable doubt.”
Julianna Zsok
Julianna Zsok 3 napja
A faszába van a vírus!👹☠️🌚
Sandor Lascsik
Öcsém te agyhalott vagy, vagy szektás ? ,
lászló márkus
kurvára elegem van már ezzel a kamu járvánnyal
Bálint Király
Lehet köpködni "Marcikát" és el is lehet küldeni kultúráltan elküldeni a ... ugye-ugye ál-keresztény barátaim. És ha azt mondom, hogy tényleg affektál egy kissé, és ez engem is zavar... De nem ezért nézem, hanem azért mert tényeket közöl.
Yorgos2007
Yorgos2007 4 napja
Nem affektál, csak nagyon hadar, viszont zseniális :)
micike78
micike78 4 napja
Lőrinc barát - #lorincbarat
Bálint Király
:-)
Sandor Domjan
Sandor Domjan 4 napja
Partizán..... hadjuk már a hülye dumát! Ti mindenhez jobban értetek! Minden szép és jó, csak ez a csúnya kormány nelenne mert akkor olyan jóletben élnénk mint 2010 elött! Kívánom a partizánnak olyan életszinvonalon élje le életét mint az a 900000 ember akinek nem volt akkor munkája, most meg a munkahelyteremtésnek köszönhetően sokkal jobb életkörülmények közt él, köszönhető a jelenlegi kormánynak! Akkor miről is pofázól te mocskos partizán??? Töketlen partizán, szerinted olyan okoskodó személyek kezelnék a járványt mint te és bandád, hány emberéletet követelt volna a vírus, hányan fertőzödtek volna meg? Akkor kritizálj valakit vagy valamit ha értesz hozzá vagy jobban csinálod! Szeretem ha okos valaki és hülyéskedik, viszont az olyan tetveket mind a partizán akik hülyék és okoskodnak, ki nem állhatom....
Bálint Király
2010 előtt én valahogy derülátóbb voltam. Volt jogbiztonság, volt... mindegy is.
Attila Farkas
Attila Farkas 4 napja
Az a baj hogy ti is csak találgattok.
Illyés Ilona
Illyés Ilona 4 napja
A vulgarizmus nem fokozza a hatásfokot!Nagyon zavaró!
Las Zlo
Las Zlo 4 napja
ez a kis manuális komment rendezgetés elég abszurd és manipulatív! aztán az is érdekelne, hogyan képesek egyesek úgy szerkeszteni a kommentet visszamenőleg, hogy nincs ott a (szerkesztés) feltüntetve?
norbert horvath
Egyébként ebben a komment szekcióban tényleg mindenki annyire hülye, hogy bedől ennek a Megmondó Kapitányt játszó paprikajancsinak?
Istvan Galambos
Mindeközben Szlovákiában, az október végi első körben: "A tesztelésen 3,63 millió állampolgár, az ország lakosságának kétharmada vett részt. A szűrések 38 359 személynél, azaz az összes teszteltek 1,06 százalékánál mutattak ki koronavírus-fertőzést." Azóta (Nov. 4-17 között) 23114 új eset, 4 ezrelék lakosság arányosan. Itthon (Nov. 5-18 között) 65961 új eset, 6 ezrelék lakosság arányosan. Na most, aza adatokat összevetve, nekem sehogy nem jön ki az egymillió! Feribácsi, a számok legalább nem hazudnak.
laszlo ferenczi
2 percig nem bírom nézni ezt az affektáló majmot!
Gergo Kontos
Gergo Kontos 4 napja
Te hülyegyerek, a Falus Ferencnek 10 ève nincs orvosi engedèlye, ès ôt hívod meg szakèrtônek? Falus Ferencet minden komoly ember kiröhögi, annyira hiteltelen figura.
Bálint Király
Persze, mert már nyugdíjas és nem praktizál. De attól még érthet a szakmájához. Lehet naprakész.
Balla zoltán
Balla zoltán 4 napja
viktor bá elintézi. de cuki...
Szabolcs Csapo
Ball es Jobb = ugyan az a szar!
Bálint Király
Ugyan, az a szar vagy Ugyanaz a szar? Mert nem ugyanazt jelenti...
Németh József
A vírus már mindenkit megtalált és az emberek kb 85%-a total védett. Szabad még tovább rettegtetni, mindent bedögleszteni! Ennyi hülyétől aki még egészséges várhatja a nyavaját. Az egészség a véderő és szabad mindent elkövetni maszkban bagózni és az értelmet leszarni! Várni az UFO-t hogy beoltson és bizni az immun stresszben! Mindenki szaladgáljon és ingyen parkoljon a virus karanténoztatására!
Vitat Hatatlan
Nyilván mikor Németországban kéz és láb nélkül születtek gyerekek ezrei, akkor is azt mondták előtte, hogy ez tutifrankó oltás. Most nyilván azt mondják majd, azóta sokat fejlődött a technológia. Ha annyit fejlődött, akkor miért nincsenek tények? Amíg össze-vissza, beszélnek az agyondiplomázott professzorok, addig hiteltelenek. Egy pék honnan tudná eldönteni, melyik agyoniskolázottnak higgyen? Ez a sztori már rég nem a vírusról szól, abba belehal pár ember és ennyi. Érdekes azon senki sem háborog, hogy miért engedik az autógyártókat 200km/h-van menő többszáz lóerős kocsikat gyártani, miközben emberek ezrei halnak meg az utakon?!? Ráadásul a max. seb 130, akkor hogy is van ez? Az autógyártók felbujtanak szabálysértésre és közvetett módon lehetőséet biztosítanak közúti veszélyeztetésre! Energiaital, cukros üdítő, gyorsétterem, felfújt csirke, színezék, tartósítószer, illatosító, műköröm, hajzselé, műanyag pohárban kávé elvitelre??? Ezek után aki nem érti és csodálkozik, miért van ez a világban ami most, az kezdheti vagdosni az ereit... Egy épeszű genetikus a mostani helyzetre azt mondaná, természetes kiválasztódás. A gyengék elhullanak, ez mindig is így volt és lesz is. Nem érdemes érzelmi oldalról megközelíteni ezt, inkább gondolkodni kéne, józan paraszti ésszel.
Kiss Izolda
Kiss Izolda 4 napja
18:25 kiderült, hogy valóban újra a covidot kapta el?
Gayer Mex
Gayer Mex 4 napja
Nem meglepetés öt hullám van tervezve.Minél többet tesztelnek annál több a fertőzött.Aki lázas már kovisos. Aki meghal az is kovisos nagy valószínűséggel.A kutyáknak nem kell nyugdíjat fizetni ,rájuk vigyázni kell.Kinek van bizalma a védő oltásban?Nekem nincs.
Toerp Forever
Toerp Forever 4 napja
Saját kinevelésü Oligarchák Átvették az Irányitást!!!!!!!! A mai kormány csak egy BÁBSZINHÁZ!!
Toerp Forever
Toerp Forever 5 napja
Elszámoltatást nem szabad ELFELEJTENI!!!! HA 30 ÉVVEL EZELÖTT MEGTETTÜK VOLNA, MOST NEM ITT TARTANÁNK!
Zsuzsa Busa
Zsuzsa Busa 2 napja
Igen.Ez így van.
Toerp Forever
Toerp Forever 5 napja
Fogjatok össze mert az AZ IGAZI Pandemie a FIDESZ
Zoltán Jáksó
Falus majom kamu! Folyamatosan ellent mondanak maguknak! Pandéma van? Mégis vannak akiknek dolgozni kell! Hogyan is van ez? Zárjunk? Zárjunk! De akkor nincs kivétel! Persze homeoffice.... A kiváltságosaknak! A többi? Kuss? Szerintem hulljon a férgese! 😘
Gabriel Derdák
Szeretem ezt a Falust. Nulla hozzáértéssel is állandó szakértő a libsiknél. Mai "Falus bohóc" halálozási adatok: Magyarországon koronavírusban elhunytak száma: *2.430.400* fő (Forrás: kormány adatközlés (3472 fő) + Falus elvtárs becslése (szorozni kell 700-zal: hurun.info/to/vide/eIqhx6KQtaHMvJ4.html )
K N
K N 5 napja
Jó, hát gyakorlatilag most már csak abban bízhatunk, hogy a járvány végigmegy a lakosságon és kialakul a nyájimmunitás. És eközben persze sokkal többen halnak meg, mint amit a vírus indokolna, köszönhetően az évtizedek alatt lerohasztott egészségügyi és szociális ellátó rendszernek. Szép kilátások, mit ne mondjak.
Bene Nota
Bene Nota 5 napja
Tisztelt Márton! Javasolnám, hogy hívjál meg egy GNM oktatót, terapeutát, szakértőt, trénert, konzulenst, akik hiteles információt tudnak adni erről a kétes témáról. Csak javaslatként: Barnai Roberto, Dr. Budai László Károly, Dr. Gelléri Julianna, Dr. Herczeg Andrea, Herczeg Kyra és szerencse még sokan mások állnak a rendelkezésre! A munkádat értékelve erre Te képes vagy! 👍
Yorgos2007
Yorgos2007 4 napja
Szerintem maradjunk a valódi tudománynál sarlatánságok helyett.
nowzeca
nowzeca 4 napja
barnai roberto? hát, nem tudom...
Borika Horvika
Az a baj, hogy mindenki a másikra mutogat. Ki a hibás? Mindenki! Ha az első hullám után betartottuk volna, amit kellett volna, akkor nem lenne ekkora gáz. Az intézkedések sem érnek semmit, ha nem tartja be mindenki. Eléggé rosszul vizsgáztunk. Mindenki!
nowzeca
nowzeca 4 napja
ezek a látszatintézkedések akkor sem érnének semmit, ha mindenki betartaná őket.
Mr M
Mr M 5 napja
10:50 Másfélmillió ember az nem másfélmillió kutya! Nekem is 3 van.
Szikla Szilárd
A veszett kutyák nyúzzák le a rossz, rottyos lájkgyűjtő bőrötöket!
Kiss Aniko
Kiss Aniko 4 napja
Hát a matematika nem az erősségünk az már biztos!
Husi _ Official
Világvége yeeee😊✌🏻
Álmos Phraner
fu marci nagyon ciki vagy néha.. ez a szájhabzás pont olyan káros mint ami miatt habzik a száj
Margit Juhászné Gyöngyi
Lehetne. Egy kicsit kevésbé hadarni. Köszönöm
Feher Peter
Feher Peter 5 napja
A kovid az eddig is létező folyamatokat gyorsította fel mindenki pusmogott a problémákról , amikor véget ér egy mentálisan megviselt, szegény ország marad. Amikor nyílnak a határok újabb hullám indul az eu ba.
nowzeca
nowzeca 4 napja
már most is ilyen ország vagyunk. mindig is ilyen voltunk.
Kis Ferenc
Kis Ferenc 5 napja
Ez most nem sikerült, sajnos. :(
Ákos Hoffmann
Most lehet veregetni a vállát az összes álhírterjesztőnek,vírus/maszk tagadónak és azon médiáknak akik ezeknek teret adtak,a nyaralás miatt nyavajgóknak.Ezeknek most legfőbb gondjuk a sítábor szervezése,mivel ausztria teljesen lezárt.Következmények nélküli ország.No comment....
Ákos Hoffmann
Festéktüsszentő hapci marci, mi köze a vodafon és a upc számlákhoz rajtuk kívül bárkinek piaci környezetben?
Noémi Szőke
Noémi Szőke 5 napja
anyááám.. "az immunrendszer erősítője a jókedv, és SEMMI MÁS, A TÖBBI HUMUG" - mondjí Falus ... ááááá jó hogy nem a tízparancsolat. És a D vitamin? C vitamin? Egészséges táplálkozás? elegendő alvás? Napi mozgás? ?? Nooormális?
Endre Levai
Endre Levai 5 napja
A fenét van egy millió virusos!😂 már helyenként azt hangoztatják hogy minden családban van!!
istván cseh
istván cseh 5 napja
Tökéletes felsorolása,és megvilágítása a probléma köröknek,a sebesség ugyan tetszik.De mekkora hatékonysággal megy a felfogó képességbe?.Szerintem végezzetek mérést,kár lenne ha pusztába kiáltó szó lenne,vagy rosszabb falra h.. borsó. Összességében azért full-full.
zoltán kovács
De maszkokról is lehetne beszélni főleg ha nem felelnek meg a szabványnak,és nem biztositanak elég védelmet az embereknek. N95 és ffv-maszkok lenének megfelelök a vírus ellen,tudomásom szerint. A sebészi maszkok is jók csak azt naponta kellene cserélni hogy meg feleljenek. A kormánynak kellene biztositani az emberek számára megfelelő maszkokat. Ennek a költségét államnak kellene finanszérozni az emberek felé.
Baluman89
Baluman89 5 napja
A sebészi maszk jól meg tudja akdályozni, hogy nyálcseppekben kijusson a vírus, vagy be. Nem 100%, de általánosságban kicsivé teszi a valószínűségét a fertőzésnek. Szeirntem sokkal jobban véd, mint egy ffp2-es maszk, amiben nem bírja ki sokáig az ember egy huzamban. Cserélni nem a covid-19 miatt kell elsősorban, hanem azért, mert el tudnak rajta szaporodni más baktériumok. Az orvosi maszkon könnyebben, mert nedvszívó. Ami 1 napnál tovább használható, az antibakteriális réteggel van ellátva. Ami nincs, az ellenáll a fertőtlenítőnek (felületén megakadályozható a baktériumok szaporodása, belül nem tud elszaporodni), és naponta azt is fertőtleníteni/mosni kellene.
A.KO. Pf
A.KO. Pf 6 napja
Itt az ideje, hogy megbukjanak és menjenek a p!cs@ba!!!
frank457777
frank457777 6 napja
A magyar kormány elégtelenre vizsgazott
Zoltán Csaba Kovács
Falus Ferencnek 10 éve lejárt az orvosi engedélye. Az ellenzéki média mélyen hallgat.
Lion Doge
Lion Doge 5 napja
Elnézést,ismeri azt a mondást hogy a hülye okoskodik,az okos meg hülyéskedik? Na ön az előbbi.
Zoltán Csaba Kovács
4 millió éhezőről szó sincsen! Orbán önmaga elleni puccra készül ezért kell a hadsereg.
S. B. M.
S. B. M. 6 napja
Témához csak annyi a hozzáfűzni vallom adás megtekintése nélkül, hogy itt a szigeten ahol élek EU listán most 1M ra eső statisztikák szerint az utolsó 3. Helyen álltunk Márciusban és most is! De Márciusban is lock down volt ugy, hogy csak opcionális lehetőségek közül választva lehetett utcára meni limitált ideig, nem volt kellemes de mindenki kibírta 3 hónapig tartott most rendelték el a másodikat ugyan így. De akkor Magyarországon az emberek meg az összes partos-pártatlan-független médium vagy YT kussolt és élvezte az ismerőseim otthon nevetek az itteni helyzeten és mindenki milyen büszke volt arra ott nincs semmi lezárás, hozzáteszem még akkori fertőzöttek statisztikái is joval meghaladták az ittenit de nálunk lezártak. Most komolyan arról szol minden, hogy most késő van e vagy nem 1-2 hónappal előbb vagy utóbb mit kellet volna csinálni, az év elején meg mindenki hallgatott??? Nevetséges és szomorú is egyben! Komolyan szégyen!
csak
csak 6 napja
Olyan mondja aki már megbukott .
Kalistefo
Kalistefo 6 napja
Emberek: működő egészségügyet légyszi... Fidesz: kilencedik alkotmány módosítás!
Kovács Gábor
Kutyás Péter igen jólfésült :D:D:D
Sándor Király
Na jó de mit vártok attól aki szerint a pálinka alapvető élelmiszer? Trolldemokrácia.
Pál Péter
Pál Péter 6 napja
Mi történik az emberrel aki nem covid fertőzött, de "sürgősségi" ellátásra van szüksége ? Meghal ?
trob
trob 6 napja
Ha vállalja, hogy kividos, akkor nem biztos.
Flores Flores
Flores Flores 6 napja
Gödény! Ser para Presidente! Para salvar la Nación!
Gergely Angyal
Az még érdekelne, hogy Kínában hogy oldják meg a járványhelyzetet. A coronavirus.jhu.edu oldal adatai alapján nincsen fertőzés Kínában, elmaradt a "második hullám". Arról jó lenne látni egy műsort/beszélgetést, hogy ők mit csinálnak, hogy érik el ezt az eredményt.
András Rácz
András Rácz 2 napja
@trob fordítva ülsz a lovon. Abban igazad van, hogy ott a diktatúra segít a vírus elfojtásában, míg itthon minden hülye szabadon veszélyeztetheti a védekezést
trob
trob 6 napja
@Gergely Angyal Ott sincs még olyan igazi diktatúra, arcfelismerő kamerákkal és pontrendszerrel, robotizált emberekkel.
Gergely Angyal
@trob Akkor Brazíliában, Oroszországban, Törökországban miért van járvány?
trob
trob 6 napja
Ott azért nincs, mert már ott megvan az a diktatúra, amit itt a vírus ürügyén akarnak bevezetetni.
Tamás
Tamás 6 napja
Egyetértek a videóval de azért egy dologra felhívnám a figyelmet. Nyilván én nem vagyok járványügyi szakértő de Falus Ferenc a szlovákia tesztelésre hivatkozik és az alapján is mondja ezt az egy millió aktív fertőzötett. De a szlovákiai tesztelésből pont az derült ki hogy jóval kevesebb fertőzöttet találtak mint amire számítottak. Valami 1% körül volt a pozitív tesztek aránya. Mondom nem vagyok szakértő de nekem ez az egymillió nem jön ki józan paraszti ésszel.
bimbambula
bimbambula 5 napja
Tamás inkább 10 az az 1 százalék.
Flórián Szilágyi
Falus annyira szakertő, mint amennyire Orban államférfi.
trob
trob 6 napja
Ő is csak a hisztit gerjeszti. Csak épp nem nyunyókázik meg hasonlók.
nadifarkas
nadifarkas 6 napja
Kedves Marci! Minden tiszteletem a tiéd, kedvelem a videóidat. Azzal a véleményeddel azonban nem értek egyet, hogy ne lehessen hangoztatni kisebbségben lévő véleményeket, akár szakmait akár laikusat, de főleg szakmait, még akkor is, ha azt te vagy más károsnak tartja. Nem akarom Gődényéket védeni, de szükségesnek tartom, hogy az ő véleményük is ugyanolyan véleményként legyen kezelve mint ahogy a te megjelenésed és videóid is (akár más témákban), én szeretném, ha továbbra is elérhetők lennének a véleményükkel, gondolkodásukkal. Más: megnéztem az általad ajánlott oldal statisztikáit. Kérdésem, hogy nem lehetne mellétenni más, csepfertőzéssel terjedő fertőzések/betegségek statisztikáit is, összehasonlításképpen? Csak mert ezek a grafikonok önmagukban nekem semmit nem mondanak, mert nincs viszonyítási alapom: olyan, amikor a rádióban hallom, hogy ennyi és ennyi Mrd Ft GDP-t ért el ez és ez az ország... Az most sok vagy kevés? Egy kicsit olyan ez így csak önmagában vizsgálva, mintha kijönne egy új autómodell egy újfajta motorral, és valaki elkezdené mutogatni, hogy mennyi CO kibocsátása van annak az új gyártmánynak. Ha nem vagyok szakértő, akkor amíg nem teszik mellé más modellek adatait, addig nem tudom, hogy most elhűljek-e rajta, vagy legyintsek-e rá. Véleménye persze bárkinek lehet (káros, nem káros, közepesen káros), és én tisztelem mindenkiét, de szerintem megilletné a véleményalkotás előtt a laikusok számára is az összehasonlíthatóság joga, felhívva persze a figyelmet arra is, hogy milyen szempontból nem összehasonlíthatók (és milyen szempontból összehasonlíthatók) az adatsorok. Még ha vannak összehasonlítási problémák, még mindig informatívabb tájékoztatás lenne, mintsem összehasonlítás nélkül mutogatni önmagában álló adatsorokat.
trob
trob 6 napja
Nem véletlen, hogy nem kapsz összehasonlítási alapokat. Még a végén saját véleményed lehetne, és nem kellene Cili nénire meg Falusra hagyatkoznod. Ez nem átgondolatlanság, hanem nagyon is tudatos. És sikeres is, amint látod.
George Williams
Az apa nő az anya férfi legalább a Fidesz leírta.
Csuhi
Csuhi 6 napja
Most 50%, most 99%? Wut? Megint ittál?
Csuhi
Csuhi 2 napja
Az 50% az vagy igen vagy nem, ez a fogalmam nincs kategória. A 99% az egy nagyon stabil pont egy becslésben.
András Rácz
András Rácz 2 napja
Mondjuk ennek akár még értelme is lehetne. Azt mondta, hogy szigorító intézkedések nélkül 50%, azokkal együtt 99,9%. Elég hasraütésszerűnek tűnnek a számok, de elvileg lehetséges
László Szalai
10:46 November 10, hogy lett volna szept? inkább ne írjatok ki semmit. :)
Ta Kel
Ta Kel 6 napja
10:36 "öklök összeérintése" 🤜🤛 11:30-31 "erős kézszorítás" 🤝 🙈🙈🙈 Fő a következetesség ebben is !!! 😁😁😁
Lewyke
Lewyke 2 napja
Egy trash videónak felér, én kihaltam a röhögéstől :))
Gaben B.
Gaben B. 6 napja
Évtizedes lenullázása a jóléti rendszerünknek? Volt nekünk valaha olyan??? :D
Lászlóné CSIKÓS Jutka Veres
Az üres szállodák halljaban lehetne tesztelni...
Ta Kel
Ta Kel 6 napja
Szuper video !!! Erre van szükség !!! Terjesszük !!! 😁😁😁 Érzelem és értelem megfelelő keveréke ! 💓 Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra, mivel az állam nem ránk vigyáz ! Tehát segítsük egymást mindenhol és minden szinten ! 😊 Eddig és ne tovább felelőtlen hatalom! 🖐 Cselekedjünk amikor cselekednünk kell !!! 💪💗👊 Ébresztő Magyarország !!! ⛈🌧☁️🌥⛅🌤🌞
Diána Tormási
A tisztánlátás kedvéért ezt a videót is meg kellene nézni: hurun.info/to/vide/lYtyuKypxWfVq78.html&ab_channel=Gy%C3%B6rgyDr.G%C5%91d%C3%A9ny
Magdolna Keller
ku-tya-fut-ta-tó.... baaaazzz...
Következő
Mivel fognak beoltani minket?
32:09
A LEGKISEBB EMBEREK A VILÁGON!
8:23