Sötét

Verebes: Az a színésznő, aki obszcén a színpadon, az egy jobbágy | PartizánPOP 

Feliratkozás
Megtekintés 247 E
96% 2 386 79

Verebes István karrierje legalább annyira sokszínű, mint politikai identitása.
Színész, rendező, színházigazgató, író, dramaturg, zeneszerző, műsorvezető, rádiós konferanszié, (figyelsz még?), újságíró, festő, járókelő, apa, négyszeres férj, barát (többek között Gyárfásé), konzervatív, liberális, baloldali, megrögzött individualista.
Védelmébe vette Kádárt a 80-as években, 98-ban leszavazott Orbánra, majd a Heti Hetesben “esztendőkig állt az Orbán kép alatt egy lándzsával és üvöltötte, mint az Altamira-barlangban a bölényt elejteni vágyó ősember, hogy feszítsük meg!” (köszi Fábry).
Mit lehet még elmondani erről az emberről?
Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika
Nem tudod nézni? Már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Facebookon!
partizanpolitika/
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!
groups/partizantarsalgo
Kövess minket Instagramon!
partizanpolitika

Közzététel:

 

2021.jan. 8.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
István Sümegi
Művész úrról Karinthy jut eszembe.Magyarázom a bizonyítványom....
Voros Maria
Voros Maria 2 órája
Az jutott eszembe errol hogy mekkora nagy ARC kell ahhoz ,hogy egy ilyen idos muvészt faggassunk és kellemetlen szituációs kérdésekkel zavarba hozzunk ,és megalázzunk! Én részemrol kislány korom óta ismerem és tisztelem Verebes muvész urat, a szuleim is, akik már nem élnek, biztos forognának a sírjukban ,hogy milyen a mai felgyorsult orult világ ,milyen arrogáns és pokhendi az idosekkel szemben. Mi tosgykeres budapesti emberek vagyunk, minket nem lehet félrevezetni .
Kissné Gabi
Kissné Gabi 2 órája
Én i s úgy gondolom h van miért szégyelnie magát a művész úrnak!!! A nyolcvanas években az élet császára volt, + hangadó, de vastagon! És most igen csak tompítja a szerepét, holott nyalt ide-oda a jópénzért! Ez akkor volt, amikor már rendesen fosztogatták az országot azok, akikhez dörgölőzött. Én akkor két munkahelyen dolgoztam, két gyermeket neveltünk és örültünk, h sátorozhattunk a Duna parton...
Endre Duboczk
Endre Duboczk 3 órája
Ja ez utólagos okoskodás , mit mondana a müsorba aki a bitófán végezte Kádár alatt ?, Teli van tárgyi tévedéssel. Szombaton én is elmondom a lottó számokat ! Az emberek nem változnak csak a világ körülöttük ! Kétszinű szar alakok !
Magdolna Szatmári
A világ, és benne az ember változik.. Nem szentek, hanem emberek vagyunk.. Az "ember tragédiája" vissza köszön.. Valahogy mindig is megláttam Verebesben az embert.. És a belső harc az emberben szerintem nem hiba, hanem külső kényszer..
László Gyurica
László Gyurica 3 órája
Nem vazze,PÁRTKELTE. :-))
Orsolya Kanizsai
Orsolya Kanizsai 7 órája
Becsülöm Verebes Istvánt. Marton László ügyében is. Nem áll be a boszorkányüldözők közé, árnyalja a dolgokat...
józsef hajma
józsef hajma 9 órája
A RIPORTER MIKOR FOGJA A MAGYAROK ELÖTT ELISMERNI A HIBÁIT ÉS A TÉVEDÉSEIT??? KÖTEKEDŐ ÁLLAT!!!!!!!
Doktor Kotász
Doktor Kotász 10 órája
Ismét egy nagyszerű riportműsor. Köszönet a készítőknek. Ezeket a videókat tananyagként kéne bemutatni újságíró iskolákban. A riporterek többsége Magyarországon teljesen érdektelen, és felkészületlen. Nem mindegy, hogy csevegés vagy beszélgetés folyik. Ez a csatorna egy, a kevés üdítő kivétel között. Tetszik, hogy még a kényes kérdéseket is nagyon kultúráltan, és ítélkezés nélkül, ugyanakkor határozottan teszik fel. Úgy gondolom, hogy amit Verebes István képvisel (nem Verebes István, mint személy), az egészen visszataszító. Megtestesíti azt a korrumpáltságot, azt az erkölcsi deficitet, aminek köszönhetően a magyar értelmiség teljesen lezüllött. Ilyen az, amikor valaki nem önazonos. Nagyon sok komment érkezett a falra, amelyben becsülik őt az őszinteségéért, de én úgy látom, hogy ez a művelet, amit itt elvégez csupán csak önmaga utólagos szerencsemosdatása. Hogy néz ez az ember tükörbe? Milyen példát mutat a gyerekeinek? Mit üzen Verebes az utókornak? A felszínen ez lehet, hogy őszinteségnek tűnik, de intellektuálisan hazug. Elszínészkedi, évekig, hogy a Heti Hetesben elemében van, majd pedig, mint egy díva, nem hajlandó egy asztalhoz ülni a többiekkel? Verebes István rossz néven veszi, hogy évtizedes színházi múlt után, mindenki csak a Heti Hetessel azonosítja. Hát igen! Aki k@€vának szegődik, az ne csodálkozzon, ha megb@€€&ák! A Heti Hetes egy óriási vargabetű volt az életében. Neki, mint csúcsértelmiségnek, a Heti Hetes többi szereplőjével együtt, komoly szerepe volt a közélet polarizálásában, a kultúra lezüllesztésében. Az, ahogyan az áldozatot hibáztatja, a Márton-ügyben, valami egészen förtelmes. Viszont beszélhetett volna arról, hogy mennyire káros a ‘cancel culture’. Azelőtt viszont én is értetlenül állok, hogy a szőke nős vicceket szexistának tartja a műsorvezető. Ez olyan, mint amikor a nők azon viccelnek, hogy a férfiak rendetlenek, nem figyelnek a nőkre. Stb. A humort, ne tegyük már polkorrekt mikroszkóp alá, mert az egy csúszós lejtő.
NNN Alex
NNN Alex 11 órája
Könnyebb akkor őszintének lenni, amikor már nincs tétje és relevanciája. Ennek ellenére azért megcsillant a régivágású értelmiségi attitűd, ami mára teljesen kiveszőben van.
Doktor Kotász
Doktor Kotász 10 órája
Nekem is pontosan ez a bajom vele, hogy utólag mosdatja magát. Elvtelen.
Anita Fehér
Anita Fehér 11 órája
Nekem nagyon szimpatikusak az ilyen emberek, akik nem mentegetik fel magukat folyamatosan, meg magyarázkodnak (utólag), hanem őszintén elismeri, hibázott. Hogy benézte. Hogy a pénzért csinálta.☺️Az önreflexióval sem fukarkodik. Iszonyú fárasztó hallgatni a felelősséghárításokat a “nagy” politikusainktól, értelmiségtől, hála a jó Istennek, hogy itt most nem kellett 😃
Anita Fehér
Anita Fehér 11 órája
Viszont az áldozthibáztatása borzasztó :( Nem mindenki képes nemet mondani! Nem mindenki tökös lány egy ilyen helyzetben! Lefagynak, sokkot kapnak, es valoban, ki vannak szolgáltatva. És ezt használják ki a hiénák.
San Stx
San Stx 13 órája
Hát nekem eddig is egy elvtelen seggfej volt ezek után meg még jobban az.
Péter desing
Péter desing 18 órája
Csak az interjús műsorokoat szeretem itt megnézni,de azok közt is ez volt a legjobb! Nagy gratula!
TECHNO TRONIC
TECHNO TRONIC 22 órája
FOS
Tomeew Wolffart
Tomeew Wolffart 22 órája
Marci, Zsenialis voltál. Komolyan, Te vagy a legjobb riporter, kb akit valaha lattam. 39 vagyok, picit idősebb, mint Te. Verebes pedig teljes zavar. A metoo ügy kapcsán pedig elmehet a picsaba, csodalom a tisztelettudasodat es jomodorodat, hogy Te csak megmosolyogtad. Nekem úgy tűnik, a magyarországi színházi világ olyan lehetett a rendszervaltas után, mint amilyen a Masok élete című film NDKjaban. Benne lehetett a légkörben, ahogy mondja is, hogyha nem szopsz, mehetsz takarítani. Ezzel együtt Lilla nem feltétlenül tudhatta kezdokent. Ez a jobbagyos mondata a meztelensegrol pedig alszent es minosithetetlen. Minthogyha filmen még nem látott volna erotikát.
Norbert Prack
Norbert Prack 23 órája
Nagyon jó a video !
Botond99
Botond99 Napja
Évtizedek óta nem láttam ilyen jó kérdezőt és ilyen őszinte riportalanyt.
toth ista
toth ista Napja
Ahhoz képest, ahogy élvezte a Heti hetesben a társaságot, kétszínű alaknak tartom Verebest.
PuMa
PuMa Napja
Vicces, hogy Marci egyből a kommunista üzemmódba kapcsol, amint a magyar metoo eset kapcsán ellenvéleménybe ütközik. Azonnal el akarja hallgattatni, hitelteleníteni, lejáratni Verebest, aki szembe mer menni a metoo szélsőbalos értelmezésével, annak árnyoldalaira rámutatva (pl. hogy bárkit meggyanúsítanak mindenféle bizonyíték nélkül, és ezzel azonnal karriereket törnek derékbe)
PLAJBASZBLOG
Nagyon nagy mélységekbe vitt le minket ez a műsor. Ilyenkor nem tehetünk mást, minthogy felmerüléskor mély levegőt veszünk és elgondolkodunk... önmagunkon.
Szilvia Papp
juj de nem szimpatikus ez a Verebes.
ildiko nagy
Verebes nagyon jó,de a riporter nulla.Erőltetett, irritàló hangja van, egyszerűen szar
Márti Barbarics
Remek interjú volt valóban! Üdítő önkritikával és olyan mondatokkal találkozni, hogy "ezeken majd még el kell gondolkodnom", éppen ezért is teszem fel azt a költői kérdést, hogy ha valaki verbálisan abuzálja a feleségeit (ráadásul azt állítja, hogy különben nem mentek volna hozzá), akkor annak a lánya biztos, hogy azonnal pofon vágna és otthagyna valakit, aki épp visszaél a hatalmával vele szemben?!...
Krisztián Devecseri
"I did it for me. I liked it. I was good at it. And... I was really... I was alive."
Istvánné veréb
Igaza van jó volt palástolva, minden a Kárdár korszakban ugyan úgy volt szegénység sajnos, mi is azok voltunk!
Ádám Kiss
Kicsit fura az a Mars az inghez de adom
koka miki
koka miki Napja
A musorvezeto nagy dicseretet erdemel a felkeszultsege miatt. Verebes egy nagy tudasu intelligens ember, de egy hatalmas seggfej ami tultesz mindenen.
Geccman
Geccman Napja
Le a kalappal Marci, megint gratulálok a beszélgetéshez! (A slejm kezdete óta figyelem a képernyőn a teljesítményedet. Nagyon nehéz ilyen jól kérdezni, és kiválasztani, hogy hol kell kicsit ellenpontozni, és hol elég - ahogy a Verebes is mondja - ráhagyni h az alany majd elmondja a magáét "és úgyis látszik" ha kilóg a lóláb) Remélem, lesz még közszolgálati média otthon, ahol ilyen interjúkat lehet nézni.
M Ú
M Ú Napja
Ugyanmár ez nem egy baloldali ember.. Nem igazán kedvelem. Nem lehet kiismeeni igazából... Azt hiszem hogy nem köpönyegforgató. De maga sem tudja hogy mik a politikai ideái.
dream Zs-92
Nagyon jó interjú. Verebes István egy rendkívüli ember. Nem lehet nem odafigyelni rá. Minden megnyilvánulása felkelti az ember érdeklődését. (Az Édes Annára való utalása megrendítő). Színházi emberként is egy óriási tehetség, fantasztikus elme. De azért egy mágikus henger vagy ruhakefe szükséges lett volna a riport előtt. A fekete ruhán sajnos rögtön látszik minden. Zavaró.
ildikó imre
ildikó imre 2 napja
nahát.....van közszolgálat.....maximális tiszteletem a stábnak, és a megszólaltatottnak is.
Szabolcs Bakos
Ez minőségi beszélgetés volt.
Ember Kis
Ember Kis 2 napja
Szerintem az az ember tiszteletre méltó inkább, aki eleve nem is "hibázott". Azokra gondolok, akik elmentek a Heti Hetes 2020-as utolsó adására. Lehet őket szeretni és nem szeretni, de vállalták és vállalják azt, amit mondtak, gondoltak. És lehet, hogy Verebes nem szerette azt, amit (egyébként évekig) csinált a Heti Hetesben, de akkor viszont nála zseniálisabb színész nem létezik a világon...
Sarolta Lunk
Sarolta Lunk 2 napja
Profi....Mindkét résztvevő.Igazán lebilincselő.👌
Андрюша Ющинский
hívjátok meg Fialát
Katalin Getto
Katalin Getto 2 napja
A nemzet pszichoterapeutája vagy, Marci, nem ironizálok!
Johanna L.
Johanna L. 2 napja
Apám ugyanezt mondja: 28:00-29:30. Egyébként miért írtátok át a címet? Sokat változott Verebes István a Marton ügyet azonban nagyon nem jól látja. Izzasztó kérdések voltak. Látszott hogy van min gondolkodnia még és szeritem fog is. Gratulálok mindenkinek. (nekem bejött a vasgolyós vicc, a másik túl közönséges volt)
Junior Honor
Junior Honor 6 órája
@Johanna L. Neki belefért.
Johanna L.
Johanna L. 7 órája
@Junior Honor Nekem nem fér bele.
Junior Honor
Junior Honor 10 órája
@Johanna L. Gondolkodj el rajta. Nyilván azért, hogy a sarki boltban eladó lehess minimálbérért nem feküdnél le senkivel, de ha garanciát adna, hogy a Hollywoodi filmben főszereplő legyél, és ezzel dollármilliókat keress, elgondolkodnál rajta ugye?
Johanna L.
Johanna L. 11 órája
@Junior Honor Ez igy van. Nem tudjuk.
Junior Honor
Junior Honor 11 órája
@Johanna L. Ezt nyilván te sem, és én sem tudhatjuk. Szerintem te akkor még nem is éltél. És azért állt elő vele most, mert most divatja lett a "me too" mozgalomnak.
MCLAUD123
MCLAUD123 2 napja
Verebes Napraforgó István :D
Sándor Zoltán Szabó
Jó lenne. Bár bosszantó, hogy nem a riporter elképzeléséhez kellene igazítani a beszélgetőtársunk véleményét, hanem meg kellene hallgatni az övét is. Mert az lehet más. ☺
Attila Karacs
Attila Karacs 2 napja
A Verebes István Úrt a kora (bölcsé) kovácsolta ... Nagyon gondolkoztam rajta végig nézem e , de megérte .. Ha (Hibázott) is , de legalább ő beismerte .. minden tiszteletem Verebes Istvának ... Az érdekelt volna miért jött rá hogy ami akkor jónak tünt az most miért rossz ? Szerintem ezt lehetne még tovább beszélni ..
Julianna Balázs
Gratulálok a riporthoz! Remek volt! 😊 Az a megjegyzés, amelyben kifejtem, hogy utálom Verebes rendíthetetlen, nyakatekert macsóizmusát, nem bírt itt megjelenni. Most leírtam a lényeget, hátha fönt maradhat.
Attila Pongó
Attila Pongó 2 napja
Gratulálok az interjúhoz! Egyre jobbak. Verebes megítélése számomra vegyes... Nagyon ügyesen magyarázza a bizonyítványt! Nem tudom mennyire felmentés bármi alól is, ha kell egyáltalán felmentés bármi alól is, hogy fizetnem kellett a gyerek külföldi tandíját? Ahogy öregszem én azt érzem, hogy fel kell vállalni mindent ami megtörtént. Utólag szánalmasnak tűnik a magyarázkodás. Sajnálom, de számomra nem hiteles a Verebes.
Travel Through Art
Ez nagyon érdekes kérdés volt a végén, és örülök hogy ebben Verebes István nem hátrált meg. Vissza is kérdezett, hogy miért kényszerítés? Ezen szerintem érdemes elgondolkodni. A kényszer egy erős szó. Szerintem azt jelenti, hogy valaki mást valamilyen hátránnyal, bántalmazással félelmet keltve (tehát olyan módon, hogy a kényszerített számára hihető legyen, hogy a hátrány meg is fog valósulni) valamilyen magatartásra rábír. Az viszont, ha az áldozat valamilyen előnyt remél, és az elkövető azt helyezi kilátásba (vagy csak érezteti is akár) hogy ezt az előnyt nem kapja meg, ha nem teszi meg amit az elkövető kér, az nem kényszerítés. Még csak nem is zsarolás. A zsaroláshoz is valami negatív hátrányos dolgot kell kilátásba helyezni. Ha pl azt mondta volna hogy szétverem a fejed ha nem csinálod ezt meg ezt, és ott az autóban ennek reális esélye lett volna, akkor lett volna kényszerítés. Ilyen tudtommal nem történt. Ez így csak valamiféle hatalommal visszaélés az igaz, és undorító! De az elkövető hatalmával az áldozat is vissza akart élni, felhasználni a saját karrierje építésére. És úgy néz ki vissza is élt, csak aztán 20 év után döntött úgy, hogy ezt mégsem kellett volna.
Travel Through Art
Azt lehet esetleg mondani, hogy azt a negatív következményt helyezte kilátásba, hogy akkor nem fog szerepeket kapni, vagy kirúgják a nőt a színházból. De ez csak akkor számítana ha így ki is volt mondva. Ha csak éreztetve lett volna, azt nehéz bizonyítani. Azt csak úgy lehetett volna, ha a nő nemet mond, és ezután kirúgják. Akkor mondhatta volna hogy a rendező visszaélt a hatalmával, és azért rúgta ki, mert a nő nem teljesítette a szexuális elvárásait. Akkor a rendező tényleg megérdemelte volna a meghurcolás teljes mértékét. Csak ehhez a nőnek előbb nemet kellett volna mondania.
deadmanzhand
deadmanzhand 2 napja
Végighallgattam a vágatlant és abban benne volt hosszabban a 9/11-es szekvencia is. Ott Farkasházy azt mondja, hogy "Nem akarom megérteni a terrorizmust. A terrorizmussal le kell számolni." -nos az a baj, hogy alapvetően Farkasházy nem érti mit jelent az, hogy megérteni valakiknek a helyzetét vagy nézőpontját. Számára ez a szó azt jelenti, hogy elfogadni, amiről viszont szó sincs.. Ugyan így nem akarták "megérteni" Orbánt sem. Itt van az eredméyne 10 éve, hogy Farkasházyék "nem akarátk megérteni". Hát most sem értik... És ezek az emberek a felelős értelmiség itthon? Verebes pontosan fogalmaz, amikor kifejti, hogy a megértés arról szól, hogy mögé nézek, az okozatnak. Amúgy a témával kapcsoaltban ajánlom Amosz Óz könyvét: Hogyan gyógyítsunk fanatikust.
Peter Kiss
Peter Kiss 2 napja
Mennyire igaza van Verebesnek!!!
Luca Kornélia Kósa
hat ez valami egeszen elkepeszto, amit Verebes Istvan a Marton ugyrol mond. Most nem szedem szet egyesevel, de meg vagyok dobbenve, hogy MOST is ezt mondja, pedig volt ideje atgondolni.(Lenyegeben azt mondja, hogy azzal hogy beszallt a kocsiba legitimizalta ami tortent. Es meg a sajat lanyat is elhozta! azt hittem leesek a szekrol...) .
A Cs
A Cs 2 napja
Nekem az alkoholizmus temanal szoruot ossze a szìvem, aztan jutott eszembe a komment irasa kozben Tibiatya. Aki nagyon intelligens meg minden de azert ezt a generaciot is belevitte az alkoholizmusba. A heti hetes kihozhatott volna ebbol a fuggosegbol 100 ezer embert also hangon.
2nevada2
2nevada2 2 napja
Ahányszor a kérdező "bejátszás" helyett azt mondja, hogy "bejátszó", szeretnék odavágni valamit a képernyőhöz.
ATengeresz
ATengeresz 2 napja
Megint mondom, a "Partizán" a legkomolyabb műsorrá nőtte ki magát a médiában.
trash trash
trash trash 2 napja
megint elindultal abba az iranyba hogy ki akarsz mondatni olyan dolgokat emberekkel amiket sose fognak kamerak elott kimondani. igen bizonyos szakmakban a noknek szopniuk kell az elorebb jutasert ez igy volt van es lesz mig vilag a vilag. ez nem kenyszer nem eroszak csak egy lehetoseg. de ne izgulj Marci amerre tartunk eljon a hon ahitott vilagod amikor majd picsogo fiucskak fognak noket feljelenteni hogy a jobb posztert meg akarta magat b*szatni a fonokasszony :D
Remete Ladi
Remete Ladi 2 napja
Nagyvérű, szapora nép szex őrült, gátlástalan, szégyentelen, akár unokatestvár nép, az aroma!
Laszlo Gall
Laszlo Gall 2 napja
Egy melyen humanista embert lattam....bar ezt mindig is igy gondoltam, meg akkor is ha nem allunk egy oldalon...
mari endrődy
mari endrődy 2 napja
Egy tapasztalt,bölcs öregember véleményét hallhattuk az életről,az életéről. Jó egészséget kívánok Neki!
Nagy Richárd
Nagy Richárd 2 napja
Drága Verebes István Úr! Nagyon sajnálom, hogy a felsorolt alkotásai sosem jutottak el hozzám. Jól látja: az én emlékeimben is csak úgy szerepel az elmúlt harminc évben hallott és látott aknamunkássága, mint a mindenkori (valójában sosem) "baloldali" internacionalista, folyton idegen hatalmakat kiszolgáló, önállóan szuverén magyar nemzetet kormányozni képtelen, egyedül és kizárólag hazaárulásban jeleskedők médiabábja. Ezzel a szerepkörrel az én olvasatomban nem csak a fent említett táborral szemben állóknak okozott mérhetetlen károkat, hanem hazájának és minden magyar nemzetiségű és kisebbségben élő honfitársának is. Ezzel a Heti Hetes többi szereplője is így van. Sajnálom, hogy saját alkotásain keresztül nem ismerhettem meg Verebes Istvánt.
Jonathan Winesky
A konzekvenciát azért le kellett volna vonni: változtatni kell ezen a belterjes rendszeren a magyar színészvilágban.
Ember Kis
Ember Kis 2 napja
Két dolog jutott eszembe. Az egyik: felmérhetetlen károkat okoznak egy országnak a demagógok: Csurka, Torgyán, Puzsér. Orbán sajnos sokkal okosabb. Ő nem demagóg, csak "használja" a demagógiát. A másik dolog: Fábryról mindig az jut eszembe, hogy aki megállás nélkül tud beszélni, az mikor gondolkodik?
envagyok gyuri
* bejátszás
Anikó Ali Rawech
Ez egy életút, és szerintem senki nem értene egyet 10-20 évvel ezelőtti önmagával. Jó esetben. Mert ez azt jelenti, hogy változik, és jó esetben fejlődik. Respect Verebes! :)
G. K.
G. K. 3 napja
Mindenről van egy sarkos véleménye általában, de konkrét kérdések esetén ez az elvtelen, szervilis, hatalommal elnéző önellentmondásosság is a sajátja volt mindig.
Jetkoboss / _FreeRadical
Elszomorít, hogy Verebes szabadkozik például a szőke nős viccek miatt. A riporter teljesen antimaszkulin műsort kreált.
M1Garand
M1Garand 3 napja
Szar az ha olyanból kell megélni, ami miatt nem tud valaki a tükörbe nézni. De neki is sikerült! Csak keserű lett a nyál a......
Puska Agnes
Puska Agnes 3 napja
Nagyon jó.
zoltán L
zoltán L 3 napja
Gulyásnak olyan feje van, mint egy marha nagy barna kivi. :-D
Attila Kánai
Attila Kánai 3 napja
emelem kalapom Verebes István előtt..meztelen a király.. már nem tudnak neki ártani
Max Manfred
Max Manfred 3 napja
53:52 itt Verebesnek adok igazat.
Kitzhun
Kitzhun 3 napja
Kiváló kérdések, intelligens válaszok. Marci egyre jobb, felkészült, okos, kiváló háttércsapattal. Úgy kérdez keményen bele, hogy nem sértő. Csak így tovább.
János Erdős
János Erdős 3 napja
Nem bírok mert okádnom kell tőlük!!!
Melinda Medgyaszai
Jó beszélgetés. Egyetlen megjegyzésem lenne a szakmámból: a miért nem védekezett kérdésre az egyik válasz: a lefagyás. A lefagyás, az egyik védekezési mód a harc és az elmenekülés mellett, s nemi erőszak esetén a legjobb esély az életbenmaradásra.
Attila Bódi
Attila Bódi 3 napja
89-ben rájött hogy jön 90, és azonnal ütötte 88-at...nagybetűs helyezkedő!!!
Zsuzsanna Koncz
Köszönöm én is az interjút,annak szellemét,a jó kérdéseket. Mindenképpen kikívánkozik egy gondolat,amire jutottam meghallgatás után: Amíg a mostani ellenzék,beleértve a régi és újabb szereplõket is ,nem végzi el minimum ilyen szinten a múlttal való szembenézést,akkor nincs és nem is lesz hitele,ezen keresztül valódi értelme küszködésüknek.Még ha bizonyos cselekmények megmaradnak utána esendõségként elkönyvelve,mivel nincs rá elfogadható érvelésük,akkor is ez lenne a gödörbõl való kiút. Ha ezekrõl a dolgokról említést sem téve tovább hordozzák a sarat ,mintha semmi rosszat nem követtek volna el,akkor még csak esélyt sem adnak a megbocsájtásra.Nekem biztosan nem. Érvényes ez a kormányon lévõk kierõszakolt ,rossz vért szülõ ,majd elmaszatolt cselekedeteire is. Nem lehet úgy tenni,mintha mi sem történt volna.
Ferenc Zsidó
Ferenc Zsidó 3 napja
Védőoltás Fundamentalizmus ellen és a Fenevad Bélyege hurun.info/to/vide/dn1oyHqQq6K23Zo.html Dr Lenkei Gábor Koronavírus-terror - Az okok őszinte feltárása 4. rész Miért nem esek térdre a védőoltások előtt? hurun.info/to/vide/n6GJw29pkWa7rs0.html Rácz Margit
Joe Boka
Joe Boka 3 napja
Ennek a videónak a címét, jól látom, hogy(valószínűleg a Pista kérésére) 3x változtatták meg? Ez most a harmadik vagy a negyedik cím?
Galambos Tarzan
Itt legalább nem volt olyan szolgai a riport, mint a bayern interjú! Ez tetszett, az meg csak megtörtént...
Amália Veres Zoltánné
Ez a műsor teljesen tisztán tükrözi Verebes nagyságát!Nem csak hatalmas művész,de embernek is az.Minden tiszteletem az övé!!!Több ilyen őszinte,korrekt, és jó érzésű ember kellene!!
Balázs Cseh
Balázs Cseh 3 napja
A jófajta gójok maradhatnak? Zsiráfok meg pláne.
Kinga Konyicska
Kedves Marci, régóta követlek. Kedvencemmé váltál, egek, olyan fontos munkát végzel, végeztek! Igazi közszolgálat. Megy is a támogatás
M Mik
M Mik 3 napja
Szuper műsor! Verebes sokat nőtt a szememben. Képes volt emberként viselkedni, felülvizsgálva hibáit/nem hibáit. Példát vehetnének róla sokan a közéletben.
Bálint Ekler
Bálint Ekler 3 napja
A kádáros dalról fel se merült volna bennem, hogy az nem paródia, erre most megtudom, hogy komolynak szánta :D
Rudolf Tóth
Rudolf Tóth 3 napja
Én viszont marha nagyot csalódtam Verebesben. Neki ez csak rutin volt. Annak idején azért néztük a Heti Hetest, mert a szereplők magukat adták, vállalták magukat. Ezek szerint ő nem, ő csak színészkedett. Most is egyik szavával üti a másikat, beismeri hogy Orbán rendszere egy nagy sz@r, de ne váltsuk le, mert hátha a következő rosszabb lesz? Ez minősíthetetlen.
Gabor Hermann
Gabor Hermann 3 napja
Minden politikussal kellene ilyen visszanéző vallatást tartani. Mondjuk 4 évente...
Rácz Péter
Rácz Péter 3 napja
Remek beszélgetés volt, őszintének tűnt. Vajon mit gondol Linda lányáról, aki eljátszotta az Utolsó tangó női főszerepét?
Dobrev Klára DK
Azthittem,h már meghalt...
Szittya
Szittya 3 napja
Én is kedveltem, amikor még nem tudtam semmit a politikáról. Nyilván gátlástalan, tehetségtelen, de jó kapcsolatokkal rendelkező személy volt ő is, a Lipótvároson belülről, mint minden 2. celeb. Így azért könnyű érvényesülni. Más is tudná, amit ők, sőt sokkal többet is. Csak nem kerülhet oda.
Sándor Földényi
Nézzétek meg a 2006 -ban a Moldova interjút a Kádár könyv megjelenése után ! Janus arcú Verebes !
Gazdag László
Le a kalappal. Őszinte volt. Szerintem nincs más aki igy elmondja a dolgokat.
Györgyi Kövesi
Kiváló interjú, gratulálok!
Zoltán Szolnoki
Éretlenek (Francia film 1980) Karakter: Gaétan Szinész: Gaétan Bloom Szinkronhang: Verebes István Óriási volt !!!
Gyuri Ignácz
Gyuri Ignácz 3 napja
Javasolnám hogy a volt heti hetes tagjaival ,mindenkivel csinálni egy ilyen riportot !!!!szivessen meghallgatnám hogy nekik mi a véleményük Verebedről és az interjú járol!!!!
D D
D D 3 napja
mindig érzékeltem ezen a palin hogy gondolkodik másokról
Tibor Oravecz
Tibor Oravecz 3 napja
Lehet, hogy Verebes szexista és nőgyűlölő volt a Heti Hetesben, már nem emlékszem, de ez a két részlet pont nem példa egyikre sem szerintem. Az a vicc szar volt, a beszólás meg legfeljebb ízléstelen, de az ott ülő nők sem háborodtak fel anno, nem értem akkor mire ez a felhábitodás most egy férfi részéről... 🤔 És szerintem a Marton László "védelmében" tett érvelese teljesen jogos és logikus. Elég szomorú, hogy gyakorlatilag bemondásra tönkre lehet tenni életeket, egész életpályákat.
gmagyar6
gmagyar6 3 napja
Ti melyik csatornát néztétek???? Verebes, meg az őszinteség? Azt se tudta hogy forgassa vissza a saját ellentmondásait, hogy tűnjön föl ugyanúgy véleményvezérnek, mint ahogy eddig mindig abban tetszelgett! Jól mondta, ő egy ripacs. Most sem tagadta meg magát! "Beszéljünk a színekről": lehessen azt mondani a nyilvánvalóan feketéről, hogy az a fehér egy változata. Szánalmas ez az ember. A teljes "elittel" egyetemben.
Matyas Lanczinger
mind a riporter, mind az interjúalany remek volt
salzdorfer
salzdorfer 3 napja
53:19 belátás => szervilizmus
Dágány Ferenc
Remek volt. Persze, Verebessel könnyű.;)
MrZoun79
MrZoun79 3 napja
valóban két fél szükséges.
oroszky zoli
oroszky zoli 3 napja
Szenzációs Marci a legjobb riporter.
Attila Gero
Attila Gero 3 napja
35:02 Maradjunk abban, hogy nem lesz vasgolyos vicc, amint nem halljuk, hogy “ja, csak ferfinatha”, mikozben atlagban evekkel elobb halunk meg es kevesebbet jarunk orvoshoz. Deal?
Attila Gero
Attila Gero 3 napja
Ez egy bitang jo interju, gratula!
Attila Vajda
Attila Vajda 3 napja
Azt nem tartom tisztességesnek, hogy a Verebessel nem közöltétek előre, hogy mivel fogjátok szembe állítani! Ti rengeteg időt szántatok a dolgok szembeállítására, sok emberetek dolgozott rajta! Verebesnek 1 másodperce volt, hogy pontos legyen összeszedett. Ez arról szólt hogy lehet egy ember alól kihúzni a talajt! A riportalanynak is tessék esélyt adni, hogy felkészülhessen! Verebes jó szándékkal ült le! Ti végig gyönyörködtetek a szenvedésében!
MrZoun79
MrZoun79 3 napja
nem értek egyet. ez egy szituáció. amiben ő emberségesen viselkedett, esendőn, elgondolkodott. ez egyáltalán nem ad negatív képet. volt egy termékeny feszültség, de gm korrekt volt, pontos jó ütemű és figyelt vi-ra.
Bnd Info
Bnd Info 3 napja
Verebes, ma ahogy megnéztem ezt a riportot került a helyére , eddig nem kedveltem, innentől másként gondolok rá.
Edina Csenky
Edina Csenky 3 napja
Sosem kedveltem Gulyás Marcit igazán. Nagyon más a világnézetünk. Én konzervatív vagyok (nem fideszes, apolitikus!) és hívő. Volt néhány megnyilvánulása, ami idegen volt tőlem, mert tiszteletlennek tartottam más emberek nézeteivel szemben. De valahol a "televíziózás" (az egyszerűség kedvéért így nevezem) itt kezdődik. Azért tud kérdezni (beszélgetni), mert művelt és eszes hozzá. Minden elismerésem. :)
Következő
Interjú Alföldi Róberttel
25:46