Sötét

Vezess Értékbecslő: viszi majd a pénzt a Škoda Octavia 5E 2,0 TDI? 

Feliratkozás
Megtekintés 53 E
98% 527 8

Ez az 5E kódjelű Škoda Octavia 2,0 TDI hamarosan eléri a 200 ezer kilométert. Számos vevő fejében ez nagyon fontos határérték. Csak pszichés kényszerről van szó vagy 200 ezer km felett tényleg jöhet a ráköltés-cunami?
Feliratkozás a csatornára: bit.ly/VezessTV-feliratkozas
www.vezess.hu/
vezess/

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.nov.13.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 66   
Józsi The Rocket
Józsi The Rocket 10 órája
Imádom ezt a rétegvastagságmérős majomkodást... Azért tegyünk már különbséget a "ráesett a hajtáspajtás" és az "elvitte az elejét a vereshetes" között basszus, ahogyan Tibi is mondja NEM ÚJ AUTÓ, tuti hogy volt már itt-ott fényezve. Aztán meg jön a madár az alis kalibrálatlan rétegvastagság mérővel és alkudozni akar ha a gépháztető elejébe bele van fújva... az fel sem merül benne hogy a kőfelverődések miatt...
Glocz. Istvan
Glocz. Istvan 4 napja
Ajánlott 180.000 km- es vezérlés csere alkalmával az olajszivattyú szíjját is cserélni? Motorkeknő levétele szükséges a cseréhez? Előre is köszönöm a választ.
Richard Stefanits
Ahogy a VW motorolajai, a váltó olajai is egy bizonyos szabványnak felelnek meg, ami azt jelenti hogy ha az adott olajra rákerülhet az adott VW normának megfelelő számsor, azt bele lehet tenni az adott váltóba. A hatos olajos kuplungos váltóba a Fuchs Pentosin FFL-2 is belemehet. A fuchs szerint ez az egyetlen olaj ami megfelel a VW TL 52 182 specifikációnak.
Gerrard Steven
ja nangyábból teeeeeeeeeeeee
ww95
ww95 5 napja
A modern dízelek mennyire tiszták! Hahaha! Naggyon jó! Gondolom a próbapadon mérve,bekapcsolt hamisító szoftverrrel! A 6 literes fogyasztás meg mese habbal. Ha a nagggyon takarékos dízelhez hozzáadod a magasabb karbantartási értékeket, nem jössz ki 8 liter alatt. Plusz jellemzően drágább a gázolaj mint a benzin. A nap végén a 6 literes fogyasztást duplán megfizeted. Lehet,hogy aki naponta Sopron-Vásárosnamény között ingázik,annak esetleg megéri a dízel. Egyébként a piac is beárazza a dízeleket. 15 millás prémium német dizelrket azért adják 8-10 évesen 2-3 milláért,mert tudja mindenki,hogy triplán megfizeti a 6 l fogyasztás árát. Sajnos,ha nyugaton felpörög az ev gyártása, akkor ezek a "takarékos" dízelek tízezer számra fognak beözönleni az országba. A 1-2 millás vételár el fogja bódítani a magyar vásárlót. Különösen,ha az influenszerektől azt hallják,hogy a dízel micsoda tiszta és megbízható.
ww95
ww95 2 napja
@H. K. nem.
H. K.
H. K. 4 napja
olvass utána mielőtt leírsz valamit....
Szilko1977
Szilko1977 4 napja
Egy dízel tiszta és megbízható...... Hároméves koráig, utána szabadulni kell tőle! 😃
TheSzaboZE
TheSzaboZE 5 napja
Hiába hozza be a fogyasztás a veszteséget, ha az a fogyasztás az előző tulajnak okozott kevesebb költséget...
Ferenc Kiss
Ferenc Kiss 6 napja
Szóval azért mert vettél egy DSG váltós Octaviát és 3-4-5-6 autónyi szabad helyet hagysz magad előtt egy sorban, mert drága a javíttatása, az a rohadék aki bemegy arra a helyre. Nem tudom, én ha újságíró lennék, biztos nem engednék meg magamnak ilyen stílust. Bár nem jellemző rám, hogy ilyet tegyek, mégis a műsort hallgatva, megszólítva éreztem magam. Ki is kapcsoltam.
Balogh Nandor
Balogh Nandor 6 napja
Nem tudom, jól keresek, de nem merném megvenni. Első 200 ezer kilométeren a tulaj sporolt vele 2-3 milliót egy benzineshez képest. De hamarosan, ebből vissza kell adni neki 1.5 milliót. Rohadt jó ez a DSG ha j autót vesz az ember és 150 ezer előtt eladja. De akkor meg iszonyat érték vesztést kell elszenvedni. A lényeg, hogy ezek a bonyolult és drága cuccok iszonyat pénzt tudnak felemészteni egy idő után. Szóval használtban már felejtősek.
Erik Boros
Erik Boros 6 napja
Azért az átragasztásért az nkh szól is h cseréld ki jobb esetben ,rosszabban meg a forgalminak heló
Erik Boros
Erik Boros 5 napja
@Vagyok Aki you are bad boy
Vagyok Aki
Vagyok Aki 5 napja
Bekaphatja az nkh!
Zoltan Zoltan
Zoltan Zoltan 6 napja
Most állok autóvásárlás előtt, a Skoda Octavia TDI DSG is a kiszemeltek között van, de nézve ezt a videot teljesen elment a motivácóm, hogy vegyek egy ilyen túlbonyolított, pénztemetőt. Gyakorlatilag 200.000 km után kuka az autó, vagy ráköltöd még egyszer az árát a következő 100-150.000 km-re. Szóval Toyota Hybrid, vagy Nissan Leaf lesz a kocsim :) Ezt meghagyom azoknak, akiknek saját szerelőműhelye van :)
BalintK98
BalintK98 6 napja
Ez aztán egy kib*szott jó motor... annak akinek nincs.. egy ismerősöm 4 hónapja vett ilyen octaviat RS-ben, kapásból 1.7 milliót költött rá mert csapágyas lett a motor valamint hengerfejes 127e km-nél! Meg mekkora baromság az, hogy egy intercoolert 90 fokos vízzel hűtünk? Nincs benne termosztát, mert a vízpumpát túlbonyolították hogy legyen 50 ezer és csak a gyári jó hozzá? Retek Volkswagen... Szerintem még a tervező mérnök se tudta hogy melyik vízcső hova megy.. indiánok
Jarumasz
Jarumasz 7 napja
Mennyi ilyen motort raktam össze te jó isten. :D 3-4 Milliót tuti. :D
Krisztián Takács
Most lemajmoljátok a totalcar mühely prn-ot? 😐
Vezess TV
Vezess TV 7 napja
Kedves Krisztián! A Értékbecslő sorozat 2018 szeptemberében, így hamarabb (tehát korábban, azaz előbb) indult, mint a kollégák a Műhelypornóval. Ennek ellenére sem hisszük, hogy a Totalcarnál - a Te kifejezéseddel - bennünket majmoltak volna a saját műsorukkal.
G Balazs
G Balazs 7 napja
Mármint a motorra
G Balazs
G Balazs 7 napja
Burkolat nincs hozzá??? 😵😵😵
Tibor Fazekas
Tibor Fazekas 7 napja
Sponzored by Porsche Hungária :D :D
Axeloon
Axeloon 6 napja
Miért?
Pekarik Tamás
Műhelybe a srácokat legközelebb küldjétek el kávézni mert nézhetetlen volt a sok kompresszor töltés és egyéb háttérzajok miatt! Reklámok természetesen az agyamra mentek... Ezektől eltekintve jó volt a műsor...
1312
1312 8 napja
Inkább 4 misi egy ilyen ... nem 3
YELLOW
YELLOW 8 napja
Na ez a baj, amikor mindenki össze veszi a 2ezer Ft-os blutooth, vagy vezetékes diag kábelt, és ő már diagnosztikázik, miközben egy univerzális interface, vagy program simán adhat false eredményt. És ha még jó is a hibakód, azt hiszi meg is van a hiba. Közben egy hibakódot számos egyéb alkatrész generálhat, sokszor banális hibákról beszélhetünk, de a sok szaki már 40-80ezres alkatrészt cseréltetne, miközben egy cső van kirepedve mondjuk. Csak ehhez tudni kell mi mivel függ össze, a rendszer felépítését. lehet van, aki beletrafál, de még az sem 100%-ha többségében a neten azt jelölik meg legvalószínűbb hibaforrásnak. És a szomorú, hogy sok szerelő is ezek alapján javít, aztán max ráfogja, hogy annak is baja volt. Úgy sem fog senki ellenkezni a szerelővel. Fontos, hogy ebben a műsorban azért szépen rávezetitek az embereket erre, legalábbis nekem úgy jön le, hogy mindig történik valami olyanra felhívás, ami szeretnek a kontárok és csaló szerelők játszani. Fokozatosan, de fel kell nyitni az emberek szemét.
Esenszki Roland
Ahogy elkezdtem nézni a videót csak arra tudtam fókuszalni, hogy ez a Szörényi András a legkevésbé sem alkalmas a youtube-os tartalmakhoz... Aztán végül csak eljutottam a videó vegéig, és valahogy teljesen megváltozott ez a véleményem 😄. Köszi a vidót, ment a feliratkozás!
Gábor Härtlein
Jók ezek a crtdi motorok, de szerintem a Peugeot-Ford tdci motorok sem rosszabbak.
Gábor Härtlein
@András Szörényi Szia András Reméltem is,hogy ezt mondod😁
András Szörényi
Kedves Gábor! Nem is rosszabbak, a franciák nagyok dízelben. A Tiédban is meggyőző az 1,5 TDCi:-) Üdv, András
Tamás Tóth
Tamás Tóth 9 napja
Kíváncsi leszek,mikor lesznek gazdasági totálkárosok a mai és 5-10 éve gyártott agyonbonyolított kocsik!Értem én meg kell menteni a földet,jó az alacsonyabb fogyasztás plusz Le és nyomaték,a kasznik tény egyre biztonságosabbak,egyre csendesebbek!Fejlődik az autó ipar is,ennek viszont az az ára,Enterprise űrhajót megszégyenítő bonyolult nagyon drága technika!Ha megkapja autó időben minőségben a hozzá járó karbantartást,eszméletlen összegeket emészt fel az űrtechnika fenntartása!Biciklilánc vezérműláncok,hengerek lassan összeérnek,súlycsökkentés minden áron!Kettős tömegű,dupla kuplung,részecske szűrő,két katalizátor,4 turbó,lassan 3000-4000 bar-os befecskendezők,kis és nagy nyomású rendszerek,4 villanyszervó,szanaszét szilentezett futómű,adaptív felfüggesztés,brutál bonyolult autómata váltók,abs,esp,kanyarkövető fényszórók,ledes lámpák,hibrid üzem,és még sok sok ami kimaradt!Aztán a sok sok célszerszám ami kell javításokhoz,kb egy kamionra való!Részemről kis apró cseprő kis fillérbaszó történet egy a sok közül!Renault Clió tech run 1.4 16V 2000 évjárat,injektor csere volt,bontott injektor sor 4 injektorral műanyag osztó csővel 8000ft ez oké!Aztán arra gondoltam kicserélem rajtuk az összesen 8 db O-gyűrűt!Kiderült 4000ft két darab kis aranyos csomagba,ugye 4 kell 16000ft!Mi kerül 8 db szaros benzinálló tömítésbe ennyibe?Raktározás egyebek mi???Nyomozás stb,és kapott 1000-ft ér 10 db oda való benzin álló O gyűrűt,megmaradt még kettő darab!Több éve hibátlan!Tudom ez pitiáner példa,de ebből is látszik a szarért hugyért elkérnek nem kis pénzt,mi van az O gyűrűnél kicsit bonyolultabb alkatrészekkel!?Következő autóm is elérhető álom lesz,lehetőleg minnél kevesebb innovációval!Nehéz is lesz választani,biztos 10 évnél idősebb lesz!
albert adam
albert adam 9 napja
"valami szemétláda befurakodik" - gratuálok! Szerinted az egész városnak szívnia kell a dugóban, mert neked DSG váltós autód van? Ha mindenkinek DSG váltós autója lesz, akkor majd mindenki 50m-re áll a másik tól, hogy kímélje?
csaba h
csaba h 9 napja
Hát nekem a 2.generacio utan a 3.generacio nagy csalodas!Vitaba szalnek a 2 urral ugyanis nagyon hianyzik a fuggetlen hatso futomu!! Sajnos az auto sulya is megegyezik az 1.generacios fabiaval!Ami eleg gaz!Esoben azert nagyon erezheto!Megertem ,hogy ez csak egy szolga marka,de a 2.generacio utan lenyegesen tobbet vartam! Es szeretnem meg kijavitani az szemuveges urat, hogy semilyen hangszigeteles nincs rajta!Ahogy az elozokon sem! Szemelyesen biztonsagosan hasznalhatonak a 4×4et ajanlom.A motor lenyegtelen ugyanis mind kuka.Igen ezek a rengeteg erzekelok elektronika.Szoval egy bizonyos km utan folyamatosan fog irni valami hibat!Ja es dicseret a szerelo urnak a pozitiv szemelyes szakertelmeert!
csaba h
csaba h 7 napja
@tranelarod probaltam tobb 1.6 tdit ,de az 1.9pd 77kw utan mindegyik erotlen volt.Alacsony fordulatszamon elverezteztek!Azert a 16 szelep jocskan megkoveteli,hogy porgetve legyen!De ez nem problema eretlen soforoknek!A hatso fuggetlen futomuert viaszont mindenkepp ragaszkodom.Ez viszont mar a 4.generacioban is hiany! Az tuti ,hogy a szolga Skodaval befezeztem!
tranelarod
tranelarod 7 napja
Az 1.6 tdi teljes vállalható, nevetséges a fogyasztása és a 110 lóerős is teljesen jól viszi, a 116 lovas verzió persze még jobb. Én eddig 32000 km-t tettem a céges 2019-es faceliftes verzióba és igen, lehetne kicsit jobban szigetelt, halkabb, de városban is elvan 6-6.5 literrel, országúton viszont 4.5 litert eszik, ami szenzációs, egyébként a 32000 km átlaga 6.3 liter, ennek fele város, a másik felének a fele autópálya, a másik fele országút. A hátsó futómű csak kanyarban és rossz úton zavaró, de akkor se élhetetlen, ellenben igénytelen, szervizelni így olcsóbb és tartós. Az autó alacsony súlya örvendetes, kombiként is 1300 kg, ami jó a fogyasztásnak és a kezelhetőség, rugózás szempontjából is áldás. Egyedül a váltó nem ideális városban, mert minden fokozat túl hosszú, de ez megszokható.
Tibor Rózsa
Tibor Rózsa 9 napja
Hasznos csatorna, köszi! A sütit meg inzézük!
András Szörényi
Kedves Tibor! Köszönjük szépen előre is:-)
Andras
Andras 9 napja
17:24 Ebben biztos 180.000km van? Miféle szőrőstaplú forgatta ezt a kormányt?
llaci80
llaci80 6 napja
eladás előtt a flotta autókon ezeket cserélni szokták mert ők olcsóbban jutnak hozzá ehhez az alkatrészekhez...optikai tuning...többet kérnek érte eladáskor
Peter Flander
Peter Flander 9 napja
Dízelt is csak az ökör vesz. Nekem Octavia 3 van - szolgálati. Országúton 4,8 liter fogyasztás. 1,4 TSI (nem autópálya, ott azért eszik 200-nál 10-et is)
Róbert Albert
@Peter Flander az 1.6 tdi az más kategória! Nekem volt eddig a családban már vagy,20 autóm is ! Van tapasztalatom mindkét táborral (benyo,diesel) Accord 2.4 szívó benzin 13-15 liter! A dieselek meg eljárnak 5-6 literrel és nyomatékosak is! Hát mindenki eldöntheti,hogy neki mi a jó! De attól még nem ökőr! Amúgy dehogy bántottál meg! Kívánom hogy mindenkinek lehessen legalább egy ilyen "szar skodája"! amiért meg is dolgozott! 😉
Peter Flander
Peter Flander 8 napja
@Róbert Albert Bocs, nem akartalak megbántani. Nincs sajátom, mivel felesleges, ha itt a cégi. Nem akartam dicsekedni, de ha jobban belegondolok, megtehetném, hogy a főnők vesz nekem autót. Amikor szervízben volt egy hétig (karcolás miatt) a csereautó egy ugyancsak 3-as Octi volt 1.6 TDI. No amennyit én lekáromkodtam az egy hét alatt, az óriási volt..
Jocó Kis
Jocó Kis 9 napja
Köszönöm a tapasztalatokat mindenkinek😁😁😁
ast
ast 9 napja
@Jocó Kis A fogyit vissza tudom igazolni,a +15-20 fokos külső hőmérsékletnél a legjobb nálam,az autóm 2015 11 havi Octi kombi 1.4 150 LE,hát kifogtam,első 5000 km vez feszítő kétszer lett rossz,nem ugrott át,másodikra a szívó okoskereket is cserélni kellett gariban,azóta jó,de ha van kb 3 hėt állás induláskor van egy fél mp es morgás míg elkezd dolgozni a feszítő,de ez ritkán jön elő,jó karakterű ez a szíjas motor,44 e km nél járok.Lehet én voltam a 100 000 ik akinél pont kijött a hiba a statisztikában.
pressing1977
pressing1977 9 napja
Nekem is ez a 3-as octavia-m van, csak benzines 1.4 TSI 140 le DSG. Jól megy, ha kell, keveset fogyaszt, ha nem tolod neki.
huszaratraktor
huszaratraktor 10 napja
24:02 Ne értsen senki félre, nagyon szeretem mindkét műsort. DE... Ennek a két, többszörösen összetett, két lélegzetvételes mondatnak nagyobb információ tartalma volt, mint a MűhelyPRN egy egész évadának. (Oké. Persze, az nem derült ki, hogy a ködzárfény működik-e. Lehet nem.) "DSG váltó esetén sokkal megbízhatóbbak és jobban működnek az úgynevezett 'olajos- vagy nedveskuplungos' verziók, amiket a nagyobb nyomatékú motorokhoz társítanak. A 250 nm-ig alkalmazott, azért az 1,4 TSI-be is berakott szárazkuplungos DSG-vel sokkal több baj lehet, ezeknek sokkal könnyebben túlmelegszik a kuplungja , nincs olajfürdő ami ezt megakadályozná, (...) hiába kisebb a nyomaték, amit ott át kell vinni, az mégis egy jóval kevésbé megbízható, és egy jóval kevésbé stabil és hosszú életű szerkezet, mint amit ebbe az olajos kuplungos Octavia-ba szereltek, amiben még 6 fokozatú a váltó (...)" Azta.
András Szörényi
Köszönöm szépen! Egy VW-szervizvezető cimborám kedvenc hajtáslánca az 1,4 TSI-DSG bármilyen VAG autóban. Mert ezek garantálják a kollégáinak a szervizben a fizetését, a tulajok nagy arányban visszatérő vendégek.
Norbert Lakatos
Norbert Lakatos 10 napja
Ha ilyen autót vásárólsz legyen 1 millió forint feretève a kopóalkatreszekre
beren933
beren933 10 napja
De jó, hogy nincs telerakva reklámmal az adás, mint pl Speedzone-nál. Megy a like :)
TheSzaboZE
TheSzaboZE 5 napja
6-7 percenként reklám..
Torma_S
Torma_S 10 napja
Talán lehetséges, hogy be kéne szerezni egy akkumulátoros fúrók mellé adott lámpát...
SkywalkerTibor
SkywalkerTibor 10 napja
Tibor, az szép hogy tisztább a te kipufogód, de az csak a kormolás mértékére utal(hat), a nitrogén oxidok nem színezik el a kipufogót de mérgezők. Egyébként bevett trükk a dízeleknél, hogy a hátsó kipufogó dob utáni cső/csövek átmérőjét hirtelen megnövelik. Itt az áramlás leválik a csőfalról és nem rakódik ki a korom. Hadd higgye azt a kipufogócsövet szemlélő, hogy tiszta az autó.
Gergely Kisteleki
Ott a pont.
Gábor Bosnyák
Gábor Bosnyák 10 napja
Üzemanyagtöltő sapka nyitás vezérlő??? Na eddig néztem.....no komment!
Gábor Bosnyák
Gábor Bosnyák 10 napja
Tényleg nem lehet egy nagyobb lámpával világítani, esetleg a kamerára felszerelni, hogy lássuk is miről beszélnek !?? Béna Banda!
kagáskalács
kagáskalács 10 napja
Már több adásban is észrevettem hogy a fények nagyon sötétek, néha alig lehet valamit látni. A zseblámpa jó, de kicsit kevés, esetleg vagy hogy mindkettőtöknél legyen egy lámpa, és akkor egy alap szórt fény jellegű lenne a másik meg ami részletekre világít. Vagy valami más megoldás?
András Szörényi
Kedves Kagáskalács! Danke a visszajelzést, ezen megpróbálunk javítani. Egyébként a kamerán is világít egy külön lámpa, épp azért, mert többen is írtátok, hogy kevés a fény azon, amit mi ott élőben látunk, de a videón sajnos nem jön át.
GyureszGarage
GyureszGarage 10 napja
A körbefényezés kérdésére reagálva: a leendő vásárló azért nem veszi meg az autót, mert körbe van fényezve. Megveszi inkább a körbevert autót, hogy aztán ő fényeztesse le... Ki érti ezt?
Gerrard Steven
mert arról legalább tudja hogy nézet ki mikor megvette te hülye
Slim Shady
Slim Shady 9 napja
Azért az sem mindegy,h. a fényezés alá hogy van dolgozva. Mert az nem túl kellemes ha 1 év múlva elkezd felhólyagosodni a festék, elindul a rozsda stb.
Laszlo Tersztyanszky
Ott a pont! Minden ilyen videóban méregetik a festék vastagságot. Ok, ha mm-es vastagságban van rajta a gitt, akkor az szakszerűtlen javításra vall, de ha van rajta egy plusz réteg festék a karcok miatt, az miért baj? Cecíliát idézve csak az vegyen használt autót, aki belátja, hogy a használt autó nem új!
GyureszGarage
GyureszGarage 10 napja
@Gábor Bosnyák logikát nem találok benne. Amikor meg ő akarja majd eladni, ugyan az a gond lesz. Nekem semmi bajom egy szépen ujrafenyezett autóval, azt pedig egész jól meg lehet állapítani hogy a váz sérült e = durvan össze volt törve. Összegezve én szívesebben megveszek egy szépen javított autót, mint egy olyat ami körbe van verve.
Gábor Bosnyák
Gábor Bosnyák 10 napja
Igen, mert látja mennyire volt sérült! Már érted Gyuri?
Mazda4Gaming
Mazda4Gaming 10 napja
Te levan hibákal a kocsi. Minden baja van. Nekem a 8 gén benzines Honda accordomal ilyenek nincsenek. És bőven 7 liter alat eljarok vele.
lol4224
lol4224 3 napja
és egy civic/accord hol van minőségben ehhez? 🙄😂😂
Tomi Arany
Tomi Arany 5 napja
Azért egy Octaviat ne hasonlitsunk már egy Accordhoz..... Az egy műszer...
Mazda4Gaming
Mazda4Gaming 9 napja
@Humbuk 33 nem unalmas.
Humbuk 33
Humbuk 33 9 napja
@Mazda4Gaming Lehet, hogy egy másik accord meg ugyan ilyen állapotban van, egy másik octavia meg jobb állapotú, mint a tiéd. Nem unalmas még nektek szinte minden autós poszt alá odaírkálni, hogy a tiétek mennyivel jobb, mint a bemutatott autó!?
Mazda4Gaming
Mazda4Gaming 9 napja
@Árpád Kiss ne tudd. Meg menyi német kocsit látok a pályákon félre alva nyílt motorhaztetövel... Enyémben 256e km van. És a elhangzot dolgokról a videóban semmiféle hasonló dolkogal nekem nincsenek problémák. Sőt a hátsó felfüggesztése sokkal jobb a én kocsimon. Dehat nekem ez a jó és nekem a fogyasztás. Miatt nem is kellene tdi. Nem feelingelem. De kinek mi
G R
G R 10 napja
Ha 80000km lenne ebben a dízel Octáviában 7 év alatt, meg nem venném. Jó csali ez a sok kevés km-t futott fétises emberkéknek, azt utána meg jön a döbbenet , hogy cserélni kell részekecskeszűrőt meg kettőstömegűt mert ezt a 80k-t bizony városban tette meg ez a szegény jármű..
Attila Pronik
Attila Pronik 10 napja
Koszonet a munkaert.es feltoltesert. Gratula a szakertelemhez es eloadas modhoz. Ettol a 3mastol (az operator is igyekezett) gyakrabban johetne anyag.
Coding and Detailing
DSG váltó "rángatás"-ra van orvosság. Alaphelyzetbe kell állítani és újra kalibrálni. Természetesen még segíteni is tudok benne. 😉
Coding and Detailing
@lol4224 ha van hiba beíródás, akkor semmit nem ér a kalibrálás. Ez a hiba elég sok mindent jelenthet. Kuplung, pozíció szenzor, mehatronika stb.
lol4224
lol4224 3 napja
@Coding and Detailing nekem p2711 hibám volt, találkoztál már ilyennel?
Coding and Detailing
@lol4224 elég sokat csináltam és nem 100 km-ig volt jó. Erre azért van egy előírt protokoll, hogy mikor mit kell csinálni.
lol4224
lol4224 3 napja
persze, jó is lesz kb 100kmig :) volt szar dsgm, nem segít semmit
Tamás Kádár
Tamás Kádár 10 napja
Annyira izgi ahogy 10 percig rétegvastagságot mértek.
olivers70
olivers70 10 napja
Mi a rétegvastagság mérő tipusa?
István Horváth
Ettől szerintem egy T25-ös Avensis ezerszer jobb választás, nem mellékesen jóval olcsóbb is.
István Horváth
@Komment Elek Korban igen, szerintem praktikumban, megbízhatóságban inkább a T25-ös.
Komment Elek
Komment Elek 9 napja
@István Horváth Összekevertem az utódjával. Abból már nem volt 5 ajtós. Korban az passzól a tesztelt Oktáviához.
István Horváth
@Komment Elek Olyan autóm volt, 2005-ös évjárat, 5 ajtós, 2.0 benyás liftback. Mai napig visszasírom. 160-nál forgott 4 ezret, totál csendben lehetett vele haladni, nagy volt, kényelmes.
Komment Elek
Komment Elek 9 napja
De abbol mar nincs 5 ajtos.
zozo76hun
zozo76hun 10 napja
dizel csoda! dizel SOHA!
Mandela Varró
Mandela Varró 10 napja
Az igen!? Tisztabb volt? Andris Andris.? Mondjuk a reggebbiekhez kepest stb. Azer csak euro 6. Meg szamit azert!()(
Vtec Assault
Vtec Assault 10 napja
Miért a Skoda vigye el a vw piszkos porát?
csaba h
csaba h 9 napja
Azert mert a skoda szolga marka!
marcel benedek
marcel benedek 10 napja
A szemelyes tapasztalatom szerint a korrekcios ertekeket nem csak az injektorok allapota befolyasolhatja. Nalam peldaul a harmas hengerben a magas erteket a szivosort elkokszolodasa es az orvenylapatok mozgatorudazatanak levalasa okozta, szivosor csere utan a korrekcios ertekek jelentosen javultak, es 1mg/loketen belul volt a szorasa a 4 henger ertekeinek.
marcel benedek
@András Szörényi Z19DTH motorkódú Opel Signum volt. Azoknál elég gyakori hiba a fent leírt, éppen ezért végleges megoldásként sok esetben egyszerűen kiveszik a lapátokat, és ledugózzák a megfelelő helyeken. Az elkokszolódást pedig egyértelműen a kipufogógáz visszavezetés okozza.
András Szörényi
Kedves Benedek! Köszönöm, ezt jó tudni, én legalábbis nem tudtam. Milyen autóról van szó?
Béla Varga
Béla Varga 10 napja
Köszönöm.Én most vettem egy 3 ast újan 2.0 110kw 6 manuális T remélem ki fog szolgálni.
Gabor Witsch
Gabor Witsch 10 napja
Követési távolság téma elég összetett. Egy jó gurulással, ha az autómata kiemel (üresbe teszi), vagy egy hosszabb motorfékezés ismerös terepen sokat tud spórolni. Aki minden résbe beugrik, nem csak a saját stílusával terheli a környezetet, hanem a te törekvésedet is nullázza, rádásul kitartóan cikáznak, ami csak növeli a dogót, mert a reflexböl "féklámpavillogtatók" tudománya szájról-szájra terjed.
Gabor Witsch
Gabor Witsch 10 napja
Jó látni, hogy más is veszi a fáradtságot és arrébb tolja az autót! Hogy ne kelljen plussz egyszer hidegen indítani / ne zajongjon vagy csak ne kelljen aztán a kipugázt inhalálni a hosszú forgatáson. Like
Marcell Kovacs
Marcell Kovacs 10 napja
Tuti videó, mínusz a bántó hangerő ugrálások..
András Szörényi
Kedves Marcell! Köszönjük a visszajelzést, ezen igyekszünk majd javítani. Sajnos a műhelyben a légkulcs miatt néha nagy a csatazaj, Tibor és én sem beszélünk egyforma hangerővel, emiatt nehéz jobbra kihozni.
Ágoston Murin
Ágoston Murin 10 napja
Esetleg kommentbe a hatszög olajnyomas pumpa esetét ezen CBBB motorkód eseten a szakértőtől lehetne vélemenyezni? Mennyire várható probléma törvényszerűen ezzel? A video nagyon jó lett, értékes információkat tartalmaz, de ezt a témát hianyolom. Fel is iratkoztam. Remelem itt reakciot is kapok errol. Nekem superb2 cbbb 170 lovas dsgm van, ezert erdekel. Tovabbi sok sikert. 🤟
Levente Vesa
Levente Vesa 10 napja
A cr tdi-k nagyrésze cffb 140 le és cffg 170 le-s és ezeknél már nincs hatszögű tengely,csak egy olajban futó szíj ami direkt az olajpumpat hajtja,ezért nincs velük baj.
Peter Molnar
Peter Molnar 10 napja
@Ágoston Murin többször módosította a gyár a konstrukciót, amíg tartós nem lett. Azért nem örökös, ha szeretnél biztosra menni, esetleg 200-300 ezer km után rá lehet nézni/tartósabb módon javítani :)
bapas09
bapas09 10 napja
@Ágoston Murin abban van és 03G115281F az újabb cikkszám 2010 szeptemberben váltottak erre.
Ágoston Murin
Ágoston Murin 10 napja
@bapas09 esetemben egy 2010/4 170loeros 2.0crtdi superb2. Ok
bapas09
bapas09 10 napja
Octaviában egyikben se volt 6szög tengely
Dániel Bukovics
Már nem azért, de így tönkrecseszni a fényezést 7 év alatt ehhez tehetség kell.
Dániel Bukovics
Nyílván gyerekek össze tudják csinálni, nyílván ha olyan helyen laksz pl múrvás út mellett az összekarcolja, de 50 centis szélességű (parkolási?) karc és többször ugyanoda rányitott csomagtérajtó stb. az szerintem inkább nem odafigyelés. Persze mindegy, mert ez ilyen, használja az ember. Max amikor eladja akkor kevesebbet ér. Viszont vevői szempontból azért lehet gáz, mert egy laikus embernek az az első benyomása, hogy igénytelenül használták az autót, amiből tud következtetéseket levonni mégha nem is igaz. Ja és már volt a fényezése újrafújva egy két helyen.
Slim Shady
Slim Shady 9 napja
Ezt hogy érted???
Roland Elek
Roland Elek 10 napja
ahol én lakok egy fullos fényezés 1 évig sem tart, persze úgy hogy én sosem hibázok parkolás közben
Róbert Monori
Róbert Monori 10 napja
Le lehet rendezni egy fényezést fél pillanat alatt is, nem kell hozzá 7 év!
tai shudai
tai shudai 10 napja
Vagy 1-2 gyerek a családban...:)
Dreamer
Dreamer 10 napja
Az Értékbecslőt és a konkurens szakportál hasonló műsorát is nézem. Mindkettőnek van pozitív tulajdonsága, azonban az értékbecslőnél azt emelném ki, hogy Tibor gyakran csepegtet el olyan infókat amivel nem csak az adott típusra jellemző hibajelenségeket lehet diagnosztizálni. Nagyon köszönöm, hogy a szakember ilyen igazi szakmai kincseket ad át ingyen és bérmentve!
Adam Landesz
Adam Landesz 10 napja
A 11 helyes parkolóban HÉT ilyen fos van.
Adam Landesz
Adam Landesz 10 napja
Igazi exflottás fosvágen.
Levente Vesa
Levente Vesa 9 napja
Igen,a taxikat csak márkaszervizek szabad javítani,vagy karbantartani,németországban,ezért pontosan nyomonkövethető minden szervizük,nagyon ritkán láttam komoly meghibásodást,általában csak olajok szürők,fékek cseréje,talán ritkán generátor,önindító csere,a taxi cégek nem szeretik ha a kocsival sok a probléma,az sok költséget és kiesést jelent,jellemzően nem meghibásodás miatt cserélik le akocsikat,hanem mert 600-700 ezer környéken,már esztétikailag nem felel meg,pl rengeteg külsö sérülés és beltér főleg ülés elhasználódás miatt a hatóság nem ad rá engedélyt,ezért inkább újat vesznek.
Adam Landesz
Adam Landesz 9 napja
@Levente Vesa Azok Német karbantartással futnak annyit,és nincsenek "felhúzvaokosba'
Levente Vesa
Levente Vesa 9 napja
Na azér azokból a sok fosvágebekből,sok passat,touran,sharan szaladgál a német utakon,taxiként ,4-5 éves korukra túllépik a félmillió km-t és általában bontatlan motorral,és dpf-el,ja és dsg váltóval,szerintem ha szar lenne,nem vásárolná taxinak.
László Tamás
László Tamás 10 napja
@Zoltán Lukátsovics szerintem autója sincs...
Zoltán Lukátsovics
@Gabor Szabo Hány éves kocsival jársz?
Peterbilt 281
Peterbilt 281 10 napja
Tiszta FÓÓÓLCVÁÁÁGEN... 🚘👍
csaba h
csaba h 9 napja
A skoda csak egy fokkal rosszabb
Krisztián Kovács
Esetleg az én kocsimat nem vizsgálnátok át !?? 😁🚘
Géza
Géza 10 napja
Önámítás ! Egy normálisan karbantartott autó soha nem hozza be fogyasztásban a javítási költségeket, pláne egy "modern" dízel nem.
csaba h
csaba h 9 napja
Az tuti! A dizel csak akkor gazdasagos ha nem romlik!A mostani dizeleket meg rendesen padlozni kell!mivel lenne gazdasagosabb es plane miert is futna 1 millio kmt.
Gabor Szabo
Gabor Szabo 10 napja
@Dávid Földvári El bizony. Nem is kicsit. :) Ez van.
Dávid Földvári
manapság már egy modern benzinesre is ráköltöd ugyanazt az összeget ennyi kilométer után. Egy kis turbós benzinmotornak is bőven lesz annyi problémája, hogy ne érje meg még csak elgondolkozni sem a javításán... És közben meg ez az autó sehol nem rozsdásodik, 10 évet bőven elmenne még és a motorja miatt kell majd idő előtt kidobni az egészet... elbaszott egy világ ez
Gabor Szabo
Gabor Szabo 10 napja
Szerintem sem. De hagy higyjék hogy megéri. Legalább a szerelöknek is van munkája. Gyártyák ezt a sok szart orrvérzésig és viszik mint a cukrot. Pörög a gazdaság.
368l7
368l7 10 napja
Minden auto viszi a pénzt rendesen
Mihaly Varga
Mihaly Varga 10 napja
@Tibor Mohácsi Ivecio 75/18 teherautó nemzetközi fuvarozásban,,950 ezer km. Gyári injektorok...
Tibor Mohácsi
Tibor Mohácsi 10 napja
kivéve a céges :)
Gabor Witsch
Gabor Witsch 10 napja
Ez alól a pénzszállító sem kivétel.
I. Simi
I. Simi 10 napja
Aki ennyire szereti a lapátolást, az menjen inkább kubikusnak. Nem szeretem az ilyen lazának látszó szakembert.
Gyula Horváth
Gyula Horváth 10 napja
Pedig nem mondott valótlant, bármilyen formában is fogalmazta meg emberünk.
Sly6555
Sly6555 10 napja
Spritmonitor infókért jár a pacsi.
Lackooo
Lackooo 10 napja
A mellény jó helyen van, megnézném hogy veszi fel az ember, mielőtt kiszáll... :D
avian avian
avian avian 10 napja
Mindig igényes, hiteles, mérvadó részek! Köszönöm! Nekem ez a duó sokkal hitelesebb, elfogulatlanabb, hozzáértőbb mint a becsületesnepper adásai! Ha Tibor külföldön is vállalna munkát hívnám!
András Szörényi
@Szabolcs Kovács Kedves Szabolcs! A gyári alkatrészek elhasználódásának fontos sávja 200-250 e km, de azt továbbra is úgy gondoljuk, hogy a pl. 267 és a 343 ezer kilométeres autók közül nem biztos, hogy a kevesebbet futott lesz jobb műszaki állapotban. De nincs két egyforma használt autó, ez nehéz ügy. A 200 000 km a dízelekre vonatkozott.
Szabolcs Kovács
@András Szörényi Valóban hozzáértők, de egy észrevételem lenne. A régebbi videóknál azt említették, hogy az állapot számít nem a km futás, viszont mostanában (és ebben a videóban is) Tibor úr többször mondta, hogy nagyjából 200 ezer km felett jönnek a gondok és ez kb minden autónál így van. És én is inkább az utóbbival értek egyet, mert mindenképp kopnak az alkatrészek, akárhogy használom, csak azt nehéz bizonyítani, hogy tényleg valós-e a futás főleg ha külföldről hozott autó.
András Szörényi
Köszönjük szépen Tibor nevében is!
Balogh Zsolt
Balogh Zsolt 10 napja
Nem kellene azért azt mondani hogy NEM fog elmennk 500.000km mert tudok pár olyan autóról amibe több van és bontatlan minden téren.
Zoltán Lukátsovics
@Peter Molnar A DPF-nek csereperiódusa van: Az Audinál 180 000 km.
Peter Molnar
Peter Molnar 10 napja
Csak közben jó kőműves módjára le van vakolva az EGR és kivésve a DPF 😅
Gabor Szabo
Gabor Szabo 10 napja
Hát persze! :D
Róbert Monori
Róbert Monori 10 napja
Fényes a kormány mint a salamon töke! Lehet nem karcos meg málló de azért a fényesség is arra utal, hogy volt már használva azért!
Peter Molnar
Peter Molnar 9 napja
@Róbert Monori szerintem is jól mutat egyébként, csak gondoltam leírom,nehogy valaki tekerésnek gondolja egyszer :) ügyes mesterek meg úgyis korrekt pénzből tesznek fel új bőrt, és le van tudva hosszú évekre
Róbert Monori
Róbert Monori 10 napja
@Peter Molnar igen, de cserébe új korában nagyon prémium érzetet nyújt ez a bőr...
Peter Molnar
Peter Molnar 10 napja
A típus egyik jellemzője a gyenge bőrök. Kicsit száraz tenyér a váltógombot is néha egészen hamar el tudja koptatni. Kormányon is sokat számít, milyen a sofőr keze :)
Nomara
Nomara 10 napja
Gyűrűs ujj
lorand batori
lorand batori 10 napja
50 euroert ujjbol behuzzak borbe! ;)
Roland
Roland 10 napja
Igen ezek az új szarok nem mennek el 500.000km jól beszélsz!!
Roland
Roland 9 napja
@global ball A zöld az biztos (abba 450.000km van és 20 éves) van ismerősöm akinek futár cége van figyelj 1.200.000km van némelyik példányban. (Sprinter) De szürke az már kérdőjeles szerintem az nem.( W211) Igaz abba 390.000km van. És nem mondtam hogy ezek a világ legjobbjai!!!
Roland
Roland 10 napja
@Márk Neked is ezt tudom mondani.
Roland
Roland 10 napja
@global ballOlvasd értelmezd még egyszer. Teljesen mindegy milyen új.
Márk
Márk 10 napja
Nem hát csak többet 😉 ez nem zöccséges merci hogy 5 évesen elrohad 😄
global ball
global ball 10 napja
Mert a mercid kimegy a világból, mi? 😂
Következő
A LEGKISEBB EMBEREK A VILÁGON!
8:23
A LEGKISEBB EMBEREK A VILÁGON!
8:23